Dodaj do ulubionych

zaremba vs kocmiel

IP: *.miasto.szczecin.pl 27.02.01, 14:28
Po pierwsze jako obywatel Szczecina nie czuje sie obrazony pytaniami Krzysia Zaremby, niech mi Romera nie wciska czegos co nie moje.
Po drugie Pan Prezydent Koćmiel zdaje sie zlamal prawo nie udzielajac odpowiedzi na w/w pytania, albowiem jest osoba publiczna i nie moze nieodpowiedziec na pytania radnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fazer W. Re: zaremba vs kocmiel IP: 213.76.241.* 14.03.01, 21:27
      Niezależnie od racji obu stron konfliktu brakuje mi tu najprostszych form
      kultury politycznej. Każdy z naszych bohaterów wygląda na inteligentnego, obaj
      zapewniają o swojej uczciwości i szlachetnych pobudkach, a nie umieją rozmawiać
      na argumenty.Zawracanie głowy sądowi i obywatelom kosztuje jakieś społeczne
      pieniądze i czas, czas, czas... Idźcie, panowie, bawić się gdzie indziej!
      • Gość: grogreg Re: zaremba vs kocmiel IP: *.miasto.szczecin.pl 15.03.01, 07:50
        Ze co? Slowa Polityka i kultura uzyte w jednym zdaniu? Przeciez te pojecia sie
        wykluczaja. W polityce nie znajdziesz dobrych obyczajow, szlachetnosci,
        uczciwosci.
        A teraz mam propozycje. Zaluzmy partie KSU (Kultura, Szlachetnosc, Uczciwosc).
        Koryto czeka. Czas umoczyc ryje.
        • Gość: lijo Re: zaremba vs kocmiel IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 22:37
          mam nadzieje grogreg, ze piszac Polityka wielka litera, a kultura mala - byles
          na porzadnym kacu gigancie. Bo jesli nie - zapisze sie do twojej partii, liczac
          na leb do interesow jej zalozyciela.
          • Gość: grogreg Re: zaremba vs kocmiel IP: *.miasto.szczecin.pl 02.05.01, 08:48
            Nie. Nie bylem na kacu.
            Wnioski o przyjecie do partii w formie pisemnej.
            wymagane podanie wymiarow i zdjecie w stroju kompielowym
            • Gość: lijo Re: zaremba vs kocmiel IP: 212.160.41.* 02.05.01, 22:33
              sprecyzuj o jakie wymiary ci chodzi; obwod glowy ?
              a moze chciales napisac rozmiary, na ten przyklad apetytu na pasze dla swin...
              • Gość: grogreg Re: zaremba vs kocmiel IP: *.miasto.szczecin.pl 04.05.01, 08:02
                biust.
                biodra.
                pupcia.

czlonkinie partii ze wzgledow estetycznych otrzymaja mniejsze racje.
                • Gość: meg Re: zaremba vs kocmiel IP: 213.77.101.* 04.05.01, 15:36
                  To gdzie slac te podania ?
                  A tak powaznie, to lekutko zeszliscie z tematu, badz co badz chyba dla nas
                  szaraczkow istotnego.
                  Korupcja korupcję korupcją pogania, a my nie mamy na to zadnego wplywu, z
                  ktorego to powodu mnie osobiscie szlag jasnisty trafia. Dorywaja sie tacy do
                  stolkow i od razu zapominaja o swoich obietnicach, byle tylko nachapac sie jak
                  najwiecej. Tylko kreca swoje prywatne biznesy i zapominaja, po tam siedza.
                  Powinno byc mozliwe odwolywanie takich typow przez obywateli, moze by sie choc
                  troche bali !
                  Pozdrawiam - Meg
                • Gość: lijo Re: zaremba vs kocmiel IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 21:36
                  drogi grogregu: moje wymiary sa idealne. jeszcze tylko, dziecinko, powiedz ile
                  wpisowego i jestem twoja.
                  droga meg: rozumiem twoje rozgoryczenie moja i grogrega niesubordynacja
                  tematyczna, ale zrozum i nas (a przynajmniej moja skromna osobe) - gadanie na
                  niektóre tematy (lepkich lapsk, czarnych teczek, kopert i partii kolesi) po
                  prostu czasem ani sil, ani cierpliwosci, ani w koncu ochoty normalnemu
                  czlowiekowi (kobiecie!)- ni cholery nie staje.
                  • Gość: grogreg Re: zaremba vs kocmiel IP: *.miasto.szczecin.pl 07.05.01, 14:13

> drogi grogregu: moje wymiary sa idealne. jeszcze tylko, dziecinko, powiedz ile
                    > wpisowego i jestem twoja.

:) Idealne? Dla pierwszego czlonka, eee.... czlonkini, darmo :)
                    Mamy promocje. Aha podaj jeszcze rozmiar ryjka, coby w korytku sie nie
                    zaklinowal.

• Gość: lijo Re: zaremba vs kocmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 18:28
                      1. potwierdzam: idealne.
                      2. zadna promocja tu nie pomoze; nie ma takiego
                      koryta, ktore pomiesci moj ryjek.
                      • Gość: grogreg Re: zaremba vs kocmiel IP: *.miasto.szczecin.pl 11.05.01, 09:40
                        Ty sie opanoj. Nie mozesz miec korytka wiekszego odemnie.
                        • Gość: lijo Re: zaremba vs kocmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 18:17
                          moge, bede szara eminencja.
                          ciebie w koncu powiesza, a ja powiem, ze o niczym nie wiedzialam. odetne sie od
                          korzeni (czyt.korytka) i zaloze wlasna partie.
                          gazet nie czytasz?
                          • Gość: grogreg Re: zaremba vs kocmiel IP: *.ek.univ.szczecin.pl 12.05.01, 10:11
                            Co ty? Pisalas doktorat z Matchiavelliego?
                            • Gość: lijo Re: zaremba vs kocmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 20:18
                              Gość portalu: grogreg napisał(a):

> Co ty? Pisalas doktorat z Matchiavelliego?
                              a zebys wiedzial, tyle ze nie doktorat a jedynie jakas marna prace na studiach.
                              jest moim idolem.

