Dodaj do ulubionych

Rozmowa o dyżurach radnej

05.09.04, 18:43
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=12543466&a=12543466
Temat poruszony w tekscie byl omawiany juz jakis czas temu na forum. Link
powyzej.
Obserwuj wątek
    • Gość: pepe znów Okiennica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 19:27
      ta rozwrzesczana baba w podartym futrze i cuemnych okularach an czole, zero
      pojęcia, za to 125 decybeli. bicie piany i populizm. Boshe, meij ten Szczecin w
      opiece! A Masłowska co wymyśli?
      • Gość: Ana Re: znów Okiennica IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 09:44
        qrcze,futro było podarte?wyglądało tylko na wytarte......
        • Gość: renata Re: zawiść jest be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 08:44
          To futro jest więcej warte niż cały majątek który posiadasz a te okulary niż
          jedna twoja pensja a więc nie wylewaj żółci z zawiści na tym forum bo i tak
          nigdy nie będzie cię stać na takie luksusy.
          • Gość: labatt Re: zawiść jest be IP: *.se.client2.attbi.com 08.09.04, 09:31
            To znaczy,ze pani juz ma dosyc..........Najedzona.........NEEEEEEEEXT..........
          • Gość: Ana Re: zawiść jest be IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 13:29
            renatko,macie z małgosią naprawdę pgr-owskie pojęcie o luksusie......
    • Gość: pikus Pierwsza i jedyna sprawiedliwa: MJ-W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 19:41
    • Gość: krętacz Re: Rozmowa o dyżurach radnej IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 05.09.04, 20:26
      jakie tam dyżury/
    • Gość: lolek Znowu ta przekupa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:46
      luzdize zapamiętajcie to nzawisko, by wiedziec kogo skreślić!
      • Gość: inwestor Re: Znowu ta przekupa? IP: 217.153.19.* 06.09.04, 08:06
        Ciekawa jestem, czy ta sprawiedliwa pani oddała już nienależnie i podstępnie
        przejęte pieniądze swojemu wspólnikowi (opisywały o tym gazety). A co z
        doradzeniem ustawienia kiosku pani Szarko. Wprowadziła kobietę na minę, co w
        końcu skończy się jej zagładą. Każda samowola budowlana będzie rozliczona.
        szkoda mi tej młodej kobiety (naturalnie p. S.)
        • Gość: pomagacz Re: Znowu ta przekupa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 08:29
          Tak. a ten wspólnik to handlował kokainą i później miał za złe że radna zamiast
          zaganiać tą kokaine to ją samam brała. Więc on sie przerzucił na amfetamine ale
          ona też w tym zasmakowała i dług urósł do niebotycznej wysokości 12,30 zł. Wiec
          radna wystąpiła o rozłozenie na raty tego długu do tego wspólnika ale sąd się
          nie chcial zgodzić i kazali jej spłacić przelewem jednorazowo. No i to
          doprowadziło ją do bankructwa w tym handlu to zaczęła wchodzić w biznens
          tytoniowy bo wiadomo że na fajkach też można nieźle trafić. Wtedy poznała
          niejaka S, rosjankę z Rosji i razem zaganiaja hurtowo fajki z Ukrainy. A na
          Ukrainie papierosy z drzew zbieraja gastarbaiterzy z Niemiec, bo u nich teraz
          krucho z pracą. A kiosk? Kiosk ci mordę lizał.
          • Gość: Norka Re: Znowu ta przekupa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 08:59
            Czy nawiązujesz do pracy pani radnej w spółce Solo obecnie Duo, kierowanej
            przez muzyków z Ukrainy.Tu ex-mąż muzyk tu wspólnik muzyk, a fortuna sie kręci
            na benzynie,papierosach, dachówce, oknach.
            • Gość: malec dobeeee.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.04, 09:38
              Dobreee... Zaraz sie okaże że ten zamach w Czeczenii to też dzieło Jacyny. A
              wcześniej w Nowym Jorku. Ha, ha, ha.
              • Gość: Ana Re: dobeeee.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 10:01
                na to jest akurat za głupia....
                • absztyfikant Re: dobeeee.... 06.09.04, 10:02
                  No juz bez przesady, MJW to zwykla prowincjonalna populistka, a nie jakas
                  terrorystka:) Ana priv:)
            • Gość: LABATT Re: Znowu ta przekupa? IP: *.se.client2.attbi.com 08.09.04, 09:34
              Ex maz muzyk.........?W swoim imieniu - przepraszam wszystkich muzykow.
        • Gość: Ana Re: Znowu ta przekupa?Niestety! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 09:58
          dziś już mi trudno w to uwierzyć,ale sama na tą kobietę głosowałam.więcej tego
          błędu nie popełnię....
          • Gość: Paula Re: nie rozumiem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.04, 10:59
            Nie rozumioem? To znaczy że takie dyzury są złe i że to niedobrze że ludzie bez
            zadnych znajomości moga poprosić o pomoc? Co za idiotyzmy wypisujecie. Jeżeli
            radny zachowuje się tak jak powinien zachowywać się to źle? To zanczy że co
            powinna robić jako radna?
            • anamar JAJCO! 06.09.04, 11:05
              J acynowa A gencja J awności C oponiektórych O szustw niech żyje!!!!
    • student1 Re: Rozmowa o dyżurach radnej 06.09.04, 12:58
      i znowu ci sami atakują
      że też wam się chce
      przecież już wszyscy pozostali normalni forumowicze nie pracujący tu na etacie
      obszczekiwaczy was znają więc te są ataki bezskuteczne
      a nawet wręcz przeciwnie
      jeszcze dodają popularności
      już nie 52 proc poparcia kobiet
      ale dużo więcej
      o czym się przekonacie przy wyborach
      • absztyfikant Re: Rozmowa o dyżurach radnej 06.09.04, 13:01
        Z jednym sie moge zgodzic. O wszystkim przekonamy sie przy wyborach.
        • student1 Re: Rozmowa o dyżurach radnej 06.09.04, 14:40
          nie martw się
          SLD nie zapomni o swoich najlepszych braciach
          Piechocie Runowiczu Dużuńskim Jerzyku i Malanowskiej
          będziesz miał na kogo głosować
          a póxniej następne 4 lata na posadce za publiczne pieniądze
          w dowód uznania za takie przywiązanie i poparcie
          tylko uważaj
          bo poparcie to może być mało
          może być potrzeba kasa
          a z tą u ciebie krucho
          • absztyfikant Re: Rozmowa o dyżurach radnej 06.09.04, 14:43
            Powtarzasz sie. Ja nie jestem czerwony, ale pewny radny Od Nowy juz tak. Nazywa
            sie Kobylanski. I dzialal w PZPR, a potem do spolki z Piechota w SLD. A teraz
            robi za bezpartyjnego w Od Nowie.
            • student1 Re: Rozmowa o dyżurach radnej 06.09.04, 15:34
              to ty się powtarzasz bo nie masz argumentów przeciwko
              a argumenty przeciwko Jacynie Witt że Kobylański był w PZPR są żałosne
              znowu głupku dajesz się prowokować
              żeby cię zeszmacić mocniej dodam
              Kobylański żył z zarobionego przez siebie grosza
              gorzej czy lepiej firma działa ale własna prywatna
              a ty na garnuszku Piechoty aż pazury obgryzasz z zazdrości że jesteś nikim
              ot absztyfikant
              zwyczjne zero
              nikt
              • Gość: XYZ :))))))))))))))))) IP: 213.155.191.* 06.09.04, 16:22
                Pan jest zerem Panie Absztyfikant!

Che che kto by pomyślał, że taki zajadły prawicowiec jak student, będzie
                cytował Millera:)))))))))
                • Gość: Ana Re: :))))))))))))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 20:51
                  a jaki tam z niej prawicowiec.......zresztą lewicowiec też nie.
              • Gość: Andy Re: Rozmowa o dyżurach radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:13
                Biedny frajerze!!! Kobylanski wywodzi sie z czerwonej Spoldzielni Mieszkaniowej
                "Student", ktora byla kuznia PZPR-owskich kadr gospodarczych. To o takich jak on
                kilka lat temu zaczeto pisac "uwlaszczona nomenklatura" - ekipa byla zaprawde
                zacna: Kobylanski, Kloda, Piecka, Zaniewski. Teraz Kobylanski zajmuje sie
                developerka, wiszac pieniadze polowie firm budowlanych w Szczecinie - dziwie
                sie, ze ciamajdowata Lubinska z cwana Jacyna jeszcze sie go nie pozbyly.
                • Gość: Ana nie dziw się,andy... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 20:53
                  co się dziwisz....okna gdzieś wstawiać trzeba.same tbs-y to za mało...
                  • student1 dziwię się... 06.09.04, 21:07
                    Gość portalu: Ana napisał(a):

> co się dziwisz....okna gdzieś wstawiać trzeba.same tbs-y to za mało...

a ty tak po godzinach pracy w ramach hobby
                    daj spokój
                    jutro od rana ci za to zapłacą
                • student1 Re: Rozmowa o dyżurach radnej 06.09.04, 21:05
                  po pierwsze
                  biedny frajer to andy
                  po drugie
                  uwłaszczona nomenklatura to Kott z pensja 240 000 zł miesięcznie i komuchy z
                  udziałami w spółkach które przejęli za darmo
                  po trzecie
                  jeżeli w ramach działalności gospodarczej komuś Kobylański jest winien
                  pieniądze to należy sprawę oddac do sądu
                  jeżeli ktoś jest Kobylańskiemu winien pieniądze to Kobylański powinien oddać
                  sprawę do sądu
                  jeżeli firma Kobylańskiego padnie to znaczy że działała na wolnym rynku bez
                  wsparcia czerwonej nomenklatury
                  ich firmy nie padają
                  po czwarte
                  Lubińska to sprawny menadżer
                  kierowała Wydziałem Ekonomicznym przez 6 lat z wielkimi sukcesami i
                  organizacyjnymi i finansowymi
                  jest to fakt niezaprzeczalny
                  po piąte
                  jeżeli cwaność Jacyny polega na
                  spotkaniach z mieszkańcami i interweniowanie w ich sprawach
                  wnikliwym zajmowaniu się sprawami miasta
                  propagowaniu prywatyzowania mieszkań komunalnych
                  ujawnianiu nieprawidłowości w gospodarce śmieciami i innych
                  to ja chcę takich cwanych radnych
                  • absztyfikant reprezentatywny cytat z omawianego wywiadu:))))))) 07.09.04, 03:37
                    Mówi radna MJW:

"Była osoba, której ubezpieczyciel nie chciał wypłacić odszkodowania za rozbity
                    samochód, a nawet pan, który skarżył się, że lekarz źle zrobił mu operację.
                    (...) Pan od źle zrobionej operacji zaczął się rozbierać, żeby mi pokazać, że
                    ma źle zszyty brzuszek. Speszyłam się."
                    • student1 Re: reprezentatywny cytat z omawianego wywiadu:)) 07.09.04, 07:50
                      no żeby o 3 37 chciało się jeszcze pukać w klawiaturę po całym dniu pukania w
                      klawiaturę to trzeba być nieźle naćpanym
                      czy ponownie posuwałeś w skarpetkach do sklepu monopolowego w celu wybicia szyby
                      • absztyfikant Re: reprezentatywny cytat z omawianego wywiadu:)) 07.09.04, 14:39
                        Zal mi patrzec jak sie kompromitujesz i pokazujesz calemu swiatu (tutaj forum)
                        swoje chamstwo, a przeciez - pomijajac nasza zazylosc - nie jestes taki
                        ostatni...
                  • Gość: ja Re: Rozmowa o dyżurach radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 00:39
                    ...""ujawnianiu nieprawidłowości w gospodarce śmieciami""...
                    szkoda, że urwała ten temat,
                    już byłam przekonana,
                    że za MPO Panowie posiedzą i odpoczną w Goleniowie.
    • korfi Re: Poziom 06.09.04, 16:42
      A poziom tego wątku czyli jakiejś części (póki co) forum coraz bardziej zbliża
      sie do komentarzy na interii, wp czy innym onecie. Absztyfikancie, studencie,
      ana (jesli kogoś pominąłem to przeprasam ;)), są inne miejsca i mozliwości
      brukowania internetu. Czy musicie to robić tutaj?

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
      • absztyfikant Re: Poziom 07.09.04, 04:25
        A kto kaze czytac ?:) Wolni ludzi w wolnym kraju na wolnym forum...
        • piotr33k2 Re: Poziom 07.09.04, 14:40
          pomijając merytoryczne kwestie tego osobowego sporu i konfliktu pozwole sobie
          zauważyć że to student zawsze pierwszy zaczyna rzucac bluzgami i epitetami typu
          ty śmieciu, szmaciarzu itd. to nie przystoi i jest niegodne ,( rozumiałbym
          gdyby to była nerwowa odpowiedż na wyzwiska absztyfikanta) tak jest za każdym
          razem , studencie opamietaj się bo może i nieraz masz argumenty ale tym
          odpychasz kazdego .
          • student1 Re: Poziom 07.09.04, 15:27
            ble ble ble
            przy całej do ciebie piotrze sympatii nie zgodzę się z tobą
            to jest forum dyskusyjne a nie herbatka u cioci Frani
            absztyfikanta oceniam jednoznacznie i nie mam zamiaru tego zmienić
            a że do oceny potrzebne sa odpowiednie wyrazy to juz nic na to nie poradzę
            soczystość określeń podkreśla obrzydliwośc typa
            • absztyfikant Re: Poziom 07.09.04, 15:28
              I intelektualny poziom mojego adwersarza...
              • student1 Re: Poziom 07.09.04, 22:08
                ciekaw jestem czy absztyfikant śpi czy czuwa przy komp
                absztyfikant
                wrrrrrrrrrrrr
                wrrrrrrrr
                nie trać czujności proletariackiej
                • Gość: XYZ Re: Poziom IP: 213.155.191.* 08.09.04, 09:39
                  Koleżanka radna, coś namietnie chce wstawić absztyfikanta w moje kompetencje.
                  Od czujności proletariackiej to ja tu jestem. Poniała!?
                  • student1 Re: Poziom 08.09.04, 10:26
                    proszę do mnie nie apelować jak do swoich koleżanek radnych typu Kochańska czy
                    Malanowska
                    po pierwsze nie jestem radną
                    po drugie nie jestem radnym
                    po trzecie nie jestem wielbłądem
                    po czwarte nie jestem proletariuszem
                    po piąte nie jestem absztyfikantem
                    po szóste siódme ósme i następne będę pisał co chcę i nazywał rzeczy po imieniu
                    tak jak chcę
                    i po ostatnie nie chce mi sie bawić w grzeczności na forum oraz wzajemną
                    adorację z niektórymi forumowiczami jak to nagminnie obserwuję
                    • absztyfikant Re: Poziom 08.09.04, 11:18
                      I pelna zgoda. Nawet nie moglbys nim byc(wlasnie absztyfikantem), z przczyczyn
                      czysto obiektywnych:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

student1 napisał:

> po piąte nie jestem absztyfikantem
                    • Gość: XYZ Re: Poziom IP: 213.155.191.* 08.09.04, 11:52
                      > proszę do mnie nie apelować jak do swoich koleżanek radnych typu Kochańska
                      czy
                      > Malanowska

A czemóż by nie Pani radna?

> po pierwsze nie jestem radną

Ja zaś jestem profesorem Miodkiem, co wyraźnie widać:)

> po drugie nie jestem radnym

Radnym, nie. Radną:)

> po trzecie nie jestem wielbłądem

Kto wie...

> po czwarte nie jestem proletariuszem

Z całą pewnością, nie! Businneswoman od okien, tak!:))

> po piąte nie jestem absztyfikantem
                      A to bym się zdiwił
                      • student1 Re: Poziom 08.09.04, 21:35
                        zejdę więc do twojego poziomu
                        aczkolwiek próbowałem cię oszczędzać bo wydawało mi się że jesteś zwyczajnym
                        komuchem a nie hipokrytą
                        niemniej widocznie nie zasługujesz na to
                        a więc
                        XYZ wal się
                        • absztyfikant Re: Poziom 09.09.04, 15:15
                          Coz za knajackie slownictwo...
                          • Gość: Ana Re: Poziom IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 15:38
                            kobiecie(i to na stanowisku!)nie przystoi....nawet jeżeli pracuje w branży
                            budowlanej....
                            • student1 Re: Poziom 09.09.04, 15:53
                              cóż za towarzystwo wzajemnej adoracji
                              absztyfikant
                              ana
                              jaaśka
                              XYZ
                              i jeszcze kilku darmozjadów w ramach pracy w sektorze publicznym obsługujących
                              forum GW
                              bleeeeeeeeee
                              jeżeli myślicie że atakami na mojego nicka oraz bezsensownym dopasowywaniem
                              mnie do konkretnych osób zniechęcicie mnie do tekstów na forum w tym
                              oceniających wasze wypociny to się mylicie
                              niedoczekanie

• anamar Re: Poziom 09.09.04, 16:08

> bleeeeeeeeee
                                > jeżeli myślicie że atakami na mojego nicka oraz bezsensownym dopasowywaniem
                                > mnie do konkretnych osób zniechęcicie mnie do tekstów na forum w tym
                                > oceniających wasze wypociny to się mylicie
                                > niedoczekanie
                                > ..............................................................................
                                .jeśli o mnie chodzi,to szczerze mówiąć liczę na to,że będziesz mówić jak
                                najwięcej.....
              • Gość: Ana Re: Poziom IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 13:24
                no cóż,pod tym względem małgosia nigdy do orłów nie należała....
    • babciny_bambosz pytanie do pani radnej 08.09.04, 13:31
      Babciunia cierpi na podagre i korzonki, moze przyjsc ?
    • absztyfikant podbijam 14.09.04, 12:09

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka