Dodaj do ulubionych

antyknajak

28.04.05, 13:43
Podaj no maila. Wyślij go na xyz-xyz@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Re: antyknajak 29.04.05, 08:34
      Antyk ty cykorze:(
      • xyz-xyz Antyk lewicowością nie zarazisz się przez maila:) 29.04.05, 09:53
        Nie mazgaj się tylko dawaj adres.
        • Gość: Fugazi mail to xyz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 09:56
          kupa, znaczy się poczta poszła.
          • xyz-xyz Re: mail to xyz 29.04.05, 10:01
            Masz na mysli kupę, tj maila z godziny 8:25? Inny nie doszedł:(
            • Gość: Fugazi Re: mail to xyz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 10:33
              ano i czekam na info.

Pozdrawiam
              Fugazi
              • xyz-xyz Re: mail to xyz 29.04.05, 10:55
                Ano i wysłałem odpowiedź o godzinie 8.34:))
              • Gość: Fugazi Re: mail to xyz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 14:10
                jakaś cenzura czy co?
                bo nic nie mam.
                wyslij ponownie.

Pozdrawiam
                Fugazi
      • Gość: Antyknajak Re: antyknajak cykor :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:07
        xyz. Mam to szczęście, że im większy kryzys gospodarczy, im wieksze kłopoty
        firm tym więcej mam zleceń. Na razie nie mam czasu na obsługę nasłanych przez
        czerwonych kontroli : Izby Skarbowej, Urzędu Skarbowego, Państwowej Inspekcji
        Pracy, Straży Granicznej :-), Wydziału Ochrony Środowiska , ABW, CBŚ i szeregu
        innych. Abyś miał jasność to przede wszytskim chodzi o obsługiwane przez mnie
        firmy, a nie o mnie. Dyskretny telefon od czerwonego lub czarnego do ..... i
        okaże się , że program restrukturyzacyjny fabryczki na ok. 100 osób będącej w
        kłopotach (moje pierwsze zlecenie z tego forum ; od szefa Renaty) i 100 osób na
        bruczek. Nici z restrukturyzacji, a którego Naczelnika to obchodzi. Liczy się
        wola (tfu!) polityków. Gdyby to chodziło tylko o mnie to no problem.
        Odezwę się w swoim czasie i to bez reklamy na forum w swoim czasie i Ty
        domyślasz się zapewne w jakim czasie.
        Pozdrawiam Cię i jestem przekonany, że lampeczkę Hennesey wypijemy. Ja na
        pochybel bolszewikom , a Ty pokurczom :-)
        Antyknajak
        • tra_lala Re: antyknajak cykor :-) 29.04.05, 18:12
          i TY antynajak zajmujesz sie ratowaniem tych firm? zaimponowales mi:-)
          • Gość: Antyknajak Re: antyknajak cykor :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:58
            tra_lala napisała:

> i TY antynajak zajmujesz sie ratowaniem tych firm? zaimponowales mi:-)
            Sorry, ale chyba przesadziłeś z tym "moim zaimponowaniem". Robię to dla
            pieniędzy. Taki zawód :-)
            • tra_lala Re: antyknajak cykor :-) 01.05.05, 15:34
              antyk - wlasciwie to mialam dopisac, ze chyba nie jestes jednym z tych pijawek
              co to na ludzkiej krzywdzie sie bogaca i jeszcze wykorzystujac swoja wiedze
              robiac w balona biednych ... bo im i tak wiatr w oczy?:-))
              • Gość: Antyknajak Re: Przyznaję się jestem krwawą pijawką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 16:30
                > antyk - wlasciwie to mialam dopisac, ze chyba nie jestes jednym z tych
                pijawek
                > co to na ludzkiej krzywdzie sie bogaca i jeszcze wykorzystujac swoja wiedze
                > robiac w balona biednych ... bo im i tak wiatr w oczy?:-))
                Zdecydowanie jestem taką krwawą pijawką.
                W przeciwieństwie do wielu uczciwych i szlachetnych ludzi w tym mieście jak
                np : radny Dzikowski, radny Trzos, radna Stella Marinowska, radny Modrzejewski,
                poseł Pychota, senator Zychowicz, marszałek Meyer, i wielu wielu innych
                oddanych i bezinteresownych działaczy społecznych, nie zrobię nic za darmo.
                Jestem pijawką, która w odróżnieniu od uczciwej części społeczeństwa jak
                chociażby w/w przedkłada własny zysk nad zysk miasta.
                Martwi mnie jeszcze to iż nie uważam tego za coś nienormalnego czego powinienem
                się wstydzić ale też nie potrafię.
                • tra_lala Re: Przyznaję się jestem krwawą pijawką 01.05.05, 20:45
                  no to w koncu im (tym firmom w potrzebie) pomagasz czy ich wykorzystujesz bo
                  sie pogubilam:-) krwawa pijawka mi sie zle kojarzy ale jezeli tylko zarabiasz
                  pieniadze poprzez to, ze komus robisz dobrze... to chyba dobrze, prawda?:-)
                  ps.myslisz, ze Stella, ktore Cie sledzi na forum to radna? strasznie musi Cie
                  kochac bo tak sie zaangazowala hihi
                  pozdrawiam
                  • Gość: Antyknajak Re: moja ulubienica Stella_Marinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:01
                    > ps.myslisz, ze Stella, ktore Cie sledzi na forum to radna? strasznie musi Cie
                    > kochac bo tak sie zaangazowala
                    Stella służbowo podkochuje się tylko w jednym mężczyżnie i to nie jestem ja.
                    Jeżeli chodzi o Stellę to wyrażę nastepującą osobistą myśl, będącą oczywiście z
                    konieczności uproszczeniem, ale ..............
                    Mężczyzna może zainteresować się kobietą gdy minimum :
                    a/ jest piękna, lub
                    b/ jest mądra, inteligentna, kreatywna itp
                    Niestety . Stella nie spełnia nawet jednego wymogu z tego minimum
                    • tra_lala Re: moja ulubienica Stella_Marinowska 01.05.05, 21:09
                      to Ty straszne wymagania stawiasz przed kobietami.... mam nadzieje, ze inni
                      podobnie nie mysla bo inaczej czeka mnie klasztor...:-(:-))
                      • stella_marinowska Re: moja ulubienica Stella_Marinowska 04.05.05, 14:06
                        Chłopie weź ty się w końcu za jakąs formę psychoterapii, bo paranoje sobie
                        wkręcasz, a moim zdaniem masz zadatki na schizofrenika, wymyślać tyle nicków i
                        gadaĆ SAMEMU ZE SOBĄ TO TRZEBA MIEĆ JEDNAK ZDROWIE.
                        • Gość: Antyknajak Re: Stella_Marinowska :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:01
                          Reprezentujesz klasyczną dla kiepskich polityków teorię spisku. Jeżeli tłum za
                          oknem krzyczy " precz z ...... " to racje tłumu nie są istotne bo to jest po
                          prostu spisek Twoim zdaniem lub jak w przypadku tego forum jeden spiskowy nick.
                          Trudno z Tobą polemizowac gdyż występujesz tu na tym forum pod tym nickiem
                          tylko w mojej sprawie. Sądzę, że to nie ja winienem zgłosić się z
                          autopodejrzeniem schizofrenii do psychoterapeuty, ale raczej Ty droga Stello z
                          wyrażnym wskazaniem na manię prześladowczą.
        • xyz-xyz Re: antyknajak cykor :-) 04.05.05, 09:26
          Hmmmmmm mam przez to rozumieć, że jako "czerwony (tfu!) polityk" po wypiciu
          browaru, w twojej ocenie, pobiegłbym zygzakiem z jęzorem do moich "czerwonych
          (tfu!) politycznych mocodawców"? Hmmmmmm szczerze mówiąc sprawiłeś mi przykrość
          samym tylko pomysłem, że mógłby cię zadenuncjować. Czy "swoim czasem" będzie
          moment kiedy to Kurduple obejmą władzę? Problem w tym, że wtedy ja mogę mieć
          problemy z dotarciem do knajpy. Różnica polega bowiem na tym, że "czerwoni
          (tfu!) politycy" wysyłają kontrole w celu znalezienia czegokolwiek, by móc cię
          wsadzić. Pokurcze najpierw wsadzą do pudła, a potem będą szukać do tego
          uzasadnienia. Koniaków nie pijam bo mnie nie stać. Jednak z chęcią, o ile
          Konusy pozwolą, wypiję z tobą dobre piwo.

Uprzejmie donosząc
          życzliwy xyz.
          • anika31 Re: antyknajak cykor :-) ??? 04.05.05, 14:56
            Coś siętak uparł na antykajaka, w sumie stanowicie niezłą parkę jeden - alfa i
            omega ratuje upadające przedsiębiorstwa - a drugi "czerwny" który zapewne nie
            jedno "nadzoruje". Myślę ze powinniście się jedak umówić choćby na kawę -
            wieceie ile wy mozecie - kaski wykręcić razem:)
            Żartuję sobie ale cos z wami nie tak:)
            Antykajak Hennessy doskonały wybór....Pozdrawiam..w sumie ta wasza dyskusja to
            niezły koloryt tego forum:)
            • xyz-xyz Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 09:03
              Z "nami" wszystko cool:)) Jeno antykowi popieprzyła sie odwaga z
              odważnikiem:))))) Za dużo chyba Macierewicza w TV ogląda. Wszędzie widzi
              szpionów:)))) Piwoko z chęcią w towarzystwie antyka spożyję.

Uprzejmie donosząc
              życzliwy xyz-xyz
              • anika31 Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 09:39
                Wiesz a może Antyk wcale nie chce z Tobą piwka spożywać, i ja się z nim zgadzam
                piwo jest brrrrrrrrr nie dobre.....
                pozdrawiam
                Anika
                • xyz-xyz Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 10:17
                  Antyk może sobie nawet krew komuchów popijać:))) Ja wolę browar:). Prostując:
                  chętnie spożyję piwco w jego towarzystwie:))))

uprzejmie donosząc
                  życzliwy xyz-xyz
                  • albert_c Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 10:31
                    XYZ stajesz sie nachalny:-)

Moze Antyknakajk nie chce po prostu, bo ceni sobie ponad umiar swoja
                    anonimowosc, tylko czemu nie zechce wprost tego napisac?:)

a moze paralizujacy strach przed tym, ze nie taki starszny komuch jak go
                    maluja:))))))))

• anika31 Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 10:45
                      Wiesz myślę że każdy ceni swoją anonimowość jeśli tylko nie usiłuje się
                      wykreować za pośrednictem forum. Osoby publiczne oczywiscie raczej podpisują
                      się swoim imieniem i nazwiskiem natomiast wiele osób w tym i ja wolę być
                      anonimowa, pryznajmiej dla ogółu. Choć Pamiętam taką inicjatywnę na forum by
                      osóbki stworzyły cos w rodzaju stowwarzyszenia, nie wiem co z tego wyszło, ale
                      myślę że wiele osób miała okazję poznać się osobiście.
                      Poza tym jak wiemu wielu forumowiczów uprawia tu propagandę zwiazan ze swoimi
                      funkcjami w organizacjach, partiach i stworzyszeniach - ich prawo.
                      Gotuję doskonałą zupe z krwi więc Antyk nie musi pić krwi komuchów na surowo -
                      jeszcze się biedak otruje......
                      pozdrawiam
                      i nadal twierdze że piwo jest brrrrrrr

Anna
                      • albert_c Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 11:00
                        anika31 napisała:

> Wiesz myślę że każdy ceni swoją anonimowość jeśli tylko nie usiłuje się
                        > wykreować za pośrednictem forum.

* masz racje, ale tylko po czesci, bo mozna zachowac swa anonimowosc i poznawac
                        forumowiczow. Kwestia zaufania. ja mialem ta przyjemnosc ze poznalemw realu
                        kilkunastu forumowiczow z gazeta.pl i wciaz mam poczucie aninimowosci na forum:)

Choć Pamiętam taką inicjatywnę na forum by
                        > osóbki stworzyły cos w rodzaju stowwarzyszenia, nie wiem co z tego wyszło,

* cos tam wyszlo:)

ale nie bardzo tak jak chcieli to zalozyciele...

> i nadal twierdze że piwo jest brrrrrrr

* to Ty chyba dobrego piwa nie pilas;)
                        • anika31 Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 14:00

> * masz racje, ale tylko po czesci, bo mozna zachowac swa anonimowosc i
                          poznawac
                          >
                          > forumowiczow. Kwestia zaufania. ja mialem ta przyjemnosc ze poznalemw realu
                          > kilkunastu forumowiczow z gazeta.pl i wciaz mam poczucie aninimowosci na
                          forum:

alez ja się nie wzdraga przed osobistym poznawaniem - czego wyraz dałam
                          zapraszając XYZ na rosół - nie pojawił się. Też wolę rozmawiac patrząc na twarz
                          anie na ekran.

> > * cos tam wyszlo:)
                          >
                          > ale nie bardzo tak jak chcieli to zalozyciele...

a to ciekawe - można o tym gdzies poczytać?
                          >

>
                          > * to Ty chyba dobrego piwa nie pilas;)

nie no kiedyś coś tam piłam i było brrrrrrrr

Wiesz ale czasem umawiam się na piwo - i zamawiam kawę:)
                          pozdrawiam
                          • albert_c Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 16:27
                            anika31 napisała:

> alez ja się nie wzdraga przed osobistym poznawaniem - czego wyraz dałam
                            > zapraszając XYZ na rosół - nie pojawił się. Też wolę rozmawiac patrząc na
                            twarz anie na ekran.

* na rosoł????

zapros go na barszcz - na pewno sie pojawi:)))))))

>
                            > > > * cos tam wyszlo:)
                            > >
                            > > ale nie bardzo tak jak chcieli to zalozyciele...
                            >
                            > a to ciekawe - można o tym gdzies poczytać?

* prosze bardzo m.in. tu zajrzec:

www.fds.px.pl
                            > * to Ty chyba dobrego piwa nie pilas;)
                            >
                            > nie no kiedyś coś tam piłam i było brrrrrrrr
                            >
                            > Wiesz ale czasem umawiam się na piwo - i zamawiam kawę:)
                            > pozdrawiam

* ale ja pisalem, ze dobrego piwa nie pilas, a nie ze piwa nie pilas.

nie kazde dobre;-)

• xyz-xyz Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 10:55
                      XYZ stajesz sie nachalny:-)

Jam ci to:)))

Moze Antyknakajk nie chce po prostu, bo ceni sobie ponad umiar swoja
                      > anonimowosc, tylko czemu nie zechce wprost tego napisac?:)

a moze paralizujacy strach przed tym, ze nie taki starszny komuch jak go
                      > maluja:))))))))

Raczej nie Albercie:))) Antyk boi się, że go zadenuncjuje u moich "czerwonych
                      (tfu!) polityków":)))) Tyle, ze nie wiem czego on się boi:))) O ile pamiętam
                      browarzyłeś nawet z radnym K. i wcale nie groził ci śmiercią, jak jednemu
                      dyrektorowi z Marianstratu:))) Zdaje się nawet, że spowiadał się przed Bratem
                      Albertem ze swoich grzechów:))))))) Rozgrzeszenia nie uzyskał (to tak na
                      wszelki wypadek donoszę:)))) ).
                      • albert_c Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 11:04
                        xyz-xyz napisał:

Antyk boi się, że go zadenuncjuje u moich "czerwonych
                        > (tfu!) polityków":)))) Tyle, ze nie wiem czego on się boi:)))

* takze nie bardzo wiem:)

O ile pamiętam
                        > browarzyłeś nawet z radnym K. i wcale nie groził ci śmiercią, jak jednemu
                        > dyrektorowi z Marianstratu:)))

* pilo sie przyjemnie, bardzo, tym bardziej ze piwo bylo z najwyzszej polki:)))

Zdaje się nawet, że spowiadał się przed Bratem
                        > Albertem ze swoich grzechów:))))))) Rozgrzeszenia nie uzyskał (to tak na
                        > wszelki wypadek donoszę:)))) ).

* spowiadal, nie spowiadal, zwal jak zwal, przypomne ze poszlo o to ze dzien
                        wczesniej dosc agresywnie (jak na mnie oczywiscie) napadlem na forum na radnego
                        K i po prostu przy piwku wyjasnilismy sobie sytuacje.

generalnie jest tak, ze to samo piwo pite z XYZ smakuje lepiej niz pite bez
                        jego towarzystwa:))))))

pozdrawiam, albert
    • xyz-xyz Re: antyknajak 29.04.05, 14:29
      Wysłałem dawa razy z wyborczej i raz z konta alternatywnego. Browar aktualny wg
      ustalen, gdyby nie doszły.
      • tra_lala Re: antyknajak 29.04.05, 15:54
        proponuje na gadu-gadu isc:-))
        • xyz-xyz uszczypliwość wysoce niecelna:) 04.05.05, 08:43
          Poprosiłem antyka o maila, czyli w pewnym sensie zaproponowałem gadu gadu.
          • agnieszka_marciniak Re: uszczypliwość wysoce niecelna:) 04.05.05, 08:47
            ales napompowany i sztywny - usmiechnij sie, zycie jest piekne i nie szukaj
            dziury w calym:-) to byl zart i niewinna zaczepka:)
            • albert_c Re: uszczypliwość wysoce niecelna:) 04.05.05, 08:54
              ???????????????????
              • zaczepialski pani Agnieszka "tra_lala" chyba powinna pracować 04.05.05, 08:59
                a nie na forum kokietować :-)))
                • albert_c Re: pani Agnieszka "tra_lala" chyba powinna praco 04.05.05, 09:01
                  jak ktos ma 'iles' nickow to tak sie to konczy:-)

zazwyczaj...
              • agnieszka_marciniak Re: uszczypliwość wysoce niecelna:) 04.05.05, 09:01
                chyba żle odczytałam intencję, przepraszam za wtrącanie się
                pozdrawiam
                • zaczepialski winni się tłumaczą :-))) 04.05.05, 09:03
            • xyz-xyz Re: uszczypliwość wysoce niecelna:) 04.05.05, 09:15
              trala lala:)))) Na szczęście zaczepki od tak pięknej kobiety jak Pani,
              powodują... uśmiech i poczucie piękna:))) Niestety gorzej jest wtedy z innymi
              wyżej wymienionymi przymiotnikami;))))
              Pozdrawiam przecudnej urody Panią Dyrektor:))))

xyz
              • agnieszka_marciniak no i wyszło nieporozumienie... 04.05.05, 09:55
                ...chociaz mimo wszystko otrzymałam miłe słowa.dziękuję
                • Gość: Czytelnik Re: no i wyszło nieporozumienie... IP: *.pl / *.smsnet.pl 04.05.05, 22:02
                  Winny się tłumaczy. Ale przynajmniej wiemy kim jest tra_lala i pod jakimi
                  nickami pisuje Pani Marciniak. Moja rada - mieć jeden nick bo czasem można się
                  pomylić...Pani Agniesiu, tak w godzinach pracy pisać!?!?! Gdyby Marian potrafił
                  wejść na forum i wiedział co Pani robi w godzinach pracy to pewnie by się
                  zezłościł...
                  • miss9 Re: no i wyszło nieporozumienie... 04.05.05, 23:27
                    No ładnie... ładnie. Ciekawe co na to radni...W BOI kolejki a Pani dyrektor
                    zabawia się na forum.
                    • ja_aska Re: no i wyszło nieporozumienie... 05.05.05, 07:57
                      a popłuczyny rozwiązują zqagadki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka