Dodaj do ulubionych

Terrorysta w monopolowym

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:42
Taka prawda że chłopak był zdesperowany, być może wypił o jedno piwo za dużo.
Zastanawia mnie tylko fakt dlaczego we wszystkich mediach podaje się fakt że
brat desperata jest księdzem czy klerykiem. Przecież rodziny się nie wybiera.
Obserwuj wątek
    • Gość: ape co za niefart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:45
      Przez niego nie mogłem kupić wódki i musiałem latać za nią po całym mieście
      • Gość: kasia Re: co za niefart IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 01.02.05, 23:09
        ale z ciebie cwiara
        • Gość: Tomek,Canada Re: co za niefart IP: *.sympatico.ca 02.02.05, 04:48
          Dobrze mu odpowiedzialas.Popieram.Tylko mysli o sobie "OLIWA"
    • Gość: xyz Re: Terrorysta w monopolowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:02
      Ludzi nie interesuje, że ktoś ma ogromne kłopoty ze sobą. Jak nie potrafi ich
      rozwiązać i truje życie innym w taki bestialski sposób, to lepiej, żeby go ci
      antyterroryści od razu rozwalili. Jeszcze boga tu mieszać do całej sprawy.
      Chyba sam czort mu pomógł przeżyć, bo o pomocy boga (jeśli istnieje) można
      mówić jedynie w przypadku ekspedientki, nie tego ćpuna, darmozjada i zwykłego
      kryminalisty.
    • Gość: raul Re: Terrorysta w monopolowym IP: 195.136.49.* 02.02.05, 08:32
      A może by tak Górski zatrudnił na nocną zmianę oprócz groszowo opłacanej
      ekspedientki również i ochronę? Kiedyś tak było i dziewczyny były bezpieczne!
    • Gość: ja Re: Terrorysta w monopolowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:52
      Za kraty z debilem na długie lata
    • Gość: tata "NAĆPANEGO" Gazeto? Co to za język! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:34
      Schodzicie na psy. Takiego języka uzywają "redaktorzy" Faktu czy innego
      Superexpressu. Bez przesady. To juz kolejny raz, zatrudniajcie ludzi z jakimś
      wykształceniem bądź chociaż z wyższą kulturą osobistą by nie korzystać z
      określeń ulicy a wlasciwie rynsztoka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka