Gość: zjadliwy Gimnazja w Szczecinie są likwidowane IP: *.chello.pl 11.04.07, 23:59 hołota może w ścisku doepłniać obowiązku szkolnego dzieci możnych i rajców - w prywatnych szkołach kumpli dobrze, że Irlandia bliżej tam już nawet po polsku łatwiej się dogadać niż w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bot Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 11:36 szkoly.szczecin.pl/opinie/dodaj/Gimnazjum_nr_26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. gim 4 PO górą haha... :/ IP: *.centertel.pl 02.05.07, 20:52 No fajnie fajnie się porobilo. Ludzie od wrzesnia dopiero oni wszyscy zobaczą, że ta cała durna restrukturyzacja to jedna wielka pomyłka. PO głosowało za (...) 16 vs. 14 głosów. Przegralismy........................ Ale zapamiętajcie sobie, kochani radni szczecińscy: my nadal "bedziemy" uczniami gim 4 a Wy nadal bedziecie przegladac głupie rankingi na których poziom nauczania nadal będzie spadał, bo tam ludzkich warunków nie będzie do nauki! A tyle bylo halasu z programem pana Giertycha ZERO TOLERANCJI. powinni dopisać "... na 50 m2 z 600 uczniami - pozostało nam się modlić"....... Pzdr dla 2b eh :/ Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Gimnazja w Szczecinie 02.05.07, 21:04 Bravo, tacy uczniowie to skarb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Do Magdy z gim. 26 IP: *.CNet.Gawex.PL 03.05.07, 12:30 Polecaj raczej szóstoklasistOM. Ortografia raczej kiepsko w tej szkole stoi, co? Odpowiedz Link Zgłoś
miela Re: Gimnazja w Szczecinie 03.05.07, 17:43 Tutaj jest więcej informacji o gimnazjach w Szczecinie -> szkoly.szczecin.pl/gimnazja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 21:28 Dobra... mówicie co chcecie ale i tak gimnazjum numer 13 w ZSO nr 8 jest najlepsze!!!! Mamy wszystko co tylko szkole trzeba plus świetnych nauczycieli!! bardzo polecam ;] wpadajcie do nas...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: langus Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:19 chodżcie do KATGIMa!!! nie trzeba być religijnym, ale jest świetnie i wesoło;) sami weseli ludzie tam chodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.devs.futuro.pl 07.07.07, 14:38 no co ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 16:54 Po trzech semestrach nauki w "szestnastce", nadal twierdzę, że zrobiłam najlepszy wybór z możliwych. Nauczyciele są wymagający, ale do tej szkoły idą ludzie, którzy poważnie traktują swoją przyszłość. Wcale nie jest to szkoła dla kujonów. atmosfera jest świetna. Cała szkoła jest niezwykle zgrana. Mundurki może nie są zbyt piękne, ale w nich każdy czuje się częścią szkoły. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.szczecin.mm.pl 03.07.11, 20:43 no to gratulację! Szkoda, że nie wszyscy nauczyciele w tej szkole są mądrzy, wymagający, super. Są też zupełnie przeciętni, co to każą na lekcji czytać podręcznik i robić ćwiczenia, a jak ktoś czegoś nie zrozumie, to usłyszy odpowiedź: "a odczego masz podręcznik?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 17:01 Moja średnia wynosi jakieś 4,6... chciałbym uzyskać jakiś porad, do jakich gimnazjów składać papiery, bo do mojego rejonowego (G26), nie mam zamiaru iść. Na oku mam 9, 32 i 19. Co sądzicie o nich? Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamrudolf12 Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 22:09 Może napisze ktoś coś o 32, 42 bo chiałbym do nich pójść ale nie znam opini żdnego ucznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptysiak Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 17:52 Jezeli chodzi o 42 to powiem, ze atmosfera jest super. Faktem jest ze nauki jest chyba nawet wiecej niz w 16 ale to sie nam kiedys przyda, a nauczyciele no jak wszedzie... w kazdym razie polecam kazdemu;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karcia Gimnazja w Szczecinie IP: *.chello.pl 25.02.08, 15:57 Chciłabym się dowiedzieć czy w gimnazjum nr 42 jest klasa ogólna!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 17:56 W gim.42 nie ma klasut ogólnej jest klasa z poserzonym niemieckim, lub angielskim i bedzie z francuzkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karcia1 Gimnazja w Szczecinie IP: *.chello.pl 25.02.08, 19:35 Czy ktoś mogłby mi powiedzieć jakie jest najlepsze gimnazjum w Szczecinie?? Mi sie wydaje, że jest to 16 lub 46, ale slyszałam różne poglądy na ten temat. Kolega również mi powiedział, że w 16 jest wyścig szczurów o naukę, a wy lub uczniowie tej szkoły jak myślicie??? Proszę o szybką odpowiedź, bo do 29 lutego jest termin skladania podań!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Gimnazja w Szczecinie 25.02.08, 22:03 jak już potrafisz znaleźć tę strone to i powinnaś potrafić strony gimnazjów,do których jest w tym tygodniu nabór znaleźć ,a więc nr 14, 16, 32, 42 i 46,azadajesz nieporadne pytanie jakie sa profile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tucha Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 18:29 powiedzcie mi proszę coś o gim, nr 27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tucha Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 20:03 a 9 jest dobra?....pomocy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 17:02 Czy ktoś może powiedzieć mi coś o gimnazjum nr 12?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola 26 IP: 77.88.178.* 11.03.08, 17:15 wcale ,że nie.Nasze gimnazjum ma dobrych nauczycieli,tylko uczniowie uczyc się nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Gimnazja w Szczecinie IP: *.globalconnect.pl 02.04.08, 21:40 12 moim zdaniem to super gim fajowi xD ludzie super nauczyciele i extra atmosfera. wiekszosc ludu jest tam z sp35 ale i tak jest duzo ludzi z innych szkol sa klasy profilowane w tym roku jest: sportowa, medyczna, prawna, krajoznawcza, humanistyczna, matematyczna moim zdaniem najlepsza jest sportowa bo jest 5 wf a w zwyklej 4 xD sa testy sprawnosciowe ale nauczyciele wf sa super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.chello.pl 05.04.08, 21:09 Witam, czy to prawda że w G13 jest mnóstwo narkotyków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lily Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 20:57 Gm 12 jest najgorsze z morzliwych, brud smrud i ubustwo. Fatalne warunki, ciągle nowe zakazy. A nauczyciele są surowi, nie uprzejmi. Biblioteka- szkoda gadać. I nawet porządnej szatni nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuś Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.chello.pl 08.03.09, 15:39 12 wcale nei jest najorsza !! jest jednym z lepszych gim w szczecinie !! szatnie są normalne tak by pozostawic kurtki bo butów nie trzeba zmieniac.... w bibliotece są jedynie wszystkie potrzebne lektóry.....nauczyciele super zabawni i wogóle atmosfera też spoko a mundurki ta się przeżyc tylko kamizelka na zmiane z koszulką do noszenia......pozdrawiam i zapraszam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozak Re: Gimnazja w Szczecinie IP: 212.14.63.* 03.06.09, 14:14 Nieźle , trzy błędy ortograficzne w jednym zdaniu ... Do jakiego gimnazjum chodzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Gimnazja w Szczecinie IP: *.chello.pl 17.06.08, 16:57 Ludzie mam pytanie co myślicie na temat gimnazjum numer 8 ? Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Gimnazja w Szczecinie 18.06.08, 08:07 A skąd wiesz, że najlepsze? Rozumiem, że również byłaś w pozostałych taką samą ilość czasu i obiektywnie oceniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.xdsl.centertel.pl 16.10.08, 17:58 Nie idzie do salez na ku sloncu same bazyle i kuje ja juz jestem 2 rok i nie polecam zbyt brzydcy ludzie jeszcze drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :PP Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 20:01 Ja idę do salezjan na ku słońcu czy jest to dobra szkoła ?? I nie trzeba się w niej dużo uczyć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filipo Gimnazja w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 21:33 polecacie gimnazjum nr. 10? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Gimnazja w Szczecinie IP: 213.155.169.* 21.01.09, 22:20 Chciałabym też się dowiedzieć jaka jest wasza opinia o gimnazjach 10 i 18 bo mam je na oku. Czy ludzie plotkują i czy np. jak ktoś jest chudy albo gruby to mu dokuczają ? Mam mentlik w głowie bo każdy mówi o każdej szkole co innego. Nie wiem co wybrać 10 czy 18 pomóżcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doczka Re: Gimnazja w Szczecinie IP: *.szczecin.mm.pl 15.02.09, 15:18 moja siostra chodziła do 18 podobjo fajna szkoła :P Wiecie do kiedy się skaładad do gim.?;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artix Gimnazja w Szczecinie IP: *.globalconnect.pl 19.02.09, 20:49 Mam dylemat: iść do 16, 10, 42 czy 46. Pomóżcie mi dokonać wyboru i piszcie opinie na temat tych gimnazjum. PS mam średnią 5,6 z I półrocza 6 klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artix Gimnazja w Szczecinie IP: *.globalconnect.pl 19.02.09, 20:57 W ogóle po co wymyślili gimnazja? Bez nich też dałoby się żyć. Najlepiej by było gdyby było tak jak kiedyś, czyli 8 klas podstawówki, a potem dopiero liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julex Gimnazjum nr 16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 21:03 Chciłabym się dostać do gimnazjum nr 16 ( mam średnią 6.0). Czy mam jakieś szanse? A tak w ogóle, to jak tam jest? Czy 16 jest fajna? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Gimnazjum nr 16 08.03.09, 16:33 trochę za późno na takie pytania, bo rekrutacja w toku ,a termin przyjmowania dokumentów minął prawie 2 tygodnie temu Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Gimnazjum nr 16 11.01.10, 21:28 Widze Julex, ze nawet tak prostym zartem umiesz zlapac na haczyk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 16 the best! Gimnazja w Szczecinie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.04.09, 21:00 Jak w 26 tak uczą pisowni, to gratuluję... Odpowiedz Link Zgłoś