diplomarbeit 04.03.05, 21:40 czy ktos jest w stanie polecic jakiegos rozsadnego ortopede DZIECIECEGO? w szczecinie lub okolicach. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tora Re: ortopeda dzieciecy IP: *.16. / *.gryfnet.szczecin.pl 05.03.05, 12:29 Polecam dr n. med. Krzysztofa Szczura. Prowadzi prywatny gabinet na ul. Reduty Ordona 87A/2. Tel: 487 01 13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotrudy Re: ortopeda dzieciecy IP: *.ksiazat.v.pl 05.03.05, 13:30 najlepszy, profesjonalny i nie bagatelizuje dr. Karkosz (ortopeda-traumatolog). przyjmuje na ul. Curie-skłodowskiej, duży budynek - ośrodek rehabilitacji dla dzieci i młodzieży , tel.486-04-25. po stwierdzeniu schorzenia, dzieci poddawane są masażom, kierowane na fango i potem na gimnastykę. pełen profesjonalizm. polecam zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ortopeda dzieciecy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.05, 14:06 polecam Rafała Kołodzieja- ale trzeba czekać ok. miesiąc na wizytę.Jednak warto. przyjmuje w piątki od 15 w przychodni (ul.BARTNICZA)-NFZ. Polecił mi go inny ortopeda jako fachowca w dziedzinie ortopedii dzieciaczków. Ja oczywiście chciałam dla mojego dziecka jak najlepiej i wybralam się prywatnie do takiego jednego orła , który bez zmrugnięcia oka stwierdził dysplazję i serdecznie zapraszał mnie na kolejną wizytę w celu załozenia szyny. Całe szczeście ,ze przytomnie skonsultowałam tę diagnozę z innym lekarzem. A swoją drogą trzeba być potworem zeby dla kasy wkładać zdrowemu niemowlakowi szynę. Odpowiedz Link Zgłoś