Dodaj do ulubionych

ile nicków można mieć na tym forum?

IP: 62.69.200.* 16.04.05, 21:46
1,2,3,4,5,6, czy dowolną ilość?
ile? czy są jakieś przepisy regulujące te kwestie.

mp

Obserwuj wątek
    • Gość: Antyknajak Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 22:27
      Nie ma w tej kwestii jednoznacznego prawa lub regulaminu. Jest jednoosobowy
      sędzia w tym zakresie posługujący się m.in. nickiem stella_marris. W każdym
      przypadku wątplipowości w tej sprawie włąsnie stella wyinterpretowywuje. W tej
      sprawie zwracaj się o wykładnię do stelli.
      • Gość: Marian Paździoch Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: 62.69.200.* 17.04.05, 13:47
        skoro nie ma żadnego prawa regulującego kwestie ilości, to może forumowicze
        sami przyznają się do ilości używanych nicków.
        sam mam oprócz marian paździoch, 'michael urman' to nick z czasów kiedy byłem
        fanem tego skoczka.
        przyznanie się wielonickowców nie jest wielkim aktem odwagi, ale uwiarygodniło
        by pisane posty. tak mi się wydaje przynajmniej, ponieważ i tak można się
        domyślić, że na niektóre wątki, pytania i odpowiedzi zadaje i odpowiada ta sama
        osoba.

pozdrawiam serdecznie! mp

• Gość: zona pijaka Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.04.05, 14:45
          Od kiedy zes sie taki swietoj.ebliwy zrobil Maryjanku Pazdzioszku?
        • tra_lala Re: ile nicków można mieć na tym forum? 17.04.05, 19:46
          Marian - niektorzy lubia ze soba i do siebie gadac, nie czepiaj sie:-))
          Co za roznica ile kto ma nickow, gdyby chciano sie spersonalizowac toby
          przedstawiano sie z nazwiska i imienia.
          • Gość: Marian Paździoch Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: 62.69.200.* 17.04.05, 19:58
            rzeczywiście, zadałem głupie pytanie, przecież nikt sie nie przyzna.
            nie czepiam się więc, i przepraszam za tzw. 'quo vadis'

• Gość: Marian Koniuszko Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:54
              Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a):

> rzeczywiście, zadałem głupie pytanie, przecież nikt sie nie przyzna.

Pytanie twoje nie jest głupie, bo nieraz sam się nad tym zastanawiałem
              że nagle pojawiają się nicki których nigdy przedtem nie widziałem i ostro
              atakują i to nie merytorycznie tylko osobiście jakąś osobę, podejrzewam że
              za tymi nickami kryje się jedna osoba ,osobiście tych postów nie czytam bądz
              czytam pobieżnie nie przywiązując do nich uwagi .Na poznańskim forum GW
              niektórzy forumowicze ujawnili się z imienia i nazwiska a nawet pokazali
              swoje foto i krótko napisali osobie.
              napastnicy wolą pozostać anonimowi.
    • Gość: e.beata Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 20:00
      Ilość nicków zależy od cierpliwości tego kto je w świat wypuszcza.
      Niektórzy tak lubią. Przyczyny są różne.
      Moim zdaniem należy takim osobom współczuć, albo chorzy albo totalnie nie
      dowartościowani. I tak i tak, ciężko im w życiu.
    • Gość: andreas wolno miec tylko jeden! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:09
      ja sprawdziłem - WOLNO MIEC TYLKO JEDEN!
      Tylko jeden nick przysługuje danemu forumowiczowi...
      • Gość: Marian Koniuszko Re: wolno miec tylko jeden! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:55
        Gdzie to można sprawdzić?
      • Gość: Marian Paździoch Re: wolno miec tylko jeden! IP: 62.69.200.* 17.04.05, 21:32
        gdzie to sprawdziłeś?
        pytam, bo jak podałem, mam dwa.
        czy jakaś kara czeka mnie w związku z przyznaniem się?
        andreas to nie żart!

• Gość: Maryla Pazdzioch Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: *.icpnet.pl 17.04.05, 21:41
      Marian, przypominam ci, ze kazdy uczciwy Pazdzioch ma JEDEN NICK. Pozdro dla
      wszystkich Pazdziochow.
      • Gość: Gapiszon Paździoch Re: ile nicków można mieć na tym forum? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 21:44
        właśnie...
    • Gość: Pan Boczek inny nick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:54
      Marian. Ty tu se dyskutujesz a ja tymczasemzająłem cały kibel i nie wyjdę. Jest
      mój do rana.
      • Gość: Marian Paździoch Re: inny nick IP: 62.69.200.* 17.04.05, 22:33
        pasiesz się wyrobami 'constar'
        stąd skutki.

mp
        • Gość: Marian Paździoch Re: inny nick IP: 62.69.200.* 17.04.05, 22:52
          Powiem Wam, że przemyślałem sprawę i myślę, że ilość nicków nie ma znaczenia.
          Nie ma znaczenia nawet, kto ma, jakiego nicka. Nawet uważam, że anonimowi mogą
          być. Ważne jest, co jest w treści, posta. Nawet jak się nie zgadzamy z treścią
          albo ktoś nas atakuje (może jako anonim) powinniśmy nad tym się zastanowić.
          Tak! Tylko treść jest ważna!
          MP
          • Gość: Marian Paździoch Re: inny nick IP: 62.69.200.* 17.04.05, 22:55
            ???
            mp
            • Gość: Marian Paździoch Re: inny nick IP: 62.69.200.* 17.04.05, 22:57
              Tak jest! Internet to wolne medium!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka