Dodaj do ulubionych

Żałosna delegacja

• Gość: Izabela Re: Żałosna delegacja IP: 217.153.4.* 14.04.05, 13:25
      Wszyscy rozumiemy ze to był pogrzeb Papieza, ale jak wiekszosc powiedziala -
      pokryla ten wyjaz z wlasnej kieszeni, czy poslow , delegatow wysokich stanowisk
      nie stac na przelot- napewno nie zarabiaja 800 pln miesiecznie tylko co
      najmniej nie wiem 5 x tyle - moze sie myle.i nie wierze ze ich nie stac.
      Chcialabym miec taka penscje....
      • ja_aska Re: Żałosna delegacja 14.04.05, 14:05
        radni 2000.
        • Gość: niezalezny Re: Żałosna delegacja IP: 217.98.72.* 14.04.05, 14:21
          A ja nie zycze sobie wogole aby przechrzty mnie reprezentowaly. A juz napewno,
          zeby mnie reprezentowali za moje pieniadze na tak osobistej uroczystosci.
          Dieta 100 Euro nakarmilaby wielu glodnych w kraju, i tego bardziej zyczylby
          sobie Papiez. Skonczmy z tym teatrem swiatobliwej reprezentacji
          spoleczenstwa. Papiez zostawil dzielo niedokonczone i za to niech sie pazerna
          na odpust reprezentacja wezmie. Najlepiej niech to robi za darmo. Wszystkim
          grzesznikom-hipokrytom z "reprezentacji" proponuje pielgrzymke do Rzymu .... na
          piechote, o chlebie i wodzie. Za chleb zaplace z wlasnej niegodnej kieszeni.
          • ja_aska Re: Żałosna delegacja 14.04.05, 14:26
            co rozumiesz pod słowem "przechrzty"?
          piechote, o chlebie i wodzie. Za chleb zaplace z wlasnej niegodnej kieszeni.
          piechte, o chlebie i wodzie. Za chleb zaplace z wlasnej niegodnej kieszeni.
        • Gość: Antyknajak Re: Żałosna delegacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:24
          eee.Dodaj komisje w ilości 3
    • Gość: Top Re:Jeżeli trzeba będzie, oddam te pieniądze.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:20
      No cóż jezeli trzeba będzie.... mozna by powiedzieć że łaskę zrobili ze
      pojechali w tę delegację. Polskie piekiełko zaczyna się odradzać. Czas chyba
      już złożyć te sztandary tzw. rozpaczania po śmierci papierza bo to jak widać z
      tej pozorowanej skruchy tylko dla mediów. Po kibicach politycy zaczynają
      pokazywać już swoje prawdziwe oblicze i to niezależnie od opcji. Wszak z
      prawa i lewa "łaskę" zrobili że wogóle się tam wybrali. Za cudze pieniądze to
      i "rozpacz" szybko osusza łzy. Nie pozdrawiam tych tzw. delegatów
    • Gość: lunatyk ..i zalosne tlumaczenie sie radnych! IP: 82.110.177.* 14.04.05, 14:21
      czy Dzikowski wie co mowi:
      " Jak będę miał dietę posła, to też sam zapłacę za swój wyjazd."

..jesli kogos na cos nie stac to z tego rezygnuje!!!
      ..jesli pana nie stac na wyjazd, to pan nie powinien pojechac!!!

czlowieku, zastanow sie nad logika swojego tlumaczenia..
      • battosai Re: ..i zalosne tlumaczenie sie radnych! 14.04.05, 14:50
        Zapamiętajmy tę wypowiedź Dzikowskiego i przy najbliższych wyborach tak go
        kopnijmy w dupę, żeby zatrzymał się dopiero gdzieś między pierścieniami Saturna.
    • heniusiek Re: Żałosna delegacja 14.04.05, 14:35
      najbardziej zbulwesrowała mnie wypowiedź radnego Dzikowskiego, jakaż krótka a
      pełna buty i arogancji. Mam tylko nadzieję że nigdy nie zostanie on posłem ani
      senatorem Rzeczpospolitej, ani też radnym Szczecina.
      • Gość: Antyknajak Re: On i reszta nie zostaną wybrani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:40
        Osobiście i z własnej kasy wydrukuję i opłacę tysiąc plakatów w najbliższej
        kampani wyborczej z listą tych radnych oraz informacją (dla przypomnienia
        wyborcom) co zrobili. Jeżeli tylko będą mieli czelność startować w wyborach.
    • Gość: jerzy Radna Masłowska! IP: *.chello.pl 14.04.05, 14:48
      Ludzie co za babsztyl, zachowanie godne gimnazjalistki, "jak będzie trzeba to
      oddam".
      • Gość: Antyknajak Radna Masłowska prezentuje Prawo i Sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:53
        Skadiś te Panią ten PiS wytrzasnął. Ktoś wie ?
        • Gość: niezalezny Re: Radna Masłowska prezentuje Prawo i Sprawiedli IP: 217.98.72.* 14.04.05, 15:18
          A reszta reprezentantow w kraju i zagranica to z woli narodu? najlepsi
          wybrancy. To schemat partyjnych ukladow, ktory osmielaja sie nazywac
          demokracja. Gdzie ma czlek poczciwy i madry prezentowac sie wyborcom? Na
          platformach partyjnych? Tak juz sztukmistrze od polityki zrzadzili aby interes
          swoj zabezpieczyc - niby w interesie spoleczenstwa, jakoby tego spoleczenstwa,
          ktore oni reprezentuja. Mamy radnych takich jaki jest system polityczny w
          kraju. "Partia" kiedys oznaczalo PZPR i ludzie spluwali na mysl otym z
          pogarda. Dzisiaj jest partii wiecej ale spluwac tez nalezy, i czyni sie to.
          Co gorsze, mienia sie oni byc nasza reprezentacja na okolicznosciach tak
          swietych dla narodu polskigo jak pogrzeb ojca opatrznosciawego. To juz jest
          cynizm.
          • Gość: Gregor Re: Radna Masłowska prezentuje Prawo i Sprawiedli IP: *.utp.pl 14.04.05, 15:55
            Czy my żyjemy w systemie komunistycznym, że takich wieprzy jak ci pseudoradni
            nie można usunąć. Ludzie zacznijcie chodzić na wybory, wtedy może zacznie się
            coś zmieniać.
        • Gość: Jaro Re: Radna Masłowska prezentuje Prawo i Sprawiedli IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 14.04.05, 18:48
          Antyknajaku, nie wiem, gdzie takie Masłowskie się lęgną, ale czy pamiętasz jak
          ta pani "zabłysła" przy którejś z poprzednich prób przemianowania ul. Struga na
          JPII? Pani M. z niejakim lekceważeniem pytała wtedy: "A kto to był ten Strug?"

No ja bardzo przepraszam. Wiem, że orłem z polskiego nie każdy być musiał, ale
          wypadałoby, aby jako mieszkanka portowego miasta i jego radna kojarzyła
          przynajmniej nazwisko autora "Wiatru od morza".
    • Gość: juras Re: Żałosna delegacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:42
      Bezczelnosc ,wykorzystac taki moment do wycieczek na koszt podatnikow.Za te
      pieniadze chleb kupic bezdomnym i rozdac , a nie bezczelnie d.....
      wozic ,WIELKA WLADZA ODBIJA ,wystarczy komentarze poczytac.Na dzien 9 maja tez
      chyba pojada aby podeprzec przyjaciol moskali.
    • Gość: emi Re: Żałosna delegacja IP: *.dsl.sfldmi.ameritech.net 14.04.05, 17:13
      i jak tu można sie nie załamać jak w tej samej gazecie czytam o bezsensownym
      wydaniu pieniędzy na pomnik za ponad 400 tys zł, nastepnie o "służbowej
      delegacji" w związku z pogrzebem papieża za nasze pieniądze, a następnie że
      ponad 5,5 tys dzieci w szkołach nie ma szans na stypendium socjalne !!!
      wstyd mi być Szczecinianką jak sie ma takich radnych - bezradnych !!!
      • Gość: Wyborca Re: Żałosna delegacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:27
        Brak jednomandatowych okręgów wyborczych się kłania!
        W obowiązującej ordynacji - idąc do wyborów głosujemy w praktyce
        jedynie na ustanowione wcześniej, partyjne listy wyborcze!
        • Gość: Antyknajak Re: Żałosna delegacja pasożytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:46
          Tak. Zdecydowanie tak.Wybierajmy więc tylko wśród tych partii, które są za
          jednomandatowymi okregami.
      • ja_aska Re: Żałosna delegacja 15.04.05, 10:03
        stypendia są wypłacacane z innych, centralnych pieniędzy.
    • anna451 Re: Żałosna delegacja 14.04.05, 18:16
      skrzyknijmy się w końcu kiedy będą wybory ze pójdziemy wszyscy głosować ale
      tylko na tych którzy rzeczywiście coś będą potrafili w naszym miescie zrobić
      a nie tylko brać pieniądze.Jak rozmawiam z ludzmi i pytam dlaczego wybraliście
      Jurczyka to słyszałam tylko jedno bo on jest uczciwy,.Ale ze nic nie potrafi to
      nie ważne.Opamietajmy się wreszcie!
      • Gość: Wyborca Re: Żałosna delegacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:30
        Wcześnie trzeba ustanowieniea J.O.W. a to nie jest takie proste!
        Rasa polityczna trzymająca w rękach władzę ma świadomość, że Jednomandatowe
        Okręgi Wyborcze wymiotą z posad cały zdegenerowany układ polityczny jaki
        aktualnie funkcjonuje w PRL-Bis. Bronią się przed tym skutecznie już od
        dłuższego czasu!
    • maciejaszczyk Re: Żałosna delegacja 14.04.05, 18:25
      POMSTE DO NIEBA WOŁA WYCZYN NASZYCH RAJCOW
      • Gość: Antyknajak Re: a w partyjkach cicho sza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:45
        Tych rajców typowały przecież partie polityczne. Czy któraś z tychże partii
        oświadczyła się w tej kwestii ? Ukarała, odcięła się, upomniała, wyrzuciła.
        Cicho sza.
    • Gość: kkk Re: Żałosna delegacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:49
      POWIEM KRÓTKO MENDY I
      TYLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !
    • Gość: Marian Paździoch Re: Żałosna delegacja IP: 62.69.200.* 14.04.05, 19:02
      Gość portalu: elam napisał(a):

> No tak, radni jeżdżą za nasze pieniądze, a rencistom i matkom samotnym cofa
      > się w ramach oszczędności ulgi.....Na kimś trzeba oszczędzać

gdyby sami zapłacili i tak by to nic zmieniło.
      więc przestańcie biadolić.

mp
      • Gość: W.M.K. Re: Żałosna delegacja IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.05, 19:40
        No wlasnie przez takich pazdziochów rzadza takie jurczykopodobne debile
        • Gość: Marian Paździoch Re: Żałosna delegacja IP: 62.69.200.* 14.04.05, 20:26
          pozwolę sobie zanegować. chyba nie masz racji w.m.k.

mp
    • Gość: ZDEGUSTOWANA Re: Żałosna delegacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 20:41
      Widzę,że nad pogrzebem przeszliśmy do porządku dziennego, zaczyna się
      tradycyjne "nasze polskie piekiełko" , no bo nie pojechaliśmy my wiec po co
      pojechali inni? Pojechali jako delegacja z miasta którego HONOROWYM MIESZKAŃCEM
      był Papież!!!!!!!!!!!!!! Więc za mało ala nas Papież znaczył aby w imieniu
      naszym- mieszkańców pojechali radni, których do reprezentowania nas sami
      wybieraliśmy??????????????????????????? Papież pochowany teraz liczymy ile nas
      kosztował????? oj RODACY, RODACY.................a pani redaktor może "wykryje"
      kto tak zaśmieca okoliczne lasy - to dopiero jest wyzwanie....
      • Gość: Antyknajak Re: Żałosna delegacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:27
        Tępienie nieprzyzwoitości radnych to nie jest "nasze polskie piekiełko" .
        To Twoim zdaniem "polskie piekiełko" w innych krajach nazywane jest demokracją
        a tacy radni nieprzyzwoitymi , podłymi ..... i giną w morokach historii w
        zapomnieniu.
      • piotr33k2 Re: Żałosna delegacja 14.04.05, 22:39
        Gość portalu: ZDEGUSTOWANA napisał(a):

> Widzę,że nad pogrzebem przeszliśmy do porządku dziennego, zaczyna się
        > tradycyjne "nasze polskie piekiełko" , no bo nie pojechaliśmy my wiec po co
        > pojechali inni? Pojechali jako delegacja z miasta którego HONOROWYM
        MIESZKAŃCEM
        >
        > był Papież!!!!!!!!!!!!!! Więc za mało ala nas Papież znaczył aby w imieniu
        > naszym- mieszkańców pojechali radni, których do reprezentowania nas sami
        > wybieraliśmy??????????????????????????? Papież pochowany teraz liczymy ile
        nas
        > kosztował????? oj RODACY, RODACY.................a pani redaktor
        może "wykryje"
        >
        > kto tak zaśmieca okoliczne lasy - to dopiero jest wyzwanie....
        całkowite pomylenie pojeć ,tu nie chodzi o te pieniądze tu chodzi o zasady
        panstwa prawa i zwykłą przyzwoitośc, a polskie piekiełko to wywołują właśnie
        tacy radni którzy zanic mają zasady które tak zaszczepić chcial przecież
        papież.widać daremny jego trud chciwość i pazerność ludzi nie zna granic .
    • Gość: Irena Re: Żałosna delegacja IP: *.espol.com.pl 14.04.05, 21:46
      Ten wyjazd to paranoja .Każdy powinien zapłacić sam za tę ;DELEGACJĘ''Łatwiej
      wydac nie swoje pieniądze.Jeszcze- mało to trzeba im na kieszonkowe?
      • jacek.zienkiewicz Re: Żałosna delegacja 14.04.05, 23:18
        Powtórzę. Mimo mojego związania z PO przyznam że jestem zażenowany (delikatnie
        mówiąc). Nie spodziewałem się tego po kimkolwiek z PO w Szczecinie. Przykre.
        Bardzo przykre.
        JZ
        • piotr33k2 Re: Żałosna delegacja 14.04.05, 23:23
          panie jacku bo zaraz to będzie wyglądało że to tylko po. i całe po. jest takie
          maluczkie , pazerne i prostackie .
          • jacek.zienkiewicz Re: Żałosna delegacja 14.04.05, 23:28
            Panie Piotrze, oczywiście dotyczy to całej tej obrzydliwej ferajny. Ale że
            Dzikowski jest wśród nich to dla mnie duża przykrość osobista. Bo to jednak PO.
            Tu musze przyznać, że tym razem pani prof. TL umiała postąpić z klasą.
            Pozdrawiam
            JZ
            • piotr33k2 Re: Żałosna delegacja 14.04.05, 23:32
              tak pani teresa widziła dalej i szerzej niż czubek własnego nosa chociaż jak
              znam życie to zaraz zarzuca jej wyrafinowanie i premedytacje.
              • jacek.zienkiewicz Re: Żałosna delegacja 14.04.05, 23:41
                Nawet jeśli kierowała nią premedytacja i wyrafinowane myślenie o opinii
                społecznej pod kątem następnych wyborów, to wcale jej nic nie ujmuje. Jeśli nie
                własne sumienie to właśnie myślenie o opinii publicznej i reakcji wyborców ma
                hamować głupie i złodziejskie działania "naszych" wybrańców. I tak jest na
                całym świecie. Oprócz Polski gdzie i tak mają nas w dupie. Dowodem owa wszawa
                delegacja. Zwykłe szarganie uczuć nas wszystkich i to w takiej smutnej
                sytuacji. Ktoś dobrze napisał: Sępy. Ja dodam hieny i szakale, zwykli
                padlinożercy.
                A pani Teresie należą się wyrazy uznanie za normalne, uczciwe i przyzwoite
                zachowanie. Niby nic nadzwyczajnego, ale u nas to "sukces".
                Pozdrawiam
                JZ
              • Gość: Marian Paździoch Re: Żałosna delegacja IP: 62.69.200.* 14.04.05, 23:42
                piotr33k2 napisał:

jak
                > znam życie to zaraz zarzuca jej wyrafinowanie i premedytacje.

może tak być. pani lubińska może być posądzona o to właśnie.

mp
                • piotr33k2 Re: Żałosna delegacja 14.04.05, 23:59
                  i tak jak powiedział pan jacek niech każdy bedzie taki wyrafinowany (czyli
                  normalny) to bedziemy mieli high light.
    • Gość: Polak Re: Żałosna delegacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:54
      Wstyd i hańba. Co to za radni? Jeśli tak zależy im na dobrej o nich opinii to
      niech zwrócą pieniądze za wyjazd i zrezygnują z diet. Jedynie Lubińska
      zachowała się jak osoba z klasą.
    • Gość: Antyknajak Lista żałosnych radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 07:08
      1.Marian jurczyk
      2.M.masłowska- Prawo i Sprawiedliwość
      3.W.dzikowski- Platforma Obywatelska
      4.G.durski
      6.H.jerzyk.- SLD
      7.B.tokarzewska
      8.A.mickiewicz- SLD
    • Gość: federalny Re: Żałosna delegacja IP: 83.168.104.* 15.04.05, 07:47
      A czyktoś kur..! pytał mieszkańców czy chcą takiej reprezentacji w Watykanie!
      Samowola Jurczyka na całego!
      Darmozjadom mówimy WON!!!
      • Gość: nikt Znowu obciach na całą Polskę;-((( IP: *.utp.pl 15.04.05, 08:00
        To dla mnie znów niepojęte, dlaczego w Szczecinie, w którym mieszka tylu
        porządnych i przyzwoitych ludzi, na polityków lokalnych wybiera się plebejuszy
        bez krzty wyczucia i kindersztuby. Tysiące Polaków pielgrzymowało do Rzymu
        zapożyczając się często albo wydając ostatnie zaskórniaki, a te buraki
        oczywiście pełną garścią z miejskiej kasy. Bo się, k... , należy.
        Niestety - mamy w magistracie buractwo. Skoro w TAKIM momencie nie potrafili
        zachować się po prostu przyzwoicie, to możemy być pewni, że narobią nam
        obciachu przy każdej innej okazji.
        • Gość: Antyknajak buractwo na buractwie i buractwem pogania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:06
          Najgorsze jest to , że takie właśnie buractwo ocenia innych.
          Jak oceniają politycy, polityków to mnie to zupełnie nie interesuje. Włączam
          MTV Classic.
          Gorzej jak to buractwo zaczyna oceniać prywatny biznes i etykę prywatnych
          przedsiębiorców, jak również jak to buractwo podejmuje decyzje gospodarcze,
          które też muszą być buraczane, gdyż podejmuje je własnie takie buractwo.
    • Gość: śledź Re: Żałosna delegacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:40
      To co zrobili szczecińscy radni z pajacem Jurczykiem na czele topo prostu
      HAMSTWO. Co nie stać ich było na wyjazd za własne pieniądze,a może jeszcze za
      mało zarabiają te barany.Dlaczego radni z innych miast mogli jechać za własne
      pieniądze a nasi nie. Dlaczego prezes stoczni gdańskiej potrafił pojechać
      wynajętym autokarem razem ze związkowcami mimo że ma luksusową brykę służbową.
      Tam nawet nikt nie pomyślał żeby domagać się diety w eu. Tego naszego
      magazyniera ze stoczni który tylko piepszy "proszę państwa" powinni dawno temu
      wywalić na zbity pysk z prezydentury i oddać go w ręce prokuratora żeby dokopał
      jemu za te wszystkie przewały które nas kosztowały 10.000.000 zł. Wspólczuje
      tym nielicznym uczciwym radnym którzy muszą z tą chołotą współpracować. Jednak
      Szczecin to jest prawdziwe zadupie . Wstydzę się że muszę mieszkać w tej wiosce
      z tramwajami, którym żądzi jełop nieumiejący się wysłowić
      • piotr33k2 Re: Żałosna delegacja 15.04.05, 22:46
        no włąsnie jakoś sie mało mówi że oni jeszcze diety pobrali na ten wyjazd!!to
        juz jest nie tylko chamstwo i bezczelnosc ale to powinien byc prokurator!.
        • Gość: re Re: Żałosna delegacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.05, 00:56
          Załosna delegacja ? ŻAŁOSNA DYSKUSJA !!! Wstydźcie się rodacy. Zawiść, zazdrość
          i polskie piekło przysłoniło Wam jasność widzenia i rozumienia wydarzenia w
          jakim uczestniczyli radni. To był pogrzeb Papieża ,który był naszym rodakiem .W
          tej uroczystości brały udział delegacje z wielu państw i miast ( niekoniecznie
          katolicy ).Jak mogło tam zabraknąć reprezentantów polskich samorządów i
          sejmu !!! Ja zgadzam się opłacić taką delegację , tak jak opłacam delegacje na
          targi do np. Poznania - bo wszyscy wyjechać nie mogliśmy .
          • Gość: Wyborca Re: Żałosna delegacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:10
            Wiceprzewodniczący Rady Miasta Szczecina Władysław Dzikowski jest znany z
            pomysłów zaspokajania potrzeb na koszt podatników, np. laptopy z budżetu dla
            wszystkich radnych. Całkiem niedawno, podczas sesji budżetowej dowiedzieliśmy
            się, że za udział w wyjazdowym posiedzeniu komisji w ośrodku wypoczynkowym nad
            morzem radny Dzikowski sam zapłacił przynajmniej za dojazd. Ciekawe co
            spowodowało, że nie wpadł na ten pomysł w drodze do Rzymu, którą razem z
            towarzyszem Mickiewiczem tak dokładnie udokumentowali aparatami
            fotograficznymi, (służbowymi?).
          • piotr33k2 Re: Żałosna delegacja 16.04.05, 02:26
            Gość portalu: re napisał(a):

> Załosna delegacja ? ŻAŁOSNA DYSKUSJA !!! Wstydźcie się rodacy. Zawiść,
            zazdrość
            >
            > i polskie piekło przysłoniło Wam jasność widzenia i rozumienia wydarzenia w
            > jakim uczestniczyli radni. To był pogrzeb Papieża ,który był naszym
            rodakiem .W
            >
            > tej uroczystości brały udział delegacje z wielu państw i miast (
            niekoniecznie
            > katolicy ).Jak mogło tam zabraknąć reprezentantów polskich samorządów i
            > sejmu !!! Ja zgadzam się opłacić taką delegację , tak jak opłacam delegacje
            na
            > targi do np. Poznania - bo wszyscy wyjechać nie mogliśmy .
            ty też jestes żałosny razem z ta delegacją ,reprezentacja samorządów? ciekawe
            na jakiej podstawie bo ani moralna ani formalna nie wchodzi w grę ,każdy
            powinien reprezentowac siebie tak jak zrobiły to setki tysiące polaków łącznie
            z parlamentarzystami i samorzadowcami z innych miast na własny koszt.
    • Gość: keeler dzikowski to qrwa z wielgowa IP: *.fnet.pl 16.04.05, 14:41
      znam szmaciaża od lat zawsze taki był dla kasy matke sprzeda
    • Gość: Dixi Re: Żałosna delegacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:14
      Takie sytuacje pokazują kto jest kim.
      Powstaje tylko pytanie jak funkcjonują tutejsze ugrupowania polityczne jeżeli na swoich listach wyborczych wystawiają sobie takich przedstawicieli?
      Czy wszystkim i wszędzie muszą rządzić jedynie pieniądze i nic więcej?
    • Gość: Antyknajak GW poinformowała,że Masłowska oddała kasę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 22:37
      To dobrze ale niesmak pozostał. Przecież nie do końca tu chodziło o kasę ale o
      sam czyn w kontekście bardzo smutnego wydarzenia.
      Jak tam Dzikowski dalej czeka aż zostanie posłem to odda ?
      • Gość: Ohyd Re: GW poinformowała,że Masłowska oddała kasę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:50
        Gość portalu: Antyknajak napisał(a):

> Jak tam Dzikowski dalej czeka aż zostanie posłem to odda ?

Przykłady wielu radnych naszej gminy o chorych ambicjach politycznych, pokazują
        że nie mają jakiegokolwiek kontaktu z wyborcami oraz z z samymi sobą.
        Precz z listami partyjnymi!

PS.

Czy pani Masłowska nadal jest kandydatem PiS-u na prezydenta Szczecina?
        • Gość: Antyknajak Re: GW poinformowała,że Masłowska oddała kasę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:26
          > Czy pani Masłowska nadal jest kandydatem PiS-u na prezydenta Szczecina?

Ja nie wiem. W tej chwili wolałbym już Renatę Beger. Przynajmniej wiem czego
          się mozna po niej spodziewać.
    • Gość: john999 Co w trawie piszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 23:54
      Wiarygodne źródła z urzędu miasta donoszą, że Prezydent Jurczyk myslał że
      pojechał na pogrzeb Prezydenta Regana i dopiero jak mu po powrocie przeczytali
      gazetę, że był na Papieżu to powiedział że będzie pracował w nadgodzinach żeby
      odrobić te pieniądze. Dobry chłopak z tego naszego Mariana...
      • Gość: smutki Re: Co w trawie piszczy IP: *.arian.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:42
        az serce boli
    • Gość: Gość Re: Żałosna delegacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:37
      oh ta nasza Rada Miasta i politycy, dbają tylko o swoje stołki a nie widzą co
      się dzieje wokół. Jeszcze bulwersują się, że my społeczeństwo wytykamy im
      błędy. To że za nasze pieniądze pojechali na pogrzeb to jest szczyt
      wszystkiego. Dlaczego znalazły się osoby co za swoje pieniądze pojechały i
      nawet jedna co zwróciła, niech reszta radnych weżmie przykład z nich i pokryją
      koszty z własnych funduszy - prywatnych!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: xxxx Re: Żałosna delegacja - gdzie prokurator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:41
      wiecie co, za to powinna się wziąść prokuratura! co wy na to??
      • Gość: gosc Re: Żałosna delegacja - gdzie prokurator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 08:48
        ka kobieta z kroniki mówiąca do redaktorki, że to pytania poniżej pasa, to
        Beata Tokarzewska i wcale nie LPR (JAK PODAŁA WCZORAJSZA PRASA), ale niezależna-
        LPR był dla niej niestety tylko formą wejścia do tej żałosnej rady. fakt,
        zgadzam się z przedmówcą , że to nie jej prywatne pieniądze i mamy jako wyborcy
        prawo pytać o zasadność ich wydatkowania, zwłaszcza, że cała Polska - kto mógł
        i kogo było stać jechał tam za swoje. Ot, taki mały gest, na który stać , jak
        widać,nie wszystkich gentelmenów-do których ochoczo zaliczyła się Tokarzewska.
        Nie głosujmy już na tych ludzi!
    • Gość: Maverick Re: Żałosna delegacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:16
      A w Kronice, jakaś idiotka, mówiła: "dżentelmeni nie mówią o pieniądzach" Co to
      radna, czy radny?? Transwestyta jeden !!! A nikt nie pytał o jej prywatne
      pieniądze!! Tylko niech odpowie co z naszymi !! Sukinkoty jedne...
      • Gość: Telewidz Re: Żałosna delegacja samokompromituje się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:51
        Widziałem wczoraj to "wystąpienie" w ogólnopolskiej Panoramie - TVP2.
        To była Beata Tokarzewska - LPR.
        Towarzysz Mickiewicz był lepszy - naskoczył na dziennikarkę za podtykanie mikrofonu, obrócił się na pięcie i uciekł :)
        Moim zdaniem ludzie z gminy powinni chodzić w wojłakach albo jak kto woli w gumofilcach. Wtedy słoma z butów tak łatwo im nie wylezie.

• Gość: p Re: Żałosna delegacja IP: *.arian.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 14:26
      ...czy Pani sobie wyobraża, my pojechaliśmy w garniturach, musieliśmy spać w
      hotelach, przecież nie będziemy spać jak pielgrzymi na krawężnikach...” kto to
      powiedział wczorajsza wypowiedz z Panoramy wieczorem 18.04.2005

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka