Dodaj do ulubionych

Ubrania dla CIĘŻARÓWEK

10.01.05, 11:29
Jestem w 18 tc i powoli nie mieszczę się w swoje dotychczasowe ubrania.
Zrobiłam rozeznanie w Szczecinie- i lipa! Zlikwidowano jedyne sklepy gdzie do
tej pory były fajne ubrania ciążowe- Dorothy Perkins, La Hale. Byłam tez w "9
miesięcy" na Bogusława- ale raczej nie mają nic ciekawego. Jeżeli znacie
jakieś inne sklepy to bardzo proszę o adres. A może jakieś sklepy internetowe-
sama znalazłam tylko jeden. Bardzo mi na tym zależy bo niedługo wyjeżdzam w
góry i potrzebuję spodni na mój brzuszek. Pozdrawiam i czekam na adresy.
Obserwuj wątek
    • aga305 Re: Ubrania dla CIĘŻARÓWEK 10.01.05, 11:49
      Ja w ubiegłym roku jak chodziłam w ciąży to kupiłam świetne spodnie w CUBUSIE
      takie typu dresowe (ale bardziej eleganckie) i teraz znowu możńa je kupić
      obecnie kosztują 49,90 zł są z takiego elastycznego aksmaitu i ja mają nie za
      duży brzuch mieściłam się rozm. L do końca ciąży. Kolory były ostatnio:
      czerwone, niebieskie, szare, różowe. W sklaepie na Bogusława jest bardzo drogo,
      ale ponoć na Małkowskiego jest sklep dla puszystych i tam też można coś kupić.

Powodzenia
      Aga
      • mazuba Re: Ubrania dla CIĘŻARÓWEK 11.01.05, 15:04
        aga305 napisała:

> Ja w ubiegłym roku jak chodziłam w ciąży to kupiłam świetne spodnie w CUBUSIE
        > takie typu dresowe (ale bardziej eleganckie) i teraz znowu możńa je kupić
        > obecnie kosztują 49,90 zł są z takiego elastycznego aksmaitu i ja mają nie za
        > duży brzuch mieściłam się rozm. L do końca ciąży.

dzieki za info. kupilam dzisiaj czarne, fajne bo pod brzuch, takie wlasnie
        lubie.
        pozdr serdecznie
        magda
    • mazuba Re: Ubrania dla CIĘŻARÓWEK 10.01.05, 21:28

polecam www.happymum.pl
      jak bylam pod koniec trzeciego m-ca kupilam u nich dzinsy, ktore nosze
      codziennie, a jestem juz w polowie 7-ego miesiaca:)
      pozdr
      magda
      • kropla113 Re: Ubrania dla CIĘŻARÓWEK 10.01.05, 21:49
        jest tez nieduzy sklepik, a raczej stoisko w Fali, na lewo od wejsca do samego
        konca.
    • agus1975 Re: Ubrania dla CIĘŻARÓWEK 10.01.05, 21:56
      Miałam dokładnie ten sam problem na początku ciąży (teraz to już 6m).Zwiedziłam
      nasze szczecińskie sklepy i rzeczywiście lipa :).Kupiłam sobie w końcu faje i
      bardzo wygodne jeansy, eleganckie czarne spodnie i bijówki w sklepach
      internetowych.Podaję i ich adresy i polecam bo sprawdziłam. Spodnie zamówione z
      9fashion okazały się za duże , zadzwoniłam tam i w ciągu 3 dni wymienili mi je
      bez problemu.Pozdrawiam Aga
      www.9fashion.pl/sklep/index.php
      www.happymum.pl/
      • lurien biustonosze 12.01.05, 22:17
        może poradzicie mi gdzie mogę kupic biustonosz do karmienia, bylam dziś na Bogusława i były dosłownie dwa rodzaje, z czego jednek już mam,
        acha i nie chce tym razem kupowac w necie, bo zalezy mi na czasie i na przymiarce:) pozdrawiam
        • aga305 Re: biustonosze 13.01.05, 07:26
          ja kupowałam w hurtowni TATO kosztował ok.35 zł (rok temu) niestey nie pamiętam
          z jakiej firmy. Nie jest to jekiś super ekstra seksowny. Ale mi bardzo
          odpowiadał, był bardzo wygodny,
          • aniuss Re: biustonosze 13.01.05, 11:44
            Gdzie znajduje się ta hurtownia-TATO?
            • aga305 Re: biustonosze - Hurtownia TATO 13.01.05, 11:53
              ul. Mieszka I, obok sklepu JYSK jadąc od strony MEdia Marku za stacją benzynową
              jest wiazd pod górkę na teren sklepów i firm (jest szyld) tam też są rzeczy dla
              dzieci: ubranka, wózki, łóżeczka, foteliki, nosidełka, butelki itp.

