xyz-xyz 28.04.05, 13:43 Podaj no maila. Wyślij go na xyz-xyz@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Antyk lewicowością nie zarazisz się przez maila:) 29.04.05, 09:53 Nie mazgaj się tylko dawaj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi mail to xyz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 09:56 kupa, znaczy się poczta poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: mail to xyz 29.04.05, 10:01 Masz na mysli kupę, tj maila z godziny 8:25? Inny nie doszedł:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: mail to xyz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 10:33 ano i czekam na info. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: mail to xyz 29.04.05, 10:55 Ano i wysłałem odpowiedź o godzinie 8.34:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: mail to xyz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 14:10 jakaś cenzura czy co? bo nic nie mam. wyslij ponownie. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: antyknajak cykor :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:07 xyz. Mam to szczęście, że im większy kryzys gospodarczy, im wieksze kłopoty firm tym więcej mam zleceń. Na razie nie mam czasu na obsługę nasłanych przez czerwonych kontroli : Izby Skarbowej, Urzędu Skarbowego, Państwowej Inspekcji Pracy, Straży Granicznej :-), Wydziału Ochrony Środowiska , ABW, CBŚ i szeregu innych. Abyś miał jasność to przede wszytskim chodzi o obsługiwane przez mnie firmy, a nie o mnie. Dyskretny telefon od czerwonego lub czarnego do ..... i okaże się , że program restrukturyzacyjny fabryczki na ok. 100 osób będącej w kłopotach (moje pierwsze zlecenie z tego forum ; od szefa Renaty) i 100 osób na bruczek. Nici z restrukturyzacji, a którego Naczelnika to obchodzi. Liczy się wola (tfu!) polityków. Gdyby to chodziło tylko o mnie to no problem. Odezwę się w swoim czasie i to bez reklamy na forum w swoim czasie i Ty domyślasz się zapewne w jakim czasie. Pozdrawiam Cię i jestem przekonany, że lampeczkę Hennesey wypijemy. Ja na pochybel bolszewikom , a Ty pokurczom :-) Antyknajak Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: antyknajak cykor :-) 29.04.05, 18:12 i TY antynajak zajmujesz sie ratowaniem tych firm? zaimponowales mi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: antyknajak cykor :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:58 tra_lala napisała: > i TY antynajak zajmujesz sie ratowaniem tych firm? zaimponowales mi:-) Sorry, ale chyba przesadziłeś z tym "moim zaimponowaniem". Robię to dla pieniędzy. Taki zawód :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: antyknajak cykor :-) 01.05.05, 15:34 antyk - wlasciwie to mialam dopisac, ze chyba nie jestes jednym z tych pijawek co to na ludzkiej krzywdzie sie bogaca i jeszcze wykorzystujac swoja wiedze robiac w balona biednych ... bo im i tak wiatr w oczy?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Przyznaję się jestem krwawą pijawką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 16:30 > antyk - wlasciwie to mialam dopisac, ze chyba nie jestes jednym z tych pijawek > co to na ludzkiej krzywdzie sie bogaca i jeszcze wykorzystujac swoja wiedze > robiac w balona biednych ... bo im i tak wiatr w oczy?:-)) Zdecydowanie jestem taką krwawą pijawką. W przeciwieństwie do wielu uczciwych i szlachetnych ludzi w tym mieście jak np : radny Dzikowski, radny Trzos, radna Stella Marinowska, radny Modrzejewski, poseł Pychota, senator Zychowicz, marszałek Meyer, i wielu wielu innych oddanych i bezinteresownych działaczy społecznych, nie zrobię nic za darmo. Jestem pijawką, która w odróżnieniu od uczciwej części społeczeństwa jak chociażby w/w przedkłada własny zysk nad zysk miasta. Martwi mnie jeszcze to iż nie uważam tego za coś nienormalnego czego powinienem się wstydzić ale też nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: Przyznaję się jestem krwawą