Dodaj do ulubionych

WOLNOSC DLA POLSKI OD KORUPCJI !!!!! n/tx

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.06.02, 20:20
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: WOLNOSC DLA POLSKI OD KORUPCJI !!!!! n/tx IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.06.02, 21:23
      Korupcja powstaje przede wszystkim na styku pieniędzy publicznych i prywatnych.
      Im więcej możliwości dysponowania pieniędzmi publicznymi przez urzędników, tym
      więcej krupcji. Zasiedziałe dranie kradną,że aż furczy. I wzajemnie uzależniają
      się - ja tobie, ty mnie. Dlatego potrzebne są głębokie (!) zmiany przy tych
      wyborach samorządowych. Do władzy powinni dojść ludzie naprawdę niezależni. Jak
      ich rozpoznać? Nie wiem. Ale wiem,że nie mogą to być te same osoby co
      dotychczas.
      • go-go Re: WOLNOSC DLA POLSKI OD KORUPCJI !!!!! n/tx 23.06.02, 21:41
        Za to Cię właśnie kochamy Gryfie,
        ale skąd ta w niczym nieuzasadniona lakoniczność ?
        ps. czy zamierzasz wystawić swoją czapkę strażnika papieskiego
        w najbliższą sobotę w Sotheby's London ?
        • Gość: Swarozyc Re: WOLNOSC DLA POLSKI OD KORUPCJI !!!!! n/tx IP: *.telia.com 24.06.02, 14:57
          Korupcji nie bedzie jasli chlopcow z Watykanu odeslemy skad oni przybyli a
          nastepnie bedziemy stosowac moralnosc protestancka, wszak kultura nasza jest
          wypadkowa katolckiej niemoralnosci.
          • Gość: Gryf Re: WOLNOSC DLA POLSKI OD KORUPCJI !!!!! n/tx IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.06.02, 23:53
    • Gość: Laufer 1 No, to Runowicz będzie musiał odejść !!!!! n/tx IP: *.xtra.pl 25.06.02, 07:11
      • Gość: Tomik Re: No, to Runowicz będzie musiał odejść !!!!! n/tx IP: *.ncr.com 25.06.02, 07:38
        A jak już wszyscy odejdą, to kto będzie dawał i brał ??? :)))))) Nowi ? :))
        Korupcja jest tak samo stara jak prostytucja i medycyna - nigdzie do końca
        tych zjawisk nie udało się wyeliminować :)))
        • Gość: hafro Polska wolna od korupcji? Jeszcze dlugo nie. IP: *.hafro.is / *.hafro.is 25.06.02, 11:18
          Tomik, dalo sie ja (mówie o korupcji) zmarginalizowac w niektórych krajach.
          Skala korupcji np. w krajach skandynawskich jest nieporównywalnie mniejsza niz
          w Polsce. No tak, ale tam protestanci, a w Polsce katolicy. Niech mi ktos
          powie, jak powszechne przyznawanie sie do wiary katolickiej w Polsce (dumne
          stwierdzenie: "jestem katolikiem") ma sie do wszechobecnej korupcji?
          Slyszeliscie o b. posle AWS Kolasinskim, który po zrobieniu naprawde wielkich
          przekretów, z aresztu prawi o wartosciach chrzescijanskich?
          • Gość: Swarozyc Re: Polska wolna od korupcji? Jeszcze dlugo nie. IP: *.telia.com 25.06.02, 13:01
            Polska jak i Finlandia byla okupowana przez Rosje prawie tak samo dlugo (1795 i
            1809)i pozostawala pod zgubnym wplywem "kultury" rosyjskiej".Jaki jest stopien
            korupcji w Finlandii i Polsce dzisiaj widac najlepiej po Rankingu zdaje sie
            ONZ; Finlandia na drugim miejscu Polska w drugiej polowie listy.
            Oczywiscie Polska jest krajem katolickim.
            (Na obrone Rosjan musze dodac ze lapowka (bakczysz) jest ,zdaje sie,
            prowieniencji tatarskiej i szeroko byla praktykowana na stepach Azji centralnej.
    • Gość: Gryf Re: WOLNOSC DLA POLSKI OD KORUPCJI !!!!! n/t IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.07.02, 21:10
    • lupin2 WOLNOSC DLA POLSKI OD KORUPCJI 11.07.02, 21:16
      Pozwolę sobie zwrócić uwagę , że ten wątek nie jest interesujący dla
      skurumpowanych czyli większości drani z I-szej zmiany (nie wszystkich!).
      I-sza zmiano jedzcie na Love Parade i nie wracajcie.Nie będzie korupcji.
    • Gość: Koker Re: WOLNOSC DLA POLSKI OD KORUPCJI !!!!! n/t IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 21:33
      Lupin, przecież Ty też jedziesz na L>Parade. Wszyscy wiedzą że jesteś pedał.
      • Gość: Gryf Re: WOLNOSC DLA POLSKI OD KORUPCJI !!!!! n/t IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.07.02, 15:36
        • Gość: ROWEREK Re: WOLNOSC DLA PEDALOW IP: *.proxy.aol.com 16.07.02, 05:22
          Dlaczego rowerek nie ma dzieci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka