Dodaj do ulubionych

Koniec Szczecina

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 22:30
Nie uwierzycie, stało się. Skorumpowani czerwoni z miejskiego zarządu SLD
wybrali ze kandydatem na prezydenta Szczecina /ich kandydatem/ ma być Mundek
Runowicz / nawet Malanowska zwraca się do niego k.. ma../ Pomóżcie!!! Ludzie
dobrej woli wszyscy uczciwi proszę pomóżcie zróbmy cos dla tego umęczonego
miasta. Proszę tylko piszcie konkretnie.
Obserwuj wątek
    • lupin2 Nie,to koniec czerwonych.Przestaną istnieć -super 27.06.02, 22:55
      Gość portalu: KOKER napisał(a):

> Nie uwierzycie, stało się. Skorumpowani czerwoni z miejskiego zarządu SLD
      > wybrali ze kandydatem na prezydenta Szczecina /ich kandydatem/ ma być Mundek
      > Runowicz / nawet Malanowska zwraca się do niego k.. ma../ Pomóżcie!!! Ludzie
      > dobrej woli wszyscy uczciwi proszę pomóżcie zróbmy cos dla tego umęczonego
      > miasta. Proszę tylko piszcie konkretnie.

Ton masz patetyczny Koker.Sorry ale dla mnie to dobra wiadomość.
      Ja jestem z tej informacji (o ile jest prawdziwa, nie wiem tego) zadowolony.
      Dlaczego ? Dlatego , że po upadku AWS-u upadnie teraz i skompromituje się tą
      kandydaturą szzczecińskie SLD. Dwie największe mafie przejda do zaniku. Unia
      Wolności juz tam jest.
      Zacznie się w końcu normalnie. Partie w zaniku, a My Obywatele tego miasta
      stworzymy samorząd, co to co teraz jest to kabaret - nie samorząd. SLD posadziło
      tam m.in. kilka swoim damskich i męskich sekretarek.

• Gość: Swarozyc Re: Nie,to koniec czerwonych.Przestaną istnieć -super IP: *.telia.com 27.06.02, 23:34
        Nie popadajmy w czarna rozpacz, ktora jest zlym doradca. Napewno sie z tego
        wykaraskamy choc jest wielu wsrod nas ktorzy zlo czynia za co powinni cierpiec.
        Ukarac zloczyncow i i do wspolnej roboty, choc nie umiemy wspolnie pracowac.
    • Gość: MAJA Re: Koniec Szczecina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.06.02, 23:35
      Sochański pod koniec swojej kadencji też był pewien swojego sukcesu w wyborach
      samorządowych. A tu klapa! On oraz "wszyscy ludzie prezydenta" - pamiętne
      bilboardy - ponieśli sromotną klęskę. Przecież ludzie widzą, że poza
      porcelanowym uśmiechem, Runowicz NIC sobą nie reprezentuje.
    • Gość: Koker Re: Koniec Szczecina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 07:04
      Dziekuję za słowa otuchy ale gdzie jest ten kto poprowadzi Szczecin /badź
      raczej wyprowadzi z zapaści/ Powinny powstac nowe bezpartyjne struktury
      niekoniecznie formalnie zorganizowane aby glosując na ludzi prawych i uczciwych
      dały odpór czerwonym czarnym i innym kolorowym.
      • Gość: Tomik Re: Koniec Szczecina IP: *.ncr.com 28.06.02, 08:21
        Bardzo dobre pytanie Koker! Zobaczymy jaka będzie frekwencja - boję się, że
        jak zwykle czyli skromniutka.... Potem zaczną się standardowe narzekania: kto
        nami rządzi. Bo narzekać jakby łatwiej niż ruszyć d... i coś zrobić :)Nawet
        dla siebie! eeee, chyba się frustruję:))) Obym nie miał racji :)))
        • Gość: Kostia Frustracja jest naturalna jak rzyganie... IP: *.xtra.pl 30.06.02, 08:32
          Gość portalu: Tomik napisał(a):

