Dodaj do ulubionych

Stargard = KOMUNA = SLD

IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 22.04.02, 19:25
Tzw. elektoat nie czyta w Stargardzie GW tylko NIE lub jakąś TRYBUNĘ.
A w ogóle to w tym mieście i innych tego typu zostały same miernoty.

No cóż ale te miernoty nie przeczytają tego...

Pozdrawiam niedobitki "niemiernot" ze Stargardu, które to przeczytają.
Obserwuj wątek
    • Gość: T.Jurasz Re: Stargard = KOMUNA = SLD IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 23:04
      twoj nick pasuje do twoich pogladow
    • Gość: leopard Re: Stargard = KOMUNA = SLD IP: 195.117.142.* 23.05.02, 08:48
      A ile to Kolega ma lat że coś wie o tzw. "komunie"? Pisma typu "NIE" czytają
      inteligentni Polacy na całym świecie i jest to czynność dobrowolna. Komu nie
      pasuje ma "NIEDZIELĘ" i Radio "M".
      Pozdrawiam!
      • Gość: świń_ryj Re: Stargard = KOMUNA = SLD IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 23.05.02, 11:05
        Gość portalu: leopard napisał(a):

> A ile to Kolega ma lat że coś wie o tzw. "komunie"? Pisma typu "NIE" czytają
        > inteligentni Polacy na całym świecie i jest to czynność dobrowolna. Komu nie
        > pasuje ma "NIEDZIELĘ" i Radio "M".
        > Pozdrawiam!

Ale jaja, NIE czytają inteligentni ludzie?!
        • Gość: leopard Re: Stargard = KOMUNA = SLD IP: 195.117.142.* 27.05.02, 09:01
          Tak! Inni nie zrozumieliby o co w tym chodzi. Można przecież wybrać życie na
          klęczkach, to nieskomplikowany model socjologiczny - polecam tym co brzydzą się
          Urbanem i jego gazetą.
          • Gość: świń_ryj Re: Stargard = KOMUNA = SLD IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 27.05.02, 10:27
            Gość portalu: leopard napisał(a):

> Tak! Inni nie zrozumieliby o co w tym chodzi. Można przecież wybrać życie na
            > klęczkach, to nieskomplikowany model socjologiczny - polecam tym co brzydzą się
            >
            > Urbanem i jego gazetą.

O... jakie "uczone" gadanie.
            Nowomowa, skąd my to znamy...
            No ale po ilości postów na forum w Stargardzie widać, że znakomita większość
            elity stargardzkiej czyta NIE-stety.
            • Gość: leopard Re: Stargard = KOMUNA = SLD IP: 195.117.142.* 28.05.02, 08:44
              Tego skomentować się nie da... Idę poczytać nowy egz. ulubionego NIE, a póżniej
              pościskam się z nową praktykantką w firmie. Niech się nawiedzeni przyglądają
              jak bawi się "KOMUNA".
              • Gość: T.Jurasz Re: Stargard = KOMUNA = SLD IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 19:26
                od tego jest wolnosc slowa, jeden czyta "Nie", drugi namietnie slucha "Radia
                Maryja", a trzeci oglada "Wampa"- czy jeden drugiemu musi zaraz przeszkadzac?
                • Gość: leopard Re: Stargard = KOMUNA = SLD IP: 195.117.142.* 29.05.02, 09:08
                  Nikt nikomu nie będzie przeszkadzał pod warunkiem że nie będzie afiszował
                  swoich poglądów w stylu "KOMUNA=SLD" bo prawdopodobnie nie rozumie podstawowych
                  definicji ustrojów politycznych i nie doświadczył wad lub dobrodziejstw innego
                  systemu niż nasz obecny "kapitalizm" rodem z "Ziemi Obiecanej". Mam nadzieję,
                  że życie zweryfikuje niektórym poglądy jak już swoje przeżyją i dostarczy im
                  niezapomnianych wrażeń oglądania bezrobocia, obrzydliwie bogatych urzędników,
                  pękających w szwach sierocińców i więzień, bezradnej policji i wyczynów
                  nowej "siły przewodniej". Ja mam to już w dupie. Mam odpowiedni wiek, zdolnych,
                  prawie dorosłych synów, piękną żonę i dobry zawód. Pozdrawiam!
                  • Gość: T.Jurasz Re: Stargard = KOMUNA = SLD IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 15:10
                    no i chyba o to chodzi, robmy swoje, nie przeszkadzajmy innym, rowniez
                    pozdrawiam!
                    • Gość: leopard Re: Stargard = KOMUNA = SLD IP: 195.117.142.* 31.05.02, 15:22
                      STOP! Przepraszam. Forum jest po to, aby wypowiadać się na każdy temat i
                      wszelkie hasła są dozwolone. Szanowni Antykomuniści, Antydemokraci,
                      Antyklerykalowie i inni "Anty", piszcie co chcecie, umiejętność polemiki to
                      wspaniała cecha. Dlatego nie miałem racji atakując sensowność wypowiedzi.
                      Dlatego stwierdzam, że każdy ma prawo podetrzeć sobie tyłek pismem "NIE" jak
                      również czytać je namiętnie. Ja lubię czytać... i już.
                      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka