Dodaj do ulubionych

Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:))))))

29.03.05, 15:21
bi.gazeta.pl/im/2/2610/z2610752G.jpg
Ale mniemamnie o sobie, że uff! Krętacz Kurdupel ledwo z za mównicy wystaje.
PRowcy mogli mu stołek podać:)))))))
Obserwuj wątek
    • mlody.patriota Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) 29.03.05, 16:13
      wyglada jak gremlin jakis
      • Gość: zuza Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) IP: *.teleton.pl 30.03.05, 12:46
        ... CZY JEST NA SALI LEKARZ??? ....
        • xyz-xyz Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) 30.03.05, 12:56
          Czyżby Pokurcz wpadł w amok i stwierził, że Kwaśniewski jest kosmitą? Po to
          zuza wzywa lekarza? No to ja się dołączam: czy na sali jest lekarz?!
    • Gość: Karolkiewicz. Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:13
      Powyżej przykład rozsądnej i rzeczowej argumentacji. Wstyd XYZ. Po prostu wstyd.
      • xyz-xyz Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) 30.03.05, 08:38
        Jest ta argumentacja zdecydowanie rozsądniejsza niż insynyacje Pokurcza, że
        Aleksander I Wielki do Moskwy jeździ bo ma teczkę. To jest dopiero wstyd.
        • Gość: Karolkiewicz. Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:06
          Po co Alexander do Moskwy jezdzi wszyscy od dawna wiedzą. Natomiast używane
          przez Ciebie argumenty są na poziomie niedorozwiniętego 7 latka.
          • xyz-xyz Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) 30.03.05, 09:23
            Po co Alexander do Moskwy jeździ wszyscy od dawna wiedzą.

Tak bo ma tam teczkę. Puknij się w swoją pijaną z nienawiści główkę.

Natomiast używane
            > przez Ciebie argumenty są na poziomie niedorozwiniętego 7 latka

Taaa. Używana przez Złośliwego Karła argumentacja w sporze politycznym jest na
            poziomie menela spod budki z jabolami. 7 letnie dzieci mają najbardzo otwarte
            umysły, w odróżnieniu od zakutych łbów oszalałych z nienawiści Pokurczów.
            • anamar Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) 30.03.05, 09:42
              ech,xyzecie...czyzby twoje oszołomienie powróciło?(a obiecywałeś!).fanką
              kaczorów nie jestem,ale argument,że ktoś jest głupi po jest
              pokurczem....hm,hm,jakby niegodny eeee...prawnika....
              • xyz-xyz Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) 30.03.05, 10:15
                Ależ ano. Wszystko poprzekręcałaś. Pokurcz jest, w mojej ocenie, głupim
                nienawistnym, kółtliwym kłamczuchem, niezaleznie od jego żałosnego fenotypu. :)
              • ja_aska Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) 30.03.05, 12:51
                mam lepszy argument:
                przy ty wzroście ma serce blisko d..py i go uciska:-)
                • tra_lala Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) 30.03.05, 14:59
                  nie serce a rozum:-))
        • Gość: Haha56 Kaczyński ! czy ty nie masz lustra w domu ? IP: *.comnet.krakow.pl 30.03.05, 09:09
          ha,ha,ha, Kurdupel Kaczkowaty I , to ma być prezydent mocarstwa jakim ma być IV
          RP ? wystrzegajmy się takich karakanów, bo to ludzie złośliwi, podejrzliwi,
          zazdrośni i bezwzględni wobec oponetów / Napoleon, Hitler, Stalin,/ on nas
          zakwacze na śmierć. Kwa ,kwa,kwakwa
    • Gość: Kurdupel Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:30
      Człowiek, który uważa siebie za człowieka na poziomie, reprezentującego jakąś
      tam kulturę wewnetrzną - NIGDY, nie narusza cudzej godności, a przede wszystkim
      nie drwi: z nazwiska, wyglądu, wzrostu, wyznania, urody itp. Chyba, że cię
      niczego dobrego w domu rodzinnym nie nauczono...
      Znajdź istotne argumenty przeciwko Kaczyńskiemu - albo nie dziw się,że będziesz
      odbierany jako cham, prostak i intelektualny prymityw. Sam się kreujesz na
      takiego właśnie karakana mentalnego.
      • xyz-xyz Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) 30.03.05, 10:19
        Oczywiście Pokurcz zarzucający głowie państwa służalczość wynikająca z teczki,
        to kwintesencja ogłady. Mnie w rodzinie wychowano w ten sposób, że szacunkiem
        darzę tych, którzy na to zasłużyli. Kłótliwy Gnom to cham, który zasługuje
        jedynie na traktowanie w sposób chamski. Fine.
    • Gość: play Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) IP: *.teleton.pl 30.03.05, 09:32
      Czy w tym temacie się myli, sądzę że już niedługo czas pokaże. A znając go, nie
      sądzę aby chciał ryzykować reputację akurat w przededniu wyborów. Dlatego
      komentarze typu pokurcz itd. są lekko przedwczesne i jakby zatroskane o coś...
      • Gość: Marian Paździoch Re: no na wielkoluda to on raczej nie wygląda n/t IP: 62.69.200.* 30.03.05, 09:55
        a jego wypowiedzi, to nie wyważone słowa męża stanu.
        czas pokaże czy 'podkurcz' hmmm.
        mp
    • zaczepialski widzę że choroba XYZ-eta powraca i nasila się jak 30.03.05, 10:05
      to zwykle na wiosnę bywa ;-))). XYZ otrzymał poparcie "młodego idioty" i dumnie stworzą nowy narodowy socjalizm :-)))
      • xyz-xyz Re: widzę że choroba XYZ-eta powraca i nasila się 30.03.05, 10:24
        Hmmmmm nowy "narodowy socjalizm" to niestety domena twojego "idola" szanowny
        zaczepialski. Poza tym czymże moja choroba w porównaniu do kaczorosis vulgaris,
        która przejawia się kłótliwością, kłamliwością zajadłą nienawiścią i manią
        prześladowczą? A są to niestety główne cechy osobowości wysokiego Inaczej.
        • zaczepialski XYZ-ecie w sumie mógłbym nadal milczeć i pozwolić 30.03.05, 10:32
          ci się nadal kompromitować tymi inwektywami obelgami insynuacjami i kłamliwym bełkotem - ale z uwagi na poczucie przyzwoitości i pewien rodzaj forumowej solidarności nalegam UDAJ SIĘ DO LEKARZA - (na początku może być psycholog). Jeśli Kaczyński choć w 1/10 był taki jak piszesz to byś go zlekceważył a nie tak usilnie zwalczał :-)))
          • xyz-xyz Re: XYZ-ecie w sumie mógłbym nadal milczeć i pozw 30.03.05, 10:40
            XYZ-ecie w sumie mógłbym nadal milczeć i pozwci się nadal kompromitować tymi
            inwektywami obelgami insynuacjami i kłamliwym bełkotem

:))) Więc milcz:))) I pozwól Pokurczowi nadal kompromitować się swoim
            politycznym szachrajstwem.

ale z uwagi na poczucie przyzwoitości i pewien rodzaj forumowej solid
            > arności nalegam UDAJ SIĘ DO LEKARZA

Poczucie przyzwoitości powinno nakazać ci stwierdzenie, że Konus skompromitował
            się zarzucajac Prezydentowi służalczość wynikającą z teczek oraz szachrując i
            manipulując prawem.

Jeśli K
            > aczyński choć w 1/10 był taki jak piszesz to byś go zlekceważył a nie tak
            usiln
            > ie zwalczał :-)))

Zlekceważyłbym go, gdyby nie to, że masz zamiar dać Kurduplowi władzę. ;)
            • zaczepialski odp..owiedź 30.03.05, 10:51
              Poczucie przyzwoitości powinno nakazać ci stwierdzenie, że Konus skompromitował
              się zarzucajac Prezydentowi służalczość wynikającą z teczek oraz szachrując i
              manipulując prawem.

A CO TY KWAŚNIEWSKI JESTEŚ ŻE SIĘ TAK MOCNO DENERWUJESZ. CIEKAWE DLACZEGO DO MOSKWY NIE JADĄ JUSZCZENKO ORAZ PREZYDENCI KRAJÓW NADBAŁTYCKICH

Zlekceważyłbym go, gdyby nie to, że masz zamiar dać Kurduplowi władzę. ;)

JA MAM TYLKO 1 GŁOS TAKŻE WŁADZY RACZEJ NIKOMU NIE MOGĘ DAĆ. JEDNAK SCHLEBIASZ MI CHCĄC MNIE AŻ TAK EMOCJONALNIE I GORLIWIE PRZEKONAĆ ŻE KACZYŃSKI TO ZŁO WCIELONE :-) CIEKAWI MNIE JEDYNIE JAKIE TO OSOBISTE WZGLĘDY TAK CIĘ MOTYWUJĄ DO PISANIA TYCH BZDUR. PEWNIE PĘKASZ ŻE Z UM POLECISZ :-)))
              • xyz-xyz Re: odp..owiedź 30.03.05, 11:18
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22187217&a=22187217
                • zaczepialski Re: odp..owiedź 30.03.05, 11:46
                  Juszczenko jest głową państwa, które nie dość, że nie istniało ani przed
                  wybuchem wojny ani po jej zakończeniu, to na dodatek dość mocno Hitlera
                  wspierało (oczywiście chodzi o ludzi tej narodowości). Z trzech krajów
                  nadbałtyckich do Moskwy nie jada przywódcy dwóch. Przypomnę, że te kraje były
                  z Hitlerem sprzymierzone. To tak w kwestiach zasadniczych. Porównywanie
                  wymienionych przez ciebie państw do Polski jest dość śmieszne.

śMIESZNE JEST SUGEROWANIE ŻE NIE JADĄ BO WSPÓŁPRACOWALI Z HITLEREM

Zaczepialski wścieka się, że mam rację. Fakt:))
                  fAKEM JEST ŻE TO TY SIĘ EMOCJONUJESZ - WŚCIEKASZ. JA JESTEM RACZEJ SPOKOJNY

PEWNIE PĘKASZ ŻE Z UM POLECISZ :-)))
                  Mam przez to rozumieć, że Kurdupel chce złamać Kartę Samorządu Terytorialnego
                  (taka umowa międzynarodowa, która gwarantuje samorządom pewne prawa)? Poza
                  tym ja w UM nie pracuję, a w firmie mojej rządzi prawica, dodam światła prawica,
                  w odróżnieniu od kurduplowatego Oszołoma;)

MYSLAŁEM O URZĘDZIE MORSKIM. I TA TWOJA "ŚWIATŁA" PRAWICA JEST RACZEJ GŁUPAWA JAK POZWALA ŻEBYŚ TYLE CZASU PRACY MARNOTRAWIŁ NA FORUM ZAMIAST PRACOWAĆ. CZY WIEDZĄ ŻE ICH OKRADASZ?
                  • xyz-xyz Re: odp..owiedź 30.03.05, 12:33
                    > śMIESZNE JEST SUGEROWANIE ŻE NIE JADĄ BO WSPÓŁPRACOWALI Z HITLEREM

Nie. Śmieszne jest porównywanie Polski do tych państw. Nie interere mnie
                    dlaczego nie chcą jechać inni. To jest ich wewnętrzny problem. To że w Polsce
                    pewna część ludzi nie chce by Prezydent tam jechał, nie wynika z krytycznej
                    oceny skutków zakończenia II Wojny Światowej, a z prymitywnej nienawiści
                    do "kacapów". I nie jest ważne co ma to spotkanie przynieść. Ważne by uczynić
                    ruskim "afront" nawet kosztem wygłupienia się na arenie międzynarodowej.
                    Odsyłam do podłączonego gdzieś na forum wywiadu z amerykańskim historykiem.

fAKEM JEST ŻE TO TY SIĘ EMOCJONUJESZ - WŚCIEKASZ. JA JESTEM RACZEJ SPOKOJNY

Faktem jest, że ja się nie emocjonuję i nie wściekam. Faktem jest również, że
                    mam rację (w tym akurat przypadku) i to cię wqrza:)

MYSLAŁEM O URZĘDZIE MORSKIM. I TA TWOJA "ŚWIATŁA" PRAWICA JEST RACZEJ GŁUPAWA J
                    > AK POZWALA ŻEBYŚ TYLE CZASU PRACY MARNOTRAWIŁ NA FORUM ZAMIAST PRACOWAĆ. CZY
                    WI
                    > EDZĄ ŻE ICH OKRADASZ?

Przyjmij do wiadomości kolego zaczepialski, że mnie się w pracy rozlicza z
                    efektów działania, nie z siedzenia za biurkiem. Rozumiem przy tym żeś
                    bezrobotny, bo skoro marnujesz czas na forum, to znaczy że nie pracujesz.
                    (twoja logika). Inna rzecz, że twój przytyk dotyczący wywalenia z pracy oraz
                    okradania pracodawcy jest wynikiem rozpaczliwej chęci odegrania się za
                    niepowodzenia i miałkość argumentów w dyskusji:))) Przyjmuje więc je jako
                    pochlebstwo:)
                    • Gość: Karolkiewicz. Re: odp..owiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:28
                      Ehe, Piotr Nowakowski, to wg. XYZ swiatła prawica! Jeśli inne rzeczy, które
                      pisze, są równie prawdziwe, tzn. ze racje mieli ci , którzy nazywali go
                      najwiekszym forumowym kłamczuchem.
                      • xyz-xyz Re: odp..owiedź 30.03.05, 14:42
                        Kolejny znawca xyztowego pracodawcy.
      • Gość: Marian Paździoch Re: widzę że choroba XYZ-eta powraca i nasila się IP: 62.69.200.* 30.03.05, 10:24
        Biedny człowieku, nie miej przed oczyma tego, czym jesteś, lecz to, czym
        będziesz.

św. Kolumban
        • Gość: Marian Paździoch Re: widzę że choroba XYZ-eta powraca i nasila się IP: 62.69.200.* 30.03.05, 10:28
          dot. zaczepialskiego.
          mp
        • zaczepialski do Pażdziocha - bo XYZ nie zrozumie 30.03.05, 10:40
          "Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc, aby się podniósł."

Gabriel Garcia Marquez
          • Gość: Marian Paździoch Re: do Pażdziocha - bo XYZ nie zrozumie IP: 62.69.200.* 30.03.05, 10:55
            co zrobisz drugiemu, oczekuj od niego;

Seneka Młodszy (Filozof, Lucius Annaeus Seneca, ok. 3 - 65 p.n.e.)
            • zaczepialski do Pażdziocha 30.03.05, 11:08
              "Szyderstwo to śmiech, który idzie przez świat, głosząc klęskę dobra."
              Józef Tischner

I TAK NA MARGINESIE
              "Kiedy widzisz dobrego człowieka staraj się go naśladować. Kiedy widzisz złego człowieka zastanów się nad samym sobą." Konfucjusz

• Gość: Marian Paździoch Re: do zaczepialskiego IP: 62.69.200.* 30.03.05, 12:03
                człowiek człowiekowi jest wilkiem.

Plaut (Titus Maccius Plautus, ok. 250 - 184 p.n.e.)

na zakończenie dot. również przyszłego prezia:

Dla rządu przed wyborami drogi jest wyborca. Po wyborach drożeje wszystko
                inne. Jean Rigaux.

miłego dnia!
                mp

• xyz-xyz Re: do Pażdziocha - bo XYZ nie zrozumie 30.03.05, 11:20
            Ależ ja rozumiem zaczepialski. Ja chcę Karakanowi pomóc. Władza, której pragnie
            przerośnie go. Zniszczy. Przy okazji niszczą wszystko wokół.
    • Gość: andreas ja nie "pokurcz" to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:27
      rozumiem, że jak nie "pokurcz" to...
      zostaje Giertych!!!
      No bo co patrzymy wzgledem wzrostu????????
      • Gość: H56 Re: jak nie "pokurcz" to... IP: *.comnet.krakow.pl 30.03.05, 10:36
        też prawda. Ciekaw jestem ile wzrostu ma Cimoszewicz ? bo na olbrzyma też nie
        wygląda
        • Gość: andreas Tak Giertych pasuje do klamek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:28
          a obecny tez nie wielkolud przecież....
          patrzcie klamiki mu ledwie do czubka głowy siegaja! ;-)
          No, nic tylko Giertych... pasuje do klamek w Pałacu!
          • xyz-xyz Re: Tak Giertych pasuje do klamek! 30.03.05, 11:31
            , nic tylko Giertych... pasuje do klamek w Pałacu!

Święte słowa. Fajnie by się prezentował w liberii:)))))) Jak służący z Rodziny
            Adamsów:))))))))))))
            • Gość: andreas no jak tak to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:37
              to zostaje tylko ten wymuskulatorowany "czarny charakter"
              burmistrz ze USA!
              Ale na niego to nas chyba nie stać, bo on ma wiecej niż...
              niż... niz my mamy!
              Akle chyba o nim nie myslałeś?

No, bo kto by tu jeszcze, acha Jacek Wszoła!!!

Albo mniejsza mównicę, albo zakaz fotografowania "od dołu"!!!
              No, bo jak by tak Obecnego Prezio sfotografować "rybim oczkiem",
              to by był balonik taki ...!
              • xyz-xyz Re: no jak tak to... 30.03.05, 12:43
                Hmmmm porównywanie Kłótliwego i Zawistnego Kurdupla do Prezydenta RP Aleksandra
                Kwaśniewskiego jest wysoce żałosne. Nawet, gdy Aleksander Kwaśniewski przewższa
                Karakana tylko o głowę w sensie fizycznym, to intelektualnie i cechami
                charakteru, przewyższa Nienawistnika Kwaczącego o szerokość galaktyki.
                • Gość: andreas Re: no jak tak to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:46
                  jak to, przeciez wyjsciem do dyskusji i wątku
                  jest fotka i komentarz raczej dotyczący wzrostu...

Chyba nie dyskutujemy tu o przymiotach charakteru,
                  czy poglądach powiedzmy politycznych...
                  • xyz-xyz Re: no jak tak to... 30.03.05, 12:53
                    Hmmmmm głównie chodziło o mniemanie o włsnym ja przedstawionego na fotce
                    Pokurcza:))

Chyba nie dyskutujemy tu o przymiotach charakteru,
                    > czy poglądach powiedzmy politycznych...
                    Ależ z całą pewnością dyskutujemy o tych przymiotach. Pokurcz jest Kurduplem
                    nie tylko fizycznie. To Wypierdek intelektualny i mentalny. W dodatku z
                    przerostem ambicji i manią prześladowczą.
                    • Gość: andreas a tak po demokratycznemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:00
                      a tak po demokratycznemu, to niestety
                      wygra lepszy! Może najlepszy nawet!
                      • xyz-xyz Re: a tak po demokratycznemu 30.03.05, 13:08
                        Niestety najlepszy nie wygra. Bo nie może już startować:(
                • Gość: andreas Re: no jak tak to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:51
                  a tak po prawdzie, to który lepszy
                  Zawistny i Kłótliwy
                  czy
                  Sprytniutki i Cwany

Kazdy ma zalety i wady...
                  dla jednego zalety w wiekszości
                  dla kogo innego na odwrót zupełnie...

Ty wypomniesz sytuzcje niesprzyjające dla jednegp,
                  kto inny te negatywne...
                  Ot, panie polityka, polityka...

Wybieramy mniejsze zło!!!???

Ciu wiekszy, by na foto ładnie wychodził,
                  lepiej zbudowany, opalony, może fotogenicznego...
                  A co to mister obiektywu jakieś?
                  • xyz-xyz Re: no jak tak to... 30.03.05, 13:07
                    > a tak po prawdzie, to który lepszy
                    > Zawistny i Kłótliwy
                    > czy
                    > Sprytniutki i Cwany
                    Lepszy sprytnitki i cwany, przy tym inteligenty i rozważny.

> Kazdy ma zalety i wady...
                    > dla jednego zalety w wiekszości
                    > dla kogo innego na odwrót zupełnie...

Czyżbyś preferował Zawistnych i Kłótliwych nad inteligentnych, rozważnych i
                    stonowanych?

> Ty wypomniesz sytuzcje niesprzyjające dla jednegp,
                    > kto inny te negatywne...
                    > Ot, panie polityka, polityka...

Hmm masz na myśli magistra? Cóż. A fe Panie Kwaśniewski. Jednak to nie jest
                    równoważne ze stwierdzeniem: "Jarosław K. brat Lecha K. jest gejem i nienawidzi
                    Rosjan za to, że mają na to dowody". Oczywiście nie jest to insynuacja, tylko
                    przykład ciężaru gatunkowego grzechów.

> Wybieramy mniejsze zło!!!???

Ja wolę wybrać większe dobro. Czyli skreślić Kurdupla i innego Giertycha czy
                    Leppera. I oświadczam, że mając do wyboru Karakana i Donalda, z bólem serca
                    postawię na Donalda. Mając do wyboru Pokurcza i Cimoszkę bądź Borówę z radością
                    wybiorę któregoś z tych ostatnich:)

Ciu wiekszy, by na foto ładnie wychodził,
                    > lepiej zbudowany, opalony, może fotogenicznego...
                    > A co to mister obiektywu jakieś?

Nie, to mister chłodnej głowy, a nie wybór wioskowego silnorękiego.
                    • Gość: andreas Re: no jak tak to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:13
                      ja przepraszam, ja nie wiedziałem, że tak sie zaangażujesz w ten watek.
                      Ja nie mam typu, a moze typa!
                      Ja nie mam typa politycznego...
                      Czyli jestem elektorat Tyminskiego!

Ja tak tylko a propos fotki i tyle mam do powiedzenia!
                      Bo sie znam trochu na robieniu fotek, nie mylic z robieniem gęby!
                      • Gość: suwak Re: no jak tak to..nic innego tylko milczeć. IP: 217.153.6.* 30.03.05, 13:52
                        ..drogi andreasie .. nie tylko twoje wysiłki na nic.... xyz odleciał i to
                        wyraźnie. Żałosne i smutne bo czasami miał coś ciekawego do powiedzenia.
                        Taaa .. proszę pochyl się w milczeniu nad przecież człowiekiem..jako i ja t6o
                        czynię.
                        • xyz-xyz Re: no jak tak to..nic innego tylko milczeć. 30.03.05, 14:03
                          Już nie mogłem się na mego mentora doczekać:))) Witam suwaka:)))) Nie pochylaj
                          się jednak nadmiernie żeby ci nie wyskoczył dysk:)) Nie odleciałem, a raczej
                          przyleciałem. A jeżeli już mowa o odlocie, w przytaczanym przez ciebie sensie,
                          to raczej Wypierdek odleciał pomawiając Głowę Państwa, iż lata do Moskwy bo tam
                          maja na niego teczkę.
                          • Gość: suwak Re: no jak tak to..nic innego tylko milczeć. IP: 217.153.6.* 30.03.05, 14:11
                            ..no i co andreasie;- a nie mówiłem /raczej pisałem/!!!!
                            ..przy okazji dla XYZ-ta (jestem przecież mentorem to uprawnia no nie!):
                            przesada zawsze szkodzi;w piciu, jedzeniu itd.itd ale też w słowach i
                            treściach... odwrotny skutek!
                            • xyz-xyz Re: no jak tak to..nic innego tylko milczeć. 30.03.05, 14:21
                              przy okazji dla XYZ-ta (jestem przecież mentorem to uprawnia no nie!):
                              > przesada zawsze szkodzi;w piciu, jedzeniu itd.itd ale też w słowach i
                              > treściach... odwrotny skutek!

Antycypując twe nauki, szkodzę Kurduplowi za "przesadę w słowach". Potraktój
                              mnie suwaku, jako skutek:)
                • Gość: Karolkiewicz. Re: no jak tak to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:44
                  W jednym z pewnościa kaczor nie dorówna kwachowi:w ilości afer i niejasnych
                  powiazań.
                  • xyz-xyz Re: no jak tak to... 31.03.05, 14:47
                    FOZZ, Telegraf, SKOK, jakaś tam fundacja czy wydawnictwo Solidarnościowe, i
                    pare pomniejszych "dokonań"...
    • the.bill.europy Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) 30.03.05, 12:07
      Jak widać wśmioecie z Wyborczej nawet w obliczy agonii narodu potrafia się z
      ludzi nabijać.
      To już nie na wstyd. To juz się nadaje na lincz.
      • xyz-xyz Re: Ha ha ha ha Pokurcz jest żałosny:)))))) 30.03.05, 12:48
        Wystarczy na Wypierdka nie głosować. Lincz zbyteczny.
    • Gość: janusz Jest wyższy od Kwacha o całe 2 cm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:36
      niewiele to ale zawsze
      • Gość: andreas Re: Jest wyższy od Kwacha o całe 2 cm. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:52
        ale kto?
        Kaczyński jest wyzszy od Kwasniewskiego?
        Naprawde, ale jaja!
      • zilbeer Re: Jest wyższy od Kwacha o całe 2 cm. 31.03.05, 09:05
        Tak, ale tylko wtedy, gdy założy szpilki brata:))))
        • anika31 Niscy łączcie się 31.03.05, 09:28
          Przeczytawszy tą dyskusję dochodzę do prostego wniosku ze najlepiej być wysokim
          gladkim heteroseksualnym facetem o populistycznych poglądach. Taki Prezeydent
          bez wyrazu który nie szkodzi ale i nic nie robi, do tego żona równia ładna
          umiejaca sie zaprzyjaźnić z innymi żonami i promująca lokalnych projektantów
          mody. No cóż Napoleon już dawno wyszedł z mody.
          A moze kobitka na prezydenta:).....
          Pozdrawiam
          Donald nie ma szans..w Polsce z takim imieniem?! - tylko satyryce w końcu by
          sięucieszyli no bo co Kwacha można ino do wina kijem pisanego porównać a to nie
          bardzo wypada za to z Donaldem ..już widze te kreskówki. A tak przy okazji
          dlaczego ktoś kto ma brata geya a nawet sam nim jest nie może być prezydentem?
          • zilbeer Re: Niscy łączcie się 31.03.05, 09:38
            Otóż dlatego, że samemu będąc gejem, zwalcza innych. To jest objaw konfliktu
            wewnętrznego, który miota Kaczorem Singlem. Taka osoba jest niezwykle
            niebezpieczna, ponieważ głusząc nienawiść do samego siebie, może swoje napięcia
            rozładowywać na innych. Wielu seryjnych morderców działało pod wpływem takiego
            konfliktu. Kaczorowi oczywiście nie zarzucam morderczych cech... Przypomnę
            jednak o zjawisku swoistej empatii, jaką wykazują bliźnięta jednojajowe.
      • ja_aska Re: Jest wyższy od Kwacha o całe 2 cm. 31.03.05, 10:03
        hahahaha
        stałam koło jednego i drugiego. kwach jest wyższy.
        • anika31 Re: Jest wyższy od Kwacha o całe 2 cm. 31.03.05, 10:09
          I co z tego....wysoki do nieba a głupi jak trzeba.....vide Pan G.
          • ja_aska anika 31.03.05, 10:11
            nie może być bo to Polska właśnie.
            • anika31 Re: ja-aska 31.03.05, 10:32
              Wiesz wydaje mi się po prostu super zabawne robienie afery ze wzrostu Kaczora,
              w koncu jaki ma to wpływ na to czy moze czy nie może być prezydentem. Słusznie
              ktoś wyżej zauwazył że jest to dyskusja na poziomie piaskownicy. Nie oceniam p.
              Kwaśniewskiego źle ..dlatego że nie spełnia moich parametrów wzrostu faceta.
              Więc jeśli zwolennicy obecnego prezydenta i lewicy w ogólee wyciagaja armaty
              pt. Kaczor jest - konus to są śmieszni i wbrew pozorom również osmieszają
              obecnego prez. RP.
              I absolutnie to nie Polska, co to Polacy to banda debili czy jak !!!!!!!!! daj
              spokój obrażamy tym samym samych siebie. Nic mnie bardziej nie denerwuje jak
              swierdzenia "a bo to Polacy to takie bagno musi być", czyli co to oni, a my to
              co...bezpanstwowcy, tylko podatki tu płacimy?
              Mozemy podyskutować dlaczego naszym zadniem prezydentem powinien zostać ten
              albo inny gosc ale chyba jednak w kategoriach osobowości i przyszłości z takim
              prezydentem a nie czy dosięgnie klamki w pałacu czy nie.
              • xyz-xyz szanowne matrony! 31.03.05, 10:57
                Zwróćcie uwagę, że nie idzie o wzrost Pana Prezydenta Aleksandra
                Kwaśniewskiego i Wypierdka. Choćby Karakan był wyższy od Pana Prezydenta
                Aleksandra Kwaśniewskiego o dwa metry, nie zmieniłoby to faktu, że Kurdupel
                jest Pokurczem mentalnym i intelektualnym. To złośliwy, kłótliwy chamuś, o
                niebotycznej wprost megalomanii. Stąd moje drwiny z Konusa. A że przy tym jest
                niski, to tym bardziej jest śmieszny. Ot i wsio.
                • Gość: andreas przyjacielu xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:57
                  robisz dokładnie ten sam błąd co student1,
                  dokładnie!
                  W Polsce tak jest, że jak sie atakuje kogos dość niewybrednie,
                  to ludzie staja za nim!

Patrz student atakował niewybrednie osoby nieprzychylne swoim Paniom,
                  efekt odwrotny - przyłączali sie do atakowanych ostro...
                  To samo Ty, gdybys uzywał argumentów politycznych, faktów,
                  to OK.
                  Ale Ty wyzywasz i używasz przymiotników - odruch obronny
                  i efekt odwrotny - bronimy! tak atakowanego!

Robisz robote odwrotna - wierz mi!
                  Przysparzasz zwolenników Kaczyńskiemu!
                  Chyba że taki był Twój plan, a to przepraszam!
                  Ja tu tylko przechodziłem...
                  • xyz-xyz Re: przyjacielu xyz 31.03.05, 12:33
                    Ależ andreasie. Toż ja piszę o faktach. Kłótliwi, złośliwi i o tego kłamczuchy.
                    Pisałem o niewybrednym ataku na Głowę Państwa, pisałem o szachrajstwach
                    przedwyborczych, o "spieprzaj dziadu", itp. Z nieznanych mi powodów nie
                    zauważasz tego. Zauważasz za to drobne epiteciki, które niestety dość dokładnie
                    trafiają w pokurcze przywary. Co do twojego sądu o braniu w obronę atakowanych,
                    to jest tu pewien błąd. Gdyby było jak mówisz, po takiej nawałnicy medialnej
                    jaką otrzymało SLD, Sojusz powinien mieć 52 % poparcia. Ataki absztyfikanata
                    powinny spowodować wzrost poparcia dla MJW do poziomu 152%. :))
                    • Gość: andreas Re: przyjacielu xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:37
                      ja pisze i mysle o ataku epitetami a nie argumentami!
                      Rozumiesz?
                      Jak konkretnie wytkne Tobie jakieś błędy to ok,
                      ale jak uzyje jakiegos epitetu... to wtedy to zadziała!

Poza tym nie wszyscy niestety czytaja wszystkie wątki,
                      nie wszyscy wreszcie pamietaja!
                      Tak wiec to że gdzies pisałeś konkretami,
                      to teraz jak uzywasz tylko przymiotników...
                      to nie wiąż tego z wątkiem sprzed miesiaca czy dwóch!
                      • xyz-xyz Re: przyjacielu xyz 31.03.05, 12:44
                        Ok. Przyjąłem reprymendę. A o Kurduplach nie będę mówił inaczej, do czasu aż
                        nie stwierdzą, że ich atak na Aleksandra Kwaśniewskiego, to czyste chamstwo i
                        prostactwo. Z właszcza, że wypowiedź taka, padła z ust osoby pretendującej do
                        najwyższych zaszczytów.
                      • Gość: suwak Re: przyjacielu xyz IP: 217.153.6.* 31.03.05, 13:35
                        ..jestem pełen podziwu za cierpliwość andreasie.. przyznaje rację;-kropla drąży
                        skałę a człowieka łatwiej przekonać.
                        ..uporczywe obrazki mi się nasuwają; malutki pinczerek - głośno szczeka im
                        więcej się boi /czego taki xyz się może bać??/ lub sympatyczna krowa która
                        głośno ryczy, mało mleka daje ale sama się wyżywi...obora jest znana..
                        ..tylko o to można poczciwego xyzeta posądzać.. chyba że ma kłopoty o jakich się
                        tobie andreasie ani mnie nie śniło. Może trzeba mu pomóc?????
                        • xyz-xyz skutek suwaku, skutek:)) n/t 31.03.05, 13:59
                • anika31 Re: szanowne matrony! 31.03.05, 12:19
                  O awansowałam na matronę:) nie, no musze sie zaraz tym pochwalić:) ale nie
                  musze mieć 160 cm wzrostu, 80kg wagi i 65 lat?
                  XYZ wiesz więkscość epitatów tj. "megaloman", Złośliwiec", "Kłotliwy chamuś"
                  niestety dotyczą równiez osoby która ujawnia się w Twoich wypowiedziach.
                  Acha rosół jutro o 17.00 ....:) zapraszam
                  • xyz-xyz Re: szanowne matrony! 31.03.05, 12:40
                    > O awansowałam na matronę:) nie, no musze się zaraz tym pochwalić:) ale nie
                    > musze mieć 160 cm wzrostu, 80kg wagi i 65 lat?

matrona ż IV, CMs. ~nie; lm D. ~on
                    «w starożytnym Rzymie: kobieta zamężna, szanowana ze względu na wysokie
                    stanowisko społeczne i czystość obyczajów»

XYZ wiesz więkscość epitatów tj. "megaloman", Złośliwiec", "Kłotliwy chamuś"
                    > niestety dotyczą równiez osoby która ujawnia się w Twoich wypowiedziach.

Cóż ja nie robię kariery politycznej. To raz. Dwa, że posługuje się ich
                    językiem. Już pisałem suwakowi. Potraktuj mnie jako skutek:) Trzy. Nie mam
                    przerostu ambicji. Z pokorą przyjmuję moją niską proweniencję. Złośliwy bywam,
                    jak to skorpion. Chamusiem? Może odrobinkę. Kłótliwy nie jestem. Wole schodzić
                    z drogi.

> Acha rosół jutro o 17.00 ....:) zapraszam

Gdzie?:))))))))))))))
                    • anika31 Re: szanowne matrony! 31.03.05, 12:48
                      Mam przywiźć czy u mnie? Skorpion hmmm no to wybaczam. Co do kandydata lewicy
                      Borowik czy Cimoszewicz....Cimoszewicz to już chyba ze dwa razy
                      probował..myślisz że do trzech razy sztuka?
                      • xyz-xyz Re: szanowne matrony! 31.03.05, 12:54
                        Czemóż to anike ciekawi co ja myślę o szansach Cimoszewicza? Jeżeli wystartuje,
                        ma mój głos. I tyle. A próbował raz. Rosołek chętnie zjem gdziekolwiek:) U
                        Ciebie mam pewne obawy, bo jezeli Twoja "gorsza połowa" jest stronnikiem
                        Kurdupli, to mogę wyjść poobijany;)))
                        • anika31 Re: szanowne matrony! 31.03.05, 13:58
                          Ok to u Ciebie:)...mógłbys nie wyjść cały
              • ja_aska anika 31.03.05, 12:51
                aniko pytałaś się czy Preziem nie może zostać gej czy brat geja. tylko tego
                dotyczyła moja odpowiedź. nie w Polsce i nie teraz. Może kiedyś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka