Gość: T.Jurasz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 23:03 Znacie taka familie, producentow rowerow? Istnieja jeszcze? Wiem ze zalegaja ze skladkami na zus dla pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: świń_ryj Re: Sterna - kombinatorzy! IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 04.05.02, 13:50 Gość portalu: T.Jurasz napisał(a): > Znacie taka familie, producentow rowerow? Istnieja jeszcze? Wiem ze zalegaja ze > > skladkami na zus dla pracownikow. A fe... Panie T. Jurasz, wykorzystywać forum do pomówień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Jurasz Re: Sterna - kombinatorzy! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 16:19 fakt, temat jest fe, ale nie sa to pomowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj25041 Re: Sterna - kombinatorzy! IP: *.komfort.pl 12.05.02, 16:54 Z tego co wiem to nieźle sobie radzą. Czasu swego przedstawiano pana S. jako największego biznesmena w ST. Jeden z jego numerów "jakby tu zakręcić" to fakt, ze fabryka rowerów to zakład pracy chronionej, a co za tym idzie wiążą się z tym pewne ulgi a nie oszukujmy się - nie sądzę żeby rowery mogli produkować tylko i wyłącznie niepełnosprawni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Jurasz Re: Sterna - kombinatorzy! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 21:59 z tym zakladem pracy chronionej to jest tak, zeby dostac dotacje z PFRON trzeba miec odpowiednio wysoki odsetek niepelnosprawnych, zapewne z reguly balansuje sie blisko tej granicy. W ogole tam byla jakas kombinacja - zmiana nazwy firmy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świń_ryj Re: Sterna - kombinatorzy! IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 17.05.02, 11:01 A fe... Jak na razie tylko pomówienia, żadnych konkretnych, rzetelnych informacji. Jak już klupniecie w klawiaturę to wcześniej zadajcie sobie trochę trudu aby sprawdzić rzetelnie co chcecie napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Jurasz Re: Sterna - kombinatorzy! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 22:16 szczegolow, personaliow itp. to ja Ci tu pisal nie bede, tylko sygnalizuje problem wszystkim kogo to moze dotyczyc. A jezeli jestes choc troche w temacie to wiesz ze nie leje tu wody... Kazdy, kto mial troche wspolnego z ww. i nieco oleju w glowie, nie bedzie na sile ich bronil. No, widocznie nie jestes w temacie, masz szczescie, nie Twoj problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świń_ryj Re: Sterna - kombinatorzy! IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 18.05.02, 10:45 Gość portalu: T.Jurasz napisał(a): > szczegolow, personaliow itp. to ja Ci tu pisal nie bede, tylko sygnalizuje > problem wszystkim kogo to moze dotyczyc. A jezeli jestes choc troche w temacie > to wiesz ze nie leje tu wody... Kazdy, kto mial troche wspolnego z ww. i nieco > oleju w glowie, nie bedzie na sile ich bronil. Może i jest coś na rzeczy, ale metoda pomówień to stary "sb-ecki" sposób. W ten sposób można się tylko taplać w gównie, a nie z niego wychodzić. Oczywiście tak jest o wiele łatwiej "sygnalizować" niż wziąć się za rzetelną robotę. > No, widocznie nie jestes w > temacie, masz szczescie, nie Twoj problem :) W temacie to nie jestem, jestem kilkaset kilometrów poza tematem, kiedyś byłem związany ze Stargardem. Czasami mnie nachodzi aby jakiś interes w nim rozkręcić, lecz za każdym razem, kiedy odwiedzam S. to mnie odrzuca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Jurasz Re: Sterna - kombinatorzy! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 23:59 Dwa pytanka: co rozumiesz przez "wziecie sie za rzetelna robote" i co Cie tak odrzuca jak przybywasz do ZST? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świń_ryj Re: Sterna - kombinatorzy! IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 20.05.02, 08:38 Gość portalu: T.Jurasz napisał(a): > Dwa pytanka: co rozumiesz przez "wziecie sie za rzetelna robote" i co Cie tak > odrzuca jak przybywasz do ZST? Przez rzetelną robotę rozumiem jak byś podał parę faktów o firmie STERNA, a nie pomówień, bo nawet jak jest coś na rzeczy to w ten sposób tylko umacniasz ewentualną nieuczciwość tej firmy. Odrzuca mnie w Stargardzie (co to jest ZST?) właśnie takie jak Twoje "podejście" do tematów: w interesach, politycznych i innych, generalnie MALKONTENCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Jurasz Re: Sterna - kombinatorzy! IP: 213.76.59.* 20.05.02, 19:21 Faktow, dat i nazwisk tu nie bedzie- to nie jest miejsce na tania sensacje, zajma sie lub zajmuja tym odpowiednie organa- ZUS, Urzad Skarbowy itp. (w zaleznosci od odwagi, czasu i checi domagania sie swojego osob, ktorych interes zostal pokrzywdzony). Malkontenci-... hm, nie wiem coz ma w sobie z malkontenctwa male ostrzezenie o czyjejs nieuczciwosci? Przypomina mi sie Twoja ostatnia wypowiedz o "esbeckich" metodach- mi tu bardziej komuna pachnie niechcacy (oby!) wychodzaca od Ciebie pochwala dla kombinatorstwa, cwaniactwa i oszukiwania fiskusa. Polaczki od lat sa specjalistami w oszukiwaniu i kombinowaniu gdzie sie da, strajkow itp., tylko teraz juz nie czas jest na walke, a na prace. Narzekaniu ludzi sie nie dziw, nie wiem gdzie urzedujesz ale w powiecie ZST jest 25% bezrobocia, naprawde nie wszyscy to malkontenci i pijaczki. Pozdrowienia, T.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świń_ryj Re: Sterna - kombinatorzy! IP: *.bnet.pl / *.bnet.pl 20.05.02, 23:15 Gość portalu: T.Jurasz napisał(a): > Polaczki od lat > sa specjalistami w oszukiwaniu i kombinowaniu gdzie sie da, strajkow itp., > tylko teraz juz nie czas jest na walke, a na prace. A fe... znowu uogólnienia i pomówienia. Już mi się odechciewa wałkowania tego tematu, może oprócz nas obu ktoś jeszcze to czyta, jeżeli tak to zapraszam do nowego wątku: "Co ślina na język przyniesie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Jurasz Re: Sterna - kombinatorzy! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 19:27 mam to samo odczucie- kazdy swoje, pozdr T.J. Odpowiedz Link Zgłoś