Gość: kate IP: *.szczecin.mm.pl 13.09.04, 20:38 Proszę o informację gdzie na terenie szczecina lub stargardu mogę znaleść dobrego psychoterapeute najlepiej nie prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr33k2 Re: Szukam dobrego psychoterapeuty 13.09.04, 21:50 nie prywatnie tylko służbowo to najlepsza jest praca, najlepiej fizyczna, potem psychoterapeuta nie będzie ci poptrzebny tylko sen . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Szukam dobrego psychoterapeuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:22 skoro nie potrafisz pomóc, to chociaż miej odrobine klasy fizyczne zmęczenie nie rozwiązuje problemów pomyślałeś o tym,że być może kate jest niepełnosprawna/y i węgla przerzucać nie jest w stanie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Szukam dobrego psychoterapeuty 13.09.04, 23:44 klasa każe mówić dokładnie o co chodzi ,więc pisz dokładnie o co chodzi ,tym nie mniej przepraszam jeżeli cie uraziłem ale to jest wolne forum i nie takie rzeczy tu ogłaszają jak chocby to o krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Szukam dobrego psychoterapeuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:00 Mnie trudno jest urazić. Kiedy trzeba , też potrafię być gruboskórna. a i w filantropie internetową w materialnym wymiarze się nie bawię (niestety są ludzie którzy wykorzystują swoją anonimowość i cudzą naiwność) Ale czasem wystarczy zwykłe dobre słowo, które nic Cię nie kosztuje a być może będzie lekiem. A Ty prosto z mostu człowieka do łopaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Szukam dobrego psychoterapeuty IP: *.szczecin.mm.pl 14.09.04, 09:25 Chwila uspokujcie sie! jestem jak najbardziej pełnosprawna , mam tylko depresję i to początki wolała bym odrazu iść z tym do fachowca i napewno żadna praca fizyczna mi nie pomoże więc proszę o jakieś rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: Szukam dobrego psychoterapeuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 10:41 witam jak znajdziesz jakies rozwiazanie to podziel sie informacja prosze moja lepsza polowa wlasnie cierpi na cos podobnego i jakos nie moge jej pomoc w dluzszym okresie czasu pozdrawiam i powodzenia no i duzo pogody ducha zycze i usmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak To wypowiedz socrealisty.Obecnie Unia Wolnosci.n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:25 piotr33k2 napisał: > nie prywatnie tylko służbowo to najlepsza jest praca, najlepiej fizyczna, potem > > psychoterapeuta nie będzie ci poptrzebny tylko sen . Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: To wypowiedz socrealisty.Obecnie Unia Wolnosc 13.09.04, 23:47 tobie kajak to i praca i tym bardziej psychoterapeuta nie pomoże ,chyba że bedzie nim znany przenikliwy znawca ludzkich dusz macierewicz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: To wypowiedz socrealisty.Obecnie Unia Wolnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:49 Nie mam nic wspolnego z Maciarewiczem. To jasne i oczywiste ! Ty masz wiele wspolnego- poziom intelektualny i zaslepienie, no i zrodlo .... ale nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: To wypowiedz socrealisty.Obecnie Unia Wolnosc 13.09.04, 23:57 wybacz ale twoja ocena mojego poziomu intelektualnego jest najmniej dla mnie ważna i nie mieści przecież w twoich "standartach" unijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: To wypowiedz socrealisty.Obecnie Unia Wolnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:01 Ocena Twojej osoby (jako ducha forumowego) nie miesci sie w zadnych standardach , nie tylko unijnych. To by trzeba szukac miedzy Bialorusia, Pancernikiem Potiomkin a czlonkiem PZPR na SGPiS - Balcerowiczem. Mozesz jednak tego nie zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: To wypowiedz socrealisty.Obecnie Unia Wolnosc 14.09.04, 00:10 no ty to jesteś dopiero duchem forumowym ,załóz sobie sam ze soba gadu - gadu ,to bedzie dla ciebie jakieś wyjście, a jakie ukojenie i samozaspokojenie ! żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: To wypowiedz socrealisty.Obecnie Unia Wolnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:13 Nie mam takiej potrzeby aby prowadzic konwersacje z soba. Z Toba mam gdyz wszelkich psycholi, oszolomow i niedorozwojow nalezy tepic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: To wypowiedz socrealisty.Obecnie Unia Wolnosc 14.09.04, 00:20 oj chłopczyk sie jednak zdenerwował?zacznij tepienie od siebie to bedzie dobry i właściwy początek twojej "misji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: To wypowiedz socrealisty.Obecnie Unia Wolnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:23 To nie sa nerwy ( o ile jeste s wstanie Uwolu to zrozumiec) to obiektywna i chlodna analiza Twojej sylwetki. Sorry ale tak sie ona (ta sylwetka) przedstawia Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: To wypowiedz socrealisty.Obecnie Unia Wolnosc 14.09.04, 00:42 zazdrosc i bezsilna zawiść a co za tym idzie kompleksy kajak ,kompleksy ,to typowe dla niskich lotów ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonar Do Kate IP: 81.190.159.* 14.09.04, 10:51 Proponuje Ci Pracownie Psychoterapeutyczna na Wielkiej Odrzanskiej 29/2 (wejscie od ul. Osiek); www.psychoterapia.szczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Masz 100 procent racji Piotrze32. Tradycyjnie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:03 Jezeli dwoch kloci sie , a jeden ma rzetelnych 55 procent racji, to bardzo dobrze i nie ma sie o co szarpac ! A kto ma 60 procent racji? To slicznie, to wielkie szczescie i niech Panu Bogu dziekuje ! A co by powiedziec o 75 procent racji ? Madrzy ludzie powiadaja, ze to bardzo podejrzane. No, a co o 100 procent (to przypadek Piotra32). Taki co mowi , ze ma 100 procent racji, to paskudny gwaltownik, straszny rabusnik, najwiekszy lajdak. To Ty piotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego won Re: To wypowiedz socrealisty.Obecnie Unia Wolnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 07:34 To może oceńmy twój poziom debilizmu Piotr? Dla mnie pasujesz na zepsutego, zakompleksionego, tłustego wieprza, któremu sie wydaje, że jest sam na świecie, wraz ze swą "niesamowitą" inteligencją. O inteligencji świadczy mój chłopcze też wysoki poziom empatii, zaś twó jest równy zeru. Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: Szukam dobrego psychoterapeuty 14.09.04, 16:38 jedyne miejsce gdzie wedlug mojej wiedzy jest psychoterapeuta przyjmujacy za darmo to przychodnia studencka na boh warszawy znam dziewczyne ktora tam pracuje i spokojnie moge ci ja polecic i mala prosba do panow piotra i antyknajaka badzcie uprzejmi zasmiecac swoimi wynurzeniami jakis inny watek najlepiej zalozony przez siebie poniewaz mimo niezwyklej przenikliwosci waszych analiz intelektu interlokutora to jednak nie jest miejsce na tego typu brednie... mdosa Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Szukam dobrego psychoterapeuty 14.09.04, 16:47 wolne forum ,wolne brednie równiez twoje.,pozatym masz zaskok kraza, wczesno wczas sie obudziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: Szukam dobrego psychoterapeuty 14.09.04, 17:13 piotr33k2 napisał: > wolne forum ,wolne brednie równiez twoje.,pozatym masz zaskok kraza, wczesno > wczas sie obudziłaś. wez chlodny prysznic usiadz spokojnie pooddychaj a potem przeczytaj moj post i sprobuj wysilic resztki intelektu nie ustaje w nadziei ze moze cos pojmiesz ja odpowiedzialem na temat komus kto byc moze bardzo tej odpowiedzi potrzebuje a ty swoimi dyrdymalami zasmiecasz ten watek wypisuj kazda bzdure skoro nic innego nie potrafisz ale zaloz sobie do tego celu wlasna przestrzen obudzilem sie wtedy kiedy wlaczylem forum i zobaczylem prosbe kate-to proste dla kazdego kto ma odrobine oleju w glowie ale rozumiem ze dla ciebie nie wiec z braku sensownego argumentu z typowa subtelnoscia i wyrafinowaniem zarzucasz mi 'zaskok kraza' no coz niech bedzie skoro nic innego nie jestes w stanie z siebie wydalic... mdosa ps-dla ciebie moge byc nawet ona...:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Szukam dobrego psychoterapeuty 14.09.04, 17:46 odpowiedziałś na post no i w porządku po co jątrzysz i wracasz do czegoś skonczonego, trzeba popatrzeć na date godz.i sie nie potrzebnie nie wcinac a jak wcinać to o czasie i porze mądralo ,to kajak de fakto zmusił mnie do odpowiadania na tym wątku ja przeprosiłem kogo trzeba jak kogos obraziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Szukam dobrego psychoterapeuty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 18:27 Piotr twoja rada niestety mi się nie przyda , wielkie dzięki ale ja szukam psychoterapeuty a ty mnie wysyłasz na jakieś prace fizyczne i naprawde zaśmiecacie forum swoimi kłutniami.dzięki panowie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Szukam dobrego psychoterapeuty 14.09.04, 18:32 juz cię przeprosiłem za ten żart wcześniej ale ostatnio ktos też na wszystkich forach apelował o krew ,przepraszam też za niejakiego antykajaka prowokatora który nie umie sie pogodzić z porażką . Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Szukam dobrego psychoterapeuty do kate 14.09.04, 18:45 tak na poważnie to z tym wysiłkiem fizycznym (niekoniecznie musi to być noszenie wegla np. jazda rowerem)nie jest tak do końca bezndziejny pomysł ,ja wiem że to nie na wszystko i dla kazdego ale czasem pomaga i nie potrzeba psychoterapeuty ,zresztą on też wiecznie z tobą nie będzie prowadził seansów, i tak musisz sie czyms zająć, czymś co ci pozwoli wyzwolic się ze stresów ,czyms co bedzie twoim codziennym lekarstwem .powodzenia życze w terapi jaka by ona nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozof Re: Szukam dobrego psychoterapeuty do kate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 07:40 NO tak tobie wystarczy pobyt w siłowni, by czuć sie dobrze, po co za dużo myśleć i czuć, 100 na klate wrzucisz, bąków parę puścisz i gra gitara. Potem na kebab albo inne ścierwo, dziare na klacie i świat jest tym, jaki dla ciebie powinien być prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Szukam dobrego psychoterapeuty IP: *.szczecin.mm.pl 15.09.04, 19:21 ok już ci wybaczyłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka psychoterapeuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:33 mam nadzieje ,że czytając posty tego chorego towarzystea nie załapałaś jeszcze większego doła. odnodzę wrażenie ,że pewna forma pracy nad sobą(niekoniecznie w siłowni) jest potrzebna piotrowi. cóż , może to tylko zwykłe natręctwo a może początek lawiny. Tłumaczenie się na każdym kroku,że skoro forum jest anonimowe można pisać dosłownie wszystko jeszt wyjątkowo infantylne. wolność to jednak operowanie pewnym wyborem a dla ciebie to tylko woda na młyn Odpowiedz Link Zgłoś