franekkk 18.06.02, 01:36 boze swiety jaki to byl wspanialy koncert oby takich wiecej kto byl?? strzelam: 1. stettiner 2. skuter zipciś 3. ...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: ICH TROJE DALI CZADU 18.06.02, 01:38 3. germanus pewnie swierzo po sniadanku oni tak fajnie rymuja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: ICH TROJE DALI CZADU IP: *.ncr.com 18.06.02, 07:16 Franekk - nabijasz się czy serio :))) Bo się już pogubiłem.... :))))Ich rymy faktycznie rzucają na kolana.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ICH TROJE DALI CZADU 18.06.02, 07:35 4. tomik pewnie tez by byl gdyby aeroplan powrotny byl dobrze skomunikowany Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 7 LIPCA NA CC 18.06.02, 09:13 Requiem Wolfganga Amadeusza Mozarta przedstawi na Cmentarzu Centralnym w Szczecinie, w niedzielę, 7 lipca o godz. 21, zespól Opery na Zamku. Koncert na wodzie odbędzie się przed Kaplicą, a poświęcony będzie tym, co nie powrócili z morza to troche wczesnie ale moze byc rewelacyjny koncert > 2. skuter zipciś a ten 2 wyraz to po jakiemu i co oznacza? ja na ich czy niestety nie bylem:( Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: 7 LIPCA NA CC 18.06.02, 09:40 cos mi nie pasuje wolfi i ich3 pasuje jak do nosa cejn cfanciś drajciś firciś fynwcyś zehcyś zibciś!! passporten bitte Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: świeżo 18.06.02, 20:23 po koncercie to różne rymy przychodzą do głów zadymionych, a podmglonych, a zasłuchanych... Dwa jajeczka na miękko dla mnie proszę... I kilka rzodkieweczek, Franku (jak już serwujesz). A ta impreza na CC to coroczna?? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: świeżo 19.06.02, 08:23 germanus napisał(a): ). > > A ta impreza na CC to coroczna?? tego nie wie nikt:) Odpowiedz Link Zgłoś