pijawką 01.05.05, 20:45 no to w koncu im (tym firmom w potrzebie) pomagasz czy ich wykorzystujesz bo sie pogubilam:-) krwawa pijawka mi sie zle kojarzy ale jezeli tylko zarabiasz pieniadze poprzez to, ze komus robisz dobrze... to chyba dobrze, prawda?:-) ps.myslisz, ze Stella, ktore Cie sledzi na forum to radna? strasznie musi Cie kochac bo tak sie zaangazowala hihi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: moja ulubienica Stella_Marinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:01 > ps.myslisz, ze Stella, ktore Cie sledzi na forum to radna? strasznie musi Cie > kochac bo tak sie zaangazowala Stella służbowo podkochuje się tylko w jednym mężczyżnie i to nie jestem ja. Jeżeli chodzi o Stellę to wyrażę nastepującą osobistą myśl, będącą oczywiście z konieczności uproszczeniem, ale .............. Mężczyzna może zainteresować się kobietą gdy minimum : a/ jest piękna, lub b/ jest mądra, inteligentna, kreatywna itp Niestety . Stella nie spełnia nawet jednego wymogu z tego minimum Odpowiedz Link Zgłoś
tra_lala Re: moja ulubienica Stella_Marinowska 01.05.05, 21:09 to Ty straszne wymagania stawiasz przed kobietami.... mam nadzieje, ze inni podobnie nie mysla bo inaczej czeka mnie klasztor...:-(:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
stella_marinowska Re: moja ulubienica Stella_Marinowska 04.05.05, 14:06 Chłopie weź ty się w końcu za jakąs formę psychoterapii, bo paranoje sobie wkręcasz, a moim zdaniem masz zadatki na schizofrenika, wymyślać tyle nicków i gadaĆ SAMEMU ZE SOBĄ TO TRZEBA MIEĆ JEDNAK ZDROWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Stella_Marinowska :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:01 Reprezentujesz klasyczną dla kiepskich polityków teorię spisku. Jeżeli tłum za oknem krzyczy " precz z ...... " to racje tłumu nie są istotne bo to jest po prostu spisek Twoim zdaniem lub jak w przypadku tego forum jeden spiskowy nick. Trudno z Tobą polemizowac gdyż występujesz tu na tym forum pod tym nickiem tylko w mojej sprawie. Sądzę, że to nie ja winienem zgłosić się z autopodejrzeniem schizofrenii do psychoterapeuty, ale raczej Ty droga Stello z wyrażnym wskazaniem na manię prześladowczą. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: antyknajak cykor :-) 04.05.05, 09:26 Hmmmmmm mam przez to rozumieć, że jako "czerwony (tfu!) polityk" po wypiciu browaru, w twojej ocenie, pobiegłbym zygzakiem z jęzorem do moich "czerwonych (tfu!) politycznych mocodawców"? Hmmmmmm szczerze mówiąc sprawiłeś mi przykrość samym tylko pomysłem, że mógłby cię zadenuncjować. Czy "swoim czasem" będzie moment kiedy to Kurduple obejmą władzę? Problem w tym, że wtedy ja mogę mieć problemy z dotarciem do knajpy. Różnica polega bowiem na tym, że "czerwoni (tfu!) politycy" wysyłają kontrole w celu znalezienia czegokolwiek, by móc cię wsadzić. Pokurcze najpierw wsadzą do pudła, a potem będą szukać do tego uzasadnienia. Koniaków nie pijam bo mnie nie stać. Jednak z chęcią, o ile Konusy pozwolą, wypiję z tobą dobre piwo. Uprzejmie donosząc życzliwy xyz. Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: antyknajak cykor :-) ??? 04.05.05, 14:56 Coś siętak uparł na antykajaka, w sumie stanowicie niezłą parkę jeden - alfa i omega ratuje upadające przedsiębiorstwa - a drugi "czerwny" który zapewne nie jedno "nadzoruje". Myślę ze powinniście się jedak umówić choćby na kawę - wieceie ile wy mozecie - kaski wykręcić razem:) Żartuję sobie ale cos z wami nie tak:) Antykajak Hennessy doskonały wybór....Pozdrawiam..w sumie ta wasza dyskusja to niezły koloryt tego forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 09:03 Z "nami" wszystko cool:)) Jeno antykowi popieprzyła sie odwaga z odważnikiem:))))) Za dużo chyba Macierewicza w TV ogląda. Wszędzie widzi szpionów:)))) Piwoko z chęcią w towarzystwie antyka spożyję. Uprzejmie donosząc życzliwy xyz-xyz Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 09:39 Wiesz a może Antyk wcale nie chce z Tobą piwka spożywać, i ja się z nim zgadzam piwo jest brrrrrrrrr nie dobre..... pozdrawiam Anika Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 10:17 Antyk może sobie nawet krew komuchów popijać:))) Ja wolę browar:). Prostując: chętnie spożyję piwco w jego towarzystwie:)))) uprzejmie donosząc życzliwy xyz-xyz Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 10:31 XYZ stajesz sie nachalny:-) Moze Antyknakajk nie chce po prostu, bo ceni sobie ponad umiar swoja anonimowosc, tylko czemu nie zechce wprost tego napisac?:) a moze paralizujacy strach przed tym, ze nie taki starszny komuch jak go maluja:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 10:45 Wiesz myślę że każdy ceni swoją anonimowość jeśli tylko nie usiłuje się wykreować za pośrednictem forum. Osoby publiczne oczywiscie raczej podpisują się swoim imieniem i nazwiskiem natomiast wiele osób w tym i ja wolę być anonimowa, pryznajmiej dla ogółu. Choć Pamiętam taką inicjatywnę na forum by osóbki stworzyły cos w rodzaju stowwarzyszenia, nie wiem co z tego wyszło, ale myślę że wiele osób miała okazję poznać się osobiście. Poza tym jak wiemu wielu forumowiczów uprawia tu propagandę zwiazan ze swoimi funkcjami w organizacjach, partiach i stworzyszeniach - ich prawo. Gotuję doskonałą zupe z krwi więc Antyk nie musi pić krwi komuchów na surowo - jeszcze się biedak otruje...... pozdrawiam i nadal twierdze że piwo jest brrrrrrr Anna Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 11:00 anika31 napisała: > Wiesz myślę że każdy ceni swoją anonimowość jeśli tylko nie usiłuje się > wykreować za pośrednictem forum. * masz racje, ale tylko po czesci, bo mozna zachowac swa anonimowosc i poznawac forumowiczow. Kwestia zaufania. ja mialem ta przyjemnosc ze poznalemw realu kilkunastu forumowiczow z gazeta.pl i wciaz mam poczucie aninimowosci na forum:) Choć Pamiętam taką inicjatywnę na forum by > osóbki stworzyły cos w rodzaju stowwarzyszenia, nie wiem co z tego wyszło, * cos tam wyszlo:) ale nie bardzo tak jak chcieli to zalozyciele... > i nadal twierdze że piwo jest brrrrrrr * to Ty chyba dobrego piwa nie pilas;) Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 14:00 > * masz racje, ale tylko po czesci, bo mozna zachowac swa anonimowosc i poznawac > > forumowiczow. Kwestia zaufania. ja mialem ta przyjemnosc ze poznalemw realu > kilkunastu forumowiczow z gazeta.pl i wciaz mam poczucie aninimowosci na forum: alez ja się nie wzdraga przed osobistym poznawaniem - czego wyraz dałam zapraszając XYZ na rosół - nie pojawił się. Też wolę rozmawiac patrząc na twarz anie na ekran. > > * cos tam wyszlo:) > > ale nie bardzo tak jak chcieli to zalozyciele... a to ciekawe - można o tym gdzies poczytać? > > > * to Ty chyba dobrego piwa nie pilas;) nie no kiedyś coś tam piłam i było brrrrrrrr Wiesz ale czasem umawiam się na piwo - i zamawiam kawę:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 16:27 anika31 napisała: > alez ja się nie wzdraga przed osobistym poznawaniem - czego wyraz dałam > zapraszając XYZ na rosół - nie pojawił się. Też wolę rozmawiac patrząc na twarz anie na ekran. * na rosoł???? zapros go na barszcz - na pewno sie pojawi:))))))) > > > > * cos tam wyszlo:) > > > > ale nie bardzo tak jak chcieli to zalozyciele... > > a to ciekawe - można o tym gdzies poczytać? * prosze bardzo m.in. tu zajrzec: www.fds.px.pl > * to Ty chyba dobrego piwa nie pilas;) > > nie no kiedyś coś tam piłam i było brrrrrrrr > > Wiesz ale czasem umawiam się na piwo - i zamawiam kawę:) > pozdrawiam * ale ja pisalem, ze dobrego piwa nie pilas, a nie ze piwa nie pilas. nie kazde dobre;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 10:55 XYZ stajesz sie nachalny:-) Jam ci to:))) Moze Antyknakajk nie chce po prostu, bo ceni sobie ponad umiar swoja > anonimowosc, tylko czemu nie zechce wprost tego napisac?:) a moze paralizujacy strach przed tym, ze nie taki starszny komuch jak go > maluja:)))))))) Raczej nie Albercie:))) Antyk boi się, że go zadenuncjuje u moich "czerwonych (tfu!) polityków":)))) Tyle, ze nie wiem czego on się boi:))) O ile pamiętam browarzyłeś nawet z radnym K. i wcale nie groził ci śmiercią, jak jednemu dyrektorowi z Marianstratu:))) Zdaje się nawet, że spowiadał się przed Bratem Albertem ze swoich grzechów:))))))) Rozgrzeszenia nie uzyskał (to tak na wszelki wypadek donoszę:)))) ). Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: antyknajak cykor :-) ??? 05.05.05, 11:04 xyz-xyz napisał: Antyk boi się, że go zadenuncjuje u moich "czerwonych > (tfu!) polityków":)))) Tyle, ze nie wiem czego on się boi:))) * takze nie bardzo wiem:) O ile pamiętam > browarzyłeś nawet z radnym K. i wcale nie groził ci śmiercią, jak jednemu > dyrektorowi z Marianstratu:))) * pilo sie przyjemnie, bardzo, tym bardziej ze piwo bylo z najwyzszej polki:))) Zdaje się nawet, że spowiadał się przed Bratem > Albertem ze swoich grzechów:))))))) Rozgrzeszenia nie uzyskał (to tak na > wszelki wypadek donoszę:)))) ). * spowiadal, nie spowiadal, zwal jak zwal, przypomne ze poszlo o to ze dzien wczesniej dosc agresywnie (jak na mnie oczywiscie) napadlem na forum na radnego K i po prostu przy piwku wyjasnilismy sobie sytuacje. generalnie jest tak, ze to samo piwo pite z XYZ smakuje lepiej niz pite bez jego towarzystwa:)))))) pozdrawiam, albert Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: antyknajak 29.04.05, 14:29 Wysłałem dawa razy z wyborczej i raz z konta alternatywnego. Browar aktualny wg ustalen, gdyby nie doszły. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz uszczypliwość wysoce niecelna:) 04.05.05, 08:43 Poprosiłem antyka o maila, czyli w pewnym sensie zaproponowałem gadu gadu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_marciniak Re: uszczypliwość wysoce niecelna:) 04.05.05, 08:47 ales napompowany i sztywny - usmiechnij sie, zycie jest piekne i nie szukaj dziury w calym:-) to byl zart i niewinna zaczepka:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: uszczypliwość wysoce niecelna:) 04.05.05, 08:54 ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski pani Agnieszka "tra_lala" chyba powinna pracować 04.05.05, 08:59 a nie na forum kokietować :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: pani Agnieszka "tra_lala" chyba powinna praco 04.05.05, 09:01 jak ktos ma 'iles' nickow to tak sie to konczy:-) zazwyczaj... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_marciniak Re: uszczypliwość wysoce niecelna:) 04.05.05, 09:01 chyba żle odczytałam intencję, przepraszam za wtrącanie się pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: uszczypliwość wysoce niecelna:) 04.05.05, 09:15 trala lala:)))) Na szczęście zaczepki od tak pięknej kobiety jak Pani, powodują... uśmiech i poczucie piękna:))) Niestety gorzej jest wtedy z innymi wyżej wymienionymi przymiotnikami;)))) Pozdrawiam przecudnej urody Panią Dyrektor:)))) xyz Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_marciniak no i wyszło nieporozumienie... 04.05.05, 09:55 ...chociaz mimo wszystko otrzymałam miłe słowa.dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: no i wyszło nieporozumienie... IP: *.pl / *.smsnet.pl 04.05.05, 22:02 Winny się tłumaczy. Ale przynajmniej wiemy kim jest tra_lala i pod jakimi nickami pisuje Pani Marciniak. Moja rada - mieć jeden nick bo czasem można się pomylić...Pani Agniesiu, tak w godzinach pracy pisać!?!?! Gdyby Marian potrafił wejść na forum i wiedział co Pani robi w godzinach pracy to pewnie by się zezłościł... Odpowiedz Link Zgłoś
miss9 Re: no i wyszło nieporozumienie... 04.05.05, 23:27 No ładnie... ładnie. Ciekawe co na to radni...W BOI kolejki a Pani dyrektor zabawia się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: no i wyszło nieporozumienie... 05.05.05, 07:57 a popłuczyny rozwiązują zqagadki. Odpowiedz Link Zgłoś