Gość: Marian Paździoch IP: 62.69.200.* 16.04.05, 21:46 1,2,3,4,5,6, czy dowolną ilość? ile? czy są jakieś przepisy regulujące te kwestie. mp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antyknajak Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 22:27 Nie ma w tej kwestii jednoznacznego prawa lub regulaminu. Jest jednoosobowy sędzia w tym zakresie posługujący się m.in. nickiem stella_marris. W każdym przypadku wątplipowości w tej sprawie włąsnie stella wyinterpretowywuje. W tej sprawie zwracaj się o wykładnię do stelli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: 62.69.200.* 17.04.05, 13:47 skoro nie ma żadnego prawa regulującego kwestie ilości, to może forumowicze sami przyznają się do ilości używanych nicków. sam mam oprócz marian paździoch, 'michael urman' to nick z czasów kiedy byłem fanem tego skoczka. przyznanie się wielonickowców nie jest wielkim aktem odwagi, ale uwiarygodniło by pisane posty. tak mi się wydaje przynajmniej, ponieważ i tak można się domyślić, że na niektóre wątki, pytania i odpowiedzi zadaje i odpowiada ta sama osoba. pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.04.05, 14:45 Od kiedy zes sie taki swietoj.ebliwy zrobil Maryjanku Pazdzioszku? Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: ile nicków można mieć na tym forum? 17.04.05, 19:46 Marian - niektorzy lubia ze soba i do siebie gadac, nie czepiaj sie:-)) Co za roznica ile kto ma nickow, gdyby chciano sie spersonalizowac toby przedstawiano sie z nazwiska i imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: 62.69.200.* 17.04.05, 19:58 rzeczywiście, zadałem głupie pytanie, przecież nikt sie nie przyzna. nie czepiam się więc, i przepraszam za tzw. 'quo vadis' pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Koniuszko Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:54 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): > rzeczywiście, zadałem głupie pytanie, przecież nikt sie nie przyzna. Pytanie twoje nie jest głupie, bo nieraz sam się nad tym zastanawiałem że nagle pojawiają się nicki których nigdy przedtem nie widziałem i ostro atakują i to nie merytorycznie tylko osobiście jakąś osobę, podejrzewam że za tymi nickami kryje się jedna osoba ,osobiście tych postów nie czytam bądz czytam pobieżnie nie przywiązując do nich uwagi .Na poznańskim forum GW niektórzy forumowicze ujawnili się z imienia i nazwiska a nawet pokazali swoje foto i krótko napisali osobie. napastnicy wolą pozostać anonimowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 20:00 Ilość nicków zależy od cierpliwości tego kto je w świat wypuszcza. Niektórzy tak lubią. Przyczyny są różne. Moim zdaniem należy takim osobom współczuć, albo chorzy albo totalnie nie dowartościowani. I tak i tak, ciężko im w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas wolno miec tylko jeden! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:09 ja sprawdziłem - WOLNO MIEC TYLKO JEDEN! Tylko jeden nick przysługuje danemu forumowiczowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Koniuszko Re: wolno miec tylko jeden! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:55 Gdzie to można sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: wolno miec tylko jeden! IP: 62.69.200.* 17.04.05, 21:32 gdzie to sprawdziłeś? pytam, bo jak podałem, mam dwa. czy jakaś kara czeka mnie w związku z przyznaniem się? andreas to nie żart! pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Pazdzioch Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: *.icpnet.pl 17.04.05, 21:41 Marian, przypominam ci, ze kazdy uczciwy Pazdzioch ma JEDEN NICK. Pozdro dla wszystkich Pazdziochow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Paździoch Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 21:44 właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Boczek inny nick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:54 Marian. Ty tu se dyskutujesz a ja tymczasemzająłem cały kibel i nie wyjdę. Jest mój do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: inny nick IP: 62.69.200.* 17.04.05, 22:33 pasiesz się wyrobami 'constar' stąd skutki. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: inny nick IP: 62.69.200.* 17.04.05, 22:52 Powiem Wam, że przemyślałem sprawę i myślę, że ilość nicków nie ma znaczenia. Nie ma znaczenia nawet, kto ma, jakiego nicka. Nawet uważam, że anonimowi mogą być. Ważne jest, co jest w treści, posta. Nawet jak się nie zgadzamy z treścią albo ktoś nas atakuje (może jako anonim) powinniśmy nad tym się zastanowić. Tak! Tylko treść jest ważna! MP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: inny nick IP: 62.69.200.* 17.04.05, 22:57 Tak jest! Internet to wolne medium! Odpowiedz Link Zgłoś