franekkk 30.06.02, 16:35 poruszony niezwykle waznymi doniesieniami z frontu walki antykorupcyjnej (na dwadziescia watkow od gory chyba tylko 2 nie w temacie) cichutko przypominam ze od prawie dwoch godzin mamy nowego mistrza swiata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laura74 Re: brazylia 30.06.02, 17:27 Trzeba bylo chociaz kilka wykrzyknikow dodac w temacie. Zeby nie bylo tak cichutko. Alez oni sie ladnie ciesza. Ci Brazylijczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: brazylia 30.06.02, 18:07 właśnie - i jeszcze taką małą literką napisane!!! :(( Mika z pewnością szaleje za szczęścia - kto ma koszulkę z Ronaldo? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: brazylia 30.06.02, 18:24 beznadziejnie macie na forum z takimi Gryfami & co. moze jak juz bedzie nowy prezydent to juz nie bedzie tu takiego ... nie iwem jak to nazwac, zeby nie urazic zadnej strony :-) a co do finalu... szkoda, ze wygrali. baaardzo... i jeszcz ten ronaldo... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: brazylia 30.06.02, 18:28 ciesz się, że Mika ma wolne, bo by podniosła wrzask :)) a co Ci Brazylia przeszkadza poza tym? ktoś musiał wygrać :) a Gryfa z kamandą nic nie powstrzyma od rozdzierania szat, albowiem życie jest straszne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: brazylia 30.06.02, 18:38 mogli wygrac niemcy... a brazylia mi przeszkadza, bo ciagle reaguje na ten port bardzo emocjonalnie i hcyba z tego nie wyrosne :-) sa zespoly, ktorym nigdy nie kibicowalem i nie bede kibicowal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: brazylia 30.06.02, 18:42 no, jak nie lubisz senegalu, to się zaczaję z mambą w pobliżu Twej szkółki, jak już Ci się wakacje skończą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: brazylia 30.06.02, 18:50 jottka napisał(a): > no, jak nie lubisz senegalu, to się zaczaję z mambą w pobliżu Twej szkółki, jak > > już Ci się wakacje skończą :))) nie mowie, ze ich nie lubie. ale takie druzyny sa sztuczne ognie - blyszcza, niczym mistrzowei swiata, a potem przegrywaja ze srednia turcja. dlatego ten mundial byl bezsensowny. moze euro 2004 bedzie lepsze. z holandia i hiszpania w roli glownej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: brazylia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 18:54 A ja wolę Gryfa od wrocławskiego spamu :) I nie zgadzam się że szkoda - sprawiedliwości stało się zadość: Brazylia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: brazylia 30.06.02, 18:56 gryf jest nasz!!! :)) nie oddamy z gryfa ani guzika!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 30.06.02, 19:00 no dobra rozliczamy:)) gryfa nie - ok a laufra i kostie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: brazylia 30.06.02, 19:01 franekkk napisał(a): > > no dobra rozliczamy:)) > gryfa nie - ok > a laufra i kostie??? nie miejcie skrupolow :-) Kostia juz chce ze mna wojowac :D Jazzek - nie porownywalem tego forum do wroclawa, tez potepiam ich spamy (tak jak liczenie warszawy etc), ale porownywanie forow nie ma wiekszego sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 30.06.02, 19:09 wybierz wybierz wyobraz sobie jest choinka dzieciak drze buzie a ty musisz kupic prezencik starczy ci tylko na jeden wybieraj kostia czy laufer swoja droga ciekawe od/do jakiego wieju dopuszczone sa te zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: brazylia 30.06.02, 19:13 franekkk napisał(a): > wybierz wybierz to ja odpowiem jak prawdziwa kobieta - nie cem :))) > swoja droga ciekawe od/do jakiego wieju dopuszczone sa te zabawki może lepiej żyjmy w nieświadomości :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 30.06.02, 19:15 czasami stajemy przed trudnymi wyborami: nie cesz ale musisz co wy sie tak z nikolae crakovescu 7 walesacie ostatnio?? - zazdrosc Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: brazylia 30.06.02, 19:16 no ale ja nie jestem tak specjalnie monogamiczna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 30.06.02, 19:19 jottka napisała: > no ale ja nie jestem tak specjalnie monogamiczna :))) ty chyba rzeczywiscie jestes dzikuska z zachodniej afryki Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: brazylia 30.06.02, 19:23 mało że zrzęda i rasista, to do tego moralny :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: brazylia 30.06.02, 19:14 przepraszam, ze sie wtrace - zostawic mi Kostie, bo juz zaczal ze mna dyskutowac /nie rozumiem w ogole czemu.../ i chcialbym sie dowiedziec o co i czemu mu chodzi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 30.06.02, 18:53 patrze 7 wpisow o jezus maria pewnie kostia ze wspolnikami mnie opr ze wazne sprawy a ja tu z jakas brazyliou a tu kurka pogaduchy glownie krakowskie Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: brazylia 30.06.02, 18:55 no co?!! nikogo nie ma, pusto głucho, Ty się cieszysz ukradkiem i po cichutku, i jeszcze jakieś pretensje wnosisz?!!! mam gadać sama ze sobą, pochlipując ach-ojczyzno-utracona? :)) a poza tym dyskutowaliśmy w temacie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 30.06.02, 18:58 alez ja sie wcale nie ciesze jak zobaczylem jak sie te pedaly (przepraszam wszystkich kochajacych inaczej:) ciesza jak wzywaja kochanego dżizus ze on im to zalatwil to sie niedobrze robilo przynajmniej faszysci przyjeli porazke z godnoscia a juz zupelnie oprocz wszystkiego jestem europejczyk:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: brazylia 30.06.02, 19:01 franuśśś, cóżeś taki zgorzkniały? a może Ty tak specjalnie ten wątek na wabia wypuściłeś i na Kostię czekałeś, a tu nic? :)) i trzeba samemu szlochać, bo nikt nie chce :(( a dobre chociaż to, co popijasz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: brazylia 30.06.02, 19:04 franekkk napisał(a): > > alez ja sie wcale nie ciesze > jak zobaczylem jak sie te pedaly (przepraszam wszystkich kochajacych inaczej:) > ciesza jak wzywaja kochanego dżizus ze on im to zalatwil to sie niedobrze robil > o > przynajmniej faszysci przyjeli porazke z godnoscia > a juz zupelnie oprocz wszystkiego jestem europejczyk:)) brawo ! wreszcie widze, ze ktos uwaza jak ja ! powiedzmy wprost - brazylia zastosowala tzw 'antyfutbol' niemiecki i wyszlo im to na dobre - gdyby niemcy wygrali, tak jak z korea to by wieszano na nich psy, ze graja jak walec, bez polotu... ale brazylii sie przeciez wybacza - co za kretynizm! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 30.06.02, 19:12 uwazam ze niemcy zagrali czadowo niestety... jottka bo jak cie zaraz czasne w kogo ty sie zamieniasz?? nie pilem nic od okolo 4 nad ranem w sobote wtedy skonczylismy obgadujaca jottke impreze Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: brazylia 30.06.02, 19:15 a-ha nic nie piliśmy i robimy się brutalni, uuu :))) już kiedyś było o wyrywaniu nóżek - też nie cem :)) a poza tym jak zwykle plotkujesz na mój temat, a ja nie mogę :(( chyba napiszę poufny plotkarski list do skutera :)) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 30.06.02, 19:18 no i co mu niby naplotczysz?? przy okazji pisalas swego czasu ze smoczysko czyta twoje wypociny to ja sie pytam dlaczemu sie nie wypowiada??? nie dopuszczasz go? do komp naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: brazylia 30.06.02, 19:25 Smok musi czytać pasjami moje dzieła za pieniądze i na darmowe rozrywki nie starcza mu czasu :))) a na razie nastawia pranie albo może zmywanie, więc komputer naturalną koleją rzeczy jest mój :))) a skuterowi postaram się zmyślić coś Niezwykle Interesującego :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 30.06.02, 19:44 biedny smok pierze zmywa wyciera sprzata a od komputera wara!! fajnie se zycie ulozylas - tylko czy dobrze ci z tym czy ty go wogole z lancucha spuszczasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka i nie brazylia 30.06.02, 19:49 że nieprawda! tylko że to ja teraz jestem jednostka potrzebująca i od rana ciężko haruję - a on ma wolne, i wczoraj też miał, och a jakbym to ja tak prałasprzątałagotowała, to też byś mi współczuł? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter a czy oni chociaz... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 20:18 ... umiom po niemiecku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: a czy oni chociaz... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 20:23 jottka napisał(a): > te które? :) te kanary ktore mialy przegrac i naszemu Closemu takie swinstwo zrobily:(za grosz kultury powinni ich za kare na roczny kurs niemieckiego zapisac Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a czy oni chociaz... 30.06.02, 20:27 one by tego nie przeżyły i Mika by Ci nie darowała :)) kolejny brutal :( Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a czy oni chociaz... 30.06.02, 22:01 noch ist brasil nicht verloren czy cos bite śmietane bite Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a czy oni chociaz... 30.06.02, 22:04 tak w ogóle to brasilien, o ile się nie mylę :)) a bite smietane nie ma, byli lody z czekoladą, ale się zjadły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: a czy oni chociaz... 30.06.02, 22:06 brazylien ma za duzo sylab - po korepetycje do germanusa god save brazil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: brazylia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.06.02, 22:12 Franekk i jotka - pogadajcie se przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 30.06.02, 22:14 Gość portalu: zibi napisał: > Franekk i jotka - pogadajcie se przez telefon. bo co?? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: brazylia 30.06.02, 22:16 franekkk napisał(a): > Gość portalu: zibi napisał: > > > Franekk i jotka - pogadajcie se przez telefon. > > bo co?? bo on zazdrosci, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: brazylia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.06.02, 22:18 Bo to nudne, czytać takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: brazylia 30.06.02, 22:19 Gość portalu: zibi napisał(a): > Bo to nudne, czytać takie bzdury. masz jeszcze swoich Mistrzow Kostie, Gryfa & co. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: brazylia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.06.02, 22:21 Noooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 30.06.02, 22:24 bo to jest bzdurny watek co gromadzi bzdurnych ludzi co interesuja sie bzdurnymi sprawami ktore dla bzdurnych ludzi nie sa wcale takie bzdurne a tera wyobraz sobie ze mam kaftan i to wszystko nosem napisalem dlatego zreszta brak polskich liter bo nie moge jednym nosem wcisnac alta i e chyba ze mi cos poradzisz?? - to moge bo shift jest tuz obok znaku zapytania Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 30.06.02, 23:32 slyszalem kiedys ze w krakowie lubia bzdurne gadki a tu co no odzew?? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka jużjuż 30.06.02, 23:34 zaraz, muszę jeszcze raz przeczytać paskudztwo zanim wyślę nie lubię, jak się mnie pogania a w ogóle co robisz poza poganianiem jottek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jużjuż 30.06.02, 23:38 generalnie jestem glownym specjalista ds. robienia wszystkiego zeby nic nie robic - wynalazca znaczy. wlasnie odkrylem nos!!! w tym nosie to jeszcze nic nie odkrylem. moze podlubac z drugiej strony?? co mi radzisz Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jużjuż 30.06.02, 23:40 czyżby pijarowiec? :(( to sam powinieneś wiedzieć, po którym nosie się najlepiej podrapać a może ty po prostu komputerów pilnujesz, żeby po nocy nie uciekły? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jużjuż 30.06.02, 23:44 jottka!!! ja teraz siedze w domu kumasz czacze??? i jak mnie w-irytujesz bardziej to sie zajme wycieraniem gilow w sluzbowe papierzyska cholerne ktore wlasnie opracowywowuje Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jużjuż 30.06.02, 23:48 no to co - w domu komputera popilnować nie możesz? niektórzy to tak mają, że jak odejdą, to już ich podsiadają :(( nie lubię wrzeszczących, sam się baw, jak tak idę tulić się do drugiej klawiatury, och, jakie miłe zlecenie.. i jak ząbki szczerzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: jużjuż 30.06.02, 23:52 wez no!! jest jeszcze przed dwudziestaczwarta a ty o smoczym zleceniu piszesz czesc smok wez sie w koncu zaloguj i cos szrajbnij np o brazylii bo od tego sie ten caly swiat zaczal - zdaniem niektorych pilkarzy bog jest brazylijczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jużjuż 30.06.02, 23:55 smok się zapłonił i wymruczał, że jest "smokiem inkognitem" chyba go zbyt obcesowo potraktowałeś :)) ale mogę się za tobą wstawić :) a co za to dostanę? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: brazylia 01.07.02, 09:37 za 4 lata i tak wygraja niemcy a bra nie wyjdzie z grupy i w koncu zapanuje ordnung ach zapomnialem o naszych no gdziestak 3 miejsce Odpowiedz Link Zgłoś