Gość: GGG IP: *.alcampus.nv.cc.va.us 01.07.02, 18:46 Ludzie co z wami? Jestem w pizdu z Walcza, siedze teraz w Stanach, wchodze na forum i co widze??? Nic nowego!!! Te forum umiera. Piszcie cos, co sie teraz dzieje w Walczu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: markow Re: Co jest grane??? IP: *.pila.gazeta.pl 04.07.02, 20:59 Co się dzieje w Wałczu? np. niedawno cos było dla miłośników kolastwa przez Wałcz przebiegała trasa wiscigu kolarskiego Bałtyk Kartkonosze jednego dnia zakończył się tam pewien etap tego wiscigu a nastepnego start w dalsza drogę . Co siekawego : korki ale tylko przez chwile no i cos sie działo .Było to jakos podkononiec czerwca ,a ostatnio noc Swietojańska tam niebyłem był koncert i sztuczne ognie ,a jeszcze jedno Wałcz sie przebudowóje a dokładnie drogi Nowa nawieszchnia oraz zwęzenie drogi wiazd od Starej Łubianki od PIły kierowcy narzekaja zawąsko .To na tyle a raczej to co akurat przyszło mi na mysl Pozdrawiam Markow Odpowiedz Link Zgłoś
markow77 Re: Co jest grane??? 04.07.02, 21:05 Więc jak pisałem poprzednio cos się dzieje jednak w Wałczu Cześć Pozdrawiam Markow. Odpowiedz Link Zgłoś