Gość: Marian Paździoch IP: *.ksiazat.v.pl 22.10.04, 22:00 mój przyjaciel mówi że butelkę. a ja mówię niemożliwe. a ty swarek ile możesz? tylko nie koloryzuj! mp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackexit Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? 22.10.04, 22:09 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): > mój przyjaciel mówi że butelkę. a ja mówię niemożliwe. a ty swarek ile możesz? > tylko nie koloryzuj! > mp. a co to foryum dla meneli? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? 22.10.04, 22:13 blejksit nie czepiaj sie czlowieka! siedzi i forumuje formułując pytanie na jak długo mu starczy sił... Paździoch zapytaj sie Ferdka...ale zakąszać nada...to do boczka feeeeeeeeeeeeeee mięcho feeeeeeeeee lepiej ziarenek albo szczypiorku miłego łykania pażdzioszku Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? 22.10.04, 22:18 ...........to przystąpmy do konkretów: a ile masz? poniżej 1 L to kiepski wynik niegodny słowianina oj sfrożyc by się pogniewał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 22.10.04, 22:18 ty to masz serce! skończyłem remont, ot co! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 22.10.04, 22:15 pytam sie tylko, nie panikuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.04, 22:30 ja wypijam butelke whisky i spoko no a ile może człowiek? to chyba dużo więcej taki normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 22.10.04, 22:42 Kiedys wypilam butelke 3/4 , ale przyznam sie, ze niedlugo potem zamienilam sie w Spiaca Krolewne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? 22.10.04, 22:58 spiące króleny może obudzic książę poprzez pocałunek!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 22.10.04, 23:24 powiem ci, ze to raczej niewskazane he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garderobiana A jeśliś nie książę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:26 nie musisz od razu budzić. królewny wolą w nieświadomości. szczególnie jeśliś nie książę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: A jeśliś nie książę...to krasnoludki IP: *.ksiazat.v.pl 22.10.04, 23:31 prosze nie mylic z Krolewna Sniezka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: A jeśliś nie książę... IP: *.ksiazat.v.pl 22.10.04, 23:41 bardzo przepraszam wszystkie królewne, ale dlaczego wolicie w nieświadomości. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: A jeśliś nie książę... IP: *.ksiazat.v.pl 22.10.04, 23:51 Kolezanka z pewnoscia miala na uwadze nieswiadomosc bedaca skutkiem tego, co jest tematem naszej dyskusji. W kazdym razie ja sie pod tym nie podpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garderobiana Re: A jeśliś nie książę...tylko koniuszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:53 królewny są łaskawe i lubią troszeczkę tajemniczości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Northam Re: A jeśliś nie książę...tylko koniuszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 13:56 Moje Drogie Panie, widzę, że muszę się włączyć w dyskurs a możliwościach. Na poczatek jedna uwaga - po malowaniu, w czasie "parapetówy" nie pija się whisky, jest znakomita, ale na inne okazje. Uwaga druga - śpiące księżne pocałunkami budzi osobisty (narzeczony, mąż, kochanek, przyjaciel, przyjaciółka, koniuszy, garderobiany, listonosz, ksiądz spowiednik ... - niepotrzebne skreślić). Uwaga trzecia - możliwości konsumpcji są nieograniczone, nawet długością parapetu. Wszystko zależy z kim i jak długo chcemy myś pędzle po malowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 22.10.04, 23:48 a jak sie nie jest księciem to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 22.10.04, 23:52 to zalezy,z ktorej bajki jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 00:00 królewicz i żebrak. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 00:01 Cwaniaczek :-) Zawsze wyjdziesz na swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 00:04 a skąd! ja tylko nieśmiało zadałem pytanie. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 00:07 W takim razie troche mnie zmylila Twoja oszczednosc w stosowaniu znakow interpunkcyjnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 00:12 nie patrz na znaki'interpunkcyjne' patrz na intencje! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 00:14 niestety owe braki czasami moga rzucic cien na parwdziwe intencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 00:19 mogą! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? 23.10.04, 00:06 taki książe przybywa i robi swoje......... całuje , pieści , piwka dolewa.. a potem dyskretnie czeka czy jest oczekiwany..... jeśli tak to pokazuje swe uprawnienia a jak nie to będzie na męża........ Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? 23.10.04, 00:12 oj Paździoch zmontowałeś imprezę a księżniczek nie zapraszasz........pewnie masz trochę nieposprzątane i alkohole nieszlachetne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 00:15 i zaloze sie, ze nie mieszka w palacu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 00:17 nigdy nie mam posprzątane. nie wiem nawet jak to sie robi? mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 00:19 a co??? tylko sprawdzasz zawartosc cukru w cukrze ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? 23.10.04, 00:22 księżniczka szczęśliwa się budzi ... i mówi "O" jak tu można ładnie zrobić... firanki w kropeczki...twoje stare klubowe koszulki na szmatki.... a ty w ogóle idź książe do pracy......... ja tu zrobie porzondek.. i ona już nie śpi! ta kienżniczka! już jest twoja na zawsze a ty jej lepiej ......polej ojej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu?n/t IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 00:30 teraz już wiem. dziękuję księżniczkom. a rano polecam "hierbatkie cieniódkom" całuję rączki, nóżki, żylaczki! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu?n/t 23.10.04, 00:38 przed pożegnaniem księżniczki nie wszystko pocałowałeś młody książę! popraw się bo potem do twej bajki tylko kumple przyjadą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżna pani zlikwidowałam ten ohydny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 00:32 nie brałeś udziału w sprzątaniu świata. Teraz żałuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas JA WIEM ILE MOŻE? IP: 62.233.223.* 23.10.04, 01:14 dorosły człowiek i dojrzały emocjonalnie taki prawdziwy Polak może wypić tyle alkoholu ile się zmieści w butelce czyli do dna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: JA WIEM ILE MOŻE? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 01:32 o! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 picie to przyjemność, ale nastepny dzień może być IP: *.comnet.krakow.pl 23.10.04, 09:01 prawdziwą męką. Dawka która dla mego organizmu jest w sam raz to ćwiarteczka, pół litra to już z humorkiem, O,7 to kac, a krowa to choroba. Pije tylko w połączeniu z colą i górą kanapek. Do zakaski odpada kiełbasa z grila, bo dwa razy już po tym połaczeniu umierałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: picie to przyjemność, ale nastepny dzień może IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 09:21 napewno kupiłeś w tesco, miałem kiedyś podobne objawy. chociaż, moja mama na wszystkich będących pod tzw.wpływem mówi to pijacy. na mnie mówi z troską w głosie, musi mu coś zaszkodziło. a ja wiem nawet co i ile. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? 23.10.04, 09:11 Marian Paździoch jescze śpi.......... jaka była dawka??? należy mieć nadzieję że zapamietał! Heniu, a jak do niego przyjechała księżniczka na koniu??!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.comnet.krakow.pl 23.10.04, 09:14 ha,ha,ha, będą jaja jak się obudzi i księżniczka okaże się ropuchą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 09:30 marian paździoch już nie śpi. śniła mi się pustynia. choć głowa pęka od nawału myśli, chcę przeprosić ciebie, oraz mamoniową za moje niezbyt eleganckie pożegnanie. pozdrawiam serdecznie! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? 23.10.04, 09:36 Marian P. prosze poinformować formowiczów ile dałeś radę przyjać do oraganizmu? i czy księżniczka już odjechała...........? a co z koniem.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 11:22 było nas 7 dorosłych( pełnoletnich) osób, każdy przyniósł 'matkę' ja miałem dwie została jedna niepełna. było przepięknie. znikła już księżniczka a pojawiła się zgaga. konia nie widziałem. a był? co by nie mówić, remont to jednak piękna rzecz. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? 23.10.04, 12:54 jeżeli "matka" to 1.0 L ,sześć osób to 6 L + 2 L Paździocha razem 8 L, została jedna. wypito 7 L jest na osobo/wieczór 1 L jeżeli jednak "matka" to 0.75 L wyliczenia przedstawiają się o tyle inaczej,że na osobo/wieczór wypada 0.75 L OKAY- prawdopodobnie mogę startować w narodowym teście inteligencji... są dwie uwagi: 1) Matka jest tylko jedna, 2)0.75 to inaczej 3/4...dla młodszych słynna innicjatywa Jana Marii Rokity,którą stosował Pan Prezdydent/ pierwszy/ wypijając owe 3/4 Marianie Pażdziochu! to sporo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ile dorosły człowiek może wypić alkoholu? IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 17:28 Mamoniowa jest uosobieniem wyrozumialosci, z niejednego pieca chleb jadla, dlatego podchodzi do pewnych zachowan z dystansem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńka Re: DO PAŹDZIOCHA IP: *.szczecin.mm.pl 23.10.04, 20:03 Drogi Paździochu! nikt właściwie nie odpowiedział Ci wyczerpująco na Twoje pytanie. Mam nadzieję,że poniższe wiadomości rozwieją Twoje i być może innych formułowiczów obawy przed alkoholizowaniem się. Szklanka wódki (250 g) zabija okolo 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe sie nie regeneruja. Ludzki mózg sklada sie z okolo 3 miliardów komórek nerwowych, z czego uzywamy na co dzien okolo 10% z nich. Zatem okolo 2,7 miliarda komórek są nie potrzebne. Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypic 2 700 000 szklanek wódki. Przeliczamy: 1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek. Zakladajac, że maksymalny wiek przecietnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pic, powiedzmy majac 15 lat, to mamy 40 lat stażu. Przeliczamy lata na dni: 40 * 365 = 14600 dni picia. Jeżeli możemy wypić 1 080 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe to: 900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie. Wniosek: Aby umrzec z braku komórek nerwowych musielibysmy pic po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 na obiad i 30 na kolacje.... -> podaj dalej, żeby ludzie nie żyli w nieświadomosci. NA ZDROWIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: DO PAŹDZIOCHA IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 20:48 poczulam sie.....niesmiertelna hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: do maleńkiej IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 20:55 to znaczy że to co wytrąbiłem wczorajszej nocy to pestka. to dobrze, bo tak patrzę na moją kuchnię i choć w ubiegłym roku była malowana to możeby jednak? farby zostało. całuję rączki. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPTYMISTA!!!!!!! Re: do maleńkiej IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 21:34 zrobiłem prywatny sondaż na gg-wyszło że tyle moze wypić ile ma pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: do maleńkiej IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 22:02 niekoniecznie, poniewaz sa dobrzy ludzie, ktorzy funduja hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: do mamoniowej pilne! IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 22:13 gdzie??? mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: do mamoniowej pilne! IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 22:16 top secret :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: do mamoniowej pilne! IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 22:19 kurde le bele! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa do Mariana IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 22:20 zycie chloszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: do Mariana IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 22:27 tak, tak. i nie ma zmiłuj się! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: do Mariana IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 22:28 ale ponic cierpienie uszlachetnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: do Mamoniowej IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 22:30 pijąc szlachetne trunki. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: do Mamoniowej IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 22:37 dlatego jestem szlachcianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: do Mamoniowej IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 22:45 ma się rozumieć! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: do Mamoniowej IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 23:23 czy ułożyłaś już swe szlacheckie ciało do łoża? czy też atoli nie? mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: do Mamoniowej IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 23:41 azali stalo sie, jako rzekles Odpowiedz Link Zgłoś