Dodaj do ulubionych

Restauracja? Sphinx

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:34
Chcialam sie z Wami podzielic moja opinia nt. "restauracji" Sphinx. Otoz
bylam tam ostatnio i jak zwykle potraktowano mnie obcesowo.. Kelnerzy
fatalni, chamscy i niesympatyczni, wyglada to tak jakby robili mi łaske ze mi
podali karte badz tez przyjeli zamowienie. Jak do tej pory to zauwazylem
tylko jednego kelnera, ktory byl mily i sympatyczny - ale to chyba dlatego ze
niedawno go przyjeli... A jakie Wy macie na ten temat zdanie? Oczywiscie
jedzenie jest okej - za przystepna cene - calkiem dobre i sporo.
Obserwuj wątek
    • Gość: labatt Re: Restauracja? Sphinx IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.04.05, 21:45
      Napiwki zostawiasz?
      • Gość: palio Re: Restauracja? Sphinx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:58
        A jakby nie zostawiała, to co? Należy obsługiwać po chamsku?
        • Gość: labatt Re: Restauracja? Sphinx IP: *.hsd1.fl.comcast.net 27.04.05, 06:28
          Palio - nie nerwujsja...
          Bycie milym bez zaplaty - to wyzsza szkola jazdy.Nie kazdy ma swiadomosc etyki
          zawodowej.
          Za miesiac sprawdze to miejsce -ale juz z gory wiem,ze kelnerzy beda bardzo
          mili.Takie jest moje doswiadczenie z gastronomia szczecinska.
          • Gość: Treo Re: Restauracja? Sphinx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:46
            Co to znaczy "bycie miłym be zapłaty"??? To pensji tam nie płacą?
            To wolontariusze są?
    • Gość: Antyknajak Re: Restauracja? Sphinx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:09
      Zostawiałem napiwki ale i tak "Kelnerzy fatalni, chamscy i niesympatyczni,
      wyglada to tak jakby robili mi łaske ze mi podali karte badz tez przyjeli
      zamowienie.".
      • Gość: pieszy Re: Restauracja? Sphinx IP: *.fnet.pl 26.04.05, 22:36
        rozumiem, że najpierw napiwek, a potem kelner zastanowi się czy podać mi kartę
        czy iść na piwo do baru obok
        • Gość: labatt Re: Restauracja? Sphinx IP: *.hsd1.fl.comcast.net 27.04.05, 09:04
          Nie doceniasz "blyskotliwosci"kelnera...Pamietaj,ze kelner to czesto politol i
          prawnik w jednej osobie.Ot,bezrobocie...
          • Gość: labatt Re: Restauracja? Sphinx IP: *.hsd1.fl.comcast.net 27.04.05, 09:06
            politol =politolog:]hehe
    • piotrjg Re: Restauracja? Sphinx 26.04.05, 22:51
      Moje wrazenia to bardzo kiepskie niezbyt swieze potrawy, obsluga wolna jak
      zolwie, na napiwek trzeba zapracowac chocby tylko usmiechem.
      Poznanski Sphinx jest przyjazniejszy, szczecinskiego nie polecam.
    • Gość: Agnieszqa Re: Restauracja? Sphinx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 07:08
      Na poczatku zostawialam napiwki, ale po kilku wizytach kiedy kelnerzy i tak
      byli niekulturalni itd. dalam sobie spokoj, bo napiwek to forma uznania/nagrody
      za dobra i mila obsluge... A reszta jest milczeniem
      • Gość: labatt Re: Restauracja? Sphinx IP: *.hsd1.fl.comcast.net 27.04.05, 07:19
        I bardzo dobrze....Tez bym tak zrobila .
        • Gość: labatt jezeli pozwolisz... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 27.04.05, 07:25
          dam Tobie mala rade.Wymagaj...Jest cos nieslychanie motywujacego w obslugiwaniu
          wymagajacego klienta."Krzywe" cisna sie na usta - ale tylko na zapleczu...
      • Gość: loko dyslektyk Re: Restauracja? Sphinx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 08:43
        po co tam chodzisz jak ci se nie podoba jest tyle kanjpek fajnych. A
        stwierdzenie nie mili i chamscy to jakeś takie ogólne podaj knkrety. np.
        uderzył kartą w stół, patrzył się w oknao jak zamawiałaś, czy co bo co
        niektórzy mają za wysokie mniemanie liczą że jak wejda do śrreedniej kategorii
        knajpy to będą kolonich skakać, jest rużnica między barem turysta a Vivaldi np.
        • Gość: Agnieszqa Re: Restauracja? Sphinx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:01
          Chodze, to za duzo powiedziane.. bylam kilka razy, z nadzieja ze bedzie
          lepiej.. ale zawiodlam sie - wiec masz racje - juz chodzic nie bede...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka