Gość: ale jaja IP: *.devs.futuro.pl 08.10.04, 08:37 co za niedorozwoje za prace sie brac a nie glupoty jakies wymyslacie pracowac - zarabiac to moze w koncu w naszym kraju normalnie bedzie patrole.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wuj ignacy Re: Narodowcy patrolują ulice IP: *.as.univ.szczecin.pl 08.10.04, 08:49 Już widzę tępych skinków defilujących z bejsbolami po ulicach w imię ochrony "dobrego" imienia kościoła i ryczących "Sieg Heil!". Niezłe patrole się szykują... I jeszcze im policja pomoże... Już się czuję bezpieczny. A swoją drogą, to ciekawe co Pan Narodowiec myśli o takich ludziach jak Paetz, Jankowski i Rydzyk, którzy bynajmniej o dobre imię kościoła nie dbają - wprost przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim buahahahaha IP: 82.145.76.* 08.10.04, 09:37 "...Problem w tym, że młodzież nie ma co robić i może pod wpływem narkotyków porywa się na kościół..." - co za debil.... Odpowiedz Link Zgłoś
dexim Cieplaki... 08.10.04, 10:05 Wasze komentarze co do tego pomysłu są żałosne. Nie dziwię się temu, że ktoś, kto nie przepada za narodowcami, podważa sens ich działań. Ale forma krytyki, do jakiej uciekli się forumowicze jest tak prościutka i malutka, że zawodówa z Hożej bije was na łeb poziomem intelektu. Cieplaki komputerowe, ruszcie się i zróbcie coś. Zamiast wyzywać kogoś w domowym zaciszu pochwalcie sie, czy zrobiliście choć raz coś, czym można byłoby narodwocom dać za przykład... P.S. Żenada, jak czytam takie komentarze, tym wiekszą sympatią pałam do prawicy. Jesli tak ma wyglądać wolnośc i tolerancja, jaką głoszą tu wszystkie oświecone i wyzwolone umysły, to ja dziękuję za taki ustrój. Orwell się kłania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zly porucznik Re: Cieplaki... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 13:17 A ty kim jestes ze twierdzisz ze na Hozej polglowki chodza - to po 1, a po 2 cos mi sie zdjae ze Ty jestes jednym z nich i wychowywal cie Petz pod swoja sutanna trzymajac:) A jeszcze zastanow sie co to znaczy cieplak sam cieply jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Cieplaki... IP: 213.155.191.* 08.10.04, 13:34 Orwell się > kłania... Własnie Wielki Bracie. Właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Na pewno go poturbują IP: 195.47.201.* 08.10.04, 10:29 Narodowcy maja to do siebie, że sami nie przestrzegają prawa i najpierw wala w mordę... potem przekazuja policji (wandal się "potknął") Odpowiedz Link Zgłoś
ragazzo1 Re: Narodowi socjaliści w Niemczech w latach 30. 08.10.04, 10:36 też patrolowali ulice. M. in. efektem tego była, tzw. NOC KRYSZTAŁOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Narodowcy patrolują ulice 09.10.04, 21:20 "narodowcy" chronia obiekty obcego (i wrogiego Polsce)panstwa. To gorzej niz smieszne - to glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crist Re: Narodowcy patrolują ulice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:09 Dobrze! Niech żyje heteroseksualna nieskazitelna biała rasa, pod wodzą nieskazitelnego Kościoła katolickiego i jego najświętszych przedstawicieli handlowych: Pretza, Jankowskiego, Rydzyka! Niech no tylko ktoś coś na Kościół mruknie nieprzyzwoicie lub skrytykuje, nasze bojówki zamą się nim w podliskich krzakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Narodowcy patrolują ulice IP: *.utp.pl 10.10.04, 14:43 Jest to niezmiernie ciekawe, jak to się dzieje, że ci wszyscy obrońcy tolerancji, taką nienawiścią pałają do środowiska narodowego, jest wolność słowa o którą tak wszyscy walczyliśmy i każdy ma prawo z niej korzystać, a te wszystkie argumenty, że Peatz, że Rydzyk to już zupełnie jakaś gównażeria, nie rozumiem też tej lawinowej krytki skądinąd dobrej inicjatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Narodowcy patrolują ulice IP: 67.23.217.* 10.10.04, 16:15 Inicjatywa niewatpliwie dobra i nie jest krytykowana. Krytyka dotyczy w y k o n a w c o w . Do nich glownie odnosza sie zastrzezenia i slusznie. Bojowki narodowcow nie kryja swoich sympatii i antypatii ani tez nie pozostawiaja watpliwosci co do metod " wyrazania " swoich pogladow. Metody te to kij bejsbolowy i przemoc, ktora nie jest akceptowana nawet w obronie najswietszych swietosci. Dziwie sie policji ze nie potrafi przewidziec do czego moga doprowadzic takie " patrole ". Historia zna przyklady i nie trzeba sie odznaczac specjalna umiejetnoscia przewidywania aby niepokoic sie o skutki takich grasowania po ulicach narodowcow. Pozdrawiam zatroskana Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Narodowcy patrolują ulice? o rany julek!!! IP: *.ksiazat.v.pl 10.10.04, 22:53 z tymi obiektami, jak ty to nazywasz to się utożsamia podobno 80% ludzi w Polsce. więc co? narodowcy będą patrolować, bo pozostałe 20 będzie je atakować? swarożycu przemiły oświeć mnie baranka, bo nic z tego nie kumam. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Maryjan(?) 11.10.04, 16:36 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): z tymi obiektami, jak ty to nazywasz to się utożsamia podobno 80% ludzi w Polsce. więc co? narodowcy będą patrolować, bo pozostałe 20 będzie je atakować? swarożycu przemiły oświeć mnie baranka, bo nic z tego nie kumam. mp. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' A coz tu jest trudnego do zrozumienia, drogi Marianie? Alkohol i nikotyna tez jest trujaca i wszyscy pija a polowa pali... chwila ulgi a skutki oplakane...jak z katolicyzmem. > Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: może zaproszą dziennikarzy na patrol :-))) 10.10.04, 18:30 zaproscie mnie, a zrobie wam sloneczny patrol! Mam fajne cycki. Odpowiedz Link Zgłoś