• Gość: ranny Re: zaremba vs kocmiel IP: *.miasto.szczecin.pl 16.05.01, 11:48
        Gość portalu: Fazer W. napisał(a):
        > Każdy z naszych bohaterów wygląda na inteligentnego...

O przepraszam wg. mjego osobistego sytemu oceny wizualnej
        pan K.Z na inteligentnego w zupelności nie wygląda.
        A z jego wypowiedzi i czynów wynika, że po swoim dziadu odziedziczył
        jedynie zamiłowanie do megalomaństwa i maksymalnego egoizmu.
        Start do parlamentu to ucieczka przed sobą samym.
    • Gość: slonko Re: zaremba vs kocmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 13:35
      Prezydent Kocmiel odpowiedzial Zarembie na sesji Rady Miasta mowiac o swojej
      sytuacji rodzinnej i finansowej. Niestety Polskie Radio Szczecin i Lokalna
      Telewizja "publiczna" nie zaimuja sie w tym miescie informowaniem o faktach
      lecz kreowaniem faktów. Stąd mozesz nie wiedziec o tym, ze cokolwiek takiego
      miało miejsce. Wogóle tak na prawde do mieszkańców dociera b. niewiele
      informacji o faktach, które są ważne. Najczęściej jesteśmy karmieni wszystkim
      innym. Uważam, że Szczecin tonie w medialnych plotach. Przekazyu faktów tu mało.
      • Gość: grogreg Re: zaremba vs kocmiel IP: *.miasto.szczecin.pl 14.05.01, 10:28
        wiecej, wiecej!
        • Gość: księżyc Re: zaremba vs kocmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 21:53
          Do Grogrega!
          Więcej to ty powinieneś nam tu napisać!
          Przecież jesteś urzędasem jak się patrzy.
          No chyba, ześ jest zwykłą biórwą w UM. Wtedy zamilcz ...
          • Gość: lijo Re: zaremba vs kocmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 22:25
            o drogi nasz, ktory rozpraszasz mrok najwiekszych ciemnosci...
            zaden normalny czlowiek nie chwali sie publicznie wiadomosciami uzyskanymi w
            drodze-powiedzmy nieformalnej,o ile ma do nich dostep z racji stanowiska, ktore
            zajmuje w pracy (bez wzgledu na to czy jest wysoko postawionym urzednikiem, czy
            tez, jak raczyles to okreslic - biórwą), chyba, ze za ich ujawnienie otrzyma
            stosowna gratyfikacje, lub tez prace ma w dupie. nie wymagaj wiec tego od
            grogrega (chyba ze on sam ma akurat taki kaprys).
            rozpowszechnianie zas informacji (o ile sa prawdziwe) wyglaszanych przez
            urzednikow panstwowych na forum publicznym jest czynnoscia ze wszech miar
            zaslugujaca na pochwale. przeciez tak powstaje historia.
            • Gość: opoka Re: zaremba vs kocmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 23:20
              A ja wybieram się 25-go na Sesję Nadzwyczajną Rady Miasta Szczecina,
              osobiście popatrzeć na ten cyrk ...
          • Gość: grogreg Re: zaremba vs kocmiel IP: *.miasto.szczecin.pl 15.05.01, 07:46
            Jako prymitywista domyslnie daje Ci w morde. LUP! LUP!
            Widzisz pisze ile moge, bycie bezrobotnym wcale nie jest takie zabawne.
            • Gość: lijo Re: zaremba vs kocmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 07:58
              Gość portalu: grogreg napisał(a):

> Jako prymitywista domyslnie daje Ci w morde. LUP! LUP!
              > Widzisz pisze ile moge, bycie bezrobotnym wcale nie jest takie zabawne.
              no i tu sie z toba nie zgodze grego. bycie bezrobotnym jest bardzo zabawne o ile
              czlowiek nie musi sie martwic, co do gara i na grzbiet wlozyc (choc moze nie
              zwracaj uwagi na to co pisze, chyba nastapilo u mnie zmeczenie materialu).

• Gość: grogreg Re: zaremba vs kocmiel IP: 212.160.165.* 17.05.01, 08:24
                Bycie bezrobotnym to bardziej stan umyslu, niz faktyczny.
                Ja gdy szukalem przez pol roku roboty nie zarejestrowalem sie w urzedzie pracy
                swiadomie rezygnujac z ubezpieczenia zusowskiego i potencjalnego zasilku.
                Dlaczego? Bo sie balem, ze sie przyswyczaje do tego stanu rzeczy.
                • Gość: lijo Re: zaremba vs kocmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 16:17
                  chyba nie myslisz, ze piszac cos o wkladaniu do gara i na grzbiet, mialam na
                  mysli produkty nabyte w drodze kupna-sprzedazy za zasilek z urzedu pracy ???
                  autor mial na mysli rzecz wybitnie nieskomplikowana: w przerwie miedzy jedna
                  robota a druga, kiedy masz za co zyc - po prostu BYCZO JEST SIE POBYCZYC !!!!
                  • Gość: grogreg Re: zaremba vs kocmiel IP: *.miasto.szczecin.pl 18.05.01, 10:08
                    Byczenie sie to strasznie drogie , a przy tym nudne hobby.
                    • Gość: lijo Re: zaremba vs kocmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 18:22
                      tylko dla tych, ktorzy nie wiedza jak byczenie zagospodarowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka