Gość: ćma IP: *.ums.gov.pl 12.04.02, 14:58 chcę kupić mieszkanie, znaczy się kawalerkę, tanio na obrzeżach miasta, nawet do 50km od Szczecina pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: szukam mieszkania 12.04.02, 15:00 sory ale od tego sie zaczyna ile masz pieniedzy rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćma Re: szukam mieszkania IP: *.ums.gov.pl 16.04.02, 08:08 mało, tzn. znalazło by się jakieś 30000zł, Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: szukam mieszkania 16.04.02, 08:55 najtansze kawalerki w sz ok 30 m2 widzialem za 55.000 pewnie jak wylozysz 50 na stol to sie godza pozostaje kredyt na reszte zawsze lepiej splacac wlasne niz wynajmowac i z miesiaca na miesiac miec tyle samo albo jak 50 km do centrum ok to jakies postpgrowe mieszkanie wtedy na pewno starczy tylko dojazd :(( moze w pyrzycach cos by sie za 35 trafilo ja swoj dylemat rozwiazalem: metrow minimum ale scisle centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skuter Re: szukam mieszkania IP: 192.168.0.* 16.04.02, 09:18 Gość portalu: ćma napisał(a): > mało, tzn. znalazło by się jakieś 30000zł, kolezanka szukala przez jakies biuro i tanie miezkania w obrebie szczecina byly w zalomiu (tam jeszcze jezdzi kom. miejska:)) nie wiem czy Twoja kwota wystarczy a o adres biura moge sie dowiedziec dopiero wieczorem jesli chcesz 50 km od szczecina to jest np stepnica, penie drogo tam nie maja:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: szukam mieszkania 16.04.02, 09:25 no ale ze stepnicy to juz skuterem do centrum ciezko chyba ze motorowka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skuter Re: szukam mieszkania IP: 192.168.0.* 16.04.02, 09:29 franekkk napisał(a): > no ale ze stepnicy to juz skuterem do centrum ciezko dobry kolarz robi te trase troche ponad godzine a po miesiacu dojazdow juz sie jest dobrym kolarzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: szukam mieszkania 16.04.02, 09:36 a czy jak dobry kolarz zaliczy kilka kaluz takich jak wczoraj:)) to czy mu sie nie odechciewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćma Re: szukam mieszkania IP: *.ums.gov.pl 17.04.02, 07:48 dziękuję panom za rady - dojazd na rowerze nie wykluczony,choć wolała bym pociągiem lub własnym autkiem-na razie jeszcze się nie rozpad. Jeśli macie konkretne adresy to poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćma Re: szukam mieszkania IP: *.ums.gov.pl 18.04.02, 07:31 może ktoś zna strony internetowe szczecinskich biur nieruchomości Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: szukam mieszkania 18.04.02, 07:36 nie no jak dotarlas tutaj to w wyszukiwarce raczej tez sobie poradzisz po za tym na reklamach gazetowych a wogole co to jest przepis na zupe z gwozdzia? czy nastepne pytanie brzmi: "czy ktos mi da 10-20 tys?" :)))))) tak czy inaczej powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Moga byc Police? 18.04.02, 08:08 wlasnie, mam tez kilku znajomkow ktorzy dla wiekszego metrazu wybieraja police odleglosc od centrum taka jak ze slonka ale za 30-40 tys? watpie chyba ze jakis stary budyneczek w jasienicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćma Re: Moga byc Police? IP: *.ums.gov.pl 18.04.02, 14:55 gdybym miała więcej kasy nie zadawała bym sobie trudu szukaniem w internecie i skazywaniem się na odpowiedzi mądralińskich, mieszkanko może być Policach, najważniejsze żeby było przytulne i w miarę normalnych warunkach, jeśli nie możesz mi pomóc to chociasz nie przeszkadzaj pa Odpowiedz Link Zgłoś