Powodzenia
              Aga

PS. Zapytaj o kartę klienta - upoważnia do zniżki 5% przy każdym zakupie nawet
              najmniejszym (chyba że coś jest już w promocji - to nie)
          • mazuba Re: biustonosze- Tato- moja opinia 17.01.05, 13:19

bylam w sobote. dwa rodzaje , jeden po 29 zl drugi 35. ich kolor , ogolnie
            wyglad tragedia, podobnie jak material. Ja mam miske D i nie wyobrazam sobie
            mojego biustu w takim staniku.
            wydaje mi sie, ze te na manhatanie ze stolow (niestety nie do karmienia, ale
            zwykle) po 15-20 zl sa lepsze gatunkowo.
            moze jednak , ktoras z Was trafila na jakies fajniejsze biustonosze do
            karmienia w przyzwoitej cenie?
            pozdr
            magda, 29 tc
            • lurien Re: biustonosze- Tato- moja opinia 17.01.05, 18:08
              hej niestety te a Tato też były dla mnie nie do zaakceptowania, naszczeście w fali znalazłam dość fajny stanik bawełniany firmy naturana i co najważniejsze czarny, zazwyczaj są białe, kupiłam w jednym ze sklepów z bielizną, bo w tym w którym teoretycznie powinny byc ciuchy ciążowe i dla mam w sumie nic nie ma
              treraz sobie kupie taki porzadniejszy, bezszwowy, ogladałam MAMA II firmy Alles i jest to jakos porownywalan do triumpha a cena niższa
              • ejoanka Re: biustonosze- Tato- moja opinia 14.02.05, 09:50
                hej, napisz proszę gdzie można dostać w Szczecinie biustonosze firmy Alles.
                Pozdrawiam Asia
                • mazuba Re: biustonosze- Tato- moja opinia 14.02.05, 10:55

tez chetnie skorzystam
                  pozdr
                  magda
                  • ejoanka Re: biustonosze- Tato- moja opinia 15.02.05, 12:21
                    Wczoraj znalazłam biustonosze firmy Alles w sklepie dla ciężarnych "9 miesięcy"
                    boczna ulica koło kina Helios, koszt 61 zł. Na przyszły tydzień mają mieć
                    dostawę.

pozadrawiam Asia
                    • mazuba Re: biustonosze- Alles 17.02.05, 09:10

w necie znalazlam ich biustonosz do karmienia z fiszbinami!!! i w kwiatki:)
                      ale w zadnym sklepie internetowym go nie ma:), spytam za Heliosem czy nie
                      sprowadza:)
                      dzieki za info
                      pozdr
                      magda, 33 tc
                      • apsik10 Re: biustonosze- Alles 18.02.05, 09:54
                        > w necie znalazlam ich biustonosz do karmienia z fiszbinami!!! i w kwiatki:)

Taki wlasnie biustonosz przymierzalam jakis tydzien temu w sklepie na Boguslawa
                        (chyba "9miesiecy"). Niestety nie kupilam, bo nie bylo mojego rozmiaru. Pani
                        powiedziala, ze sa po dostawie i w najblizszym czasie nie spodziewaja sie
                        niczego nowego. Sprobuj, moze Twoj rozmiar jeszcze bedzie:)
                        • mazuba Re: biustonosze- Alles 18.02.05, 13:39

czy sklep na boguslawa to ten sam , o ktorym piszecie "za Heliosem"????
                          czy to jest moze taki duzy z recznikami na rogu, przy rondzie????
                          zupelnie nie chodze po ciezarowych sklepach.
                          dzieki za info

pozdr
                          magda, 33 tc
                          • apsik10 Re: biustonosze- Alles 19.02.05, 13:37
                            > czy to jest moze taki duzy z recznikami na rogu, przy rondzie????
                            Nie to nie ten. Sklepik z ciazowymi ciuchami jest na Bogulawa(po lewej stronie,
                            idac od Krzywoustego), nie dochodzac do Malkowskiego. To niepozorny sklepik, do
                            ktorego trzeba wejsc kilka schodkow w gore.
                            Lepiej zaopatrzony jest sklep Grand (tam sa ciuchy dla puszystych i ciazowe) na
                            Malkowskiego. Bardzo mila pani sprzedawczyni:)
    • aniuss Re: Ubrania dla CIĘŻARÓWEK 14.01.05, 14:38
      Dziewczynki-dzięki serdeczne za wszystkie informacje. :-)
      • kmiszka biustonosze naturany 15.02.05, 23:18
        ja kupowałam w sklepie internetowym ze względu na malo popularny rozmiar.

www.biust.pl/pasaz/e_naturana.php?opcja=n04
        www.biust.pl/pasaz/e_dzial_mama.php3?idKateg=0101
        Kupiłam dwie sztuki tego naturana 5089, za około 40 zł/sztuka - to niedużo
        (!!!), i muszę powiedzieć, że świetnie się spisał. Zwaszcza na początku jest to
        rzecz nieodzowna, bo często bielizna przesiąka, dziecko cały czas głodne, i
        odpinane klapki bardzo ułatwiają życie. Póżniej wolałam nosić zwykłe,
        usztywniane staniki.
        Polecam ten sklep - mają dość rozbudowanę część dla kobiet w ciąży i karmiących
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka