Gość: Kamaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:38 Proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: logan [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Mercedes Bagacaka DDB Auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:57 Moja koleżanka kupowała A klasę i po jakimś czasie okazało się że miała przekręcony licznik i że nie była NOWA tylko używana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cloo Re: Mercedes Bagacaka DDB Auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:07 jezdżę renówką, o serwisie bogackiej zdania nie mam, ale coś mi się wydaje, że ktoś Bogackim od jakiegoś czasu na forum chce zrobić koło tyłka. Nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki Re: Mercedes Bagacaka DDB Auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:19 No no nieładnie !! Ale tak na marginesie to słyszałem że ten nowy salon stoi na ziemi z niezłego przekrętu. W każdej plotce jest troche prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cloo Re: Mercedes Bagacaka DDB Auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:27 A ja słyszłem, że Lucki jest jest zoofilem. W każdej plotce... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Pita Re: Mercedes Bagacaka DDB Auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:38 A może Bogacki jest zoofilem Odpowiedz Link Zgłoś