> Bardzo dobre pytanie Koker! Zobaczymy jaka będzie frekwencja - boję się, że
          > jak zwykle czyli skromniutka.... Potem zaczną się standardowe narzekania: kto
          > nami rządzi. Bo narzekać jakby łatwiej niż ruszyć d... i coś zrobić :)Nawet
          > dla siebie! eeee, chyba się frustruję:))) Obym nie miał racji :)))

Był taki smurf. Smurf Maruda. Zwykł mawiać na każdym kroku : to się nie uda?

Kra kra kra kra kra kra kra kra kra kra kra ...
          Natomiast frustracja nie jest chyba czymś złym (nie mylić z depresją).Chociaż
          jest jej wiele znaczeń. Zdrowa frustracja często mobilizuje i często jest Tomikkk
          naturalną reakcją, więc czego się wstydzisz?
          Frustracja na to co jest, jest tak naturalną rzeczą jak rzyganie podczas dużego
          sztormu. Jeżeli ktoś nie rzyga , to nie jest to normalne.
    • Gość: Rychu Re: Koniec Szczecina IP: *.members.com.pl 28.06.02, 09:14
      Nie dramatyzuj. Faktem jest, że sytuacja jest nieciekawa. Lud zagłosuje nawet
      na Kaczora Donalda, jeżeli będzie kandydował z SLD (vide: senator Christowa).
    • Gość: Gdyniani Aż żal Szczecina IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 00:11
      Nie macie szczęścia do prezydentów i kandydatów. Agent Jurczyk, aferzysta
      Koćmiel, paprotka Runowicz. Może teraz będzie lepiej (Teresa Lubińska??)
      • Gość: Koker Re: Aż żal Szczecina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 07:53
        Gdynianin, masz racje trzeba stad spier.. porownaj /porownajcie / takie miasta
        jak Wroclaw, Poznan, Trojmiasto tam tez sa czerwoni ale gospodarka liczy sie
        przede wszystkim atu? Tylko koterie bialych czarnych no i CZERWONYCH a na czele
        najlepiej jak totalni nieudacznicy, ktorzy nigdy nie prowadzili zadnej wlasnej
        firmy i nawet nie maja doswiadczen jak wyglada bankructwo czy upadlosc /vide
        stocznia/. Ogladalem bilbordy Pana Łuszczewskiego, moze On bylby właściwy.
        Nigdzie chyba nie jest umoczony, a o ile wiem forse ma. Moze ktos mi napisze
        wiecej o Nim bo tematu tej pały co robi wystepy w Szczecinie nie mam juz siły
        opisywac
        • Gość: Kostia To dobry kandydat. IP: *.xtra.pl 30.06.02, 08:26
          Gość portalu: Koker napisał(a):

> Gdynianin, masz racje trzeba stad spier.. porownaj /porownajcie / takie miasta
          > jak Wroclaw, Poznan, Trojmiasto tam tez sa czerwoni ale gospodarka liczy sie
          > przede wszystkim atu? Tylko koterie bialych czarnych no i CZERWONYCH a na czele
          >
          > najlepiej jak totalni nieudacznicy, ktorzy nigdy nie prowadzili zadnej wlasnej
          > firmy i nawet nie maja doswiadczen jak wyglada bankructwo czy upadlosc /vide
          > stocznia/. Ogladalem bilbordy Pana Łuszczewskiego, moze On bylby właściwy.
          > Nigdzie chyba nie jest umoczony, a o ile wiem forse ma. Moze ktos mi napisze
          > wiecej o Nim bo tematu tej pały co robi wystepy w Szczecinie nie mam juz siły
          > opisywac

Luszczewski to biznesmen. Zarządza inwestycjami kapitału amerykańskiego.
          Zdecydowanie wie , co i jak przyciąga inwestorów. Jeżeli chcemy pracy i
          konsumpcji na dobrym poziomie- to dobry kandydat.
        • Gość: poznan STOCZNIA=MIĘDZYNAR. TARGI POZNAŃSKIE?? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.07.02, 01:31

> Gdynianin, masz racje trzeba stad spier.. porownaj /porownajcie / takie miasta
          > jak Wroclaw, Poznan, Trojmiasto tam tez sa czerwoni ale gospodarka liczy sie
          > przede wszystkim atu? Tylko koterie bialych czarnych no i CZERWONYCH a na czele
          >
          > najlepiej jak totalni nieudacznicy, ktorzy nigdy nie prowadzili zadnej wlasnej
          > firmy i nawet nie maja doswiadczen jak wyglada bankructwo czy upadlosc /vide
          > stocznia/. Ogladalem bilbordy Pana Łuszczewskiego, moze On bylby właściwy.
          > Nigdzie chyba nie jest umoczony, a o ile wiem forse ma. Moze ktos mi napisze
          > wiecej o Nim bo tematu tej pały co robi wystepy w Szczecinie nie mam juz siły
          > opisywac

Koker w Poznaniu też nie jest różowo zobacz jak rozp....ją Targi.
          To woła o pomstę do nieba. Też jest taki pajac który obstawia się koleżkami,
          opłaca naszymi pieniędzmi (Targi są wciąż państwowe) kampanie wyborcze. Firmy
          których właścicielami są jego przydupasy obsługują Targi, tak , że nawet kasjerki
          nie są pracownicami MTP i okradają je(Targi) w ciągu kilku lat na 8 milionów zł.
          Myślisz że PPPolicja się tym przejęła????? Ni huja (sorki ale jestem wku...)
          A miasto (ma 40% udziałów) i nie robi nic!!!! Jaki z tego morał????
          Wszystkie kanalie jadą razem na jednym wózeczku (a nie jest nim wóz drabiniasty
          raczej S-klasa).
          Wykopmy sukinsynów na zbity pysk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          I w Szczecinie i w Poznaniu i..... wszędzie AMEN

P.S. Pozdro dla moich znajomych ze Szczecina
          bula
          • etaxi Re: STOCZNIA=MIĘDZYNAR. TARGI POZNAŃSKIE?? 02.07.02, 15:36

> Wykopmy sukinsynów na zbity pysk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            > I w Szczecinie i w Poznaniu i..... wszędzie AMEN

Bóg zapłać !
            Szczęść Boże !
            AMEN

• lupin2 Mundek - kandydat. Nie widzicie związku? Czy co ? 30.06.02, 08:56
      Nominacja Runowicza na kandydata na Prezydenta przez Zarząd SLD Pana
      Napieralskiego , ma wiele prostych powodów . Oto dwa , które były publikowane
      (oficjalne) :
      1. Runowicz dawał pojeżdzić Napieralskiemu służbowym Volvo. Na młodych
      dzieciakach , robi to wrażenie.
      2. Runowicz mianował do Rady Nadzorczej Warsztatów Naprawczych Sp. z o.o.
      (narażając się prasie) dwóch nie mających właściwego wykształcenia- kumpli
      Napieralskiego.
      I już.
      Ktoś tu napisał, że to dobrze. I ma rację. To zakończy rządy SLD na zawsze w
      szczecinei. Runowicz, Napieralski, Piechota przegrają.
      Runowicz to zepsuty moralnie człowiek, poruszający się jak ryba wśród takich
      jak on.
      Orwell i Tyrmand pisząc o totalitaryżmie i komuniżmie pisali o nim.

• Gość: szcz Puzyna (?) IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 20:31
      Ja bym poparł Puzynę. 10 lat w Sejmie niezłego i sprawnego posłowania daje
      jakieś lepsze gwarancje.
      • Gość: zen Re: Puzyna (?) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.06.02, 22:05
        10 lat w Sejmie daje gwarancję całkowitego oderwania od problemów normalnych
        ludzi i Szczecina. Natomiast daje też gwarancję, że facet jest powiązany z tymi
        wszystkimi, którzy w tym samym czasie byli też w Sejmie. Na pewno nie daje to
        gwarancji umiejętności zarządzania i prawidlowego gospodarowania. No chyba, że
        dietą poselską.
        • Gość: Laufer 1 zen. Jesteś wielki. 100% zgoda (no txt) IP: *.xtra.pl 01.07.02, 06:09
          Gość portalu: zen napisał(a):

> 10 lat w Sejmie daje gwarancję całkowitego oderwania od problemów normalnych
          > ludzi i Szczecina. Natomiast daje też gwarancję, że facet jest powiązany z tymi
          >
          > wszystkimi, którzy w tym samym czasie byli też w Sejmie. Na pewno nie daje to
          > gwarancji umiejętności zarządzania i prawidlowego gospodarowania. No chyba, że
          > dietą poselską.

• Gość: Leon Re: Koniec Szczecina - potrzebny lekarz? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 22:55
      Wśród chorób psychicznych schizofrenia wyróżnia się tym, że stanowi szczególne
      wyzwanie nie tylko dla człowieka nią dotkniętego, ale i dla jego bliskich oraz
      dla społeczności lokalnej i całego społeczeństwa.
      Wiąże się bowiem często z utratą zaufania do siebie i innych, z dramatyczną
      zmianą sposobu przeżywania rzeczywistości, a także z bolesnym ograniczeniem
      panowania nad własnymi myślami, uczuciami i działaniem.
      Przeżycia i zachowania chorego są często niezrozumiałe dla jego bliskiego i
      dalszego otoczenia. Nierzadko wzbudzają strach i poczucie bezradności.
      Z wielu codziennych obserwacji wynika, że opinie o tej chorobie i osobach nią
      dotkniętych opierają się na licznych stereotypach i uprzedzeniach.
      Chorzy psychicznie, w tym zwłaszcza chorzy na schizofrenię, doświadczają ze
      strony osób zdrowych wielu niechętnych reakcji, bywają piętnowani, odsuwani lub
      nawet dyskryminowani.
      Często traktowani są inaczej, z reguły gorzej niż inni chorzy - odmawia się im
      zainteresowania, szacunku, troski, równych praw, a także właściwych nakładów na
      opiekę zdrowotną i pomoc społeczną MOPS.
      • Gość: Laufer 1 potrzebny lekarz IP: *.xtra.pl 01.07.02, 06:05
        Gość portalu: Leon napisał(a):

> Wśród chorób psychicznych schizofrenia wyróżnia się tym, że stanowi szczególne
        > wyzwanie nie tylko dla człowieka nią dotkniętego, ale i dla jego bliskich oraz
        > dla społeczności lokalnej i całego społeczeństwa.
        > Wiąże się bowiem często z utratą zaufania do siebie i innych, z dramatyczną
        > zmianą sposobu przeżywania rzeczywistości, a także z bolesnym ograniczeniem
        > panowania nad własnymi myślami, uczuciami i działaniem.
        > Przeżycia i zachowania chorego są często niezrozumiałe dla jego bliskiego i
        > dalszego otoczenia. Nierzadko wzbudzają strach i poczucie bezradności.
        > Z wielu codziennych obserwacji wynika, że opinie o tej chorobie i osobach nią
        > dotkniętych opierają się na licznych stereotypach i uprzedzeniach.
        > Chorzy psychicznie, w tym zwłaszcza chorzy na schizofrenię, doświadczają ze
        > strony osób zdrowych wielu niechętnych reakcji, bywają piętnowani, odsuwani lub
        >
        > nawet dyskryminowani.
        > Często traktowani są inaczej, z reguły gorzej niż inni chorzy - odmawia się im
        > zainteresowania, szacunku, troski, równych praw, a także właściwych nakładów na
        >
        > opiekę zdrowotną i pomoc społeczną MOPS.

Leon, nie wiedziałem. OK .
        Jak jest to u Ciebie choroba , a nie głupota czego nie wiedziałem, to APELUJĘ
        do Twoich adwersarzy aby Ci "poluzowali". Ja od dzisiaj będę Ci mówił komplementy.
        Ja Cie rozumiem. W Twoim środowisku Cię nie rozumieją i nie doceniają, ale ja
        Cię rozumiem.

• Gość: Hania Re: Koniec Szczecina IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 01.07.02, 03:36
      Ale dlaczego my tak placzemy? Popatrzmy prawdzie w oczy. Runowicz i spolka
      nieweszli do miejskiego ratusza w wyniku zamachu stanu, zostali oni tam
      osadzeni wola wiekszosci mieszkancow Szczecina. Tak bedzie zawsze, gdy bedziemy
      bojkotowali wybory. Czerwoni byli, sa i beda zawsze skonsolidowni i swoje glosy
      zawsze oddadza na postkomune. Gdy niepojdziemy wszyscy do wyborow, to nastepna
      kadencje bedziemy mieli taka sam.
      • Gość: Laufer 1 Haniutce IP: *.xtra.pl 01.07.02, 06:07
        Gość portalu: Hania napisał(a):

> Ale dlaczego my tak placzemy? Popatrzmy prawdzie w oczy. Runowicz i spolka
        > nieweszli do miejskiego ratusza w wyniku zamachu stanu, zostali oni tam
        > osadzeni wola wiekszosci mieszkancow Szczecina.
        Hanka. Racja po Twojej stronie. Jedno malutkie "ale..." : ta ekipa nie została
        wybrana wolą większości mieszkańców.
        Natomiast co resztay absolutnie tak.

• Gość: Hania Re: Haniutce IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 02.07.02, 06:04
          Gość portalu: Laufer 1 napisał(a):

> Hanka. Racja po Twojej stronie. Jedno malutkie "ale..." : ta ekipa nie została
          > wybrana wolą większości mieszkańców.
          > Natomiast co resztay absolutnie tak.
          >
          Dzieki Ci Lauferku, jestes mily.
          Jest jednak jedno male "ale". Nieobeci sie nielicza. A wiec poniewaz mniejszosc
          poskomunistyczna byla wiekszoscia w ostatnich wyborach, to wlasnie dlatego
          pokonali nas wieksza iloscia glosow.
          I dlatego jeszcze raz mowie, ze jezeli wolimy trzymac nasze tylki w domu, to
          pozniej niewyplakujmy swoich zalow daremnych. To nie jest sprawa tylko
          szczecinskich wyborow. Tak bylo w ostatnich wyborach do sejmu i tak bylo w
          ostatnich prezydenckich wyborach. My usuwalismy komune spiac na styropianie,
          siedzac w zakladach pracy, brudni, niewyspani i niepewni. Oni nas teraz usuwaja w
          bialych kolnierzykach i w pelnym swietle jupiterow. Jezeli znow dopuscimy do tego
          ze malutka mniejszosc czerwonych znow w nadchodzacych wyborach okaze sie
          wiekszoscia, to nieplaczmy nad swoim zasranym zyciem.
          • Gość: Laufer 1 Sympatycznej Haniutce IP: *.xtra.pl 02.07.02, 08:28
            Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: Hania napisał(a):
            >
            > Jedno malutkie "ale..." : ta ekipa nie zos
            > tała .My usuwalismy komune spiac na styropianie,
            > siedzac w zakladach pracy, brudni, niewyspani i niepewni. Oni nas teraz usuwaja
            > w
            > bialych kolnierzykach i w pelnym swietle jupiterow. Jezeli znow dopuscimy do te
            > go
            > ze malutka mniejszosc czerwonych znow w nadchodzacych wyborach okaze sie
            > wiekszoscia, to nieplaczmy nad swoim zasranym zyciem.

Znaowu jedno małe "ale" , Haniutka. Dla mnie leżący na styropianie :
            1. opasający się w kupowaniu gruntów naokoło leżący kiedys na styropianie
            Lisewski Władek i sprzedający państwowe komu popadnie
            2. kupujący na "złotą kartę" visa Komołowski, który słuchając Pink Floyd tak
            często mysli o stoczniowcach jak mój dziadek (83lata) o sexie
            3. zarządzający upadłą stocznią, też leżący kiedyś na styropianie Tałasiewicz
            , to też "czerwoni".
            Moje określenie pojęcie "czerwonego" wynika z Orwellowskiego pojęcia tego
            słowa, a nie z przynależności. Mój pogląd tak dla jasności i uczciwości
            wyjaśniam, Tobie
            Również z wyrazami sympatii.
            Laufer 1
    • Gość: Koker Re: Koniec Szczecina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 06:36
      Nabardziej zmartwil mnie pozan-=sadzilem ze tam jednak jest zdrowiej i lepiej.
      Prosze abys wymienial ze mna uwagi, ?wkrotce zaloguje poczte-ale chybe zmienie
      tez nick bo ten nie jest najtrafniejszy-napisze/ bo jak moze zauwazyles pisza
      tu same komuchy-niech Ciebie nie zmyla te wysublimowane haslo-teksty czytaj
      miedzy wierszami-oni sa wszedzie trzeba ich tepic moze wujek Bush wynalazl
      jakis srodek. pozdrawiam wszystkich ktorzy zycza dobrze Szczecinowi i Polsce.
      • Gość: Tomik Re: Koniec Szczecina IP: *.ncr.com 02.07.02, 08:46
        Eeee, Koker - jakoś dziwnie to zabrzmiało ...:) Ale Laufer i Hania mają rację
        i mimo, że w wielu sprawach z Laufrem się nie zgadzamy :))) to tu zgodność
        jest pełna jak w radzieckim parlamencie - wybory blisko, kartka wyborcza to
        naprawdę potężna broń - zróbmy z niej wszyscy użytek. Ależ nudny jestem,
        nie?... :)))
      • Gość: bula do Koker'a IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.07.02, 15:25

> Nabardziej zmartwil mnie pozan-=sadzilem ze tam jednak jest zdrowiej i lepiej.
        > Prosze abys wymienial ze mna uwagi, ?wkrotce zaloguje poczte-ale chybe zmienie
        > tez nick bo ten nie jest najtrafniejszy-napisze/ bo jak moze zauwazyles pisza
        > tu same komuchy-niech Ciebie nie zmyla te wysublimowane haslo-teksty czytaj
        > miedzy wierszami-oni sa wszedzie trzeba ich tepic moze wujek Bush wynalazl
        > jakis srodek. pozdrawiam wszystkich ktorzy zycza dobrze Szczecinowi i Polsce.

Wejdź sobie na forum Poznań i Inwestycje to poczytasz coś o MTP i ich szefowi
        Bogusiowi Z.

Pozdro bula
    • Gość: zibi Re: Koniec Szczecina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.07.02, 08:52
      Kartka wyborcza, to straszna broń przeciwko zlodziejom, nieudacznikom i
      zwyczajnym durniom. Ale trzeba nią strzelać, a nie teoretyzować.
    • Gość: jerzy Re: Koniec Szczecina / pada deszcz IP: *.osowo.pl 02.07.02, 15:31
      CHYBA KONIEC !!!
      ZALEWA NAS W TEJ CHWILI!
      znowu nieprzejezdne drogi / brak kanalizacji
      • Gość: Gryf Re: Koniec Szczecina / pada deszcz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.07.02, 22:20
        A teraz jeszcze to forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka