Dodaj do ulubionych

Organizator - Piotr Muszyński

• Gość: Koleś Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:06
      Musze przyznać - że :
      Znam tego pana, nawet kiedyś z nim współpracowałem- w poczatkowej fazie mozna
      powiedzieć że mu pomagałem(jak wszyscy - taki flimonek nieszczęscie chodzące)
      tyle że po czasie jak wszyscy zauważyłem iż ON (Piotruś ) poprostu to
      wykorzystuje do nabicia sobie kieszeni - Pamietacie dni morza i stragany z
      piwem MIK-Muszyński ??? a ludzie mu za grosze robili i część społecznie
      pomagała biednemu Piotrusiowi - z imprezami było to samo- potrafił nawet
      Amfiteatr za darmo wypłakać , i sprzet z DK Słowianian za darmo i z pewnego
      sklepu muzycznego - zanim sie chłopaki pokapowali że on za to kase robi do
      kieszeni i to niemałą - W zamian do byłych kolegów- odnosi sie na długość
      kija , albo udaje że ich nie zna- myśli mała miernota że kim on jest ????
    • Gość: De-beściak Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:15
      NOOOOO PIOTRRRRUNIU- Wyrywanie komuś na siłe stołków spod d..y na dłuższą metę
      może na zdrowie nie wyjść . Nie chodzi tu jedynie o pana "Świętego" ale w
      środowisku- Słowianin , Muzy,itp. Każdy - nawet obecni Toi koledzy musi się
      liczyć z tym że przy niepomyślnych wiatrach możesz jemu stołek próbować wyrwać -
      Jak wielu twirdzę że wracasz do punktu wyjścia - czyli sam wiesz gdzie ...
      paka mordka.....na zawsze Twój - Rynio
      • ja_aska Rynio 18.04.05, 09:56
        kuzyn?
        • xyz-xyz Re: Rynio 18.04.05, 13:12
          Tyskie?
          • ja_aska Re: Rynio 18.04.05, 13:31
            no, dawniej:-)
            mam nadzieję, że to on:-)
            • Gość: Rynio Re: Rynio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:04
              Fan klub Piotrusia jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuży..........łoj duży
      • Gość: Frokko Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:13
        Kurde tak w sumie to wypowiadacie sie o niczym- żadnych konkretów.
        Nic nie wiecie , a udajecie .......................
    • Gość: TopLista Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:21
      Zawsze pierwszy
    • Gość: Gapiszon Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 22:02
      Boże jakie to piękne. Od czasu ataków na radio Szczecin, to chyba podobnego
      przysrywania tutaj nie było. Jeżeli facet działa bezprawnie to powinien
      siedzieć, jeżeli nie siedzi to przysrywajcie tym, którzy mu na to pozwalają.
      Oczywiście zakładam, że wpisujący się tu forumowicze mają dowody, że koleś dyma
      wszystkich dookoła. Chyba, że wpisujący się tutaj to ci wydymani i jest im
      wstyd, że się dali wydymać i jedyne co im pozostało to robić ściek...
      • Gość: Melpomen Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:09
        No w dużej mierze napewno- ci co myśleli że mu pomagają bo on taki prawolinijny
        i biedulka taka w paputkach (dziurawych) szelkach i usmarkanym noskiem - ta
        bidulka nawet jak 50.000zł średniej na miesiąc wyciagała dalej na bidulke
        leciała bo zrobiła sobie z tego patent na życie ..........
    • Gość: jarząbek Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 09:31
      jak na mój gust to zapomniano o jesdnej bardzo ważnej sprawie dotyczacej pana
      muchy ze przeciez w trakcie wyborów był on gorącym poplecznikeiem i
      oredownikiem boskiego mariana- a teraz jeździ z misiem i przpeelnia go żal ze
      nie dostał stołka wiec je wyrywa :)
      łubu dubu łubu dubu szukam innego prezesa klubu
      • ja_aska szukam Rynia 19.04.05, 09:29
        • Gość: Polonez Re: szukam Rynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:33
          Twierdzisz że w Szczecinie tak trudno kogoś zanaleźć ???
          • ja_aska Re: szukam Rynia 19.04.05, 12:05
            jak się nie ma adresu i telefonu to tak.
        • Gość: kontakt Re: szukam Rynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:38
          daj numer na komórke -
          • ja_aska Re: szukam Rynia 19.04.05, 12:05
            czyj?
            • Gość: Rynio Re: szukam Rynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:08
              Twój- zadzwonie do Ciebie
              • ja_aska Re: szukam Rynia 19.04.05, 15:03
                Ale ja szukam mijego kolegi Rynia. a skąd mam wiedzieć, że to mój Rynio chce
                dzwonić?
    • Gość: IMPREZY !!!!!! Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:36
      Mucha już sie nie- li-czy !!!!!! zapraszamy :
      www.giso.com.pl/przeslanie/index.htm
    • Gość: IMPREZY !!!! Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:40
      KONCERT
      02.06.2005 - godzina 17 - Szczecin
      Zapraszamy serdecznie wszystkie dzieci i rodziców, opiekunów do NIBYLANDII,
      czyli Teatru Letniego w Parku Kasprowicza na Święto Dziecka. Tu czekać na Was
      będzie mnóstwo atrakcji. Tu wystąpią wasi ulubieńcy - Arka Noego!!
    • Gość: Obserwatorka Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:46
      DOOOOOBRE podoba mi sie jaki pan Piotruś ma fan club- ale tak naprawde to
      niekoniecznie o jego działalnosc polityczną tu musi chodzić - mizerną zresztą -
      komuś działalność Piotrusia może troche przeszkadzać w rozportarciu skrzydeł w
      mieście a wątki polityczne moga być tylko podpuchą dla odwrócenia uwagi i
      jatrzenia tematu- widać że informacje są zaczerpniete ze starych anonsów i
      jakieś niedopowiedxziane plotki usłyszane w mieście - Ciekawam komu naprawde
      zależy na skopaniu Piotra i w jakiej dziedzinie jest zbyt mocny i komu
      przeszkadza- ????
      • Gość: play Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.teleton.pl 19.04.05, 11:56
        Mucha jest w wieku, gdy zobaczywszy jacy to ludzie rządzą tym miastem, kulturą
        i nauką, stwierdził, że nie jest od nich gorszy i czas z młodego organizatora
        imprez przejśc w fazę polityka. A że mu to kiepsko wychodzi ( z różych powodów,
        m. innymi jego koledzy coś za bardzo mu w tym nie pomagają, a i on sam nie jest
        zbyt medialny, na czym zbił już z resztą fortunę ) więc stara się teraz załapać
        na jakiś inny, poboczny ale kulturalny stołek. Moim zdaniem, trudno mieć
        przyjaciół wśród normalnych ludzi samemu współpracując z półświatkiem
        przestępczym i organizując jeno koncerty w Hormonie. Miś też jakby spalil na
        panewce, niestety, pomysł był ale wykonanie cieńkie.
        • Gość: Marian Paździoch Re: trash IP: 62.69.200.* 21.04.05, 07:58
          pasożyt, do tego niecna miernota nie tylko w sensie fizycznym. nie warto o nim
          pisać.
      • sid15 Re: Organizator - Piotr Muszyński 19.04.05, 11:57
        Też uważam , że musiał się komuś narazić,a że coś osiągnął i jest to fakt
        niezaprzeczalny,to niechęć polskiego bagienka jest szczególnie zajadła.I tak mu
        nieudaczniki życiowe i inni frustraci do pięt nie dorastacie.
    • Gość: Logic Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:02
      Teraz widać naprawde że z tą Muszą politykierą to tylko podpucha- proste Mucha
      lato pomysli ze to to zfrakcji od tego obrażonego w Urzędzie - ale myślę że to
      guzik prawda stare ludowe przysłowie mówi gdzie dwóch sie.... itd. Poparzyłbym
      raczej na inną jego branże tam sie sezon zaczął własnie... i... kto mu tak
      naprawde chce dokopać.
      • Gość: Wiem Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:04
        Wiem - Jerzy Sthur w filmie - wodzirej ???
        • Gość: J.przejazdem w Sz. Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:08
          Po przeczytaniu wszystkich wpisów w tym wątku już nie dziwię się, że miasto
          takie zapyziałe kulturalnie, brudne nie tylko po katach i ma władzę taką na
          jaką zasługuje(: Napastliwość, chamstwo językowe... czy to reprezentacja tego
          niegdyś pięknego miasta? Nienawiść wszystkich do wszystkich... oj dużo
          zbudujecie.
          • Gość: Antyknajak 100 !!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:33
    • Gość: Czadzio Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 217.153.6.* 19.04.05, 15:15
      Alle jazda brakuje 3 punktów do 100-tki nonononono popularność jak nic.
      • szymonkaczmarek psy szczekają, karawana jedzie dalej 19.04.05, 19:14
        ... wyrastając ponad poziom miernoty tego szczecińskiego środowiska trzeba
        liczyć się z tym ,że na gumnie chodzi się po gó..e. brzydko się bawicie
        chłopcy i dziewczęta. brzydko i niegodnie jak na... no, wy sami wiecie jak na
        kogo. a fe!
        • Gość: Novy Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:12
          Szymon a co Ty możesz wiedzieć - w zasadzie sam dawno wypadłeś z obiegu i nie
          masz kontaktu z miastem - żyjesz jakimiś legendami lat 70 i 80 i powiastkami o
          okresie betonowej sockultury czeronych twórców w 13 Muzach ,,,paka morda.(
          Tania moskwiczanka - Ania warszawianka. P.S. masz jeszcze tą legitymację z
          TPPR ??????
        • Gość: Novy Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:17
          Czerwonych- klawiatura mi siada sorry - zawsze mówisz o sztuce przez
          wielkie "S" - socjalistycznej - glejt na nią skończył sie dawno razem z
          obchodami rocznic Rewolucji Październikowej
          • szymonkaczmarek Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej 19.04.05, 20:34
            No popatrz Novy, niby piszesz do mnie po imieniu, a nie znasz mnie absolutnie.
            Nie legitymacja TPPR tylko kino na wojska polskiego. chodziłem tam, bo to dobre
            kino było i dawali np "przepowiednię" wg marqueza. Rocznicę i to niejedną też
            hucznie obchodziłem. nawet mam zdjęcie w stroju organizacyjnym. Co do tego,
            że "wypadłem z obiegu" to patrząc na ten tzw "obieg" cieszy mnie to niezmierni
            i powoduje wyraz szczęścia na twarzy mojej i moich Bliskich.
            Mówię o sztuce perzez duże "S" widziałem, znam taką , ale nie ze szczecina
            Twoich czasów. Tyle o Tobie, boć jesteś Novy to i niewiele wiesz.
            Co do Muchy to i tak możecie Go w dupę pocałować, z różnych powodów. Chamstwem,
            symptomatycznym dla tego forum i forumowiczów / zwłaszcza frakcja młodych
            śmiesznej partyjki tak aktywna na tym wątku/ chamstwem jest poruszanie spraw
            osobistych i Rodzinnych. Ale takie wypowiedzi umacniają mnie tylko w
            przekonaniu,że sami piszący te ścieki są niewiele ponad ścieki warci.

trzymaj się Mucha i nie zniżaj lotów
            • Gość: Novy Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:43
              Hie Hie Hie pan Szymcio sie odezwał- a co Waćpan o Musze wiesz- prawie go nie
              znasz, a nawet chyba wcale osobiście.Jak grałeś w Babilonie to Mucha w krótkich
              spodenkach usmarkany po podwórku latał- możesz sie wypowiadać o Klmowskich,
              Gościniakach - ale nie o Muchach to nie Twoje pokolenie
              • szymonkaczmarek Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej 19.04.05, 22:50
                widzisz Novy, dlej okazujesz swą ignorancję. Tadek Klimowski jest w wieku
                mojego Ojca, a Piotrek jest niecałe dziesięć lat młodszy. Jak pracowałem w
                Babilonie to On już był w Transie, moim ulubionym klubie i współpracowaliśmy
                niejeden raz :) Jeśli znasz mnie dobrze /być może jestś moim kolegą/ to
                przedstaw się i będziemy mogli podyskutować, a tak z Novym to mi się niezbyt
                chce, bo przypominasz mi trochę tych młodych partyjniaków napuszczonych na
                Muszyńskiego.
            • Gość: Novy Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:49
              A i z TPPRem strzelałem poprostu hahahahaha ale mi sie udało co ??? Nie
              wiedziałem że oni mieli kino-Moralnego Niepokoju chyba hihihihihi- po za tym to
              ile masz lat bo sie tylko moge domyslać - kole 50 tki ?
              • Gość: Novy Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:52
                A i nie wiem czemu sie mnie wcześniej czepiłes o krytyke Muchy - ja to dopiero
                dzisiaj zobaczyłem, a Ty krzyczysz na mnie że w Ameryce murzynów i Muche bija -
                mam to w kiju co kto o nim mówi i jego samego też.Ale Ty
                jakoś "dziadziejesz" ????
                • szymonkaczmarek Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej 19.04.05, 22:56
                  jeśli myślisz Novy,że mój pierwszy post dotyczył Ciebie, to musisz być niezłym
                  megalomanem. / nie, nie, to nie ma nic wspólnego z miłośnikiem muzyki/
                  jeśli zaś o "dziadzienie" chodzi, to mam taką rychłą nadzieję, wiesz Córka ma
                  fajnego chłopaka, w wieku są już odpowiednim...
              • szymonkaczmarek Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej 19.04.05, 22:53
                udało Novy , udało. Ja to jestem starszy od kamienia węgielnego Bramy Portowej,
                a popatrz, i tak młodszy od Ciebie...:)
        • Gość: Novy Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:57
          Przepraszam Szymciu a czy ta sentencja Twoja :<<<<wszyscy myślą o sobie,tylko
          ja myślę o mnie" >>>>> znaczy to samo że wszyscy mają Ciebie tam gdzie słońce
          nie dochodzi ???? Piotruś i tak nie zatrudni Cie jako konferansjera nie musisz
          punktów u niego wyrabiać .
          • szymonkaczmarek Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej 19.04.05, 23:10
            A Ty Novy furt swoje... jako konferansjer przestałem pracować prawie rok temu.
            Ty piszesz ,że ja jestem stary? A kto ma takie stare informacje?
            motto prawdziwe i życiowe. interpretację treści zostawiam zainteresowanym.

no myślę,że podbiliśmy wątek, który nie o nas przecie, dlatego cd nie nastąpi.
            swoją drogą zaciekawiło mnie , który to z "walecznej" młodzieży chowa się
            pod "Novym" ? ale uprasza się o niekontynuowanie tej nudnej wymiany...
            • Gość: NOVY Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:52
              Szymuś ja nie pisze że jesteś stary tylko sie tak odnosisz jak w swoich
              wypowiedziach jak stary dziadek ze swoimi archaicznymi poglądami na znaczenie
              słowa kultura
    • Gość: TOP-101 Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:27
      No kontynujta , kontynujta już prawie leży , z kujawiaka mu.
    • Gość: Siwy dym Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:33
      Siwy dym jak nic przy wyborze Muchy na radnego albo posła
    • Gość: Komar Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:34
      A może by tak sam Piotruś sie na swój temat wypowiedział - Piotruś i tak to
      czytasz - powiedz coś :
    • Gość: bieskier Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:36
      No prosze już dawno awans do top listy- ciekawe czy sie utrzyma w czołówce ??
      • Gość: janek Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:38
        Uff już kłopot trzeba na drugą strone klikać ..a jak to ztymi imprezami bo
        piszecie że działalność zawiesił a robi. To robi czy nie robi ????
    • Gość: Klakier Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:20
      Ludzie brakuje nam jakieś 50 punktów do 1 miejsca na kiście- pomóżcie proszę !!
    • Gość: Siwy Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:46
      Siwy dym
    • Gość: Kacper Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:00
      Szymon K. powiedział :
      wyrastając ponad poziom miernoty tego szczecińskiego środowiska ( Mucha jest
      przykładem największej miernoty jaka znam )liczyć się z tym ,że na gumnie
      chodzi się po gó..e. brzydko się bawicie
      chłopcy i dziewczęta. brzydko i niegodnie jak na... no, wy sami wiecie jak na
      kogo. a fe!
      Powiedzcie więcej o tym karmieniu MUCH !!!!!
    • Gość: Będzie Mucha kandy Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:03
      Będzie Mucha kandydował,Będzie MuBędzie Mucha kandydował.cha kandydował.Będzie
      Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha
      kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha
      kandydował.Będzie Mucha kandydował
    • Gość: knajak Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:08
      Pan Mucha jest the best
      • Gość: play Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.teleton.pl 20.04.05, 09:23
        Po wyrwaniu wszystkich skrzydeł, mucha nie reaguje na bodźce słuchowe.
    • Gość: ratujmy miasto Pracowalem i z Mucha i Janiakiem MUCHa jest OK IP: 212.14.57.* 20.04.05, 11:13
      z tym drugim bym radzil uwazac . Mucha sam do wszystkiego doszedl, chcial
      zrobic duzo w miescie .
      Mimo porazek z referendum i Ptakiem uwazam to za jego wielka wygrana.
      piotr nie jest dyplomata to fakt, czasem chodzi umorusany, ale to latwo mozna
      zmienic .
      wazne ze jest uczciwy, nie wlazi nikomu w dupe i mowi co mysli, cham dla chamow
      i tak trzymac!!!zlodziei i oszustow trzeba traktowac po chamsku a niedorajdow
      nazywac po imieniu .
      Po co komu SAA to ja nie wiem wrzod na dupie Szczecina
      • Gość: sid Re: Pracowalem i z Mucha i Janiakiem MUCHa jest O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:08
        I dlatego , że jest dobry , to polityczne nieudaczniki rozpętały burzę przeciw
        niemu.Gdyby nie ciepłe posadki i partyjne fory , to by samodzielnie egzystować
        nie potrafili.Piotrek wielu osobom pomógł , a jak niewielu staje w jego
        obronie.Nie dajcie się podpuszczać cwaniakom i nieudacznikom.Dotąd uważałem ,
        że jego włączenie się do polityki to błąd.Ale czytając to forum , uważam
        teraz ,że zrobił słusznie.Tak trzymać!
      • Gość: ??? Re: Pracowalem i z Mucha i Janiakiem MUCHa jest O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:46
        Zanaczy - przed którym z nich mamy ratować miasto ???
    • Gość: Aj-waj Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:44
      Oj ludzie -Mucha to po prostu -Mucha - jak sama nazwa wkazuje owad pasożytujacy
      na resztkach- ale widać resztki mu nie starczyły prze po świeży tort......
      • Gość: sid cwaniaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:02
        Podajcie mądrale swoje nazwiska , to się dopiero pośmiejemy.Nie macie
        argumentów merytorycznych,to opluwacie,żeby kogoś podeptać i zniszczyć.Każdy
        kto ma trochę oleju w głowie,niech sam wyciągnie wnioski z tej całej paplaniny.
        • Gość: Krzysztof Z. Re: cwaniaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:07
          Nazywam się krzysztof Zięba i mieszkam na pomorzanach
          • Gość: sid Re: cwaniaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:12
            Jeżeli jest jak mówisz,to sam sobie odpowiedz ile dowcipów ornitologicznych o
            tobie i twojej rodzinie może pisać rozbawiona gawiedź.Pozdrawiam
            • Gość: K.Z. Re: cwaniaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:15
              Zawsze dowcipkowali- ale takie dowcipy są nieco inne od tych powstałych o
              czyjejś działalnosci
              • Gość: sid Re: cwaniaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:29
                Przeczytaj wszystko od początku i powiedz ile wypowiedzi dotyczy faktycznych i
                potwierdzonych zarzutów,a ile nazwiska,postury,elokwencji,sposobu ubierania
                się,najbliższej rodziny itp.Polskie bagno.Wciąga każdego , kto chociaż trochę
                jest inny od wszystkich.A jak coś uda mu się zrobić i do czegoś dojść , to
                nienawiść aż kipi.Ludzie , wyluzujcie.Życie jest piękne.Czy jedyną metodą
                poprawienia przez was sobie humoru,jest wdeptywanie kogoś w błoto.Piszecie o
                powstaniach,czepiacie się katolików , Niemców i Bóg wie kogo,a gdyby tylko los
                dał wam szanse,to bylibyście straszni dla innych , skoro nie mając władzy już
                poniżacie innych ludźi.
    • Gość: KONCERT Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:00
      KONCERT
      02.06.2005 - godzina 17 - Szczecin
      Zapraszamy serdecznie wszystkie dzieci i rodziców, opiekunów do NIBYLANDII,
      czyli Teatru Letniego w Parku Kasprowicza na Święto Dziecka. Tu czekać na Was
      będzie mnóstwo atrakcji. Tu wystąpią wasi ulubieńcy - Arka Noego!!
    • Gość: Widz Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:20
      A ja mam pytanie: czy w Szczecinie w tym roku bęą jakieś fajne koncerty- bo
      widze że tu towarzystwo wysoko postawione w świecie rozrywki- będą jakieś grupy
      z top listy w naszym mieście ????? Zapodajcie coś .....
      • Gość: Anonimo Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:54
        PROPONUJE DEBATE o zasadnosci istnienia SAA!!!
        W Szczecinie nie ma wolnego rynku. Firmy prywatne nie moga rozwinac skrzydel bo
        wchodzi im Janiak z Mucha za plecami, ktorzy robia imprezy deficytowe aby tylko
        zgarnac dla siebie kase z miasta! TO karygodne. Powinno sie rozliczyc SAA za
        jej niegospodarnosc.
        • Gość: UFF Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:06
          To z jednej strony prawda ale nie zupełnie . Wiadomo Przemku że masz żal o nie
          angażowanie twojego BSLU do miejskich imprez. Przyczyną tego jest niestety zbyt
          archaiczny sprzet , który niespełnia wymagań zespołów- Myślę żę rozliczyć by
          należało przedewszystkim okres w którym będąc dyrektorem SAA ( o ironio Mucha
          Cie wtedy wsadził na stołek) i jako dyrektor państowej firmy zlecałeś robienie
          imprez swojej prywatnej firmie (chwilowo przerejestrowanej na Marzene Brodacką -
          (Twoją kobiete ) Myślę że rzeczywiście temat SAA to dobry wątek i trzeba go
          zacząć TY PIERWSZY - wal.....
        • Gość: SAman Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:58
          SAA nie da sie tak łatwo zlikwidować - umowy o dzierżawe- firm, które siedzą w
          budynku iiii zdaje się duże zadłużenie na jakieś podejrzane kredyty obciążające
          hipotekę budynku. Ale pogadać o niej można, nie wiem czy wiecie ale to bardzo
          stara firma i wiele ma w swojej historii . Zarówno tej za czasów swojej
          świetności do 98 roku , jak i po upadku i czasów nowych -pełnych przekrętów
          urzędujących dyrektorów .No to srrrrrrrrrrrrrruu.............?
          • Gość: toja Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 62.69.200.* 21.04.05, 23:12
            coś małe zainteresowanie. ktoś podpuszcza a innie nie podejmują tematu.
            • Gość: Bonio Ściema Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:26
              Ale podpuchy ktoś wali.
              Jakieś agencyjno-imprezowe konkurencje ?
              Ktoś żale ma .
              Albo na rynku sobie nie radzi.
              • Gość: toja Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 62.69.200.* 21.04.05, 23:28
                A może sam Muszyński żeby odwrócic od siebie uwagę?
                • Gość: P.M. Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:00
                  I tak będę Waszym prezydentem w następnej kadencji, no przynajmniej VICE
                  • Gość: Ambit Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:04
                    A- takiego wała ....
    • Gość: Komar Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:17
      Calkiem mozliwe, że ten sam gosc co wczesniej przychodzi do restauracji.
      Gdy otrzymal juz zupe, z przerazeniem stwierdza, że w zupie plywa MUCHA!
      Od razu z krzykiem na kelnera:
      - Panie kelner, w mojej zupie plywa mucha.
      Na to kelner:
      - Ciichoo - bo inni też beda chcieli
    • anna451 Re: Organizator - Piotr Muszyński 26.04.05, 10:00
      Ot i smarkacze porozmawiali na temat.
      • Gość: Anonimo Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:39
        SAA - jest tematem wielce interesujacym i mysle, ze cale miasto powinno
        wiedziec jak marnotrawione sa tam pieniadze podatnikow - CZYLI NASZE!!! Jesli
        ktos robi koncerty, ktore z zalozenia nie zarobia na siebie a wrecz przeciwnie
        przyniosa straty to jest to niegospodarnosc. Tak jak METHENY w zeszlym roku,
        gdy Janiak stwierdzil, ze robi ale i tak wiedzial ze sie nie zwroci koszt
        koncertu. No to o co tu chodzi? A potem Deep Purple. Jestem za tym aby
        odwiedzaly nas zespoly o swiatowej renomie, ale... Wiadomo, ze w samym
        Szczecinie nie ma tylu fanow Purpli czy Metheny'ego zeby sie to zwrocilo,
        trzeba by liczyc na fanow - przy najmniej z okolic. A jesli zespoly te albo juz
        byly albo graja jeszcze np. w Warszawie, to wiadomo ze do Szczecina nikt wiecej
        nie oprzyjedzie. Mozna robic koncerty slaw w Szczecinie i przynajmniej wyjsc na
        0, jak chocby koncerty Evory, Al di Meoli. Ale to musza byc oryginalne pomysly,
        za ktorymi idzie dobry marketing, a nie odswiezanie starych kotletow jak Deep
        Purple.
        Zatem w pelni popieram rozpoczecie rzeczowej dyskusji na temat rozliczenia z
        gospodarnosci SAA i zamkniecie tego reliktu przeszlosci.
        AHA, i jeszcze jedno. Czy w Szczecinie zawsze na masowych imprezach (wejscie do
        UE czy Dni Morza) musi byc taki syf? Taka Ingrid, ktora wychodzi i jedzie z
        chamskiego playbacku? Przeciez to kicz masakryczny. Jesli taka kulture bedziemy
        przentowac naszym mieszkancom, to ci sie dziwic, ze w sklepach bedzie sie
        sprzedawalo piwo "GULCZAS" (bez urazy) a na ulicach jak w zadnym innym miescie
        beda dalej chodzi laski w "zelazkach" na nogach i kolesie w dresach, wcinajacy
        hamburgery. TO JEST KREOWANIE BARDZO NISKIEGO STYLU ZYCIA, a miasto dajac
        pieniadze na imprezy tego typu tylko i wylacznie to utwierdza. Wymagajmy od
        siebie czegos wiecej!!!
        • Gość: Jasio Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.04.05, 22:42
          Masz racje Grzesiu to naprawde świństwo
          • Gość: toja Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 62.69.200.* 01.05.05, 19:57
            Ty Jasio jesteś taki głupi: klepiesz to co inni ci podpowiadają; z jednego
            tematu cie wyrzucają po podjudzasz na drugim. Idź zrób sobie herbatę albo wylej
            kubeł zimnej wody na głowę. Nie wiele wiesz o temacie a klepiesz jęzorem i się
            ośmieszasz.
            • Gość: Kumpel Jasia Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.05.05, 16:51
              Jasio nie pije herbaty - jedynie browar i mineralną niegazowaną - z tego co wiem
              • Gość: gość spokojny dość Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:21
                jeśli to judzi facet z Dębna, to naprawdę żenada.... niech sobie przypomni jak
                wszedła na szczeciński rynek? nie wspomni zlot żaglowców.... tę kupę
                artystyczna....
                • Gość: play Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:43
                  Widać, że większość z nas wie co w trawie ( hmmmm, w sianie) piszczy. Jednak
                  dotąd jedyną receptą jest prywatyzacja...tak, a dlaczego nie skasować tylko
                  prywatyzować?. Ktoś tu ma wejścia prywatyzacyjne ? Dajmy szanasę firmom
                  zewnętrznym ! W przetargu chętnie mogę być w jury, zamiast tych sprzedajnych
                  frajerów z UM.
                  • Gość: Kumpel Jasoa Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.05.05, 21:42
                    OOOOO to Grześki z Dębna takie bogate już że SAA by chciały na przetargu
                    kupic ??
                    • Gość: play Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:52
                      Śty ocipiał człeku ?
                      • Gość: loko dyslektyk Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:50
                        Sprawa prosta
                        1. Scenariusz imprezy
                        2 Specyfikacja
                        3 Przetarg
                        4 Rozliczebiue wykonawcy z zobowiązań
                        Zero nad kosztów, zero defraudacji, przetargów taki dużych się nie kupuje.
                        Nie trze4ba utrzymywać dziwnych komurek typu SAA, biuro organizacji zlotu
                        żaglowców 2007 które i tak nie wiadomo czy będą. Ta formuła się sprawdza i nie
                        tylko na Zachodzie.
                        • Gość: HAHA HAHAHA - przetarg sprawa prosta zabawny gość IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.05.05, 10:49
                          Przetargi sa cały czas - taki przepis, i konkursy na stanowiska- człowieku o
                          czym Ty śnisz ? Jakikolwiek przetarg by nie był dawno wiadomo kto ma go
                          wygrać . Sens istnienia przetargów jest taki że od kiedy je wprowadzili trzeba
                          wiecej oddawać do kieszeni (bo trudniej no wiesz )Nawet gdybyś złożył oferte że
                          za darmo to zrobisz to i tak wygra ten co ma wygrać- w jakim kręgu się
                          obracasz ? Nie ma takich cudów jak prwadziwy przetarg- nawet jak do szkoły
                          krede do tablicy kupują to musisz sie podzielić a co dopiero w takich
                          przypadkach.
                          • Gość: loko dyslektyk Re: HAHAHA - przetarg sprawa prosta zabawny gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:43
                            Masz spiskową teorje dziejów. W ilu przetargach prałeś udział. Ciężko załatwić
                            sobie układ. Są napewno takie przypadki o jakich mówisz. Myśle że to 10 %. I
                            sterują tym ci którzy piszą specyfikacje pisząc je pod którąś firme. Ale gdy
                            komisja jest duą i z rużnych kręgów to takie numery nie przechodzą. Z kąd to
                            wiem. Startuje w przetargach. Max 10 % jest ustawionych. Ale to jest leprze niż
                            SAA. Nie sądzisz?
          • Gość: Grzegorz Kujda Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.ban.pl / 213.77.105.* 08.05.05, 00:18
            Panie i Panowie z wielkim zdziwieniem czytam na forum niby moje wypowiedzi jak
            również przezabawne do nich komentarze; Jasia i innych.
            Oświadczam wszem i wobec nigdy nie zniże się do takiego poziomu wypowiedzi a
            tym bardziej na odpowiadanie na idiotyczne komentarze. Schlebia mi
            niewątpliwie, że w mniemaniu niektórych osób jestem personą na tyle ważną i
            wplywową w tym mieście. Co jest oczywiście absolutną bzdurą.
            A dla niedouczonych krótka lekcja: miasto Dębno już od 10 lat nie ma w nazwie
            Lubuskie. Również od czasów nowej reformy administracyjnej nie leży w
            województwie lubuskim tylko zachodniopomorskim. Moge się jedynie domyślać komu
            tak bardzo zależy na skompromitowaniu mojej osoby. Niech moją odpowiedzią dla
            nich będzie zlota myśl Kartezjusza: "Z glupcami dyskutuje tylko glupiec".
            Dobranoc Państwu. P.s. nie chcę z tym mieć nic wspólnego i proszę Was nie
            powolujcie się na mnie na tym forum. Z wyrazami szacunku Grzegorz Kujda
            • Gość: Ali Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.05.05, 22:50
              Hłe leha hi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka