absztyfikant 05.09.04, 18:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=12543466&a=12543466 Temat poruszony w tekscie byl omawiany juz jakis czas temu na forum. Link powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe znów Okiennica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 19:27 ta rozwrzesczana baba w podartym futrze i cuemnych okularach an czole, zero pojęcia, za to 125 decybeli. bicie piany i populizm. Boshe, meij ten Szczecin w opiece! A Masłowska co wymyśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: znów Okiennica IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 09:44 qrcze,futro było podarte?wyglądało tylko na wytarte...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: zawiść jest be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 08:44 To futro jest więcej warte niż cały majątek który posiadasz a te okulary niż jedna twoja pensja a więc nie wylewaj żółci z zawiści na tym forum bo i tak nigdy nie będzie cię stać na takie luksusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: zawiść jest be IP: *.se.client2.attbi.com 08.09.04, 09:31 To znaczy,ze pani juz ma dosyc..........Najedzona.........NEEEEEEEEXT.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: zawiść jest be IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 13:29 renatko,macie z małgosią naprawdę pgr-owskie pojęcie o luksusie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Pierwsza i jedyna sprawiedliwa: MJ-W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 19:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krętacz Re: Rozmowa o dyżurach radnej IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 05.09.04, 20:26 jakie tam dyżury/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Znowu ta przekupa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:46 luzdize zapamiętajcie to nzawisko, by wiedziec kogo skreślić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Znowu ta przekupa? IP: 217.153.19.* 06.09.04, 08:06 Ciekawa jestem, czy ta sprawiedliwa pani oddała już nienależnie i podstępnie przejęte pieniądze swojemu wspólnikowi (opisywały o tym gazety). A co z doradzeniem ustawienia kiosku pani Szarko. Wprowadziła kobietę na minę, co w końcu skończy się jej zagładą. Każda samowola budowlana będzie rozliczona. szkoda mi tej młodej kobiety (naturalnie p. S.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomagacz Re: Znowu ta przekupa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 08:29 Tak. a ten wspólnik to handlował kokainą i później miał za złe że radna zamiast zaganiać tą kokaine to ją samam brała. Więc on sie przerzucił na amfetamine ale ona też w tym zasmakowała i dług urósł do niebotycznej wysokości 12,30 zł. Wiec radna wystąpiła o rozłozenie na raty tego długu do tego wspólnika ale sąd się nie chcial zgodzić i kazali jej spłacić przelewem jednorazowo. No i to doprowadziło ją do bankructwa w tym handlu to zaczęła wchodzić w biznens tytoniowy bo wiadomo że na fajkach też można nieźle trafić. Wtedy poznała niejaka S, rosjankę z Rosji i razem zaganiaja hurtowo fajki z Ukrainy. A na Ukrainie papierosy z drzew zbieraja gastarbaiterzy z Niemiec, bo u nich teraz krucho z pracą. A kiosk? Kiosk ci mordę lizał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norka Re: Znowu ta przekupa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 08:59 Czy nawiązujesz do pracy pani radnej w spółce Solo obecnie Duo, kierowanej przez muzyków z Ukrainy.Tu ex-mąż muzyk tu wspólnik muzyk, a fortuna sie kręci na benzynie,papierosach, dachówce, oknach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malec dobeeee.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.04, 09:38 Dobreee... Zaraz sie okaże że ten zamach w Czeczenii to też dzieło Jacyny. A wcześniej w Nowym Jorku. Ha, ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: dobeeee.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 10:01 na to jest akurat za głupia.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: dobeeee.... 06.09.04, 10:02 No juz bez przesady, MJW to zwykla prowincjonalna populistka, a nie jakas terrorystka:) Ana priv:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LABATT Re: Znowu ta przekupa? IP: *.se.client2.attbi.com 08.09.04, 09:34 Ex maz muzyk.........?W swoim imieniu - przepraszam wszystkich muzykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Znowu ta przekupa?Niestety! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 09:58 dziś już mi trudno w to uwierzyć,ale sama na tą kobietę głosowałam.więcej tego błędu nie popełnię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: nie rozumiem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.04, 10:59 Nie rozumioem? To znaczy że takie dyzury są złe i że to niedobrze że ludzie bez zadnych znajomości moga poprosić o pomoc? Co za idiotyzmy wypisujecie. Jeżeli radny zachowuje się tak jak powinien zachowywać się to źle? To zanczy że co powinna robić jako radna? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar JAJCO! 06.09.04, 11:05 J acynowa A gencja J awności C oponiektórych O szustw niech żyje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Rozmowa o dyżurach radnej 06.09.04, 12:58 i znowu ci sami atakują że też wam się chce przecież już wszyscy pozostali normalni forumowicze nie pracujący tu na etacie obszczekiwaczy was znają więc te są ataki bezskuteczne a nawet wręcz przeciwnie jeszcze dodają popularności już nie 52 proc poparcia kobiet ale dużo więcej o czym się przekonacie przy wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Rozmowa o dyżurach radnej 06.09.04, 13:01 Z jednym sie moge zgodzic. O wszystkim przekonamy sie przy wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Rozmowa o dyżurach radnej 06.09.04, 14:40 nie martw się SLD nie zapomni o swoich najlepszych braciach Piechocie Runowiczu Dużuńskim Jerzyku i Malanowskiej będziesz miał na kogo głosować a póxniej następne 4 lata na posadce za publiczne pieniądze w dowód uznania za takie przywiązanie i poparcie tylko uważaj bo poparcie to może być mało może być potrzeba kasa a z tą u ciebie krucho Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Rozmowa o dyżurach radnej 06.09.04, 14:43 Powtarzasz sie. Ja nie jestem czerwony, ale pewny radny Od Nowy juz tak. Nazywa sie Kobylanski. I dzialal w PZPR, a potem do spolki z Piechota w SLD. A teraz robi za bezpartyjnego w Od Nowie. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Rozmowa o dyżurach radnej 06.09.04, 15:34 to ty się powtarzasz bo nie masz argumentów przeciwko a argumenty przeciwko Jacynie Witt że Kobylański był w PZPR są żałosne znowu głupku dajesz się prowokować żeby cię zeszmacić mocniej dodam Kobylański żył z zarobionego przez siebie grosza gorzej czy lepiej firma działa ale własna prywatna a ty na garnuszku Piechoty aż pazury obgryzasz z zazdrości że jesteś nikim ot absztyfikant zwyczjne zero nikt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ :))))))))))))))))) IP: 213.155.191.* 06.09.04, 16:22 Pan jest zerem Panie Absztyfikant! Che che kto by pomyślał, że taki zajadły prawicowiec jak student, będzie cytował Millera:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: :))))))))))))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 20:51 a jaki tam z niej prawicowiec.......zresztą lewicowiec też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Rozmowa o dyżurach radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:13 Biedny frajerze!!! Kobylanski wywodzi sie z czerwonej Spoldzielni Mieszkaniowej "Student", ktora byla kuznia PZPR-owskich kadr gospodarczych. To o takich jak on kilka lat temu zaczeto pisac "uwlaszczona nomenklatura" - ekipa byla zaprawde zacna: Kobylanski, Kloda, Piecka, Zaniewski. Teraz Kobylanski zajmuje sie developerka, wiszac pieniadze polowie firm budowlanych w Szczecinie - dziwie sie, ze ciamajdowata Lubinska z cwana Jacyna jeszcze sie go nie pozbyly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana nie dziw się,andy... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 20:53 co się dziwisz....okna gdzieś wstawiać trzeba.same tbs-y to za mało... Odpowiedz Link Zgłoś
student1 dziwię się... 06.09.04, 21:07 Gość portalu: Ana napisał(a): > co się dziwisz....okna gdzieś wstawiać trzeba.same tbs-y to za mało... a ty tak po godzinach pracy w ramach hobby daj spokój jutro od rana ci za to zapłacą Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Rozmowa o dyżurach radnej 06.09.04, 21:05 po pierwsze biedny frajer to andy po drugie uwłaszczona nomenklatura to Kott z pensja 240 000 zł miesięcznie i komuchy z udziałami w spółkach które przejęli za darmo po trzecie jeżeli w ramach działalności gospodarczej komuś Kobylański jest winien pieniądze to należy sprawę oddac do sądu jeżeli ktoś jest Kobylańskiemu winien pieniądze to Kobylański powinien oddać sprawę do sądu jeżeli firma Kobylańskiego padnie to znaczy że działała na wolnym rynku bez wsparcia czerwonej nomenklatury ich firmy nie padają po czwarte Lubińska to sprawny menadżer kierowała Wydziałem Ekonomicznym przez 6 lat z wielkimi sukcesami i organizacyjnymi i finansowymi jest to fakt niezaprzeczalny po piąte jeżeli cwaność Jacyny polega na spotkaniach z mieszkańcami i interweniowanie w ich sprawach wnikliwym zajmowaniu się sprawami miasta propagowaniu prywatyzowania mieszkań komunalnych ujawnianiu nieprawidłowości w gospodarce śmieciami i innych to ja chcę takich cwanych radnych Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant reprezentatywny cytat z omawianego wywiadu:))))))) 07.09.04, 03:37 Mówi radna MJW: "Była osoba, której ubezpieczyciel nie chciał wypłacić odszkodowania za rozbity samochód, a nawet pan, który skarżył się, że lekarz źle zrobił mu operację. (...) Pan od źle zrobionej operacji zaczął się rozbierać, żeby mi pokazać, że ma źle zszyty brzuszek. Speszyłam się." Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: reprezentatywny cytat z omawianego wywiadu:)) 07.09.04, 07:50 no żeby o 3 37 chciało się jeszcze pukać w klawiaturę po całym dniu pukania w klawiaturę to trzeba być nieźle naćpanym czy ponownie posuwałeś w skarpetkach do sklepu monopolowego w celu wybicia szyby Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: reprezentatywny cytat z omawianego wywiadu:)) 07.09.04, 14:39 Zal mi patrzec jak sie kompromitujesz i pokazujesz calemu swiatu (tutaj forum) swoje chamstwo, a przeciez - pomijajac nasza zazylosc - nie jestes taki ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rozmowa o dyżurach radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 00:39 ...""ujawnianiu nieprawidłowości w gospodarce śmieciami""... szkoda, że urwała ten temat, już byłam przekonana, że za MPO Panowie posiedzą i odpoczną w Goleniowie. Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: Poziom 06.09.04, 16:42 A poziom tego wątku czyli jakiejś części (póki co) forum coraz bardziej zbliża sie do komentarzy na interii, wp czy innym onecie. Absztyfikancie, studencie, ana (jesli kogoś pominąłem to przeprasam ;)), są inne miejsca i mozliwości brukowania internetu. Czy musicie to robić tutaj? ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Poziom 07.09.04, 04:25 A kto kaze czytac ?:) Wolni ludzi w wolnym kraju na wolnym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Poziom 07.09.04, 14:40 pomijając merytoryczne kwestie tego osobowego sporu i konfliktu pozwole sobie zauważyć że to student zawsze pierwszy zaczyna rzucac bluzgami i epitetami typu ty śmieciu, szmaciarzu itd. to nie przystoi i jest niegodne ,( rozumiałbym gdyby to była nerwowa odpowiedż na wyzwiska absztyfikanta) tak jest za każdym razem , studencie opamietaj się bo może i nieraz masz argumenty ale tym odpychasz kazdego . Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Poziom 07.09.04, 15:27 ble ble ble przy całej do ciebie piotrze sympatii nie zgodzę się z tobą to jest forum dyskusyjne a nie herbatka u cioci Frani absztyfikanta oceniam jednoznacznie i nie mam zamiaru tego zmienić a że do oceny potrzebne sa odpowiednie wyrazy to juz nic na to nie poradzę soczystość określeń podkreśla obrzydliwośc typa Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Poziom 07.09.04, 15:28 I intelektualny poziom mojego adwersarza... Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Poziom 07.09.04, 22:08 ciekaw jestem czy absztyfikant śpi czy czuwa przy komp absztyfikant wrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrr nie trać czujności proletariackiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Poziom IP: 213.155.191.* 08.09.04, 09:39 Koleżanka radna, coś namietnie chce wstawić absztyfikanta w moje kompetencje. Od czujności proletariackiej to ja tu jestem. Poniała!? Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Poziom 08.09.04, 10:26 proszę do mnie nie apelować jak do swoich koleżanek radnych typu Kochańska czy Malanowska po pierwsze nie jestem radną po drugie nie jestem radnym po trzecie nie jestem wielbłądem po czwarte nie jestem proletariuszem po piąte nie jestem absztyfikantem po szóste siódme ósme i następne będę pisał co chcę i nazywał rzeczy po imieniu tak jak chcę i po ostatnie nie chce mi sie bawić w grzeczności na forum oraz wzajemną adorację z niektórymi forumowiczami jak to nagminnie obserwuję Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Poziom 08.09.04, 11:18 I pelna zgoda. Nawet nie moglbys nim byc(wlasnie absztyfikantem), z przczyczyn czysto obiektywnych:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) student1 napisał: > po piąte nie jestem absztyfikantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Poziom IP: 213.155.191.* 08.09.04, 11:52 > proszę do mnie nie apelować jak do swoich koleżanek radnych typu Kochańska czy > Malanowska A czemóż by nie Pani radna? > po pierwsze nie jestem radną Ja zaś jestem profesorem Miodkiem, co wyraźnie widać:) > po drugie nie jestem radnym Radnym, nie. Radną:) > po trzecie nie jestem wielbłądem Kto wie... > po czwarte nie jestem proletariuszem Z całą pewnością, nie! Businneswoman od okien, tak!:)) > po piąte nie jestem absztyfikantem A to bym się zdiwił Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Poziom 08.09.04, 21:35 zejdę więc do twojego poziomu aczkolwiek próbowałem cię oszczędzać bo wydawało mi się że jesteś zwyczajnym komuchem a nie hipokrytą niemniej widocznie nie zasługujesz na to a więc XYZ wal się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Poziom IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 15:38 kobiecie(i to na stanowisku!)nie przystoi....nawet jeżeli pracuje w branży budowlanej.... Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Poziom 09.09.04, 15:53 cóż za towarzystwo wzajemnej adoracji absztyfikant ana jaaśka XYZ i jeszcze kilku darmozjadów w ramach pracy w sektorze publicznym obsługujących forum GW bleeeeeeeeee jeżeli myślicie że atakami na mojego nicka oraz bezsensownym dopasowywaniem mnie do konkretnych osób zniechęcicie mnie do tekstów na forum w tym oceniających wasze wypociny to się mylicie niedoczekanie Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Poziom 09.09.04, 16:08 > bleeeeeeeeee > jeżeli myślicie że atakami na mojego nicka oraz bezsensownym dopasowywaniem > mnie do konkretnych osób zniechęcicie mnie do tekstów na forum w tym > oceniających wasze wypociny to się mylicie > niedoczekanie > .............................................................................. .jeśli o mnie chodzi,to szczerze mówiąć liczę na to,że będziesz mówić jak najwięcej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Poziom IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 13:24 no cóż,pod tym względem małgosia nigdy do orłów nie należała.... Odpowiedz Link Zgłoś
babciny_bambosz pytanie do pani radnej 08.09.04, 13:31 Babciunia cierpi na podagre i korzonki, moze przyjsc ? Odpowiedz Link Zgłoś