mike102 11.07.02, 13:21 Rano ogladalem wiadomosci i widzialem ze nad Berlinem przeszla straszna burza. Zginelo kilka osob, sa wielkie straty materialne. Czy byly jakies tajfuny nad Szczecinem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stettiner Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 13:28 Była wichura jak diabli. Powyrywane drzewa, zatarasowane drogi, brak prądu tradycyjnie w Dobrej, Mierzynie, podobno też na Gumieńcach. Oj, wiało. Ale nie tak jak nad Berlinem. Powiedzmy, że był to naprawdę spory wiatr, ale z gatunku takich co się parę razy do roku u nas pojawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 13:28 mike102 napisał: > Rano ogladalem wiadomosci i widzialem ze nad Berlinem przeszla straszna burza. > Zginelo kilka osob, sa wielkie straty materialne. > Czy byly jakies tajfuny nad Szczecinem? u nas jak mzawsze gorzej byl tylko tajfunik Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 13:29 skuter, nie strasz! kółka masz całe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 13:34 jottka napisała: > skuter, nie strasz! kółka masz całe? :) kolka mam tAkie sobie tylko leflektor gdzies mi sie zawieruszyl, znow musze jezdzcic na sluch po drodze widzialem jeden polozony duuuuzy znak drogowy jeden latajacy neon jeden zlamany konar (komenda policji) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 13:42 było złapać ten neon, miałbyś zamiast reflektora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: >>> Tajfun nad Berlinem IP: 212.244.77.* 11.07.02, 13:50 A ja widzialm trombe powietrzną miedzy dwoma blokami. Powaga-pierwszy raz widziałam cus takiego. Jakbym się tak mocniej wychyliła z okna tobym może gdzies teraz krążyła w okolicach Moskwy... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 13:56 Do Moskwy jeszcze burze nie doszły- godzinę temu ze stolicy Mazowsza donosili, że do nich właśnie idzie burza- więc teraz pewnie opuszczałąbyś Mazowsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: >>> Tajfun nad Berlinem IP: 212.244.77.* 11.07.02, 14:07 stettiner napisał(a): > Do Moskwy jeszcze burze nie doszły- godzinę temu ze stolicy Mazowsza donosili, > że do nich właśnie idzie burza- więc teraz pewnie opuszczałąbyś Mazowsze :) lubie wakacyjne podróże Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 14:10 A swoją drogą to gdzie szalała ta tromba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: >>> Tajfun nad Berlinem IP: 212.244.77.* 11.07.02, 14:21 stettiner napisał(a): > A swoją drogą to gdzie szalała ta tromba? Koło Bineticsu nas Wyzwolenia na pewno. Nie wiem gdzie poszła dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: >>> Tajfun nad Berlinem IP: *.eemagine.com 11.07.02, 14:56 Ja na szczescie ten berlinski tajfun jakos przezylem ;). Swoja droga to bylo rzeczywiscie niesamowite. Piekna pogoda (ponad 30 stopni) przez caly dzien, a tu nagle taka wichura. Niezle mialem "zdziwko" bo jak wchodzilem do lazienki to niebo bylo jasnoniebieskie a jak wychodzilem to ciemnogranatowe (a posiedzenie nie trwalo zbyt dlugo ;) ). Dzisiaj rano na ulicach lezalo sporo polamanych galezi a czasem nawet drzew. Odpowiedz Link Zgłoś