Dodaj do ulubionych

zmiany na forum

20.06.02, 21:34
bo właściwie na krakforum temat kwitnie od paru dni:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
dzial=0511&forum=KRAKOW&wid=2205417&aut=mikolaj7&aid=2205417

a tu jakoś cicho. A jakby były takie prywatne fora, to każdy sobie będzie we
własnym kółku szczęśliwy i obejdzie się bez coraz bardziej żenujących wrzasków
publicznych :)))
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: zmiany na forum 21.06.02, 08:06
      jottka napisał(a):

>
      > a tu jakoś cicho. A jakby były takie prywatne fora, to każdy sobie będzie we
      > własnym kółku szczęśliwy i obejdzie się bez coraz bardziej żenujących wrzasków
      > publicznych :)))

pod warunkiem, ze te fora beda faktycznie prywatne, zabezpieczone haslem

inaczej bedzie tak jak teraz -podfora sa ale nikt do nich nie zaglada

• jottka Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:08
        A co, nie będziesz na głównym forum reklamował własnego? Patrzcie, ludzie,
        jakie fajne i do tego moje :)))
        • skuter70 Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:14
          jottka napisał(a):

> A co, nie będziesz na głównym forum reklamował własnego? Patrzcie, ludzie,
          > jakie fajne i do tego moje :)))

to pakuz sie ucieszy!!!
          a czy w zwiazku z przemianami ideologicznymi na forum przewidziano wlasnosc
          kolektywna?
          • jottka Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:16
            A to nie wiem, ale ponoc na "forum o forum" można wysuwac słuszne postulaty,
            które admini uwzględnią albo nie, z przewagą tej drugiej opcji :)) Idź na
            krakforum i szukaj mikołaja7, bo on się w tym udziela z zapałem.
            • skuter70 Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:18
              jottka napisał(a):

> A to nie wiem, ale ponoc na "forum o forum" można wysuwac słuszne postulaty,
              > które admini uwzględnią albo nie, z przewagą tej drugiej opcji :)) Idź na
              > krakforum i szukaj mikołaja7, bo on się w tym udziela z zapałem.

na razie to wszyscy nowe forum zmieszali rowno z blotem- ciekawe czy ktos to
              uwzgledni, czy tez sluszna linia gazety wyborczej stanie sie programem narodu:)
              • jottka Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:19
                Kiedy bo mnie się na przykład koncepcja wstecznej szlacheckiej swobody w
                zakładaniu forów podoba! To tylko mikołaj7 z bojową czujnością ma za złe więcej
                swobody :)))

tylko ten błękitny kolorek w oczy kłuje
                • franekkk Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:34

to nie bedzie forum tylko mikro zamkniete towarzystwa wzajemnej adoracji
                  mimo tego ze z niektorymi opiniami sie zdecydowanie nie zgadzam to lepszy stan
                  obecny niz duszenie sie tylko i wylacznie we wlasnym sosie
                  • jottka Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:38
                    No ale franekkk, co Ty w cuda wierzysz, że wszyscy pójdą na te podfora?
                    Gdzieżby np. Laufer z Kostią zrezygnowali z tropienia bolszewika? :))) Mam
                    wrażenie, że one raczej będą dla typowych cichych pasjonatów, powiedzmy,
                    wskrzeszenia berlinki czy czegoś w tym stylu :))

A reszta dalej się będzie ofiarnie bawić w kolektywie
                    • skuter70 Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:42
                      1) zprawdziwa przykroscia muszae sie zgodzic z frankiem

jottka napisał(a):

> No ale franekkk, co Ty w cuda wierzysz, że wszyscy pójdą na te podfora?
                      > Gdzieżby np. Laufer z Kostią zrezygnowali z tropienia bolszewika? :)))

ja nie chce zeby 1 sekretarz przestal mnie tropic, ja juz mam panterke, saperke i
                      kompas, musze jeszcze zalatwic kominiarke

>Mam
                      > wrażenie, że one raczej będą dla typowych cichych pasjonatów, powiedzmy,
                      > wskrzeszenia berlinki czy czegoś w tym stylu :))

jeden post w miesiacu
                      • franekkk Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:45
                        skuter70 napisał:

> 1) zprawdziwa przykroscia muszae sie zgodzic z frankiem

skuter mnie chyba nie lubi??
                        jakie to przykre
                    • franekkk Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:43

no to teraz wyobraz sobie ze w takim pokoiku zamknelo sie 5 albo 6 majkow i
                      sobie o takiej berlince dyskutuja i co
                      wiedzialabys ze cos takiego istnieje
                      a gdybys byla rodowita krakuska i zajrzala tutaj z ciekawosci wogole bys sie
                      nie dowiedziala
                      • jottka Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:47
                        Czekaj, franekkk, ale teraz np. taki mikołaj7 z Krakowa wchodzi na
                        forumszczecin i mimo że ma te wszystkie berlinki oraz Dobre Wiadomości na
                        wierzchu wcale do nich nie wchodzi, "bo i tak się nie zna".

Nie widzę powodu, dla którego ktoś miałby ignorować prywatne fora niejako z
                        definicji. Raczej ciekawość wzbudzą - no i czym się też oni tak bawią :))) Taka
                        sama zasada, jak przy obecnym oglądaniu wątków gdziekolwiek.
                        • franekkk Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:52

jottka ales mnie zalamala
                          tzn ze co taki np ja moge miec okazje dowiedziec sie czegos o innych miastach
                          nawet jesli to sa fora zboczone typu poznan a jednak nie moge
                          to po jasna cholere to cale forum??
                          moze zeby redaktorka jottka nakazy wprowadzala??
                          • jottka Re: zmiany na forum 21.06.02, 10:56
                            Franekkk, u was podobno nie ma upału? O co Ci chodzi? Toż przecież piszę cały
                            czas, że im więcej swobody, tym lepiej..

A opinię mikołaja7 zacytowałam a propos Twoich uwag, że na prywatne fora nikt
                            nie wejdzie - tak, jak teraz na ogólne wątki, jesli się nie ma ochoty.
                            • franekkk Re: zmiany na forum 21.06.02, 11:04

no i widzisz gdzyby nie forum ogolnodostepne to bys sie nie dowiedziala
                              wczoraj o imionach
                              dzisiaj ze sie nie znasz mimo dosyc dlugiej juz znajomosci na moim poczuciu
                              humoru
                              pani redaktor jk:))
                              • jottka Re: zmiany na forum 21.06.02, 11:13
                                franuśśś, ja Cię już na tyle zdążyłam poznać, że widzę, iż działasz w cyklach
                                maniakalno-depresyjnych :))) W zależności od tego twoje poczucie humoru
                                zmienia, że tak powiem, zabarwienie oraz przystępnośc ogólnoczytaczą :))
                                • franekkk Re: zmiany na forum 21.06.02, 11:21

lepiej przypomnij sobie swoja wczorajsza manie przesladowczo-imieninowa
                                  franekkk!!! no gadaj natychmiast mi tu gadaj

a swoja droga lejemy wlasnie wode na mlyn tym co dzikusow typu franek jottka
                                  moze skuter i innych plotkarzy w zamknietym forum gorzowskim by umiescili
                                  • jottka Re: zmiany na forum 21.06.02, 11:24
                                    Po pierwsze - moja mania imieninowa trwa nadal :)))

Po drugie - czyżbyś znowu się przestraszył? Bierz przykład z bardziej
                                    paranoidalnie nastawionych koleżanek :), siem nie boję żadnych innowacji i tak
                                    zrobię swoje :)))
                                    • franekkk Re: zmiany na forum 21.06.02, 11:33

ciekaw jestem twojej opinii

a ktore to kolezanki sa bardziej paranoidalnie nastawione
                                      nie musisz sypac imionami i nazwiskami wystarcza ksywy
                                      • jottka Re: zmiany na forum 21.06.02, 11:36
                                        a teraz Ty nie czytałeś uważnie, no przecież ja skromnie o sobie pisałam :)))
                                        za mało znam się na psychocośtam, żeby bardziej zróżnicowane diagnozy stawiać

1. mam zawsze rację
                                        2. jak nie mam racji, to patrz pkt 1 :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka