Gość: YXZ IP: *.biot.ar.szczecin.pl 29.09.04, 18:12 Dzisiaj odwiedziłem tę spelunę. Rachunek nieduży 13 PLN. Kelner oczywiście nie miał wydać ze stówki, więc sobie doliczył i pobrał "napiwek" w wysokości 7 PLN. I tak straciłem 3 piwa....:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gryf Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.nitka.net.pl 29.09.04, 18:19 Nie przejmoj sie XYZ-cie nie byl to Twoj ostatni frajerski czyn.Jesli nie wiesz dlaczego.......... to spojrz w lustro kolego. Sumienie i slowo czynia czlowieka krolem ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YXZ Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.biot.ar.szczecin.pl 29.09.04, 18:35 co dzień tak czynię i mówię sobie: "...niestety, taka jest rzeczywistość!..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.nitka.net.pl 29.09.04, 18:46 Gość portalu: YXZ napisał(a): > co dzień tak czynię i mówię sobie: "...niestety, taka jest rzeczywistość!..." Ha!Szacunek!Za poczucie humoru.Chocby czerniawego;-) Sumienie i slowo czynia czlowieka krolem ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: 213.155.191.* 30.09.04, 08:06 Gryfie ja do kol. PG nie chadzam. Wbrew opiniom forumowych podsrywaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.nitka.net.pl 30.09.04, 09:10 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Gryfie ja do kol. PG nie chadzam. Wbrew opiniom forumowych podsrywaczy... Masz na mysli Pawla Goleme? Malo znam? Nie mam zdania.Wiem ze jest wlascicielem kilku lokali w miescie w najbardziej atrakcyjnych punktach miasta. Sumienie i slowo czynia czlowieka krolem ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: 213.155.191.* 30.09.04, 11:48 No cos mi zarzuciłeś. Miałem w lustro spojrzeć, a nie wiem dlaczego, bo nie bywam w knajpkach pana Golemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariner Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.04, 19:02 Dziwne. Byłem tam z żoną na obiedzie. Nie powiem, żeby było tanio. Ale w sumie byłem zadowolony. Dałem napiwek kelnerowi za dobrą obsługę. Nie byłnachalny. Może źle trafiłeś. W takich wypadkach trzeba wołać szefa i protestować. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YXZ Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.biot.ar.szczecin.pl 29.09.04, 19:33 THX, prooooste, zawołać szefa , tylko ,że mi mowę odjęło .......z wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:24 A ja lubię tąknajpę. jest fajmie iw esoło Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! 30.09.04, 08:13 nie lubię. dla mnie zbyt powolna obsługa. żarcie też nie za świerze. tzw szara szczecińska rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! 30.09.04, 08:23 .. dwa razy bylem i wystarczy, a zarcie rzeczywiscie niezbyt swiezutkie faszerwoane jakimis konserwantami, po ktorych miewam niestrawnosci tyle tego musza dosypywac.. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Porto Grande - statek Vikingów IP: *.nitka.net.pl 30.09.04, 11:23 A Goelma dalej się rozwija tym razem postawił obok Porto Grande, statek zrobiony na wzór łodzi Vikingów, jest to statek wycieczkowy z zapleczem gastronomicznym, który ma pływać po Odrze i innych okolicznych akwenach. Kolejna inwestycja Golemy, która w mniejszym bądź większym stopniu wprowadza atrakcje turystyczne w naszym mieście. Od 2005 roku mają wypływać wodoloty do Świnoujścia, z Wałów Chrobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas tak se pomyślałem - juz wiecej nie będę IP: *.intranet.salsa.pl / 62.233.223.* 30.09.04, 14:12 Pogoń, dali prywatnej spółcebo to taka wizytówka Szczecina niby. Prywatna firma, zawodowi gracze do wynajęcia... Drodzy radni i przemiły prezencie, najlepszą wizytówka jest sieć dobrych, sprawnych, atrakcyjnych i zróżnicowanych restauracji i hoteli - też. Proponuje by radni przekazali restauratorom atrakcyjne tereny w Szczecinie i dotacje grubszą z kasy miejskiej, by się KU CHWALE MIASTA rozwijali nam miło. Bedzie i zarcie lepsze i obsługa milsza... To jak skapnie parę milinków? A tereny jakieś też by się dało, co?! Odpowiedz Link Zgłoś