skuter70 01.10.04, 09:39 "smiertelnosc kotow w zaleznosci od pietra, z ktorego je zrzucamy maleje powyzej 7 pietra, bo z niego zrzucane osiagaja swoja predkosc graniczna, a z wyzszych maja wiecej czasu na obrot" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: nie na temat IP: 213.155.191.* 01.10.04, 09:42 Rozumiem, że szukasz guza... aśka bywa agresywna...;) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: nie na temat 01.10.04, 09:46 tak mi sie tylko przypomnial moj kot , ktory kiedys nie wyrobil salta na i walnal grzbietem w ziemie jakby znal te badania to moze by lecial z 8 pietra a nie z parapetu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: nie na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:45 ciekawe. ja experymentowałem z szybkością spadania. puszczałem kota i zapaloną lampę. wyszło mi, że kot spada z szybkością światła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habilitant Re: nie na temat IP: *.iscnet.pl 01.10.04, 10:00 nasze koło naukowe udowodniło, że spadający kot przebija barierę dźwięku po zrzuceniu go na głośniki z wrześni. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: nie na temat 01.10.04, 10:28 BANDA KRETYNÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ty skuti ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ a nie mówiłem skuter? IP: 213.155.191.* 01.10.04, 10:30 Radzę uważać na mieście;))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 eeee 01.10.04, 10:33 aska ostatnio w kiepskiej kondycji nawet wnerwic sie porzadnie nie potrafi:( Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: nie na temat 01.10.04, 10:31 > i ty skuti ???? co ja? ja kotem nie rzucalem sam spadl polozyl sie spac na parapecie na boku , brzuchem w kierunku okna a jak sie obudzil to sie przeciagnal wtedy sie dowiedzilem, ze kot nie zawsze spada na 4 lapy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: nie na temat IP: 213.155.191.* 01.10.04, 10:33 Skuter i tak masz przechlapane. Przy aśce o kotach tylko słodko:))) Kici kici:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: nie na temat 01.10.04, 11:11 ja jestem w świetnej formie. tylko resztka sympatii do ciebie skuti powstrzymuje mnie przed "pojechaniem". dobry człowiek zabezpieczyłby okna by zaspanej kici się nic nie stało. a reszta z bandy by nie podchwyciła tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot w butach Re: nie na temat IP: *.espol.com.pl 01.10.04, 11:19 Skuter jest miłośnikiem przyrody, aczkolwiek po nocach śni mu się że jest rakarzem. Psy, koty z drogi, skuter jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: nie na temat 01.10.04, 11:27 > dobry człowiek zabezpieczyłby okna by zaspanej kici się nic nie stało. > a reszta z bandy by nie podchwyciła tematu. zaspana kicia byla zaprawionym w bojach dachowcem a nie poduszkowcem glaskawym i wiecej niebezpieczenstw czychalo na nia na dworze niz na moim prapecie metr nad ziemia ale przygrzmocil pieknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: nie na temat 01.10.04, 11:31 na zewnątrz czyli po spadnięciu. jakby nie miała możliwości spadnięcia to by była bezpieczna. itd " ale przygrzmocil pieknie:) " skuter jesteś menda. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: nie na temat 01.10.04, 11:34 ja_aska napisała: > na zewnątrz czyli po spadnięciu. jakby nie miała możliwości spadnięcia to by > była bezpieczna. itd yyy??? po pierwsze to on nie ona:) po drugie ciekawy jestem jak zabezpieczasz parapety w domu, zeby kot nie spadl na podloge? a jak zabezpieczasz meble??? > skuter jesteś menda. buuu:( Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: nie na temat 01.10.04, 11:38 by nie spadła kicia płci męskiej na zewnątrz. chyba nie masz 4 metrów od parapetu na ziemie? ja zabezpieczam . mam po prostu kanapę wzdłuż parapetu i niskie meble. nie buuuucz tylko się popraw. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: nie na temat 01.10.04, 11:45 cos sie nie rozumiemy kot spadl z parapetu wewnatrz domu czyli lecial okolo metra i dlatego nie zdazyl sie obrocic nigdzie nie pisalem o 4 metrach:) ja mam za malo kanap i za duzo okien:) zreszta to byly dawne dzieje i kto juz dawno jest w krainie wiecznych lowow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habilitant Re: nie na temat IP: *.iscnet.pl 01.10.04, 11:36 nasze koło naukowe dobiera do eksperymentów jedynie jednostki zdegenerowane www.tabak.ru/jokes/img/kot.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: nie na temat 01.10.04, 11:46 nie dawaj swojej kici jako wytłumaczenia. pamiętaj, że zwierze zawsze się upodabnia do człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: nie na temat 01.10.04, 12:19 to zabezpiecz "glebę" grubym dywanem. i tak jesteś menda za wywołanie sadystycznego tematu. kicie ponad wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: nie na temat 01.10.04, 12:25 temat nie jest sadystyczny tylko naukowy! a menda to chyba jakies zwierzatko? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: nie na temat 01.10.04, 12:52 mendoweszka:) a te wywody o tym, że kot potrzebuje miejsca/ czasu, żeby sie obrócić w locie, to już dość stare Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: nie na temat 01.10.04, 12:56 menda to taki łoniak!! pewnie, że stare. tylko czemu są nadal tacy którzy nie wierzą? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka nieno 01.10.04, 13:14 nie każdy śledzi na bieżąco doniesienia felinologii stosowanej i cieszyć sie należy, że skuter wreszcie sie z podstawami wiedzy o kocie zapoznał teraz będzie już zawsze rzucał kotem wyłącznie z 8. piętra Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: nieno 01.10.04, 13:35 8 piętro i pazim to wyzwanie dla skutiego by mógł zademonstrować w końcu swą sympatię dla zwierząt i mógł skoczyć pierwszy jako: a) przedskoczek b) zabezpieczenie Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: nieno 01.10.04, 13:54 skok z parapetu na podloge mam opanowany do perfekcji Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: nieno 01.10.04, 14:09 ster masz amputowany? czy kil? przy lęku wysokości będziesz leciał z zamkniętymi oczami ale kicia na pewno w ciebie trafi i zamortyzuje swój upadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana oprawcy? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 16:48 żal mi się zrobiło skutera,że mu ster amputowali...to musi być straszne dla mężczyzny..... Odpowiedz Link Zgłoś