Dodaj do ulubionych

>>> Tajfun nad Berlinem

11.07.02, 13:21
Rano ogladalem wiadomosci i widzialem ze nad Berlinem przeszla straszna burza.
Zginelo kilka osob, sa wielkie straty materialne.
Czy byly jakies tajfuny nad Szczecinem?
Obserwuj wątek
    • stettiner Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 13:28
      Była wichura jak diabli. Powyrywane drzewa, zatarasowane drogi, brak prądu
      tradycyjnie w Dobrej, Mierzynie, podobno też na Gumieńcach. Oj, wiało. Ale nie
      tak jak nad Berlinem. Powiedzmy, że był to naprawdę spory wiatr, ale z gatunku
      takich co się parę razy do roku u nas pojawiają.
    • skuter70 Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 13:28
      mike102 napisał:

> Rano ogladalem wiadomosci i widzialem ze nad Berlinem przeszla straszna burza.
      > Zginelo kilka osob, sa wielkie straty materialne.
      > Czy byly jakies tajfuny nad Szczecinem?

u nas jak mzawsze gorzej byl tylko tajfunik
      • jottka Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 13:29
        skuter, nie strasz! kółka masz całe? :)
        • skuter70 Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 13:34
          jottka napisała:

> skuter, nie strasz! kółka masz całe? :)

kolka mam tAkie sobie tylko leflektor gdzies mi sie zawieruszyl, znow musze
          jezdzcic na sluch

po drodze widzialem
          jeden polozony duuuuzy znak drogowy
          jeden latajacy neon
          jeden zlamany konar (komenda policji)
          • jottka Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 13:42
            było złapać ten neon, miałbyś zamiast reflektora
            • Gość: mika Re: >>> Tajfun nad Berlinem IP: 212.244.77.* 11.07.02, 13:50
              A ja widzialm trombe powietrzną miedzy dwoma blokami. Powaga-pierwszy raz
              widziałam cus takiego. Jakbym się tak mocniej wychyliła z okna tobym może gdzies
              teraz krążyła w okolicach Moskwy...
              • stettiner Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 13:56
                Do Moskwy jeszcze burze nie doszły- godzinę temu ze stolicy Mazowsza donosili,
                że do nich właśnie idzie burza- więc teraz pewnie opuszczałąbyś Mazowsze :)
                • Gość: mika Re: >>> Tajfun nad Berlinem IP: 212.244.77.* 11.07.02, 14:07
                  stettiner napisał(a):

> Do Moskwy jeszcze burze nie doszły- godzinę temu ze stolicy Mazowsza donosili,
                  > że do nich właśnie idzie burza- więc teraz pewnie opuszczałąbyś Mazowsze :)

lubie wakacyjne podróże
                  • stettiner Re: >>> Tajfun nad Berlinem 11.07.02, 14:10
                    A swoją drogą to gdzie szalała ta tromba?
                    • Gość: mika Re: >>> Tajfun nad Berlinem IP: 212.244.77.* 11.07.02, 14:21
                      stettiner napisał(a):

> A swoją drogą to gdzie szalała ta tromba?

Koło Bineticsu nas Wyzwolenia na pewno. Nie wiem gdzie poszła dalej...
    • Gość: Gradus Re: >>> Tajfun nad Berlinem IP: *.eemagine.com 11.07.02, 14:56
      Ja na szczescie ten berlinski tajfun jakos przezylem ;). Swoja droga to bylo
      rzeczywiscie niesamowite. Piekna pogoda (ponad 30 stopni) przez caly dzien, a tu
      nagle taka wichura. Niezle mialem "zdziwko" bo jak wchodzilem do lazienki to
      niebo bylo jasnoniebieskie a jak wychodzilem to ciemnogranatowe (a posiedzenie
      nie trwalo zbyt dlugo ;) ).
      Dzisiaj rano na ulicach lezalo sporo polamanych galezi a czasem nawet drzew.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka