Dodaj do ulubionych

jak zwykle o ul. Kolumba

28.11.14, 23:09
jechałem ul. Kolumba od dworca PKP, wysiadłem przy ul. Tama Pomorzańska i czekając aż przejadą samochody usłyszałem komentarz jednej z oczekujących osób " położyli asfalt a nie oznaczyli przejścia dla pieszych, palanty" . ładnie położono ten asfalt a teraz trochę białej farby i będzie O.K.
Obserwuj wątek
    • Gość: franek Re: jak zwykle o ul. Kolumba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.14, 18:43
      wysiadłem na omawianym przystanku i bałem się przejść bo niedawno zapłaciłem mandat za przekraczanie ulicy w nie oznakowanym miejscu???
      • Gość: ola Re: jak zwykle o ul. Kolumba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.14, 22:29
        żeby z tego miejsca znalezć się po drugiej stronie tej ruchliwej ulicy jadę do końca, wracam i wysiadam na przystanku Tama Pomorzańska
        • Gość: franek Re: jak zwykle o ul. Kolumba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.14, 17:44
          to nie racjonalne, można wysiąść na następnym przystanku, jest tam oznakowane przejście dla pieszych, i przejść z powrotem, to pewnie niecałe 500 m.
          • Gość: franek na Kolumba jest O.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.14, 17:07
            nieco trwało ale jest już o.k. oznaczono przejścia dla pieszych, dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka