Dodaj do ulubionych

Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń...

IP: 212.244.77.* 04.07.02, 10:38
Cos ostatnio nasze forum nie jasniej zbytnim entuzjazmem. Ze swej strony
przyznaję,że pogoda zupełnie nie sprzyja pracy i ogolnie niczemu nie sprzyja.
A tu jeszcze 5 godzin do wyjścia.
A propos przyznajcie sie ile godzin dziennie pracujecie? Jottka mam wrazenie,że
Ty w ogóle nie przychodzisz i nie wychodzisz z pracy,tylko po prostu jestes...
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... 04.07.02, 10:50
      Gość portalu: mika napisał(a):

> Cos ostatnio nasze forum nie jasniej zbytnim entuzjazmem.

wiesz mika , ze twoje posty rozpoznaje na kilometr:)

>Jottka mam wrazenie,że
      > Ty w ogóle nie przychodzisz i nie wychodzisz z pracy,tylko po prostu jestes...

jotka tak naprawde jest wylacznie bytem wirtualnym biega sobie po oczkach sieci

• Gość: mika Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... IP: 212.244.77.* 04.07.02, 10:59
        skuter70 napisał(a):

>
        > wiesz mika , ze twoje posty rozpoznaje na kilometr:)

Wieem,wieeem. Nudziara ze mnie.
        >

>
        > jotka tak naprawde jest wylacznie bytem wirtualnym biega sobie po oczkach sieci
        >
        To jottka w rzeczywistości nie istnieje??? Rety..odbija mi od tego inetrnetu...
        • franekkk Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... 04.07.02, 11:13

kiedys byl publicznie rozeslany ligin jottki
          i teraz jak ktos chce sobie pogadac a nie ma z kim to w drugim okienku loguje
          jottka i gada
          ja tak czasem gadam ze soba
          skuti
          mils
          mika czasem
          i inni tez
          • Gość: mika Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... IP: 212.244.77.* 04.07.02, 11:16
            franekkk napisał(a):

>
            > kiedys byl publicznie rozeslany ligin jottki
            > i teraz jak ktos chce sobie pogadac a nie ma z kim to w drugim okienku loguje
            > jottka i gada
            > ja tak czasem gadam ze soba
            > skuti
            > mils
            > mika czasem
            > i inni tez

mmmmm..nie rozumiemmmmm....
            • skuter70 Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... 04.07.02, 11:18

> > mmmmm..nie rozumiemmmmm....

przefarbuj wlosy
              • Gość: mika Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... IP: 212.244.77.* 04.07.02, 11:20
                skuter70 napisał(a):

> Gość portalu: mika napisał(a):
                >
                > > > mmmmm..nie rozumiemmmmm....
                >
                >
                > przefarbuj wlosy

złośnik
                • skuter70 Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... 04.07.02, 11:27
                  > > przefarbuj wlosy
                  >
                  > złośnik

lubie rude:)
                  • franekkk Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... 04.07.02, 12:17

mam przekazac siostrze??
                    a ja mam ruda brode
                    • Gość: mika Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... IP: 212.244.77.* 04.07.02, 12:22
                      franekkk napisał(a):

>
                      > mam przekazac siostrze??
                      > a ja mam ruda brode

Ponoć co rude to fałszywe franuś. Ale przeciez sa wyjatki.
                      Nie jestem rudzielcem skuttttttttttt!
                      • franekkk Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... 04.07.02, 12:26

a moze jestes tylko podalas falszywa odpowiedz

tak tak jestem rudy i w dodatku skorpionisko falsz calym frontem
                      • skuter70 Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... 04.07.02, 12:29

>
                        > Ponoć co rude to fałszywe franuś. Ale przeciez sa wyjatki.
                        > Nie jestem rudzielcem skuttttttttttt!

a o zdobyczach wspolczesnej nauki slyszlas? szminka, silikon, porcelanowe zeby,
                        farba do wlosow...
                        • Gość: mika Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... IP: 212.244.77.* 04.07.02, 12:40
                          skuter70 napisał(a):

> a o zdobyczach wspolczesnej nauki slyszlas? szminka, silikon, porcelanowe zeby,
                          >
                          > farba do wlosow...

A nie, ja tam wolę "auo natural". No może tylko ta farba..byle nie ruda.
                          Makijaż tylko dlatego ,że siedzę w biurze.W innym wypadku -nigdy w życiu. Eee..z
                          facetami nie da sie pogadac o takich tam..
                          Jotttkaaaaaa!!!!!!!!!!!!

• franekkk Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... 04.07.02, 12:43

jakto?? to mieszkanie tez nie wytapetowane??
                            • Gość: mika Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... IP: 212.244.77.* 04.07.02, 12:46
                              franekkk napisał(a):

>
                              > jakto?? to mieszkanie tez nie wytapetowane??

Jasne,jasne. A zamiast pralki mam TARĘ!
                              • franekkk Re: Uuuaaa..aaaale dzisiaj senny dzieeeń... 04.07.02, 13:12

a zamiast wanny balie
                                a zamiast wc wiadro
                                a zamiast telewizora ksiazke
                                a zamiast zarowki swieczke
                                a zamiast komp z dost do inter.......
                                ale ciebie musi bolec gardlo
                                • jottka NIE JESTEM BOTEM!!! 04.07.02, 13:43
                                  jak was dopadnę na żywo, to sami będziecie bytami wirtualnymi!!!

gupie dowcipy kecaja wmawiać Mice jako świętą prawdę :(((

Mika, oni są przefarbowani na rudo łysi blondyni, nie wierz im

a ja po prostu pracuję głównie at home, więc tylko przesiadam się między
                                  klawiaturami albo przepełzam z wyrka do tychże :) a nie - :((
                                  • franekkk Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 04.07.02, 13:50

o jottkowata do pracy przyszla
                                    nie za pozno?
                                    a liste obecnosci podpisalas?
                                    • jottka Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 04.07.02, 13:55
                                      a co mnie obchodzi lista - byłam u kosmetyczki :))) muszę być urocza na imprezę
                                      z krakforum

a przynajmniej wizualnie mało odstraszająca
                                  • Gość: mika Re: NIE JESTEM BOTEM!!! IP: 212.244.77.* 04.07.02, 13:53
                                    jottka napisał(a):

> jak was dopadnę na żywo, to sami będziecie bytami wirtualnymi!!!
                                    >
                                    > gupie dowcipy kecaja wmawiać Mice jako świętą prawdę :(((
                                    >
                                    > Mika, oni są przefarbowani na rudo łysi blondyni, nie wierz im
                                    >
                                    > a ja po prostu pracuję głównie at home, więc tylko przesiadam się między
                                    > klawiaturami albo przepełzam z wyrka do tychże :) a nie - :((

Fajnie,ze jestes. Nie ma to jak solidarnośc babska. Te męskie rudzielce mnie nie
                                    rozumieją.
                                    ps. Co to jest "BOT"? Dziwny macie język w tym Krakowie...
                                    • skuter70 Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 04.07.02, 13:55

> > ps. Co to jest "BOT"? Dziwny macie język w tym Krakowie...

ona po prostu ciebie wyzywa
                                      • Gość: mika Re: NIE JESTEM BOTEM!!! IP: 212.244.77.* 04.07.02, 13:57
                                        skuter70 napisał(a):

> Gość portalu: mika napisał(a):
                                        >
                                        > > > ps. Co to jest "BOT"? Dziwny macie język w tym Krakowie...
                                        >
                                        > ona po prostu ciebie wyzywa

dzisiaj ciebie nie lubie

• jottka Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 04.07.02, 13:58
                                        Mika, ten bot (o ile się tak go pisze) to takie urządzenie, które stale siedzi
                                        w sieci i nasłuchuje oraz reaguje wg wskazań - I TO NIE JA!!!

Zalecenie nr 1 - jeśli widzisz post podpisany franekkk albo skuter70,
                                        natychmiast podajesz treść w wątpliwość, oni są dawno wyprodukowani, jeszcze
                                        nie apgrejdowani i mogą przesyłać błędne informacje :)))
                                        • skuter70 Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 04.07.02, 14:00
                                          jottka napisał(a):

> Zalecenie nr 1 - jeśli widzisz post podpisany franekkk albo skuter70,
                                          > natychmiast podajesz treść w wątpliwość, oni są dawno wyprodukowani, jeszcze
                                          > nie apgrejdowani i mogą przesyłać błędne informacje :)))

mika jak przyjdziesz na piwo to pokazemy ci laptopa w ktorym zwykle mieszka byt
                                          zwany jottka
                                          • jottka Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 04.07.02, 14:07
                                            bocie skuterze, z choinki się urwaliście? przecież sami podawaliście moje
                                            wymiary - jak ja się zmieszczę w laptopie?!!!

na szrot z nim!!!
                                            • skuter70 Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 04.07.02, 14:11
                                              jottka napisał(a):

> bocie skuterze, z choinki się urwaliście? przecież sami podawaliście moje
                                              > wymiary - jak ja się zmieszczę w laptopie?!!!
                                              >
                                              90bitow na 90bitow na 90 bitow -zmiesci sie
                                              • jottka Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 04.07.02, 14:16
                                                mnie się liczy na giga

repeat - na szrot z nim
                                          • rotax Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 04.07.02, 14:12
                                            skuter70 napisał(a):
                                            >
                                            > mika jak przyjdziesz na piwo to pokazemy ci laptopa w ktorym zwykle mieszka byt
                                            > zwany jottka

P. Dick twierdzil, ze S. Lem to tak naprawde caly zespol naukowcow, a nie
                                            pojedyncza osoba :)
                                            • jottka Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 04.07.02, 14:17
                                              Dick miał halucynacje non stop, na trzeźwo i na jawie :))) żeby zwykłego lema
                                              nie umieć rozpoznać, przecież to już dość wiekowa maszyna :)
                                              • Gość: Tomik Re: NIE JESTEM BOTEM!!! IP: *.ncr.com 05.07.02, 08:12
                                                No przy Was kochani to ja jestem zwykłe liczydło:)))) Ale, ale... Jottka, czy
                                                Ty jesteś równy chłop (90x90x90) ?? :))))))))))Czuję sie zdecydowanie
                                                niezapgrejdowany.... :))
                                                • jottka Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 05.07.02, 11:04
                                                  no wyraźnie jesteś niezapgrejdowany :( ufasz bezkrytycznie informacjom
                                                  przestarzałych botów skuterów :((
                                                  • franekkk Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 05.07.02, 14:50

senny - wlasnie

i nagle sie okazalo ze niektore damy znaja eldritcha i jego trzy
                                                  • jottka Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 05.07.02, 14:55
                                                    a dlaczego mają nie znać?!! i nie tylko :))
                                                  • skuter70 Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 05.07.02, 14:57
                                                    ja niez nam ale to moze dlatego ze nie jestem dama

• Gość: Jazzek A może ja jestem botem? IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 05.07.02, 15:09
                                                    Ja też nie znam Eldritch :(((
                                                  • franekkk Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 05.07.02, 14:58

bo ich (pieknych zdaniem) szajs fikszon to s y f

napisalem prodologenne znaczy prodołogenne kapewu

i juz sie chwilowa chwila skonczyla - ide zmieniac kolo dyrowi
                                                  • jottka Re: NIE JESTEM BOTEM!!! 05.07.02, 15:01
                                                    wszystkie boty i nieboty lubią es-fi, zwłaszcza dicka, lema i herberta :)

dalej nie rozumiem, gadatliwy rysiu

może lepiej zajmij sie tym kołem - ucałowania dla pana dyrektora :))
                                                  • Gość: Jazzek Re: NIE JESTEM BOTEM!!! IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 05.07.02, 15:12
                                                    A dlaczego tylko dla dyrektora te ucałowania?! A dla mnie to co? Czy Ty jottka
                                                    nie kierujesz się perfidnie ekonomią w znajomościach? ;)
                                    • Gość: Jazzek Do miki: BOT to skrót od roBOT (notxt) IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 05.07.02, 15:07
                                      • jottka Re: Do miki: BOT to skrót od roBOT (notxt) 05.07.02, 15:13
                                        a teraz wyjasnij, co to robot :))
                                        • skuter70 Re: Do miki: BOT to skrót od roBOT (notxt) 05.07.02, 15:15
                                          jottka napisał(a):

> a teraz wyjasnij, co to robot :))

to takie cus co robota czyli pracuje
                                          ale moim zdaniem jotka to raczej nierobot
                                          • jottka Re: Do miki: BOT to skrót od roBOT (notxt) 05.07.02, 15:21
                                            robotem i robotką siem brzydze :)) za dużo śrubek mają
                                            • skuter70 Re: Do miki: BOT to skrót od roBOT (notxt) 05.07.02, 15:23
                                              jottka napisał(a):

> robotem i robotką siem brzydze :)) za dużo śrubek mają

to zrob pierogi, srubek nie ma a smok sie ucieszy
                                              • jottka Re: Do miki: BOT to skrót od roBOT (notxt) 05.07.02, 15:28
                                                pierogi rabia Smoczyca Starsza :) ja wole sobie biegac po sieci

niech żyje wolność dla nierobotów!!! :))
                                          • Gość: Jazzek Re: Do miki: BOT to skrót od roBOT (notxt) IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 05.07.02, 15:36
                                            Toż jottka cały czas mówi że botem nie jest :)
                                            • skuter70 Re: Do miki: BOT to skrót od roBOT (notxt) 05.07.02, 15:44
                                              Gość portalu: Jazzek napisał(a):

> Toż jottka cały czas mówi że botem nie jest :)

ale trzeba isc naprzod, rozwijac sie, pierogi to nic trudnego

• jottka Re: Do miki: BOT to skrót od roBOT (notxt) 05.07.02, 15:45
                                                zrób i zaproś, to uwierzę, że nie jesteś botem szowinistą :))

lecę kupować te kartke dla wszystkich nierobotów :)
                                                • skuter70 Re: Do miki: BOT to skrót od roBOT (notxt) 05.07.02, 15:49
                                                  jottka napisał(a):

> zrób i zaproś, to uwierzę, że nie jesteś botem szowinistą :))
                                                  >
                                                  > lecę kupować te kartke dla wszystkich nierobotów :)

prawdziwy centus
                                                  kupi JEDNA kartke dla wszystkich forumowiczow:(

• jottka Re: Do miki: BOT to skrót od roBOT (notxt) 05.07.02, 21:26
                                                    będziecie ją mogli pociąć na relikwie :)))
                                                • Gość: Jazzek Re: Do miki: BOT to skrót od roBOT (notxt) IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 05.07.02, 15:49
                                                  Ja jestem coraz bardziej nierobotem, ale jak zrobiłem pulpet, to żona
                                                  stwierdziła że ona tak nie potrafi no i mam stała fuchę ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka