fuszi 09.12.04, 21:12 Od dwóch miesięcy jestem na wygnaniu-delegacji w Bartoszycach koło Olsztyna. Ludzie! Kochajcie Szczecin, nie wiecie, co macie! Jurczyk jest Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 09.12.04, 22:05 Ja Cie proszę fuszi... Nie obrażaj mi Bartoszyc... Pochodzę stamtąd i uwierz - naprawdę w porównaniu z tym co działo się tam 5 lat temu, teraz jest ok. AG (teraz ze Szczecina) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 09.12.04, 22:23 Nie chciałem urazić. Po prostu już chcę wracać do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 09.12.04, 22:54 Swoją drogą AG, co Cię zawiodło do Szczecina? Też się tam nie rodziłem, tylko na studia przyjechałem i tak mi zostało. Nawet polubiłem miasto, choć to pewnie raczej kwestia ludzi niż rozwiązań architektonicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 10.12.04, 21:14 Rozumiem Cię:)) Długo jeszcze na zesłaniu będziesz? A u mnie podobnie - do Szczecina studia mnie przywidodły:) I juz nie chce mi sie wracać:)) Przyzwyczaiłam się do Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 10.12.04, 22:13 Wracam wkrótce. Mam jeszcze 10 dni urlopu (pracuję w agencji celnej, kiedyś - w Kołbaskowie, po pierwszym maja, sama rozumiesz, wszystko się rozsypało - przyszłość tej branży to obecnie kierunek Kaliningard - dla mnie przystanek Alaska - czuję sie jak doktor Fleischmann). Na święta odwiedzę rodziców w Żarach (milutńkie zadupieńko w Lubuskiem, he, he - my Wielkomiastowi), a do Bartoszyc już nie wrócę, bo tęsknię i płuca domagają się spalin, wypowiedzenie, nowy rozdział, choć szkoda, bo czasy bywały piękne. Co studiowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 11.12.04, 23:48 A co mozna studiować w Szczecinie? Ekonomię oczywiście:)) (dokładniej finanse i bankowość) Ale było, minęło - teraz w banku się męczę:) Pozdrów ode mnie Bartoszyce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 12.12.04, 16:15 No, moja droga, można jeszcze studiować germanistykę w budynku po niegdysiejszej stajni na Rycerskiej. Przy składaniu życzeń mogę nie całować ziemi? Jeśli tak, to pozdrowię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 12.12.04, 16:31 Całowanie możesz ziemi mozesz sobie odpuścić:)) Ale w zamian za to jedno piwko w Zmierzchu wypij:)) Moze moją siostrę tam spotkasz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 12.12.04, 16:36 Właśnie piję. Opisz soistrę, żebym wiedział, kogo mniej więcej spotykać. Nie będę przecież zaczepiał przypadkowych dziewczyn, żeby zapytać, czy przypadkiem nie są siostrą AG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 12.12.04, 16:51 Dziewczyna barmana - długowłosego Grzesia:)) Ona - niezła dwudziestka, jakieś 170 cm wzrostu, włoski z pasemkami do ramion, grzywka wpadająca do oczów (chyba, że obcięła - nie widziałam jej od miesiąca:)). Rzadko pije piwo - raczej herbatkę, ze swojego prywatnego kubka:) i imię ma oryginalne - Natasza:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 12.12.04, 17:06 Świetnie, że Natasza i włoski długie też mnie cieszą, ale czy aby Grzesio nie nazbyt nerwowy? Pewnie jakaś lokalna fisza, a wiesz, nie chciałbym dostać w mordę od młodzieży Bartoszyckiej. W końcu w piątek wracam, więc wizerunek musi być na medal, bez fioletu pod oczkiem. Ale może się uda... Dziewczyna z herbatą powiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 12.12.04, 17:41 Za Grzesia nie ręczę:)) Nie znam gościa zbyt dobrze:)) a do siostry też proszę ostrożnie - bo ona wredna potrafi być:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 12.12.04, 17:50 Czyli trafiłby swój na swego. Mawiają, że też nie należę do osób przyjemnych. Sam nie wiem, dlaczego tak ładnie do Ciebie piszę ze zdrobnieniami i kulturą... To chyba duchowa wspólnota wygnańców... Tak czy inaczej: oby do piątku! P.S. Czy pociąg z Olsztyna do Szczecina musi koniecznie jechać 9 godzin??? Nie znasz jakiegoś sktótu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 12.12.04, 18:11 Skrót jest jeden - własny samochód:)) Inaczej się nie da:)) Na pocieszenie - przemierzałam tą trasę przez 5 lat, średnio co 2 miesiące...:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 12.12.04, 18:31 Proponowany skrót niewiele wnosi - to i tak 7 godzin jazdy! Od tak doświadczonej tułaczki, jak Ty (po ekonomii, czyli umysł ścisły!!!), miałem nadzieję dowiedzieć się skrótu w z gatunku zagięcia czasoprzestrzeni. No wiesz: góra piętnaście minut (cóż za rozrzótność: "15" pisać słownie!) i już w domu! P.S. A w jakim banku pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 12.12.04, 18:41 Znam takich, którzy robią tą trasę w 5 godzin:))) a bank jak bank... Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 12.12.04, 18:47 No wiem, wiem, cała reszta świata robi to szybciej, choć to nie zawsze zaleta. Więc w jakim? Pytam tylko z uwagi na ewentualne korzystne oferty bożonarodzeniowe, nie ryzykujesz swojej anonimowości pod warunkiem, że bank ma więcej oddziałów w Sznie niż jeden :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas no sorry IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 18:49 no tak poczytuje Was i w te 5 godzin to nie wierze... mój rekord do Gdańska 3-3,5 godziny, ale to była szaleńcza jazda! I nie chce mi sie wierzyc, by ... A tam dalej to z drogami nie najlepiej przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: no sorry IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 19:11 nie ze Szczecina! właściwie to za Trójmiasto, ale przez.. powtarzam to była szaleńcza jazda 220 na maksa! bez zatrzymywanek na swiatłach i takie tam! No, chyba nie do powtórzenia - chodzi o jazdę! Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: no sorry 12.12.04, 19:19 No to radzę spróbować jazdy na odcinku Bartoszyce - Olsztyn! Stary, nie dasz rady w godzinę, nie ma mowy! Po prostu nie rozwiniesz prędkości, a to ledwie 70 km. Poza tym to ostatnio przeszedłem w Bartoszycach na czerwonym świetle i wystawiono mi blankiet na 250 PLN (Dużo, bo ich trochę zwyzywałem)!!! Masz słowo! Już nie stać mnie na mandaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: no sorry IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 19:33 ja juz tak nie jeżdżę... że nikt mnie nie złapał to fuks totalny. ja tam często jeżdżę to mandatów czasami płace po 5-7 sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: no sorry 12.12.04, 19:21 A tak w ogóle, to ja tu gadu gadu o kilometrach, a AG się nie odzywa! Nocna zmiana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG :)) IP: 83.144.120.* 12.12.04, 19:38 Odzywa się, odzywa:)) tylko kimnęła na faktach w TVNie:)) Bank Millennium - tylko, że ja się tam firmami zajmuję:))) A mandatu... no cóż - nie zazdroszczę:)) Policję w bartoszycach mamy wredną:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: :)) 12.12.04, 19:43 Jak mi jeszcze powiesz, że na Rodła, to nie uwierzę (mam konto w Millennium). Choć i tak nie uwierzę, nawet, jak powiesz, że na Rodła! Więc jak, na Rodła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: :)) IP: 83.144.120.* 12.12.04, 19:54 Bardzo mi przykro, ale nie na Rodła:)) Strzelaj dalej:)) Jest jeszcze parę oddziałów w szczecinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 12.12.04, 20:11 Nie:)) mała podpowiedź - nie jest to centrum miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 12.12.04, 20:24 Nie mam, choć teraz żałuję (podaj emalię, korzystam z kompa w pracy, w Sznie komp mi siadł, zresztą nie był w sieci, więc wiele nie wnosił). Niby Krzywoustego przy Turzynie też w centrum, ale co mi szkodzi spróbować: pracujesz na Krzywoustego, przy Turzynie! Zgadłem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 12.12.04, 20:28 Nie!!!! Ale zostały Ci jeszcze 3 oddziały:) a mejlika Ty swojego podaj:)) (babska przekora przeze mnie przemawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 12.12.04, 20:37 fuszi@poczta.fm. Już widzę tych wszystkich kretynów z forum, z którymi się ściąłem, wysyłających mi pocztę na skrzynkę. Ale czego się nie robi dla dziewczyny z banku. Więc (no wiem: nie zaczyna się zdania od "więc" - co mi zrobisz, jak mnie złapiesz?) jeśli są jeszcze trzy oddziały, a nie jest to ten na Bramie Portowej/Krzywoustego, to już nie wiem jaki?... A jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 12.12.04, 20:52 Sprawdż pocztę:)) Mała podpowiedź czeka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 21:12 to mamy Cie przeciez Ty jestes zarejestrowany nick to chyba do Ciebie mozna wysłać jakos? To masz bratku pełną pocztę... ja Tobie podesle tylko dokładny opis mojej ostrej jazdy do Gdańska :))) acha i na słub mnie zaproscie! Albo chociaż na kawę! Tak Wam kibicowałem Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 12.12.04, 21:25 Stary, ja myślałem, że powiesz, "Biorę na siebie, fuszi, te Twoje 250 PLN! Jak będzie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas masz to u mnie w prezencie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 21:32 masz to u mnie w prezencie, ale ślubnym... To by było jakby tu jakas para na forum sie poznała i... chyba Gazeta by tez cos i artykuł byłby ze zdjeciami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: masz to u mnie w prezencie 12.12.04, 21:36 A ekspess do kawy??? To co? Nie istnieje? Daj z siebie, to co wymuszę i jeszcze trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to działaj IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 21:40 no dobra masz jeszcze buteleczke 0,7 whisky single malt 12-letniej działaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: to działaj IP: 83.144.120.* 12.12.04, 23:21 przepraszam, a o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas nie nic IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 23:30 nie nic my tylko tak o bankowosci my tak troche, no ze dobrze jest w bankowosci, albo ze wrecz przeciwnie no tragicznie w tej bankowosci... no tak my tylko... nie nic... a a tak przy okazji, to gdzie najlepiej mieć konto bankowe firmowe. ja mam w PEKAO SA i tak sobie jestem zadowolony tym bardziej ze te opłaty podwyższyli strasznie chyba najdrozszy bank! Może mBank? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: nie nic IP: 83.144.120.* 13.12.04, 00:12 a tak się dziwnie składa, że sie firmami zajmuję:)) Masz ochote na jakieś małe spotkanko biznesowe? Poopowiadam Ci trochę o Millennium:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: nie nic IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 00:19 no tak i teraz ja Tobie podam maila i mi tez zapchaja poczte, a ja mam wiecej tu na forum chetnych do zapchania mi poczty! Bank będę zmieniał na bank! Choć w moim jestem juz ze 13-14 lat, ale strasznie sie zdrozyli, i interesuje mnie obsługa z kompa, a u nich jakos cieńko z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: nie nic IP: 83.144.120.* 13.12.04, 00:23 Mamy coś takiego:)) Nawet fajnie działa:))) a gg masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: nie nic IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 00:33 utworzyłem specjalny alians dla Ciebie wyslesz kontakt i co tam, ale bez załączników, bo nie otwieram od nieznanych. To konto po złapaniui kontaktu zamkne i unicestwie agg@plusnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszło:)) Re: nie nic IP: 83.144.120.* 13.12.04, 00:43 Mailik poszedł;))) Że też nam przyszło rozmawiac służbowo o tej porze:)) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: nie nic IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 00:57 mam maila. zerkne na strone i pomyślę konta mailowego tego juz nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: nie nic IP: 83.144.120.* 13.12.04, 01:21 pomyśl:)) Idę spać:) I tobie to samo radzę:)) Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: nie nic IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 01:24 do ...pomyslenia dobranocka słucham trójki o miłosci, o dawaniu, o pozytywnej energii o ludziach, o nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: nie nic IP: 83.144.120.* 13.12.04, 00:15 i czego jeszcze Twojej firmie do szczęścia potrzeba oprócz niskich kosztów obsługi? ( Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 13.12.04, 09:18 Witam wszystkich zebranych i informuję, że w toku tej prowadzonej na forum intelektualnej dyskusji udało mi się wczoraj wywołać w biurze niewielki pożar (właściwie pożarek) niedopałkiem papierosa. Kosz mi się zapalił, na szczęście miałem pod ręką butelkę wody Żywiec (niegazowanej - czy to ma jakiś wpływ na skuteczność walki z szalejącym żywiołem pożaru?) mojej koleżanki z pracy. 2 litry były w sam raz! Obeszło się bez strat w ludziach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 62.233.223.* 13.12.04, 12:48 gazowana byłaby lepsza, byłyby dodatkowe podmuchy gaszące i odciecie od tlenu pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 13.12.04, 12:56 Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Nie omieszkam zwrócić koleżance uwagi, w jak wątpliwym świetle przepisy p.poż. stawiają jej nawyki kulinarne! Ja przecież mogłem zginąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 13.12.04, 18:28 Na szczęscie przeżyłeś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 13.12.04, 18:42 Kosz się trochę stopił. Ale cieszę się, że się cieszysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 13.12.04, 19:04 A co jadłaś? Chzba jesycye nie karpia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 13.12.04, 19:19 dzis Twoje zdolności strzeleckie są nieziemskie:)) byle blisko :)) paluszki rybne:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 13.12.04, 19:24 Przypominam: to jednak ostatnie miejsce w Salt Lake City. Nie każdy może być Małyszem... Mieszkałaś w Kordeckim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: pozdrówki z Bartoszyc IP: 83.144.120.* 13.12.04, 19:29 Generalnie rozbijałam sie po stancjach:) Na piatym roku miałam mieszkac w Kordku, ale wyjechało mi się za granicę i mieszkałam w innym akademiku:))) A jak to wygladało u Ciebie? (możemy do e-maili wrócić?) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: pozdrówki z Bartoszyc 13.12.04, 19:34 Możemy. Tylko tsssss.... Na razie skrzynka nie zablokowana! Czyżbym przecenił swoich wrogów? Zawsze wiedziałem, że to dupki! Odpowiedz Link Zgłoś