Gość: XXL IP: *.ksiazat.v.pl 15.05.05, 22:52 Sorry Andreas ,byłeś w Binowie ,dowiedziałeś się czegoś ciekawego? Pozdrawiam XXL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas Re: Andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:06 witam, no pytałem, ale nie chcieli gadać... pili piwo i sie bawili! Kolejka największa była do piwa właśnie! Acha i prezes Rutkowski obiecał, że powtórzy imprezę, bo sie podobało.... to znaczy, że chyba bedą za nim, bo chca powtórki!!! A i pan Drozda sie bardzo zaprzyjaźnił z prezesem! A ludzie tak tańczyli, że trawe zdeptali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Andreas IP: 62.69.200.* 15.05.05, 23:16 A co to była za impreza? pochwalcie sie ogółowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Andreas IP: *.ksiazat.v.pl 15.05.05, 23:16 Dzięki.Z mojej firmy 100% olało tą imprezę, nawet słyszeć nie chcieli. Ja osobiście nie lubię takich imprez,oczywiscie z kolesiami ewentualnie z koleżankami :)) ale taki spęd nudzi mnie,przypomina mi to czasy komuny a teraz nazywa sie to integracja. Rutkowski lepiej by pracownikom ZMPiS dał podwyzki a nie mami ich piwem,kiełasą i tym głupkiem Drozdą który w kazdym ustroju jest na piedestale.Wyjatkowo nie trawię tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś