Dodaj do ulubionych

Co dzieje się w Drawsku

21.12.04, 23:59
Złocieniec ma 2 bractwa rycerskie, ligę siatkówki , drużynę tenisa stołowego i spichlerz.
A czym może pochwalić się Drawsko?
Obserwuj wątek
    • lukasz83zloc Re: Co dzieje się w Drawsku 15.01.05, 22:03
      W drawsku też macie lige siatkówki zapraszam w niedziele na sale koło czołgów
      od godz. 15
      • pikpok0 Re: Co dzieje się w Drawsku 15.01.05, 23:29
        Do czego to doszlo , zeby ludzie ze Zlocienca informowali mnie co sie dzieje w Drawsku :)
        Dzieki Lukaszu na pewno wpadne i pokibicuje .
      • lukasz83zloc Re: Co dzieje się w Drawsku 24.01.05, 12:30
        Mecze odbywają sie w soboty i niedziele, mimo tego że moja druzyna musiała się
        wypisać z waszej Drawskiej ligii to musze powiedzieć że wasza otoczenie tej
        imprezy jest duzo lepsze pod względem organizacyjnyma, a kibiców jest duzo
        więcej. Tak trzymać mam nadzieje że za rok będzie jakiś reprezentant złocieńca
        w waszej lidze, bo w nasze lidze gra zespół drawski Oleszno mają pierwsze
        miejsce po I-szej rundzie mimo porażki z moim zespołem:)
    • mochowo Re: Co dzieje się w Drawsku 29.01.05, 12:27
      Rycerstwo? Śmiechu warte, chyba z drewnianymi mieczami. Ligia siatkówki
      beznadziejna, wystarczyła w zupełności liga drawska na cały powiat. W Drawsku
      już niedługo obok dużego koscioła powstanie muzeum regionalne z prawdziwego
      zdarzenia. Program zabezpieczenia spichlerza w Jankowie i kościoła w Mielenku
      też jest bardzo zaawansowany.
      • pikpok0 Re: Co dzieje się w Drawsku 30.01.05, 12:02
        Juz sie cieszylem ze na forum pojawila sie osoba z ktora moznaby pogadac a tu takie rozczarowanie. Stary jak masz pisac takie bzdury to lepiej daj sobie spokoj z tym forum i prowadzeniem go. Zastanawiasz sie czemu mamy tak malo uczestnikow to wlasnie przez twoje beznadziejne wpisy .
        A jezeli mowisz o kompeksach to nie Złocieniec ma kompleks Drawska a ty kompleks Złocienca.
        Piszesz ze liga w Złociencu jest beznadziejna a mnie zastanawia co ty wogole wiesz o tej złocienieckiej lidze.
        • lukasz83zloc Re: Co dzieje się w Drawsku 30.01.05, 12:39
          Jednak są porządni ludzie w drawsku, brawo pikpok:)
          Piłeczka chodzisz na mecze waszej ligii??
          • pileczka123 Re: Co dzieje się w Drawsku 31.01.05, 17:48
            No coz musze sie przyznac, ze jak dotad nie udalo mi sie znaleźć
            czasu na pokibicowanie komukolwiek:( Ale musze sie zmobilizowac
            i sie wybrac tyle ze nie bardzo wiem kiedy sa mecze. Liga gra w kazda sobote i niedziele??
            • lukasz83zloc Re: Co dzieje się w Drawsku 01.02.05, 14:27
              Tak kazdy weekend mecze zaczynają sie chyba od 15.00
              • pileczka123 Re: Co dzieje się w Drawsku 01.02.05, 22:36
                Dzieki, musze sie kiedys wybrac tyle ze musze sie spieszyc bo chyba zaraz koniec ligi?
                • selion Re: Co dzieje się w Drawsku 04.02.05, 17:26
                  "Program zabezpieczenia spichlerza w Jankowie i kościoła w Mielenku
                  też jest bardzo zaawansowany."

O tak, no to ten spichlerz faktycznie zabezpieczyliśmy świetnie, w stanie
                  teraźniejszym kompletna ruina, mniejsza o jednąkondygnację. Gdyby Gropius
                  zobaczył co stało się zjego dziełem.... całkowita porażka.

Co do bractw rycerskich poczułąm się urażona. "Drewniane miecze", powiedz mi,
                  ile razy widziałeś którekolwiek z bractw? Oba mogą się pochwalić dobrym
                  sprzętem (na pewno nie drewnianym) i dobrymi umiejęnościami. Przypuszczam,że
                  nawet nie wiesz, jak te bractwa się nazywają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka