Dodaj do ulubionych

LEPPER Kto jest ZA!!!

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 21:30
No! Teraz Panowie Balazs i Frasyniuk przegieli, tworząc koalicje anty Lepperowi.
Że On jest zagrożeniem demokracji? Ci dwaj nakradli sie do oporu i dalej kradną
w imię tej ichniejszej demokraxcji!!! Podpisza się za każdą koalicją i z każdym
aby tylko dalej kraść. Nie z kim innym jak z lderem czerwonych /teraz
ministrem/ spotyka się Balazs i razem knują co jeszcze tu zapier... w imię
wyższych celów. Ten grubas kłamie. To on jest zagrożeniem demokracji. Nie
dajcie się ogłupić, gdyby nie Andrzej napewno byłoby gorzej. Proszę poprzyjcie
Leppera!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: LEPPER Kto jest ZA!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.06.02, 22:35
      Nie poprę Leppera. Ale wszystkie działania przeciwko Lepperowi odnoszą skutek
      przeciwny, tylko przysparzają mu punktów. Lepper pyskuje, bo nie jest u koryta.
      W momencie, kiedy usadzi swoich ludzi na stanowiskach, nie będzie mógł
      krzyczeć - złodzieje! Tym bardziej, że przygarnia do siebie autentycznych
      aferzystów, oszustów i durni. Oby tak dale, sam się spacyfikuje, tylko znowu my
      poniesiemy tego konsekwencje.
      • Gość: red Re: LEPPER Kto jest ZA!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 23:32
        Chamów BATEM !!!!!!!!
        • Gość: Rafi Re: LEPPER Kto jest ZA!!! IP: 2.3.STABLE* / 126.17.60.* 24.06.02, 07:30

BATEM???
          Cham, czyli chłop, inaczej człowiek utrzymujący się z pracy własnych rąk na
          ziemi.

Szok, skąd takie chamstwo u przeciwników Leppera?
      • Gość: Rafi Re: LEPPER Kto jest ZA!!! IP: 2.3.STABLE* / 126.17.60.* 24.06.02, 07:29

Skąd wiesz co zrobi Lepper???

Jasnowidz???

Widać, że osądzasz Leppera według dotychczasowych idoli narodu.

• Gość: Pogodny Unia Wolności i SKL- do worka historii IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 08:47
      Jeżeli ktoś ma prawo zwalczać p. Leppera to na pewno nie Unia Wolności i SKL.
      Zresztą analizując skuteczność Uni Wolności to po założeniu
      tej "antylepperowskiej" grupy- notowania p. Andrzeja w zrosną o kilka procent.
      • Gość: naim Re: Unia Wolności i SKL- do worka historii IP: *.telan.pl 24.06.02, 11:39
        Gość portalu: Pogodny napisał(a):

> Jeżeli ktoś ma prawo zwalczać p. Leppera to na pewno nie Unia Wolności i SKL.
        > Zresztą analizując skuteczność Uni Wolności to po założeniu
        > tej "antylepperowskiej" grupy- notowania p. Andrzeja w zrosną o kilka procent.

Zwalczać Leppera powinniśmy wszyscy, choć u niektórych lepperoskopia wyjałowiła
        mózg.
        A zacząć powinny media, bo to im przede wszystkim zawdzięcza popularność ta
        karykatura polityka w narodowym krawacie.
      • Gość: Tomik Re: Unia Wolności i SKL- do worka historii IP: *.ncr.com 24.06.02, 11:40
        Unia i SKL już są w wzmiankowanym worku... A ja jestem PRZECIW Lepperowi. Parę
        razy już pisałem dlaczego, najkrócej - brak jakiegokolwiek pozytywnego
        programu. Samo burzenie nie naprawia sytuacji.

• Gość: FELIKS Re: LEPPER Kto jest ZA!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 14:06
      red ma rację pisząc "bić chamów" tylko tymi chamami są wszystkowiedzący
      aktualni "politycy" z różnych opcji. Uwłaszczyli się oni w naszym kraju i wejdą
      w każdą koalicję, nowe ugrupowanie, podpiszą każdą umowę aby tylko zostać przy
      jakiejkolwiek władzy by móc kraść bo inaczej nie potrafią zarobić na życie.
      Przyjrzyjcie się nazwiskom z paru ostatnich lat są wciąż te same. Raz w jednej
      partii raz w drugiej, to znowu w koalicji byle tylko u góry, tu nie ważne są
      ideały tylko forsa. Jakiż to program np. posiada partia Balazsa /SKL/? Czemu
      nie popierają go prawdziwi rolnicy? To ten grubas jest chamem i kradnie ile
      wlezie. To jest jego program. Lepper nie posiada wyrazistego programu, ale chce
      coś zrobić dla olbrzymiej rzeszy Polskich rolników i zrobi. Bo nikt o nich nie
      dba. Sojusz robotniczo chłopski zawsze był fikcją, nikt w miastach nie lubi
      rolników. A to Oni zawsze byli prawdziwymi prywaciarzami nawet w
      najtudniejszych czasach stalinowskich, to ich łupili robotnicy ze stoczni,
      górnicy, hutnicy zabierając im dorobek życia. Dlatego pójdą za Lepperem, nie
      jest to zagrożenie demokracji. Na tej samej zasadzie Pan Frasyniuk może teraz
      mówić, że Lech Wałęsa też był zagrożeniem demokracji. I co?!
      • Gość: anieszka Re: LEPPER Kto jest ZA!!! IP: *.szcze-wyz.leased.ids.pl 24.06.02, 14:49
        Ludzie-po pierwsze nie unoscie sie emocjami, tylko zimna krew nas uratuje.
        Emocje nie sprzyjaja rozsadnemu mysleniu, a po wyzwiskach, ktore tu padly,
        widze, ze nie wnosicie swoich opinii, a juz gdzies zaslyszane, spapugowane. I
        mowie tu o wszystkich-za i przeciw. Ja osobiscie jestem przeciw, bo pan Lepper
        jest zagrozeniem demokracji i wszyscy inteligentni i zdroworozsadkowi ludzie to
        widza. Jego polityka do niczego nie prowadzi. A gdyby tak wszyscy ludzie
        przestali sie nawzajem wyzywac i wieszac na sobie przyslowiowe psy, byloby po
        prostu zdrowo i przyjemnie. A tak? Popatrzcie na swoje wypowiedzi i "stancie z
        boku", co widzicie?
        • Gość: Rafi Re: LEPPER Kto jest ZA!!! IP: 2.3.STABLE* / 126.17.60.* 24.06.02, 18:25

Jakiemu posłowi Lepper wyłączył mikrofon???

Demokracji???
          A czy w Polsce jest demokracja,
          czy może dyktat kolesi i dorobkiewiczów???

Wbrew temu co twierdzisz Lepper nie jest zagrożeniem dla demokracji.
    • mike102 CIARY MNIE PRZECHODZA... 24.06.02, 14:16
      Gość portalu: FELIKS napisał(a):

> No! Teraz Panowie Balazs i Frasyniuk przegieli, tworząc koalicje anty Lepperowi
      > .
      > Że On jest zagrożeniem demokracji? Ci dwaj nakradli sie do oporu i dalej kradną
      >
      > w imię tej ichniejszej demokraxcji!!! Podpisza się za każdą koalicją i z każdym
      >
      > aby tylko dalej kraść. Nie z kim innym jak z lderem czerwonych /teraz
      > ministrem/ spotyka się Balazs i razem knują co jeszcze tu zapier... w imię
      > wyższych celów. Ten grubas kłamie. To on jest zagrożeniem demokracji. Nie
      > dajcie się ogłupić, gdyby nie Andrzej napewno byłoby gorzej. Proszę poprzyjcie
      > Leppera!!

...kiedy czytam cos takiego. I wlosy mi deba staja!
      Polski nie stac na program "im gorzej tym lepiej". Po prostu nie stac.
      Poprzec moge co najwyrzej organy sprawiedliwosci by ten kryminalista jak
      najszybcie wyladowal w wiezieniu.
      • Gość: Mały Re: CIARY MNIE PRZECHODZA... IP: 2.3.STABLE* / 126.17.60.* 24.06.02, 18:29

Teraz Panowie Balazs i Frasyniuk mogą?
        A co wcześniej to nie mogli???
        Impotenci???
        Człowieku pobudka. Troszeczkę prawdy.
        A jeżeli Lepper jest kryminalistą to powinien siedzieć tylko tak się składa,
        że nie jest, bo inaczej to oznacza,
        że nasz system sprawiedliwości jest do BANI.

Choć i tak wiemy, że jest.
        :(
        • mike102 Re: CIARY MNIE PRZECHODZA... 24.06.02, 18:33
          Gość portalu: Mały, Rafi, A.L,

Dlaczego podpisujesz sie w kazdym poscie innym nickiem?
    • jareman Re: LEPPER Kto jest ZA!!! 24.06.02, 15:32
      Przerażasz mnie człowieku. Właściwie to nie tyle Ty bo myślę,że nie jesteś
      wyjątkiem, ale chroba jaką zaszczepił w ludzi człowiek o nazwisku Lepper. Tą
      chorobę już znamy z historii. Nie wiem jakie uczucia kierowały ludźmi kiedy
      palili innych ludzi, nie wiem również co czuli faceci w skórzanych kurtach
      kiedy palili rodzinę carską, ale myślę że takie uczucia wzbudza w niektórych
      ludziach Lepper.
      W Szczecinie we władzach Samoobrony znaleźli się ludzie, którzy na swoich
      spotkaniach deklarowali wytępienie katolików z życia publicznego...
      • Gość: A.L Re: LEPPER Kto jest ZA!!! IP: 2.3.STABLE* / 126.17.60.* 24.06.02, 18:31

Bredzisz.
    • mike102 TYM LUDZIOM PO STOKROC NIE! 24.06.02, 18:49
      Rz:
      "Podobnie sprawy wyglądają w mateczniku Samoobrony, czyli na Pomorzu Zachodnim.
      Członkiem władz szczecińskiej Samoobrony zostali m.in. Igor Górewicz i Mateusz
      Piskorski. Pierwszy to neopoganin, wyznawca Rodzimej Wiary, jednego z trzech
      większych ruchów neopogańskich w Polsce. Członkowie ruchu wyznają kult siły i
      zdrowia i dbają jednocześnie o czystość rasy, odwołując się do jedności narodów
      skupionych w "wielkim rodzie aryjskich ludów Europy". Oczywiście pogańskich.
      Szczecińscy neopoganie należą też do prawicowo-nacjonalistycznego
      Stowarzyszenia na rzecz Tradycji i Kultury "Niklot". Z kolei Piskorski, również
      zaangażowany w ruch neopogański, wydaje pismo "Odala".
      "
      • mike102 Re: TYM LUDZIOM PO STOKROC NIE! 24.06.02, 18:56
        A ci sa jeszcze lepsi:
        "O wiele większymi radykałami są jednak członkowie koszalińskiej młodzieżówki
        Samoobrony, także neopoganie, ale skupieni w Stowarzyszeniu Młodzieży
        Patriotycznej "Świaszczyca". Podczas jednego z obrzędów neopogańskich w
        Szczecinie pojawili się ze sztandarami, ubrani w jednakowe, czarne uniformy. Pod
        czarnymi kurtkami na kołnierzykach widać było symbole kojarzące się z hitlerowską
        formacją SS. Przywieźli ze sobą nacjonalistyczno-rasistowskie pismo "Securius",
        które nawołuje Słowian do walki z "podludźmi"."
      • Gość: JACEK Re: TYM LUDZIOM PO STOKROC NIE! IP: 64.9.159.* 24.06.02, 18:57
        Ja slyszalem ze Samoobrona z Lepperem chca zaczac produkcje jakiegos taniego samochodu, takiego auta, dla
        wszystkich ludzi, czy tyz , WW ( wehikul wiesniaka)
        • Gość: JACEK Re: TYM LUDZIOM PO STOKROC NIE! IP: 64.9.159.* 24.06.02, 19:02
          Jak sie ten gosc nazywal, w stanie wojennym na niego wolali FALKONETTI. Gosc byl od zwiazkow albo od
          czegos tam....... tak mam jego obrazek w pamieci i mi do tej samoobrony jakos pasuje......
          • mike102 Re: TYM LUDZIOM PO STOKROC NIE! 24.06.02, 19:04
            Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Jak sie ten gosc nazywal, w stanie wojennym na niego wolali FALKONETTI. Gosc by
            > l od zwiazkow albo od
            > czegos tam....... tak mam jego obrazek w pamieci i mi do tej samoobrony jako
            > s pasuje......

Nic mi sie nie kojarzy ale Mussilini to wypisz-wymaluj!
            • Gość: JACEK Re: TYM LUDZIOM PO STOKROC NIE! IP: 64.9.159.* 24.06.02, 19:13
              SIWIEC CZY TEZ COS TAKIEGO., taki prawdziwy robotnik!!
              • Gość: 40-ka Re: TYM LUDZIOM PO STOKROC NIE! IP: *.devs.futuro.pl 24.06.02, 20:05
                Czy to nie chodzi o Albina Siwaka ?
                • Gość: JACEK Re: TYM LUDZIOM PO STOKROC NIE! IP: 64.9.159.* 24.06.02, 20:14
                  Tak jest, ALBIN SIWAK !!!!! co sie z nim stalo????
                • Gość: JACEK Re: TYM LUDZIOM PO STOKROC NIE! IP: 64.9.159.* 24.06.02, 21:21
                  Gość portalu: 40-ka napisał(a):

> Czy to nie chodzi o Albina Siwaka ?

Albin Siwak, w latach 1981-1985 czlonek Biura Politycznego KC PZPR, napisal i wydal wlasnym sumptem ksiazke pt.
                  "Od lopaty do dyplomaty". Nie byla ona jednak dostepna w zadnej ksiegarni, gdyz autor rozprowadzal ja tylko po
                  "srodowiskach zaprzyjaznionych".
                  Przyznac sie !!! KTO MA KOPIE???????
    • Gość: FELIKS Re: LEPPER Kto jest ZA!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 06:51
      kOCHANI, nie rozmydlajcie mojego tematu. Zapytałem na końcu czy Pani
      Walentynowicz, Wałęsa, Gwiazda , Rulewskii inni w latach 70-tych też byli
      kryminalistami. Pamietacie stan wojenny i demonstracje łącznie z obrzucaniem
      legalnej Milicji Obywatelskiej to też było przeciwko demokracji. A okupacja
      niemiecka. Nie widzicie tej aktualnej arogancji władzy, że z ludźmi
      wszystkomożna? Zobaczycie, że jeszcze w Polsce będą ostre starcia. Przypomnicie
      sobie za parę lat o roku 2002 i będziecie go inaczej oceniać. ANDRZEJ LEPPER
      TAK TRZYMAĆ!!!!
      • Gość: Tomik Re: LEPPER Kto jest ZA!!! IP: *.ncr.com 25.06.02, 07:55
        Feliks - Twoje poparcie dla Leppera to Twoje święte prawo:)Moim zdanie
        popełniasz jednak "nadużycie intelektualne" bezpośrednio porównując sytuację z
        lat 70tych / 80tych z dniem dzisiejszym. A'propos Albina Siwaka - opowiadano
        kiedyś dowcip - zagadkę: czy towarzysz Siwak jest kompletnym idiotą?
        Oczywiście, że nie jest kompletnym idiotą !!! Brakuje mu ...oka! :))))
        • Gość: JAZA Re: LEPPER Kto jest ZA!!! IP: *.gaz.jaslo.pl / 192.168.101.* 25.06.02, 08:13
          :)))))))
      • jareman Re: LEPPER Kto jest ZA!!! 25.06.02, 10:39

Zobaczycie, że jeszcze w Polsce będą ostre starcia. Przypomnicie
        >
        > sobie za parę lat o roku 2002 i będziecie go inaczej oceniać. ANDRZEJ LEPPER
        > TAK TRZYMAĆ!!!!

No comments:)

• Gość: FELIKS Re: LEPPER Kto jest ZA!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 18:39
      No Jareman, żebyś się nie zdziwił. Pewnie jeszcze jesteś b. młody a ja już dużo
      widziałem. Ty i np. Hania , która pisze o Lepperiadzie jeszcze dużo musicie
      doświadczyć, zapewniam. Poczekajmy na czas wyborów, one rozsądzą, choć uważam,
      że obecna ekipa wszystkich kradnących partii SLD, PO, PiS , PSL, SKL, i
      pozostałych kanapowych mają większe możliwości niż PZPR w latach 70-tych i
      później na zwalczanie nipokornych. Tylko tamci kradli małymi łyżeczkami od
      herbaty, a obecni czerpią olbrzymimi chohlami /tak się pisze bo nie jestem
      najmocniejszy z ortografii, widać na tej lekcji nie byłem/. Czas pokaże, więcej
      pokory. A tak apropos, czemu to nie protestujecie jak stoczniowcy blokują
      drogi?! To jest wg. Was w porządku. I dlaczego robotnicy stoczniowi domagają
      się pomocy od Państwa. Przecież to zdajesię Oni wywalczyli Kapitalizm w Polsce,
      nieprawdaż. I znowu do Mamusi socjalizmu chcą. Dlaczego nie domagają się
      zadośćuczynienia od właścicieli stoczni, nikt nie pisze o tym? Ale rolnikowi
      przypier... do łatwo prawda, bo nie są w kupie. Zapomnieliście drodzy Robotnicy
      jak w najtrudniejszych czasach jeździło się na Wieś po świniaki, cielaki itp.
      wtedy chłop był dobry prawda? Większość z Was piszących na Forum robi sobie
      zgrywy, ale życie takie nie jest. Zobaczycie. Wszystkiego dobrego zwolennikom
      Millera, Balazsa, Kalinowskiego, wielu pozostałych w naszym fantastycznym
      Rządzie. Bo tak naprawdę Wsdzyscy jak tu piszecie w moim wątku jesteście ich
      zwolennikami. Powodzenia. Niech Wasze Dzieci Was osądzą.
      • jareman Dobre 26.06.02, 08:11

> No Jareman, żebyś się nie zdziwił. Pewnie jeszcze jesteś b. młody a ja już dużo
        >
        > widziałem. Ty i np. Hania , która pisze o Lepperiadzie jeszcze dużo musicie
        > doświadczyć, zapewniam. Poczekajmy na czas wyborów, one rozsądzą, choć uważam,
        > że obecna ekipa wszystkich kradnących partii SLD, PO, PiS , PSL, SKL, i
        > pozostałych kanapowych mają większe możliwości niż PZPR w latach 70-tych i
        > później na zwalczanie nipokornych. Tylko tamci kradli małymi łyżeczkami od
        > herbaty, a obecni czerpią olbrzymimi chohlami /tak się pisze bo nie jestem
        > najmocniejszy z ortografii, widać na tej lekcji nie byłem/. Czas pokaże, więcej
        >
        > pokory. A tak apropos, czemu to nie protestujecie jak stoczniowcy blokują
        > drogi?! To jest wg. Was w porządku. I dlaczego robotnicy stoczniowi domagają
        > się pomocy od Państwa. Przecież to zdajesię Oni wywalczyli Kapitalizm w Polsce,
        >
        > nieprawdaż. I znowu do Mamusi socjalizmu chcą. Dlaczego nie domagają się
        > zadośćuczynienia od właścicieli stoczni, nikt nie pisze o tym? Ale rolnikowi
        > przypier... do łatwo prawda, bo nie są w kupie. Zapomnieliście drodzy Robotnicy
        >
        > jak w najtrudniejszych czasach jeździło się na Wieś po świniaki, cielaki itp.
        > wtedy chłop był dobry prawda?

Niezłe.Stary nawet już zaczynasz mówić ( pisać ) jak twój wódz.Faktycznie masz
        racje partie, które wymieniłeś niczym się od siebie nie różnią ...one mają
        zwoleników, Lepper stworzył wyznawców...
      • Gość: rg Re: LEPPER Kto jest ZA!!! nie ja ! ! ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 18:48

> jak w najtrudniejszych czasach jeździło się na Wieś po świniaki, cielaki itp.
        > wtedy chłop był dobry prawda?

i wtedy ci wspaniałomyślni chłopi oddawali to świniaki i cielaki
        miastowym za darmo ? ? ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka