Dodaj do ulubionych

Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!!

IP: *.biot.ar.szczecin.pl 29.09.04, 18:12
Dzisiaj odwiedziłem tę spelunę. Rachunek nieduży 13 PLN. Kelner oczywiście
nie miał wydać ze stówki, więc sobie doliczył i pobrał "napiwek" w wysokości
7 PLN. I tak straciłem 3 piwa....:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Gryf Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.nitka.net.pl 29.09.04, 18:19
      Nie przejmoj sie XYZ-cie nie byl to Twoj ostatni frajerski czyn.Jesli nie wiesz
      dlaczego.......... to spojrz w lustro kolego.

Sumienie i slowo czynia czlowieka krolem ziemi.
      • Gość: YXZ Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.biot.ar.szczecin.pl 29.09.04, 18:35
        co dzień tak czynię i mówię sobie: "...niestety, taka jest rzeczywistość!..."
        • Gość: Gryf Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.nitka.net.pl 29.09.04, 18:46
          Gość portalu: YXZ napisał(a):

> co dzień tak czynię i mówię sobie: "...niestety, taka jest rzeczywistość!..."

Ha!Szacunek!Za poczucie humoru.Chocby czerniawego;-)

• Gość: XYZ Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: 213.155.191.* 30.09.04, 08:06
        Gryfie ja do kol. PG nie chadzam. Wbrew opiniom forumowych podsrywaczy...
        • Gość: Gryf Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.nitka.net.pl 30.09.04, 09:10
          Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Gryfie ja do kol. PG nie chadzam. Wbrew opiniom forumowych podsrywaczy...

Masz na mysli Pawla Goleme? Malo znam? Nie mam zdania.Wiem ze jest wlascicielem
          kilku lokali w miescie w najbardziej atrakcyjnych punktach miasta.

• Gość: XYZ Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: 213.155.191.* 30.09.04, 11:48
            No cos mi zarzuciłeś. Miałem w lustro spojrzeć, a nie wiem dlaczego, bo nie
            bywam w knajpkach pana Golemy.
    • Gość: Mariner Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.04, 19:02
      Dziwne. Byłem tam z żoną na obiedzie. Nie powiem, żeby było tanio. Ale w sumie
      byłem zadowolony. Dałem napiwek kelnerowi za dobrą obsługę. Nie byłnachalny.
      Może źle trafiłeś. W takich wypadkach trzeba wołać szefa i protestować.
      M.
      • Gość: YXZ Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.biot.ar.szczecin.pl 29.09.04, 19:33
        THX, prooooste, zawołać szefa , tylko ,że mi mowę odjęło .......z wrażenia...
    • Gość: konik Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:24
      A ja lubię tąknajpę. jest fajmie iw esoło
      • ja_aska Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! 30.09.04, 08:13
        nie lubię. dla mnie zbyt powolna obsługa. żarcie też nie za świerze. tzw szara
        szczecińska rzeczywistość.
    • enancjo Re: Uwaga na 50% napiwki w Porto Grande!!!! 30.09.04, 08:23
      .. dwa razy bylem i wystarczy, a zarcie rzeczywiscie niezbyt swiezutkie
      faszerwoane jakimis konserwantami, po ktorych miewam niestrawnosci
      tyle tego musza dosypywac..
      Enancjo
      • Gość: dd Porto Grande - statek Vikingów IP: *.nitka.net.pl 30.09.04, 11:23
        A Goelma dalej się rozwija tym razem postawił obok Porto Grande, statek
        zrobiony na wzór łodzi Vikingów, jest to statek wycieczkowy z zapleczem
        gastronomicznym, który ma pływać po Odrze i innych okolicznych akwenach.
        Kolejna inwestycja Golemy, która w mniejszym bądź większym stopniu wprowadza
        atrakcje turystyczne w naszym mieście. Od 2005 roku mają wypływać wodoloty do
        Świnoujścia, z Wałów Chrobrego.
    • Gość: andreas tak se pomyślałem - juz wiecej nie będę IP: *.intranet.salsa.pl / 62.233.223.* 30.09.04, 14:12
      Pogoń, dali prywatnej spółcebo to taka wizytówka Szczecina niby. Prywatna
      firma, zawodowi gracze do wynajęcia... Drodzy radni i przemiły prezencie,
      najlepszą wizytówka jest sieć dobrych, sprawnych, atrakcyjnych i zróżnicowanych
      restauracji i hoteli - też. Proponuje by radni przekazali restauratorom
      atrakcyjne tereny w Szczecinie i dotacje grubszą z kasy miejskiej, by się KU
      CHWALE MIASTA rozwijali nam miło. Bedzie i zarcie lepsze i obsługa milsza...
      To jak skapnie parę milinków? A tereny jakieś też by się dało, co?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka