Dodaj do ulubionych

Suka mi sie oszczenila !!!

IP: 217.153.6.* 15.04.05, 00:15
Wlasnie skonczyla nasza czarna suka rodzenie a ktora wybrala sobie kundla na
specerze wokol j.Glebokiego , holender moment nieuwagi i prosze.
Ten kundel brzydki jak sam lucyfer ale co zrobic,az szesc szczeniakow i to
wszystkie suki , rzadki przypadek nieprawdasz.
Te "coreczki" naszej suki sliczne na razie piekne takie slepe milusie przy
cycku suki tylko waruja.
W z wiazku z tym fakem oglaszam konkurs na imie wybranej suczki nowo
narodzonej badz wszystkich szesciu z osobna.

Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka.
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 00:41
      Regata!
    • Gość: Buuhahahahaha Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.apnet / *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.05, 00:55
      No to gratuluję!!!!
      I psu znaczy ojcu i mamusi-suce!
      A jak zdrowie pociech?
      Trzeba wybrać imiona!
      Jakieś takie szczecińskie,żeby były!
      No np.Marianna....może...o!
      A czy to powiększenie rodziny
      nie nadwyręży Ci za bardzo budżetu....6 wyprawek....itd
      A i jeszcze jedno,ja rozumiem,że "one" to nie zawsze
      kochane są,ale żeby tak od razu "suka"!
      Nie byłoby lepiej np. "Grażyna mi się oszczeniła"!
      Serdeczne pozdrowienia dla całej szczęśliwej rodzinki!
      No patrz Pan co za tydzień błogosławiony,same poczęcia forumowe!
    • Gość: Jill Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 01:20
      Gryfia
      • germanus Re: Suka mi sie oszczenila !!! 15.04.05, 02:26
        Bardzo prosze, wszystko, Varsovia, Cracovia, Posnania, Szczecinia, byle nie
        Germania, ok?
        A poza tym, pozdr, jak zwykle z reszta i bez reszty

psy. 6 sztuk to nie bydle co, jest co rozdawac...
    • Gość: play Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.teleton.pl 15.04.05, 07:44
      Też się przyłączę :
      Wpadka
      Fela
      Sedina
      ... a w pamiętaj by w dobre ręce poszła ;)
      • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 15.04.05, 08:13
        No imiona calkiem calkiem;)
        Po pracy opowiem jak to z rodzina w akuszera sie bawilem(lismy)

• Gość: krzestny Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.comnet.krakow.pl 15.04.05, 12:49
          czekamy
    • Gość: Antyknajak Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:25
      Ponieważ są to szczeniaczki - mieszańce
      czyli kundle, no i suki
      więc proponuję jedną znim nazwać :
      radna masłowska
      • Gość: andreas Re: a lbo po prostu RADNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 11:40
        tak zmodyfikuje Twoje Antyknajaku propozycje,
        RADNA - patrz jakie to uniwersalne, jak kotlet schabowy!
        • skuter70 Re: a lbo po prostu RADNA 15.04.05, 11:44
          zakretka
          szprycha
          flaszka
          szpryca
          ośka
          dętka
          • schutzengel1 tą najfajniejszą nazwij Blackexit 15.04.05, 11:51
            to może w końcu polubisz beckusia.
            • Gość: K.P. Marianna, Taodptaka, Czesna... IP: *.devs.futuro.pl 15.04.05, 19:40
            • Gość: Gryf Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 15.04.05, 19:50
              To ze bedzie miala male to wiedzielismy od jakiegos czasu ale kiedy wyda na
              swiat to bylo dla nas zaskoczeniem.Samo rodzenie zapowiedziane
              bylo "krzataniem" sie po mieszkaniu i szukaniem najlepszego w/g suki miejsca w
              domu.Probowala do szafy wejsc,pod lozko i gdzie by tam jeszcze.W koncu jednak
              zrobila to w swoim kojcu takim wiecie dla psow "lozeczku".
              Suki w przeciwienstwie do ludzi rodza jakby w mniejszych "bolesciach".Cos tam
              suce w srodku zatrzeszczalo, cos delikatnie strzelilo poplynely wody plodowe i
              ciach trach pierwsze juz bylo na swiecie.Wyskoczyl w takiej blonie troche
              przypominajacej pecherz plawny ryby tylko bardziej przezrocztste to jest u
              psow.Wielkosci opakowania jajka z niespodzianka.
              Pieknie suka delikatnie przegryzla blone polizala nowo narodzone szczenie
              uslyszelismi takie bardziej mialkniecie i maly szczeniak przyczolgal sie do
              sutki.Chwila mowie wam i juz drugie pcha sie na swiat i ponownie ta sama
              sytuacja jak z poprzednim szczeniakiem.Oczywiscie nastapilo odgryzanie pepowiny
              oraz zjedzenie wszystkich "resztek".Jak powiedzial nam zaprzyjazniony
              weterynarz to standart u psow.Te wydalone przy porodzie "odpadki" zawieraja
              jakies witaminy czy inne mineraly potrzebna suce tuz po porodzie.I tak w ciagu
              czterech godzin czarna suka bez niczyjej pomocy powila szesc zdrowych suczek
              ktore wy z przpieknym skutkiem satracie sie nazwac.

