Dodaj do ulubionych

• RODR"GUEZ MARADIAGA - nowy papież - Gość: H56

IP: 212.14.53.* 19.04.05, 20:30
Taki temat "rzucił" na forum w Krakowie tutaj niechciany H56.
H56 - sprawdź czy nie ma cie w Krakowie? Nie rozumiem czemu wybrałeś forum
szczecińskie? Zabaw się lepiej w Krakowie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: labatt Re: • RODR"GUEZ MARADIAGA - nowy papież - IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.05, 20:37
      Ewo -ani Twoj poprzedni,ani obecny papiez nie byliby zadowoleni z Twojego
      zachowania.Nie wspominajac tez o papiezu internetowym,ktorego wola jest miec
      jak najwiecej placacych abonament.
      "Kochaj blizniego swego jak siebie samego".
      Mowie to ja - poganka.
    • Gość: H56 Re: • RODR"GUEZ MARADIAGA - nowy papież - IP: *.comnet.krakow.pl 19.04.05, 21:02
      a ja wolę w Szczecinie. My Niemcy, mamy przywiązanie do kraju ojczystego.he,he
      • Gość: labatt Re: • RODR"GUEZ MARADIAGA - nowy papież - IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.05, 21:05
        Henryku -a jak tam zony komentarz po wyborze papieza.Wykropkuj jakby co...
        • Gość: H56 Re: • RODR"GUEZ MARADIAGA - nowy papież - IP: *.comnet.krakow.pl 19.04.05, 21:11
          wielkiego entuzjazmu nie zauwazyłem, myślała pewnie ,że papieżem zostanie
          Macharski.
          • Gość: labatt Re: • RODR"GUEZ MARADIAGA - nowy papież - IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.05, 21:14
            Przez najblizsze dni badz dla niej wyjatkowo dobry.Cierpliwie znos
            humory,przynos lakocie,powtarzaj jej,ze kochasz ja z dobrodziejstwem
            inwentarza...jakiejkolwiek narodowosci i masci bylby Jej papiez.
            • Gość: H56 jakie kochanie ? IP: *.comnet.krakow.pl 19.04.05, 23:05
              to juz tylko przyzwyczajenie.
              • Gość: labatt Re: jakie kochanie ? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.05, 23:24
                A zmus sie ...Ty / tu zmellam slowo ...mezczyzno.../.
                • henio56 Re: jakie kochanie ? 19.04.05, 23:34
                  to tak jakbyś mnie namawiała, abym z powrotem przesiadł się do Fiata 126p
                  • Gość: labatt Re: jakie kochanie ? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.04.05, 23:53
                    Jezdze VW - nowy zuczek - a za miesiac Vw transporterem przeroba....I tez super.
      • Gość: mamoniowa Re: • RODR"GUEZ MARADIAGA - nowy papież - IP: 62.69.200.* 19.04.05, 23:27
        Rozumiem, ze was Niemcow jest 56 ? :-)
        • henio56 mamoniowa , ty kobieta źle rozumiesz ! 20.04.05, 00:15
          he,he
      • Gość: Gabi Re: • RODR"GUEZ MARADIAGA - nowy papież - IP: *.chello.pl 20.04.05, 07:31
        H56:(
        Mieszkam w Szczecinie i nie czuje się niemką debilizm przez Ciebie przemawia i
        tyle:(
        A co do nowego Papieże to ma bardzo trudna droge do przejscia majac takiego
        poprzednika:)
        • Gość: H56 Benedykt XVI IP: *.comnet.krakow.pl 20.04.05, 08:57
          zapewne nowy papież bedzie chciał pokazać, ze jednak jest inny od swego
          poprzednika, dlatego też nie przyjął imienia JP III.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka