Gość: Koleś Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:06 Musze przyznać - że : Znam tego pana, nawet kiedyś z nim współpracowałem- w poczatkowej fazie mozna powiedzieć że mu pomagałem(jak wszyscy - taki flimonek nieszczęscie chodzące) tyle że po czasie jak wszyscy zauważyłem iż ON (Piotruś ) poprostu to wykorzystuje do nabicia sobie kieszeni - Pamietacie dni morza i stragany z piwem MIK-Muszyński ??? a ludzie mu za grosze robili i część społecznie pomagała biednemu Piotrusiowi - z imprezami było to samo- potrafił nawet Amfiteatr za darmo wypłakać , i sprzet z DK Słowianian za darmo i z pewnego sklepu muzycznego - zanim sie chłopaki pokapowali że on za to kase robi do kieszeni i to niemałą - W zamian do byłych kolegów- odnosi sie na długość kija , albo udaje że ich nie zna- myśli mała miernota że kim on jest ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: De-beściak Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:15 NOOOOO PIOTRRRRUNIU- Wyrywanie komuś na siłe stołków spod d..y na dłuższą metę może na zdrowie nie wyjść . Nie chodzi tu jedynie o pana "Świętego" ale w środowisku- Słowianin , Muzy,itp. Każdy - nawet obecni Toi koledzy musi się liczyć z tym że przy niepomyślnych wiatrach możesz jemu stołek próbować wyrwać - Jak wielu twirdzę że wracasz do punktu wyjścia - czyli sam wiesz gdzie ... paka mordka.....na zawsze Twój - Rynio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynio Re: Rynio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:04 Fan klub Piotrusia jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuży..........łoj duży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frokko Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:13 Kurde tak w sumie to wypowiadacie sie o niczym- żadnych konkretów. Nic nie wiecie , a udajecie ....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TopLista Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:21 Zawsze pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 22:02 Boże jakie to piękne. Od czasu ataków na radio Szczecin, to chyba podobnego przysrywania tutaj nie było. Jeżeli facet działa bezprawnie to powinien siedzieć, jeżeli nie siedzi to przysrywajcie tym, którzy mu na to pozwalają. Oczywiście zakładam, że wpisujący się tu forumowicze mają dowody, że koleś dyma wszystkich dookoła. Chyba, że wpisujący się tutaj to ci wydymani i jest im wstyd, że się dali wydymać i jedyne co im pozostało to robić ściek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melpomen Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:09 No w dużej mierze napewno- ci co myśleli że mu pomagają bo on taki prawolinijny i biedulka taka w paputkach (dziurawych) szelkach i usmarkanym noskiem - ta bidulka nawet jak 50.000zł średniej na miesiąc wyciagała dalej na bidulke leciała bo zrobiła sobie z tego patent na życie .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarząbek Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 09:31 jak na mój gust to zapomniano o jesdnej bardzo ważnej sprawie dotyczacej pana muchy ze przeciez w trakcie wyborów był on gorącym poplecznikeiem i oredownikiem boskiego mariana- a teraz jeździ z misiem i przpeelnia go żal ze nie dostał stołka wiec je wyrywa :) łubu dubu łubu dubu szukam innego prezesa klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonez Re: szukam Rynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:33 Twierdzisz że w Szczecinie tak trudno kogoś zanaleźć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: szukam Rynia 19.04.05, 12:05 jak się nie ma adresu i telefonu to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontakt Re: szukam Rynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:38 daj numer na komórke - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynio Re: szukam Rynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:08 Twój- zadzwonie do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: szukam Rynia 19.04.05, 15:03 Ale ja szukam mijego kolegi Rynia. a skąd mam wiedzieć, że to mój Rynio chce dzwonić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IMPREZY !!!!!! Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:36 Mucha już sie nie- li-czy !!!!!! zapraszamy : www.giso.com.pl/przeslanie/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IMPREZY !!!! Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:40 KONCERT 02.06.2005 - godzina 17 - Szczecin Zapraszamy serdecznie wszystkie dzieci i rodziców, opiekunów do NIBYLANDII, czyli Teatru Letniego w Parku Kasprowicza na Święto Dziecka. Tu czekać na Was będzie mnóstwo atrakcji. Tu wystąpią wasi ulubieńcy - Arka Noego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorka Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:46 DOOOOOBRE podoba mi sie jaki pan Piotruś ma fan club- ale tak naprawde to niekoniecznie o jego działalnosc polityczną tu musi chodzić - mizerną zresztą - komuś działalność Piotrusia może troche przeszkadzać w rozportarciu skrzydeł w mieście a wątki polityczne moga być tylko podpuchą dla odwrócenia uwagi i jatrzenia tematu- widać że informacje są zaczerpniete ze starych anonsów i jakieś niedopowiedxziane plotki usłyszane w mieście - Ciekawam komu naprawde zależy na skopaniu Piotra i w jakiej dziedzinie jest zbyt mocny i komu przeszkadza- ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.teleton.pl 19.04.05, 11:56 Mucha jest w wieku, gdy zobaczywszy jacy to ludzie rządzą tym miastem, kulturą i nauką, stwierdził, że nie jest od nich gorszy i czas z młodego organizatora imprez przejśc w fazę polityka. A że mu to kiepsko wychodzi ( z różych powodów, m. innymi jego koledzy coś za bardzo mu w tym nie pomagają, a i on sam nie jest zbyt medialny, na czym zbił już z resztą fortunę ) więc stara się teraz załapać na jakiś inny, poboczny ale kulturalny stołek. Moim zdaniem, trudno mieć przyjaciół wśród normalnych ludzi samemu współpracując z półświatkiem przestępczym i organizując jeno koncerty w Hormonie. Miś też jakby spalil na panewce, niestety, pomysł był ale wykonanie cieńkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: trash IP: 62.69.200.* 21.04.05, 07:58 pasożyt, do tego niecna miernota nie tylko w sensie fizycznym. nie warto o nim pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Organizator - Piotr Muszyński 19.04.05, 11:57 Też uważam , że musiał się komuś narazić,a że coś osiągnął i jest to fakt niezaprzeczalny,to niechęć polskiego bagienka jest szczególnie zajadła.I tak mu nieudaczniki życiowe i inni frustraci do pięt nie dorastacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logic Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:02 Teraz widać naprawde że z tą Muszą politykierą to tylko podpucha- proste Mucha lato pomysli ze to to zfrakcji od tego obrażonego w Urzędzie - ale myślę że to guzik prawda stare ludowe przysłowie mówi gdzie dwóch sie.... itd. Poparzyłbym raczej na inną jego branże tam sie sezon zaczął własnie... i... kto mu tak naprawde chce dokopać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:04 Wiem - Jerzy Sthur w filmie - wodzirej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.przejazdem w Sz. Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:08 Po przeczytaniu wszystkich wpisów w tym wątku już nie dziwię się, że miasto takie zapyziałe kulturalnie, brudne nie tylko po katach i ma władzę taką na jaką zasługuje(: Napastliwość, chamstwo językowe... czy to reprezentacja tego niegdyś pięknego miasta? Nienawiść wszystkich do wszystkich... oj dużo zbudujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czadzio Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 217.153.6.* 19.04.05, 15:15 Alle jazda brakuje 3 punktów do 100-tki nonononono popularność jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
szymonkaczmarek psy szczekają, karawana jedzie dalej 19.04.05, 19:14 ... wyrastając ponad poziom miernoty tego szczecińskiego środowiska trzeba liczyć się z tym ,że na gumnie chodzi się po gó..e. brzydko się bawicie chłopcy i dziewczęta. brzydko i niegodnie jak na... no, wy sami wiecie jak na kogo. a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novy Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:12 Szymon a co Ty możesz wiedzieć - w zasadzie sam dawno wypadłeś z obiegu i nie masz kontaktu z miastem - żyjesz jakimiś legendami lat 70 i 80 i powiastkami o okresie betonowej sockultury czeronych twórców w 13 Muzach ,,,paka morda.( Tania moskwiczanka - Ania warszawianka. P.S. masz jeszcze tą legitymację z TPPR ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novy Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:17 Czerwonych- klawiatura mi siada sorry - zawsze mówisz o sztuce przez wielkie "S" - socjalistycznej - glejt na nią skończył sie dawno razem z obchodami rocznic Rewolucji Październikowej Odpowiedz Link Zgłoś
szymonkaczmarek Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej 19.04.05, 20:34 No popatrz Novy, niby piszesz do mnie po imieniu, a nie znasz mnie absolutnie. Nie legitymacja TPPR tylko kino na wojska polskiego. chodziłem tam, bo to dobre kino było i dawali np "przepowiednię" wg marqueza. Rocznicę i to niejedną też hucznie obchodziłem. nawet mam zdjęcie w stroju organizacyjnym. Co do tego, że "wypadłem z obiegu" to patrząc na ten tzw "obieg" cieszy mnie to niezmierni i powoduje wyraz szczęścia na twarzy mojej i moich Bliskich. Mówię o sztuce perzez duże "S" widziałem, znam taką , ale nie ze szczecina Twoich czasów. Tyle o Tobie, boć jesteś Novy to i niewiele wiesz. Co do Muchy to i tak możecie Go w dupę pocałować, z różnych powodów. Chamstwem, symptomatycznym dla tego forum i forumowiczów / zwłaszcza frakcja młodych śmiesznej partyjki tak aktywna na tym wątku/ chamstwem jest poruszanie spraw osobistych i Rodzinnych. Ale takie wypowiedzi umacniają mnie tylko w przekonaniu,że sami piszący te ścieki są niewiele ponad ścieki warci. trzymaj się Mucha i nie zniżaj lotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novy Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:43 Hie Hie Hie pan Szymcio sie odezwał- a co Waćpan o Musze wiesz- prawie go nie znasz, a nawet chyba wcale osobiście.Jak grałeś w Babilonie to Mucha w krótkich spodenkach usmarkany po podwórku latał- możesz sie wypowiadać o Klmowskich, Gościniakach - ale nie o Muchach to nie Twoje pokolenie Odpowiedz Link Zgłoś
szymonkaczmarek Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej 19.04.05, 22:50 widzisz Novy, dlej okazujesz swą ignorancję. Tadek Klimowski jest w wieku mojego Ojca, a Piotrek jest niecałe dziesięć lat młodszy. Jak pracowałem w Babilonie to On już był w Transie, moim ulubionym klubie i współpracowaliśmy niejeden raz :) Jeśli znasz mnie dobrze /być może jestś moim kolegą/ to przedstaw się i będziemy mogli podyskutować, a tak z Novym to mi się niezbyt chce, bo przypominasz mi trochę tych młodych partyjniaków napuszczonych na Muszyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novy Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:49 A i z TPPRem strzelałem poprostu hahahahaha ale mi sie udało co ??? Nie wiedziałem że oni mieli kino-Moralnego Niepokoju chyba hihihihihi- po za tym to ile masz lat bo sie tylko moge domyslać - kole 50 tki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novy Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:52 A i nie wiem czemu sie mnie wcześniej czepiłes o krytyke Muchy - ja to dopiero dzisiaj zobaczyłem, a Ty krzyczysz na mnie że w Ameryce murzynów i Muche bija - mam to w kiju co kto o nim mówi i jego samego też.Ale Ty jakoś "dziadziejesz" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
szymonkaczmarek Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej 19.04.05, 22:56 jeśli myślisz Novy,że mój pierwszy post dotyczył Ciebie, to musisz być niezłym megalomanem. / nie, nie, to nie ma nic wspólnego z miłośnikiem muzyki/ jeśli zaś o "dziadzienie" chodzi, to mam taką rychłą nadzieję, wiesz Córka ma fajnego chłopaka, w wieku są już odpowiednim... Odpowiedz Link Zgłoś
szymonkaczmarek Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej 19.04.05, 22:53 udało Novy , udało. Ja to jestem starszy od kamienia węgielnego Bramy Portowej, a popatrz, i tak młodszy od Ciebie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novy Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:57 Przepraszam Szymciu a czy ta sentencja Twoja :<<<<wszyscy myślą o sobie,tylko ja myślę o mnie" >>>>> znaczy to samo że wszyscy mają Ciebie tam gdzie słońce nie dochodzi ???? Piotruś i tak nie zatrudni Cie jako konferansjera nie musisz punktów u niego wyrabiać . Odpowiedz Link Zgłoś
szymonkaczmarek Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej 19.04.05, 23:10 A Ty Novy furt swoje... jako konferansjer przestałem pracować prawie rok temu. Ty piszesz ,że ja jestem stary? A kto ma takie stare informacje? motto prawdziwe i życiowe. interpretację treści zostawiam zainteresowanym. no myślę,że podbiliśmy wątek, który nie o nas przecie, dlatego cd nie nastąpi. swoją drogą zaciekawiło mnie , który to z "walecznej" młodzieży chowa się pod "Novym" ? ale uprasza się o niekontynuowanie tej nudnej wymiany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOVY Re: psy szczekają, karawana jedzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:52 Szymuś ja nie pisze że jesteś stary tylko sie tak odnosisz jak w swoich wypowiedziach jak stary dziadek ze swoimi archaicznymi poglądami na znaczenie słowa kultura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOP-101 Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:27 No kontynujta , kontynujta już prawie leży , z kujawiaka mu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy dym Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:33 Siwy dym jak nic przy wyborze Muchy na radnego albo posła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:34 A może by tak sam Piotruś sie na swój temat wypowiedział - Piotruś i tak to czytasz - powiedz coś : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bieskier Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:36 No prosze już dawno awans do top listy- ciekawe czy sie utrzyma w czołówce ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:38 Uff już kłopot trzeba na drugą strone klikać ..a jak to ztymi imprezami bo piszecie że działalność zawiesił a robi. To robi czy nie robi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klakier Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:20 Ludzie brakuje nam jakieś 50 punktów do 1 miejsca na kiście- pomóżcie proszę !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:46 Siwy dym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:00 Szymon K. powiedział : wyrastając ponad poziom miernoty tego szczecińskiego środowiska ( Mucha jest przykładem największej miernoty jaka znam )liczyć się z tym ,że na gumnie chodzi się po gó..e. brzydko się bawicie chłopcy i dziewczęta. brzydko i niegodnie jak na... no, wy sami wiecie jak na kogo. a fe! Powiedzcie więcej o tym karmieniu MUCH !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Będzie Mucha kandy Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:03 Będzie Mucha kandydował,Będzie MuBędzie Mucha kandydował.cha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował.Będzie Mucha kandydował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knajak Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:08 Pan Mucha jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.teleton.pl 20.04.05, 09:23 Po wyrwaniu wszystkich skrzydeł, mucha nie reaguje na bodźce słuchowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratujmy miasto Pracowalem i z Mucha i Janiakiem MUCHa jest OK IP: 212.14.57.* 20.04.05, 11:13 z tym drugim bym radzil uwazac . Mucha sam do wszystkiego doszedl, chcial zrobic duzo w miescie . Mimo porazek z referendum i Ptakiem uwazam to za jego wielka wygrana. piotr nie jest dyplomata to fakt, czasem chodzi umorusany, ale to latwo mozna zmienic . wazne ze jest uczciwy, nie wlazi nikomu w dupe i mowi co mysli, cham dla chamow i tak trzymac!!!zlodziei i oszustow trzeba traktowac po chamsku a niedorajdow nazywac po imieniu . Po co komu SAA to ja nie wiem wrzod na dupie Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid Re: Pracowalem i z Mucha i Janiakiem MUCHa jest O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:08 I dlatego , że jest dobry , to polityczne nieudaczniki rozpętały burzę przeciw niemu.Gdyby nie ciepłe posadki i partyjne fory , to by samodzielnie egzystować nie potrafili.Piotrek wielu osobom pomógł , a jak niewielu staje w jego obronie.Nie dajcie się podpuszczać cwaniakom i nieudacznikom.Dotąd uważałem , że jego włączenie się do polityki to błąd.Ale czytając to forum , uważam teraz ,że zrobił słusznie.Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Pracowalem i z Mucha i Janiakiem MUCHa jest O IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:46 Zanaczy - przed którym z nich mamy ratować miasto ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aj-waj Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:44 Oj ludzie -Mucha to po prostu -Mucha - jak sama nazwa wkazuje owad pasożytujacy na resztkach- ale widać resztki mu nie starczyły prze po świeży tort...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid cwaniaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:02 Podajcie mądrale swoje nazwiska , to się dopiero pośmiejemy.Nie macie argumentów merytorycznych,to opluwacie,żeby kogoś podeptać i zniszczyć.Każdy kto ma trochę oleju w głowie,niech sam wyciągnie wnioski z tej całej paplaniny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Z. Re: cwaniaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:07 Nazywam się krzysztof Zięba i mieszkam na pomorzanach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid Re: cwaniaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:12 Jeżeli jest jak mówisz,to sam sobie odpowiedz ile dowcipów ornitologicznych o tobie i twojej rodzinie może pisać rozbawiona gawiedź.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.Z. Re: cwaniaczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:15 Zawsze dowcipkowali- ale takie dowcipy są nieco inne od tych powstałych o czyjejś działalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid Re: cwaniaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:29 Przeczytaj wszystko od początku i powiedz ile wypowiedzi dotyczy faktycznych i potwierdzonych zarzutów,a ile nazwiska,postury,elokwencji,sposobu ubierania się,najbliższej rodziny itp.Polskie bagno.Wciąga każdego , kto chociaż trochę jest inny od wszystkich.A jak coś uda mu się zrobić i do czegoś dojść , to nienawiść aż kipi.Ludzie , wyluzujcie.Życie jest piękne.Czy jedyną metodą poprawienia przez was sobie humoru,jest wdeptywanie kogoś w błoto.Piszecie o powstaniach,czepiacie się katolików , Niemców i Bóg wie kogo,a gdyby tylko los dał wam szanse,to bylibyście straszni dla innych , skoro nie mając władzy już poniżacie innych ludźi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONCERT Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:00 KONCERT 02.06.2005 - godzina 17 - Szczecin Zapraszamy serdecznie wszystkie dzieci i rodziców, opiekunów do NIBYLANDII, czyli Teatru Letniego w Parku Kasprowicza na Święto Dziecka. Tu czekać na Was będzie mnóstwo atrakcji. Tu wystąpią wasi ulubieńcy - Arka Noego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:20 A ja mam pytanie: czy w Szczecinie w tym roku bęą jakieś fajne koncerty- bo widze że tu towarzystwo wysoko postawione w świecie rozrywki- będą jakieś grupy z top listy w naszym mieście ????? Zapodajcie coś ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonimo Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:54 PROPONUJE DEBATE o zasadnosci istnienia SAA!!! W Szczecinie nie ma wolnego rynku. Firmy prywatne nie moga rozwinac skrzydel bo wchodzi im Janiak z Mucha za plecami, ktorzy robia imprezy deficytowe aby tylko zgarnac dla siebie kase z miasta! TO karygodne. Powinno sie rozliczyc SAA za jej niegospodarnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFF Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:06 To z jednej strony prawda ale nie zupełnie . Wiadomo Przemku że masz żal o nie angażowanie twojego BSLU do miejskich imprez. Przyczyną tego jest niestety zbyt archaiczny sprzet , który niespełnia wymagań zespołów- Myślę żę rozliczyć by należało przedewszystkim okres w którym będąc dyrektorem SAA ( o ironio Mucha Cie wtedy wsadził na stołek) i jako dyrektor państowej firmy zlecałeś robienie imprez swojej prywatnej firmie (chwilowo przerejestrowanej na Marzene Brodacką - (Twoją kobiete ) Myślę że rzeczywiście temat SAA to dobry wątek i trzeba go zacząć TY PIERWSZY - wal..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAman Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:58 SAA nie da sie tak łatwo zlikwidować - umowy o dzierżawe- firm, które siedzą w budynku iiii zdaje się duże zadłużenie na jakieś podejrzane kredyty obciążające hipotekę budynku. Ale pogadać o niej można, nie wiem czy wiecie ale to bardzo stara firma i wiele ma w swojej historii . Zarówno tej za czasów swojej świetności do 98 roku , jak i po upadku i czasów nowych -pełnych przekrętów urzędujących dyrektorów .No to srrrrrrrrrrrrrruu.............? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 62.69.200.* 21.04.05, 23:12 coś małe zainteresowanie. ktoś podpuszcza a innie nie podejmują tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonio Ściema Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:26 Ale podpuchy ktoś wali. Jakieś agencyjno-imprezowe konkurencje ? Ktoś żale ma . Albo na rynku sobie nie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 62.69.200.* 21.04.05, 23:28 A może sam Muszyński żeby odwrócic od siebie uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.M. Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:00 I tak będę Waszym prezydentem w następnej kadencji, no przynajmniej VICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambit Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:04 A- takiego wała .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:17 Calkiem mozliwe, że ten sam gosc co wczesniej przychodzi do restauracji. Gdy otrzymal juz zupe, z przerazeniem stwierdza, że w zupie plywa MUCHA! Od razu z krzykiem na kelnera: - Panie kelner, w mojej zupie plywa mucha. Na to kelner: - Ciichoo - bo inni też beda chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: Organizator - Piotr Muszyński 26.04.05, 10:00 Ot i smarkacze porozmawiali na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonimo Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:39 SAA - jest tematem wielce interesujacym i mysle, ze cale miasto powinno wiedziec jak marnotrawione sa tam pieniadze podatnikow - CZYLI NASZE!!! Jesli ktos robi koncerty, ktore z zalozenia nie zarobia na siebie a wrecz przeciwnie przyniosa straty to jest to niegospodarnosc. Tak jak METHENY w zeszlym roku, gdy Janiak stwierdzil, ze robi ale i tak wiedzial ze sie nie zwroci koszt koncertu. No to o co tu chodzi? A potem Deep Purple. Jestem za tym aby odwiedzaly nas zespoly o swiatowej renomie, ale... Wiadomo, ze w samym Szczecinie nie ma tylu fanow Purpli czy Metheny'ego zeby sie to zwrocilo, trzeba by liczyc na fanow - przy najmniej z okolic. A jesli zespoly te albo juz byly albo graja jeszcze np. w Warszawie, to wiadomo ze do Szczecina nikt wiecej nie oprzyjedzie. Mozna robic koncerty slaw w Szczecinie i przynajmniej wyjsc na 0, jak chocby koncerty Evory, Al di Meoli. Ale to musza byc oryginalne pomysly, za ktorymi idzie dobry marketing, a nie odswiezanie starych kotletow jak Deep Purple. Zatem w pelni popieram rozpoczecie rzeczowej dyskusji na temat rozliczenia z gospodarnosci SAA i zamkniecie tego reliktu przeszlosci. AHA, i jeszcze jedno. Czy w Szczecinie zawsze na masowych imprezach (wejscie do UE czy Dni Morza) musi byc taki syf? Taka Ingrid, ktora wychodzi i jedzie z chamskiego playbacku? Przeciez to kicz masakryczny. Jesli taka kulture bedziemy przentowac naszym mieszkancom, to ci sie dziwic, ze w sklepach bedzie sie sprzedawalo piwo "GULCZAS" (bez urazy) a na ulicach jak w zadnym innym miescie beda dalej chodzi laski w "zelazkach" na nogach i kolesie w dresach, wcinajacy hamburgery. TO JEST KREOWANIE BARDZO NISKIEGO STYLU ZYCIA, a miasto dajac pieniadze na imprezy tego typu tylko i wylacznie to utwierdza. Wymagajmy od siebie czegos wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.04.05, 22:42 Masz racje Grzesiu to naprawde świństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: 62.69.200.* 01.05.05, 19:57 Ty Jasio jesteś taki głupi: klepiesz to co inni ci podpowiadają; z jednego tematu cie wyrzucają po podjudzasz na drugim. Idź zrób sobie herbatę albo wylej kubeł zimnej wody na głowę. Nie wiele wiesz o temacie a klepiesz jęzorem i się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumpel Jasia Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.05.05, 16:51 Jasio nie pije herbaty - jedynie browar i mineralną niegazowaną - z tego co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:21 jeśli to judzi facet z Dębna, to naprawdę żenada.... niech sobie przypomni jak wszedła na szczeciński rynek? nie wspomni zlot żaglowców.... tę kupę artystyczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:43 Widać, że większość z nas wie co w trawie ( hmmmm, w sianie) piszczy. Jednak dotąd jedyną receptą jest prywatyzacja...tak, a dlaczego nie skasować tylko prywatyzować?. Ktoś tu ma wejścia prywatyzacyjne ? Dajmy szanasę firmom zewnętrznym ! W przetargu chętnie mogę być w jury, zamiast tych sprzedajnych frajerów z UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumpel Jasoa Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.05.05, 21:42 OOOOO to Grześki z Dębna takie bogate już że SAA by chciały na przetargu kupic ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:52 Śty ocipiał człeku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko dyslektyk Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:50 Sprawa prosta 1. Scenariusz imprezy 2 Specyfikacja 3 Przetarg 4 Rozliczebiue wykonawcy z zobowiązań Zero nad kosztów, zero defraudacji, przetargów taki dużych się nie kupuje. Nie trze4ba utrzymywać dziwnych komurek typu SAA, biuro organizacji zlotu żaglowców 2007 które i tak nie wiadomo czy będą. Ta formuła się sprawdza i nie tylko na Zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHA HAHAHA - przetarg sprawa prosta zabawny gość IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.05.05, 10:49 Przetargi sa cały czas - taki przepis, i konkursy na stanowiska- człowieku o czym Ty śnisz ? Jakikolwiek przetarg by nie był dawno wiadomo kto ma go wygrać . Sens istnienia przetargów jest taki że od kiedy je wprowadzili trzeba wiecej oddawać do kieszeni (bo trudniej no wiesz )Nawet gdybyś złożył oferte że za darmo to zrobisz to i tak wygra ten co ma wygrać- w jakim kręgu się obracasz ? Nie ma takich cudów jak prwadziwy przetarg- nawet jak do szkoły krede do tablicy kupują to musisz sie podzielić a co dopiero w takich przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko dyslektyk Re: HAHAHA - przetarg sprawa prosta zabawny gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:43 Masz spiskową teorje dziejów. W ilu przetargach prałeś udział. Ciężko załatwić sobie układ. Są napewno takie przypadki o jakich mówisz. Myśle że to 10 %. I sterują tym ci którzy piszą specyfikacje pisząc je pod którąś firme. Ale gdy komisja jest duą i z rużnych kręgów to takie numery nie przechodzą. Z kąd to wiem. Startuje w przetargach. Max 10 % jest ustawionych. Ale to jest leprze niż SAA. Nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Kujda Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.ban.pl / 213.77.105.* 08.05.05, 00:18 Panie i Panowie z wielkim zdziwieniem czytam na forum niby moje wypowiedzi jak również przezabawne do nich komentarze; Jasia i innych. Oświadczam wszem i wobec nigdy nie zniże się do takiego poziomu wypowiedzi a tym bardziej na odpowiadanie na idiotyczne komentarze. Schlebia mi niewątpliwie, że w mniemaniu niektórych osób jestem personą na tyle ważną i wplywową w tym mieście. Co jest oczywiście absolutną bzdurą. A dla niedouczonych krótka lekcja: miasto Dębno już od 10 lat nie ma w nazwie Lubuskie. Również od czasów nowej reformy administracyjnej nie leży w województwie lubuskim tylko zachodniopomorskim. Moge się jedynie domyślać komu tak bardzo zależy na skompromitowaniu mojej osoby. Niech moją odpowiedzią dla nich będzie zlota myśl Kartezjusza: "Z glupcami dyskutuje tylko glupiec". Dobranoc Państwu. P.s. nie chcę z tym mieć nic wspólnego i proszę Was nie powolujcie się na mnie na tym forum. Z wyrazami szacunku Grzegorz Kujda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Organizator - Piotr Muszyński IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.05.05, 22:50 Hłe leha hi Odpowiedz Link Zgłoś