• Gość: e.beata Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.05, 19:35
      Wyściskaj mamusię ;-)
      Jeszcze trochę i będzimy na forum o kaszkach i kolkach...

Najważniejsze, że kobiety się rodzą. Znaczy wojny nie będzie ;-)
    • Gość: easy Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:51
      > Wlasnie skonczyla nasza czarna suka rodzenie a ktora wybrala sobie kundla na
      > specerze wokol j.Glebokiego

tak, niektorym rodza sie nawet dzieci ludzkie

<holender moment nieuwagi i prosze.

trzeba być naprawde mocno pijanym lub nieuważnym

> Ten kundel brzydki jak sam lucyfer ale co zrobic,az szesc szczeniakow i to
      > wszystkie suki , rzadki przypadek nieprawdasz.

nie, nie prawdasz.
      kobiety rodzą się podobnie jak mężczyźni
      zapewniam

> Te "coreczki" naszej suki sliczne na razie piekne takie slepe milusie przy
      > cycku suki tylko waruja.

nie wątpie w to. jeszcze raz:

> Te "coreczki" naszej suki sliczne na razie piekne takie slepe milusie przy
      > cycku suki tylko waruja.

przy cycku powiadasz? i to cyckusuki. no niezły z ciebie japonczyk

> W z wiazku z tym fakem

O! jakim fakem? że sie suczka "fakała" z sukiem? o przedziwne nieprawdasz.

> imie wybranej suczki nowo
      > narodzonej
      nic nie wpada Ci do głowy? nie pamietasz imion? a czy Ty w ogóle czyms się
      interesujesz? czy cos jest Ci bliskie?
      Nie sądzę. Dlatego zgubiłeś swego psa, siebie i nowo urodzone stworzenia gdyż
      nie uwarzałeś co się wokół Ciebie dzieje. Nie interesuje Cię nic poza własną osobą.

> badz wszystkich szesciu z osobna.
      > Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka.

uczyniłem po troszę z Ciebie człowieka obnażając Cię CCzczcłOwiek JEst praWdą.

• Gość: krust Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 83.168.106.* 15.04.05, 21:01
      Najbardziej mnię wzruszyło o cycusiu :
      "" Te "coreczki" naszej suki sliczne na razie piekne takie slepe milusie przy
      cycku suki tylko waruja "".

Post scriptum : Tyż mam taką wadę, tyż lgnę- jak mogę do tego cycusia, chwilami
      też na ślepo.
      Często też słyszę jakieś pomruki. I nie wiem, czy to pies czy wydra.
      Co ? Może zbereźnik jestem.....
      • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 16.04.05, 00:01
        Gość portalu: krust napisał(a):

> Post scriptum : Tyż mam taką wadę, tyż lgnę- jak mogę do tego cycusia,
        chwilami
        >
        > też na ślepo.

Piersi kobiece maja w sobie magiczna moc.Magia ta zakleta jest w
        ksztalcie,wielkosci(nie zawsze i nie koniecznie),cieple ktore zawsze tam
        jest,zapachu ba nawet bym powiedzial "faktorze" skory.
        Wzorcem sa piersi zaklete w marmurze Wenus z Milo tak mowia znawcy tematu.Kazdy
        z nas ma oczywiscie swoj ideal;-)))

• Gość: XXL Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.ksiazat.v.pl 16.04.05, 00:04
          tak,tak ten zapach,rozmarzyłem się:))) i te sterczące sutki:))
          • wierni_w_chrystusie Re: Suka mi sie oszczenila !!! 16.04.05, 00:05
            a mnie sie podobaja piersi Maryji-dziewicy.
            Jakac sie zaczynam jak o nich pisze.
            • Gość: zły Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:55
              zapłodnij ją urodzi Ci jezuska!
              • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 16.04.05, 09:51
                Gość portalu: zły napisał(a):

> zapłodnij ją urodzi Ci jezuska!My o "niebie" rozmawiamy a Ty zly jakies
                zboczenia zoofiliczne proponujesz.Przypominan Tobie zly,ze sa one w Polsce
                karalne...no te zboczenia ktore proponujesz.Jesli dobrowolnie sie nie bedziesz
                leczyl panstwo polskie moze Ciebie sila umiescic w zakladzie psychatrycznym.

• Gość: zly Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.ksiaznica.szczecin.pl 16.04.05, 10:20
                  przecie mowie baranie żeby zapłodnił te swoja maryję
            • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 16.04.05, 16:55
              wierni_w_chrystusie napisała:

> a mnie sie podobaja piersi Maryji-dziewicy.
              > Jakac sie zaczynam jak o nich pisze.

Co do piersi madonny matki Jezusa Chrystusa to przedstawiane one sa w sposob
              aseksualny.Z wczesnego dziecinstwa pamietam obraz zawieszony nad moim
              lozeczkiem a przedstawiajacy "Matke Boska karmiaca maluskiego Jezuska".Ta jedna
              piers jest nieksztaltna i nieproporcjonalna do calego ciala Maryji.
              Rowniez Hans Memlling w swoim najwspanialszym dziele (znajduje sie w Gdansku)
              przedstawil wiele nagich postaci w tym kobiecych w bardzo nieproporcjonalnych
              wymiarach.
              Ale rozumiem ze komus moga sie takie piersi podobac jak chocby
              Tobie "wierni_w_chrystusie"

• Gość: zły Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:11
                sugerujesz że Maryja była brzydką jędzą? Zgadzam się. Zważywszy na jej linię
                ideową musiała być z niej niezła ......

Papież Polak? NIgdy więcej!
                • Gość: R.Z Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:16
                  To kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje.
                  • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 17.04.05, 18:10
                    O pierwszych dniach zycia opowiem w najblizszym czasie!!!
                    Ho!Ho!Ho! cuda sie dzieja mowie wam, boki mozna zrywac z suki oraz
                    szczeniakow!!!

• kurde.felek Re: Suka mi sie oszczenila !!! 17.04.05, 18:50
                      Poczekaj jak otworzą oczy.
                      To będzie widowisko. U mnie suka miała także 6, do wychowania zostałą dwójka a
                      w domu był też kot. Kot latał za suką i zaganiał ja do gniazda (suka była
                      średniej wielkości, a kocur - spaślakiem-kastratem), jak małe podrosły i
                      zaczęły wyłazić z koszta to chodził za nimi i pilnował.
                      Nawet targał je w psuku za skórę na karku, jak ...suka.W pewnym momencie małe
                      mają ostre ząbki i kaleczą sutki suki, kot tego nie wiedział i ganił za sukę
                      wpędzajac ją do ..kosza, gdzie wydziarały się dwa szczeniaki. Potem kiedy
                      szczeniaki były mniej wicęj wielkośći połowy kota - były zabawy i wariactwa.
                      tego się nie da opisać.
                      Kot musiał dostawać do jedzenia to samo co szczeniaki, szceniaki do samo co
                      kot, bo awantura przy miseczkach była okropna.
                      Kiedy suka zdechła na raka krtani, jeden z wyrosniętych szceniaków (miał jakieś
                      3 miesiące został w domu, drugi poszedł "do ludzi". Przez ponad 13 lat żyły te
                      zwierzaki w bardzo duzej przyjaźni. Kot konsekwentnie wychowaywał szczeniaka
                      dalej zamiast suki, potem wymuszał wspólne chodzenie na spacer, oboje mieli
                      smuycze, kiedy wyjeżdżaliśmy na wieś - w razie podwórkowych konfliktów kota np.
                      z kogutem czy tubylczym kocurem - kot wzywał psa na pomoc. I pies leciał
                      ratowac kota.
                      Na starość kot, który przeżył psa - kumpla w domu zjawił się nowy pies. I tego
                      też w ciągu kilku dni kot wychował wg starch sprawdzonych metod na szczeniaku.
                      Obserwacja zwierząt jest czymś napraawdę fascynujacym
                      Gratuluję Ci zwierzajków, pogłaszcz sunię i małe.
    • funkcjonariusz Re: Suka mi sie oszczenila !!! 17.04.05, 22:18
      wyglądają jak, bo nie doczytałem?
      ładne?
      • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 18.04.05, 23:15
        Dzisiaj o takim zdarzeniu opowiem.
        Otoz czarna suka matkuje bardzo odpowiedzialnie szczeniakom.Dba o nie lize
        pepowiny ktore juz poodpadaly ale wczesniej zasuszyly sie i sterczaly jak gesie
        pypcie z malych brzuszkow suczek.
        Postanowilismy zmienic "posciel" pieskom bo zasraly ja troszku.Ta posciela byl
        starszy juz miekki bawelniany kocyk.
        W czasie spaceru suki wykozystalismy moment wyjelismy suczki z kojca i
        ulozylismy na starym przescieradle.
        Na ten moment akurat powrocila ze spaceru czarna suka i w te pedy pobiegla do
        swoich dzieci.Jakiez zdziwienie wywolalo w suce zmienienie tego drobiazgu.
        Zaobserwowalismy nie przeszkadzajac "mamusi" jak ta delikatnie po kolei bierze
        swoje coreczki zebami za kark i przenosi do pokoju goscinnego na fotel.
        Ha taka opiekunka z naszej czarnej suki.

• Gość: labatt Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.05, 01:11
          Piekne to co piszecie o swoich sukach i malenstwach.
          Nie chce psuc milego momentu -ale co Ty zrobisz z ta szostka?Czy masz juz nowe
          domy dla suczek?Pozdrawiam i prosze o wiecej historyjek.
          • Gość: wizytka Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.teleton.pl 19.04.05, 07:55
            A jedna może się nazywać Wizytka ? Plis, plis :)
            Tylko znajdź im dobre domy, bo to nasze chrześnice będą.
            • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 19.04.05, 17:43
              Gość portalu: wizytka napisał(a):

> A jedna może się nazywać Wizytka ? Plis, plis :)
              > Tylko znajdź im dobre domy, bo to nasze chrześnice będą.

Jedna zostala nazwana "wizytka" jest tak smolisto czarna ze az granatowa to na
              Twoja prosbe wizytko ku zadowoleniu i akceptacji calej rodziny;-)))))))

• Gość: wizytka Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.teleton.pl 20.04.05, 14:56
                O rany ! Ale się wzruszyłam ! Dzięki :)
                Posmyraj ją ode mnie za uszkiem
    • Gość: mamoniowa Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 62.69.200.* 19.04.05, 23:55
      Gratulacje !! :-)
      Moja sunia jest zdyscyplinowana i nawet jak czule wole boza nie ucieka, a jak
      sie pojawia konkurent poslusznie acz niechetnie wraca. Takze mezalians nie
      grozi.Wolam na nia Fenuś, troche przypomina pieska stepowego.
      A imiona dla malenstw, chyba najlepsze sa krotkie, przynajmniej przy wolaniu
      pupila. Koga, Fuga, Gaja, Fina, Abra...
      • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 21.04.05, 23:09
        Szczeniaki biegaja!
        Na swych krotkich nozkach z grubymi brzuszkami wygladaja komicznie.Wpadaja na
        siebie przygladaja sie sobie chwytaja za ogonki i generalnie ucza
        skomplikowanego otaczajacego je swiata.
        Matke - stara czarna skuke traktuja jak fabryke z jedzeniem, chodza po niej,
        nie patrzac czy nadepna na ucho czy oko.
        Stara suka znosi to wszystko ze stoickim spokojem i wyczekuje kiedy tylko zasna
        jej rozbestwione coreczki.
        Co ciekawe suka-matka juz powrocila do swoich gabarytow z przed porodu i tylko
        pokarm rozsadza jej te czesci ciala w ktorych jest zmagazynowany.

• Gość: mamoniowa Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 62.69.200.* 21.04.05, 23:23
          Poczekaj, az beda mialy zeby!!! Sunia zacznie ich unikac, a ty bedziesz w nocy
          im mleko grzal he he. Normalnie jak z dziecmi :-)
          • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 24.04.05, 22:36
            Pierwszy spacer!!!
            Pogoda dopisala znakomicie na pierwszy spacer (?) czy raczej wywiezienie
            coreczek czarnej suki na lono natury.Odbylo sie to przy udziale wszystkich
            czlonkow rodziny.Wyszukalismy juz pare dni wstecz duzy karton o wysokich bokach
            zapakowalismy szczeniaki i chajda w samo poludnie za miasto.Suka caly czas z
            niepokojem nasluchiwala odglosow z kartonu.Bedac juz w mocno naslonecznionym
            (skapanym sloncem) miejscu gdzie swieza trawka utworzyla taki jakby dywan -
            wypuscilismy suczki.
            Pierwszy kontakt z przyroda nastapil po przez wnikliwe obwachiwanie.Po kilku
            minutach wyszstkie rozbiegly sie we wszystkie mozliwe strony swiata.
            Roboty mielismy co niemiara aby zapanowac nad ta rozbrykana gromadka.
            Wszystko skonczylo sie jednak szczesliwie i obecnie cale stadko razem z mamusia
            czarna suka spi smacznie wspominajac byc moze dzisiejsza historie;-)))

• Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 04.05.05, 22:57
              Ale dokazuja!!!Ale dokazuja!!! Boki mozna zrywac mowie wam.
              Ale i pracy co nie miara.
              Cztery suki sa juz zaklepane i ida w tak zwane dobre rece ale to minimum za
              trzy tygodnie dopiero.
              Na dwie ostatnie tez sie znajda chetni;-)))
              Co ciekaewsze chwiele z zycia suk w nastepnym odcinku.

• wizytka1 Re: Suka mi sie oszczenila !!! 05.05.05, 21:36
                Ha, a już myślałam, że to koniec. Jak tam Wizytka ? Ma już dom zaklepany ?
                Pamiętaj proszę, aby tylko była kochana . Bo to bardzo emocjonalnie rozchwiana
                dziewczynka będzie :)Proszę o kolejne smyranko za uszkiem ode mnie :)
                • albert_c Re: Suka mi sie oszczenila !!! 10.05.05, 10:21
                  Gryfie, czy w tej gromadce jest jakas Sedina?:)

no i jak reszta imion? kto wygral konkurs?

pozdrawiam serdecznie, albert
                  • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 19.05.05, 01:40
                    Bardzo dziekuje za zainteresowanie "dziecmi" czarnej suki.Wszystkie jeszcze w
                    domu.Ale od poniedzialku co poniektore pojda w tzw swiat.
                    Dzisiaj opowiem o roli zwinietej gazety w wychowywaniu suczek.
                    Jak napewno wiecie utrzymanie w ryzach psiakow musi (niestety) wymuszone byc
                    konsekwencja w dzialaniu oraz zdecydowanym postepowaniem.Kogos musza sie bac i
                    czuc przed kims respekt.W naszym stadle rodzinnym tym k-i-m-s zostalem ja.Moim
                    atrybutem wladzy a jednoczesnie uzbrojeniem stala sie gazeta elegancko zwinieta
                    ktora trzymam w dloni zdecydowanie i pewnie.Jesli suczki rozrabiaja ciut ciut
                    za wiele uderzam w dlon co powoduje dosc halasu aby przywolac je do posluchu.
                    Najzabawniejsze w tej historii jest to jak one mnie obserwuja swoimi dwunastoma
                    oczkami i wodza za moja uzbrojona w gazete reka.
                    Trudno bedzie rozstac sie ze szczeniakami tej czesci mojej rodziny ktora zwana
                    dalej jest plcia niewiescia a i mnie tez nieskoro do wizyty nowych wlascicieli.

• Gość: wizytka Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.teleton.pl 19.05.05, 08:27
                      Popatrz im głęboko w oczy przed oddaniem psiaka, a jak cos nie tak to tą gazetą
                      po łbach :)
                      • albert_c Re: Suka mi sie oszczenila !!! 19.05.05, 10:36
                        Gryfie co to za gazeta?

'Trybuna' czy 'Pies i ja'?:)))))
                        • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 19.05.05, 22:36
                          albert_c napisał:
                          Gryfie co to za gazeta?
                          >
                          > 'Trybuna' czy 'Pies i ja'?:)))))
                          Ta gazeta jest tzw ; gazeta pod reka;-)))

• albert_c Re: Suka mi sie oszczenila !!! 20.05.05, 16:12
                            Ta gazeta jest tzw ; gazeta pod reka;-)))
                            >

* :)))))

zaiste dobre;-)
                      • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 19.05.05, 22:34
                        Gość portalu: wizytka napisał(a):
                        Popatrz im głęboko w oczy przed oddaniem psiaka, a jak cos nie tak to tą gazetą
                        >
                        > po łbach :)

Ty chcesz wizytko aby ...ci oni... wodzili swoimi oczami za gazeta???
                        ;-)))

• Gość: wizytka Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:40
                          Niezależnie za jaką gazetą :) ale jak im żle z oczu będzie patrzyło to nie
                          oddawaj. No chyba,że gazetę rzeczoną :)
                    • Gość: Antyknajak Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:41
                      To sympatyczne co piszesz Gryf.
                      Takie chwile i podobne tej są najpiekniejsze w życiu. Nie hotele, wiece, jazda
                      Jaguarem ale takie drobne, miłe chwile. To jest czyste nie skażone sztucznością
                      życie.
                      Z tego co napisałeś , szczególnie do gustu przypadło mi :
                      "one mnie obserwuja swoimi dwunastoma oczkami ...."
                      • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 19.05.05, 22:42
                        Gość portalu: Antyknajak napisał(a):
                        To sympatyczne co piszesz Gryf.
                        > Takie chwile i podobne tej są najpiekniejsze w życiu. Nie hotele, wiece,
                        jazda
                        > Jaguarem ale takie drobne, miłe chwile. To jest czyste nie skażone
                        sztucznością
                        > życie.
                        > Z tego co napisałeś , szczególnie do gustu przypadło mi :
                        > "one mnie obserwuja swoimi dwunastoma oczkami ...."

Tzn odpowiem Tobie Antyknajaku tak; Tamte chwile ktore wymieniles T-E-Z sa
                        piekne;-)))

• Gość: play Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:55
      Gryfciu, nie ściemniaj, bo wszyscy czekają ,jak w końcu ochrzciłeś te drobiazgi !!!
      • albert_c Re: Suka mi sie oszczenila !!! 20.05.05, 16:14
        zapewne ochrzcil hektolitrami wodki, po polsku znaczy sie
        • Gość: Gryf Re: Suka mi sie oszczenila !!! IP: 217.153.6.* 30.05.05, 18:33
          Wszystko dobre - co sie dobrze konczy!
          Pusto-pustka-cisza-nieruchowo-refleksyjnie itd itp.

Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka
          • Gość: H56 pieski też wziąłeś nad Głębokie ? teraz cisza IP: *.comnet.krakow.pl 30.05.05, 19:00
            myślę ,że ich nie potopiłeś ?
            • Gość: buldo Re: pieski, jaka rasa IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.05, 19:08
              szkoda. z'e digitale nie moZna pokazac' tylko pisanie
              a photo bym popatrzyl/a na te pieski
              a jaka rasa
            • Gość: Gryf Re: pieski też wziąłeś nad Głębokie ? teraz cisz IP: 217.153.6.* 30.05.05, 20:18
              Gość portalu: H56 napisał(a):

> myślę ,że ich nie potopiłeś ?
              Myslenie to jak widze nie jest Twoja najmocniejsza strona;-)
              Henryku56 boj sie Boga co Ty wygadujesz!!!

Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka