franekkk 12.04.02, 00:56 przynajmniej wedlug czasu polskiego tak twierdzi pewien kecaj nieeech zyyyyjeee nam...kecaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 64.9.159.* 12.04.02, 01:40 No prosze Taki co czyta wszystkie posty!!!! no jezdem wzruszony !!!!!! franciszku !! kocham cie!!!!! wiecej, wiecej,wiecej, oh juz mi dobrze.....lol Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 08:31 No to to wszystniego NAJ NAJ NAJ NAJ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laufer 1 JACEK ma problemy z sexem i to wiele wyjaśnia IP: *.xtra.pl 20.06.02, 20:38 Gość portalu: JACEK napisał(a): no jezdem wzruszony !!!!!! franci > szku !! kocham cie!!!!! > wiecej, wiecej,wiecej, oh juz mi dobrze.....lol No i jeszcze te problemy z sexem. Analizując Cię JACKU w/g Freuda wiele się wyjasnia. Chociaż z kim i jak to robisz jest zdecydowanie Twoją osobistą sprawą. Nie przerzucaj jednak poczucia winy za Twój homoseksualizm i onanizm na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK ma problemy z sexem i to wiele wyjaśnia IP: 64.9.159.* 20.06.02, 21:09 Gość portalu: Laufer 1 napisał(a): > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > no jezdem wzruszony !!!!!! franci > > szku !! kocham cie!!!!! > > wiecej, wiecej,wiecej, oh juz mi dobrze.....lol > > No i jeszcze te problemy z sexem. Analizując Cię JACKU w/g Freuda wiele się > wyjasnia. Chociaż z kim i jak to robisz jest zdecydowanie Twoją osobistą sprawą > . > Nie przerzucaj jednak poczucia winy za Twój homoseksualizm i onanizm na innych. > :-))))))))))))))) powiem mojej zonie o twym odkryciu :-))))))))))))) ale bedzie zaskoczona :-)))))))))))))))) ps pozwolisz ze moim dzieciakom odpuszcze ta pikantna historie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laufer 1 Ok. IP: *.xtra.pl 20.06.02, 21:26 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Gość portalu: Laufer 1 napisał(a): > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > no jezdem wzruszony !!!!!! franci > > > szku !! kocham cie!!!!! > > > wiecej, wiecej,wiecej, oh juz mi dobrze.....lol > > > > No i jeszcze te problemy z sexem. Analizując Cię JACKU w/g Freuda wiele si > ę > > wyjasnia. Chociaż z kim i jak to robisz jest zdecydowanie Twoją osobistą s > prawą > > . > > Nie przerzucaj jednak poczucia winy za Twój homoseksualizm i onanizm na in > nych. > > > > :-))))))))))))))) powiem mojej zonie o twym odkryciu :-))))))))))))) ale b > edzie zaskoczona :-)))))))))))))))) > ps pozwolisz ze moim dzieciakom odpuszcze ta pikantna historie Dzieciom odpuść tę historię stanowczo. A zwłaszcza te Twoje wyznania do Franciszka Odpowiedz Link Zgłoś
jottka laufer, 20.06.02, 21:40 a nie wstyd Ci przypadkiem, że taki ładny urodzinowy wątek zepsułeś? Odpowiedz Link Zgłoś
koala_ Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 07:31 No to dać chłopu piwa !!! Na zdrowie! Koala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: *.ncr.com 12.04.02, 07:39 Wraz z życzeniami dołączam się do urodzinowego piwka z/dla Jacka :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 08:42 Najlepszego :) A które to urodziny bo nie wiem ile kupić świeczek na tort ??? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 08:47 o ile wiem jacek jest po trzydziestce a kecaj za to przed czterdziestka Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 09:36 No to ja rowniez dolacze (przebojem z Tik-Taka): "Wiec zyj nam sto lat, i usmiech miej na twarzy, Niech zycie ci da, To wszystko o czym marzysz!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 192.168.1.* 12.04.02, 10:06 Trzym sie zdrowo nie pij nalogowo rznij mlode d...y abys nie chodzil struty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 212.244.79.* 12.04.02, 10:07 No to gratulacje! I przy okazji informuję, że w okolice JACKA zbłądził kolejny szczecinianin... Górą nasi!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 10:38 A Tobie się śpiewa happy birthday czy tradycyjne sto lat? ;))) W każdym razie buzi i wszystkiego najlepszego!!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 141.202.246.* 12.04.02, 13:06 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 158.2.8.* 12.04.02, 13:16 Niech zyje nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 212.160.165.* 12.04.02, 13:18 Oj wypijem dzisiaj za Jacusia browarku, wypijem. A cale przedpoludnie szukalem pretekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 13:25 Wszystkiego naj Jacku:) Na zdrowie:) �A kto z nami nie wypije niechaj nie współżyje...�)))) Odpowiedz Link Zgłoś
obs Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 13:34 Sto lat JACKU. Fotki Mike'a w galerii to mały prezent m.in. dla Cie ;-) Pozostałe lecą. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 14:05 hej kecajowaty ty juz chyba pijany ze szczescia w robocie co lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 64.9.159.* 12.04.02, 14:30 O kurde tyle milych postow od rana!!!! ho ho ho !!!! Jezdem wzruszony!!! nie wiedzialem ze to moje "bardzo skromne,he he he,he" wymuszenie urodzinowych zyczen zadziala....... DZIEKI, DZIEKI..............wszyscy macie kumpla tutaj w houston!!!! zapraszam na impreze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 64.9.159.* 12.04.02, 14:47 franekkk napisał(a): > a koryto za darmo? Sie rozumie , panie Franek!!! Jeszcze beczke piwa dorzuce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 16:45 beczke piwa na leb? stary ty lepiej przemysl to zaproszenie bo inaczej jak ci sie wszyscy zwalimy na kark to visa ci bedzie dlugo jeszcze przypominac o milej uroczystosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 64.9.159.* 12.04.02, 17:27 taki hojny to ja nie jestem by beczke piwa na leb dac!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_ona Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 14:38 I jeszcze jeden i jeszcze raz... sto lat. Najlepszego, m_ona Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 16:22 No to i ja dorzucę słówko serdecznych życzonek - zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaf Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: *.adsl.hansenet.de 12.04.02, 17:36 Jacku - niech Ci gwiazdka pomyslnosci nigdy nieeeeeeee zagasnie nigdy nieeeeeeeeee....reszte dospiewaj sobie sam. Wszystkiego dobrego, samych radosci, nul smutkow i pisz i pisz i pisz !!! Ps. Bede za pare dni w Szczecinie, ktora ulice szczegolnie od Ciebie ucalowac ?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 64.9.159.* 12.04.02, 17:49 Caluj szczegolnie Pogodno....z Wyspianskiego na czele!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaf Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: *.adsl.hansenet.de 12.04.02, 18:20 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Caluj szczegolnie Pogodno....z Wyspianskiego na czele!!!!! Masz jak w banku, Wyspianskiego obiecuje wycmokac ... a to sie zdziwi chlop ! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 64.9.159.* 12.04.02, 18:26 Gość portalu: elaf napisał(a): > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > Caluj szczegolnie Pogodno....z Wyspianskiego na czele!!!!! > > Masz jak w banku, Wyspianskiego obiecuje wycmokac ... a to sie zdziwi chlop ! ; > ))) LOL... ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 19:50 Trzymam właśnie kufel piwa w swojej dłoni, Wypić Twoje zdrowie nikt mi nie zabroni. Kiedy skończe jedno wezme się za drugie, Te juz nie na zdrowie lecz za życie długie. :)) Z naj;epszymi życzeniami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 64.9.159.* 12.04.02, 20:13 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Trzymam właśnie kufel piwa w swojej dłoni, > Wypić Twoje zdrowie nikt mi nie zabroni. > Kiedy skończe jedno wezme się za drugie, > Te juz nie na zdrowie lecz za życie długie. :)) > Z naj;epszymi życzeniami :-) dzieki!!! tutaj juz jest 13:10, za dwie godziny ..wylot z biura i wtedy piwko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 64.9.159.* 12.04.02, 21:27 No popatrz, Laura sie odnalazla, milo,milo,bardzo milo..... a laurke masz? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 21:31 jacek ty juz lepiej nic nie pisz bo ci sie pewnie literki dwoja i troja jak myslisz?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 64.9.159.* 12.04.02, 21:39 To prawda ze mi sie literki dwoja ale to od lez wzruszenia..oh,oh,oh,oh........ piwka jeszcze w lapce nie mam bo jeszcze w biurze siedze, ale zara stad za przeproszeniem..wyp......lam...lol Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 21:42 sory troche osusze lzy a ten od profesora to ci skladal? jak mu tam bylo? ja go nawet opr ale on dalej w zaparte Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 21:53 sory przejrzalem i sam sobie odpowiedzialem charakterystyczny jezyk :(( a ty to jestes jednak lasy na mile slowka tak specjalnie kilka dni przed terminem oglosic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 64.9.159.* 12.04.02, 22:12 HE HE HE do narcyzmu to juz niedaleko....lol wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia , bardzo fajowe uczucie jak tylu ci pisze mile slowo.polecam by wszyscy podali date urodzin i sie wzajemnie tak lechtac bedziemy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: JACEK ma dzisiaj urodziny 12.04.02, 23:14 widzisz jacek chodzi o to ze nie wszyscy sa tacy prolechtogenni jak taki dajmy przyklad kecaj dawac sie lechtac elektronicznie jacek co ten imperialistyczny kraj z toba zrobil? lol czy jak mu tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: 64.9.159.* 13.04.02, 01:19 proponuje FRANCISZKA na pozycje urodzinowego straznika!!! juz wszyscy wiemy ze facio jest czujny i nikogo nie przegapi........wszyscy , prosze wyslac FRANCISZKOWI swoje daty urodzin( zaoszczedzi mu to latania po wszystkich postach) i pan Franio wszystkim nam zafunduje fajowy dzien, ja taki wlasnie mialem. A potem mu tzn Franciszkowi cos kupimy.....np trabke!!!!! dzieki Franio!!! we cool,we tight.........lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopin Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: *.kaliny.szn.pl 12.04.02, 22:00 stto lat, stooooo lat - wszystkiego naj Jacku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: JACEK ma dzisiaj urodziny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 02:12 tak z ciekawości... co zrobiłeś z owcami? Odpowiedz Link Zgłoś