Dodaj do ulubionych

weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))))))))

13.05.05, 15:33
Kufle w dłoń i luzować mi się:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: play Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:50
      od jutra, od jutra
    • Gość: andreas Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 18:56
      ja się bawię na koszt zarzadu portu...
      spotykamy się?
      • Gość: Marian Paździoch Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: 62.69.200.* 13.05.05, 20:11
        a ja się bawię na działce u mariana
        • Gość: Marian Paździoch Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: 62.69.200.* 13.05.05, 20:12
          ...paździocha.

mp
      • Gość: XXL Andreas IP: *.ksiazat.v.pl 13.05.05, 22:51
        Andreas jedziesz do Binowa na to badziewie zorganozowane przez Rutkowskiego?
        • Gość: andreas Re:XXL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:31
          jadę!
          Będziesz?
          Podobno Drozda ma być!

• Gość: andreas Re:XXL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 00:10
          wywiem sie cos o Drobnicy ...
    • kurde.felek Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) 13.05.05, 22:18
      Święta prawda! Pauzuję do poniedziałku i olewam zimną Zośkę glenfiddichem!
      Twoje zdrowie Stary, a dobry pomysł!...
      • Gość: vicek Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.16. / *.gryfnet.szczecin.pl 14.05.05, 12:09
        Wam to dobrze - cały tydzień walicie w klawiaturę ja w tym czasie główkuję min
        16 godzin i jak uda mi się coś przeczytać to już jest dobrze Chyba że jestem
        bezsenny to coś napiszę w nocy np. jak andreas ma te same klopoty z
        zaśnięciem /czasem mózg za długo zwalnia/ i chce z kimś pogadać. Wam to dobrze!!
        A przy okazji; to Rutkowski coś robi w Binowie /chyba pochody/i mnie nie
        zaprosił?- ma przechlapane.
        • kurde.felek Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) 14.05.05, 14:57
          Nie przejmuj się - z założenia ma to być - jak doniosły mi wroble portowe z
          zaufanego źródła -imprezka integracyjna dla załogi,tj. pracowników ZMPSiŚ.
          Znaczna część urzędasów z Bytomskiej olała zaproszenie i nie pojechała. Bawią
          się zwolennicy zarządu. Jak andreas wróci - to doniesie.
          • Gość: andreas tu wasz Tajny Współpracownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:40
            było ludzi, ja tam nie umiem zliczyc - trochu było,
            pili głównie, bo kolejka głównie do piwa była,
            kiełbaski, karkówki, kaszanki i bigos były,
            lody i konkursy jakowes golfowe - nagrody nawet nawet ...drukarki!
            Drozda bawił sie i innych!
            No tanczyli trochu, a pan prezes to nawet obiecał, że powtórzy imprezę!
            Pewnie teraz ludzie za nim beda żeby powtórzył!

Co tu wiecej donosić, ot picie i żarcie do syta!

Nie wiem tylko z jakiej to okazji!??
            Acha, było pare fajnych panienek...

• Gość: andreas Re: tu wasz Tajny Współpracownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:10
              acha i prezesi byli zdaje sie w komplecie!
              Byli bardzo mili i uprzejmi,
              acz nie widziałem zeby sie bardzo integrowali...
              pewnie maja jakieś problemy ;-/
    • absztyfikant TW Absztyfikant poleca!!! 15.05.05, 15:09
      www.barynya.com/mp3/Nikolai_Masenkoff/Dark_Eyes.mp3
      • Gość: mamoniowa Re: TW Absztyfikant poleca!!! IP: 62.69.200.* 15.05.05, 16:22
        Dla mnie bomba !!!Szczegolnie, ze na poczatku lipca bede w Sankt Petersburgu !
        dziekiiii
        • absztyfikant inzynierowo! jeszcze to! 15.05.05, 16:27
          www.barynya.com/mp3/Alesha_Misha/Kalinka.mp3
          • absztyfikant Re: inzynierowo! jeszcze to! 15.05.05, 16:30
            www.barynya.com/mp3/Alesha_Misha/Evening_Bells.mp3
            • Gość: mamoniowa po stokroc dziekuje !!! IP: 62.69.200.* 15.05.05, 16:42
              uwielbiam brzmienie jezyka rosyjskiego !!
              • absztyfikant Re: po stokroc dziekuje !!! 15.05.05, 16:44
                www.barynya.com/mp3/Sergey_Gusarov/Varenichki.mp3
              • absztyfikant Re: po stokroc dziekuje !!! 15.05.05, 16:45
                www.barynya.com/mp3/Sergey_Gusarov/Korobushka.mp3
    • Gość: do XYZ Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.espol.com.pl 16.05.05, 09:57
      wasze dni czerwone pasożyty są policzone
      • Gość: labatt Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.hsd1.fl.comcast.net 16.05.05, 10:01
        Kurde - Xygzinski - nie strasz...ja tu ostatni dzien pracy celebruje,pakuje sie
        do Szczecina,do ktorego mnie nie ciagnie -a wracam...,a Ty mnie toporkiem
        traktujesz.Bo ja czerwona - po Tacie...i dobrze mi w tym kolorze ...
      • Gość: XXL Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.szczecin.pl 16.05.05, 10:05
        Gość portalu: do XYZ napisał(a):

> wasze dni czerwone pasożyty są policzone

A Waszmość to jakiego koloru pasozyt, czarny,żółty czy pasiaty? :)))))))))
        • Gość: do XYZ Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.espol.com.pl 16.05.05, 10:06
          ty urzędniku nie pisz w godzinach pracy na forum złodzieju /bezbarwny/
          • Gość: XXL Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.szczecin.pl 16.05.05, 13:07
            Gość portalu: do XYZ napisał(a):

> ty urzędniku nie pisz w godzinach pracy na forum złodzieju /bezbarwny/

PS
            Tak apropo to cóżem Tobie ukradł a z innej beczki jak jest takie frajerstwo jak
            Ty to sie go kroi:))))))
      • xyz-xyz Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) 16.05.05, 11:38
        wasze dni czerwone pasożyty są policzone

Weekendy też?:))) Możesz się cieszyć, dosięgła mnie kara. Musiałem skopać
        ogródek i bolą mnie wszystkie mięśnie.:((
        • Gość: XXL Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.szczecin.pl 16.05.05, 13:04
          wspólczuję Tobie,ja też tak się nakopałem że się odbarwiłem:)))))))))))))))
          • Gość: andreas Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:10
            pewnie zakopywaliscie jakieś dokumenta ... na zaś!!!!
            Przyjdzie moment, że wykopiecie!
            • Gość: XXL Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.szczecin.pl 16.05.05, 13:16
              Nie tylko dokumenta,nie tylko:))))))
              • Gość: andreas Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:19
                NIE, NIE - chyba nie zakopałeś któregos z prezesów????
                Pewnie zakopałeś tam PREZESA!!!!!
                • Gość: XXL Re: weekend!!!! wyłączać PCety riebiata:))))))))) IP: *.szczecin.pl 16.05.05, 13:23
                  Smutne ale tego jednego,szczególnego to zakopali jakiś czas temu i mają teraz
                  dylemat.Wakat na stołek wolny.
                  • Gość: XXL Do Andreasa IP: *.szczecin.pl 16.05.05, 13:25
                    Andreas idziesz na "Baltic Herring Meeting 2005" w piatek?
                    • anika31 Re: Do Andreasa 16.05.05, 15:07
                      nie do mnie..ale na Forum....:) sądzisz ze warto?....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka