Dodaj do ulubionych

lauferowe ciekawostki...

IP: *.bauboden.com, 05.08.02, 15:07
Na forum gorzowskim mozna dowiedziec sie niezwyklych rzeczy:

Brawo Gorzów. >>>Szczecinianin<<< (no txt)
Autor: Gość: Laufer 1 IP: *.xtra.pl

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=58&w=2180048&a=2183873
---------------------------------------------------------------------------

Brawo Gorzow-byly gorzowianin
Autor: Gość: laufer1 IP: *.xtra.pl

Gratuluje Wam krajanie gorzowianie.
>>>Poznianiak<<< (byly gorzowianin)

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=58&w=1802774&a=1806757
---------------------------------------------------------------------------

ktos z Was moze to rozumie???
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: lauferowe ciekawostki... 05.08.02, 15:10
      > ktos z Was moze to rozumie???

jak ktos nie dokonca wie czy jest laufrem czy lupinem
      to i z miejscem zamieszkania ma trudnosci:)
    • Gość: JACEK Re: lauferowe ciekawostki... IP: 64.9.159.* 05.08.02, 15:15
      Ja sobie wypraszam , to ja jestem z Gorzowa !!!!

ps Laufer i lupin to takie male nic , takie szczekajace na wszystkich ratlerki , jak sie obrocisz to zaraz spieprzaja !!! Tak
      lataja po ulicy do puki do puty ktos ich nie przejedzie !!! Gryfcio ma nad nimi przewage ze ma roztargane wlosy,
      wylupiaste oczy i jest nawiedzony !!! Pewnie sie teraz poci w mieszkanku u mamusi i pisze zoo cz. 2

:-))))))))))))))))) ot takie zycie palantow !!!!!!!!!!!!! i jak obs o nich napisal : wielosladowcow !!!!!!!
      • Gość: Laufer 1 Mam prośbę do Ciebie karaluszku. IP: *.xtra.pl 05.08.02, 19:04
        Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Ja sobie wypraszam , to ja jestem z Gorzowa !!!!
        >
        > ps Laufer i lupin to takie male nic , takie szczekajace na wszystkich
        ratlerki
        > , jak sie obrocisz to zaraz spieprzaja !!! Tak
        > lataja po ulicy do puki do puty ktos ich nie przejedzie !!! Gryfcio ma nad
        nim
        > i przewage ze ma roztargane wlosy,
        > wylupiaste oczy i jest nawiedzony !!! Pewnie sie teraz poci w mieszkanku u
        mam
        > usi i pisze zoo cz. 2
        >
        > :-))))))))))))))))) ot takie zycie palantow !!!!!!!!!!!!! i jak obs o
        nich
        > napisal : wielosladowcow !!!!!!!

1. Chamstwo ponownie zostało przez Ciebie zaprezentowane (jak wyżej). Nie piszę
        wylazło, bo wylazło.

2. Jak wyżej, tylko z innego powodu tzn : zamiast "do puki do puty" winno
        być "dopóki dopóty". Cztery grube "byki" w dwóch słowach. Nie pierwszy raz.
        Nasz wspólny problem polega na różnicy w wykształceniu.

3. Nie zliczę już skąd Ty jesteś JACEK z Ameryki, z Poznania czy z Gorzowa. To
        nie jest już rozdwojenie jażni to rozdziesiąciornienie jażni. Ostatnio ktoś Cię
        i Twoją ekipę "grającą znaczonymi kartami" - tu podsumował.Aniś jęknął.

4. Ratlerek dla karaluszków może być bardzo grożny. Może rozdeptać łapką ,
        niechcący oczywiście.Sorry , sądząc z poddenerwowania karaluszka to chyba to
        zrobił. Wielki, czy mały - to pojęcie względne karaluszku. Czy nie nazbyt
        skomplikowanie Ci tłumaczę, karaluszku ?

Mam prośbę do Ciebie JACEK. Bądż jakoś inteligentnie złośliwy. Ratlerek jest
        O.K. . Ale zostaw to swoje chamstwo gdzieś indziej, te "palanty" i inne
        małpopodobne "obciągactwo" to zwykłe chamstwo i prostactwo.
        Proszę Cię nie pisz w ten sposób. Nawet zwalczanie się można robić na jakimś
        wyższym poziomie.
        A jak nie to wal na zebranie do Samoobrony i pogadajcie sobie wzajemnie znanym
        Ci językiem.

• Gość: JACEK Re: Mam prośbę do Ciebie karaluszku. IP: 64.9.159.* 05.08.02, 19:17
          Osiol z oslej lawki,na na na na na na, osiol z oslej lawki , la la la la la la , osiol z oslej lawki , la la la la la la !!!!!!
          ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ps Ach te gafy ortograficzne , hmmm, ok,ok pracuje nad tym problemem !!!!!
          ps 2 co do samoobrony , ty na nich glosowales tak samo jak na Kwasniewskiego i sie nie wypieraj !!!!! To latwo tak
          klamac na forum !!!!!
          ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          My tu w Gorzowskim domciu wariatow urny nie mielismy!!!!

• Gość: Laufer 1 Nie komentuję. Tekst sam się komentuje. (no txt) IP: *.xtra.pl 05.08.02, 19:29

> Osiol z oslej lawki,na na na na na na, osiol z oslej lawki , la la la la la
            la
            > , osiol z oslej lawki , la la la la la la !!!!!!
            > ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            >
            > ps Ach te gafy ortograficzne , hmmm, ok,ok pracuje nad tym problemem !!!!!
            > ps 2 co do samoobrony , ty na nich glosowales tak samo jak na Kwasniewskiego
            i
            > sie nie wypieraj !!!!! To latwo tak
            > klamac na forum !!!!!
            > ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            > My tu w Gorzowskim domciu wariatow urny nie mielismy!!!!
            >
            >
        • Gość: Gradus Re: Mam prośbę do Ciebie karaluszku. IP: *.eemagine.com 05.08.02, 19:22
          Laufer jestes niesamowity. Jak ktos zareaguje na Twoje (pod roznymi nickami)
          zaczepki to piszesz, ze post celnie trafil. Natomiast jak ktos oleje Twoje
          wypociny to znak, ze zawstydzony podkulil ogon...
          • jottka no gradus, 05.08.02, 19:26
            no co się czepiasz??? przecież to świetna metoda :)))
            • Gość: Gradus Re: no gradus, IP: *.eemagine.com 05.08.02, 19:29
              No pewnie - zawsze dziala :). 100% skutecznosci ;).
              A jak sie jeszcze poprze swoja wypowiedz pod innym nickiem (albo lepiej innymi
              nickami) to efekt jest piorunujacy ;)
              • Gość: Laufer 1 Pozdrówcie Gustlika 102 ode mnie IP: *.xtra.pl 05.08.02, 19:36
                Gość portalu: Gradus napisał(a):

> No pewnie - zawsze dziala :). 100% skutecznosci ;).
                > A jak sie jeszcze poprze swoja wypowiedz pod innym nickiem (albo lepiej
                innymi
                > nickami) to efekt jest piorunujacy ;)

Sam to teraz robisz. Grasz znaczonymi kartami. I co najbardziej
                paradoksalne,że mi to zarzucasz.
                Robisz to i widzisz efekt wcale nie jest taki piorunujący.
                Najbardziej piorunujące jest to, że jak problem trafię i to celnie , to albo
                przeczytam stek wyzwisk albo zarzut , że piszę pod różnymi nickami od .....
                piszącego pod różnymi nickami (tylko naprawdę) lub od zespołu osób znających
                się realnie - czyli grających znaczonymi kartami.
                Dajcie sobie spokój. To już nudny temat.Argumenty ! Wiesz co to jest ?
                • Gość: Gradus Re: Pozdrówcie Gustlika 102 ode mnie IP: *.eemagine.com 05.08.02, 19:38
                  Przeczytaj jeszcze raz spokojnie swoj tekst. Znowu walnales swoje ulubione
                  zdanie o celnym trafieniu.
                  Laufer jestes nudny jak flaki z olejem.
                  • Gość: Laufer 1 Forum jak karma Gradusie IP: *.xtra.pl 05.08.02, 19:51

> Przeczytaj jeszcze raz spokojnie swoj tekst. Znowu walnales swoje ulubione
                    > zdanie o celnym trafieniu.
                    > Laufer jestes nudny jak flaki z olejem.

To lustrzane odbicie nudy flaczano-olejowej Twojej wypowiedzi.
                    Napisałem tak celowo (rzeczywiście powtarzając). Nie pisałbym tak gdyby nie to,
                    że w ten sposób nawiązałem do Twojego nudnego i standardowego tekstu.
                    Co mam się wysilać jak nie chcesz podnieść poziomu rozmowy i piszesz swoje
                    standardziki.
                    To Ty zaczynając rozmowę dyktujesz warunki. Ja się dostosowałem. Forum jak
                    karma oddaje to co Ty jej dajesz.
                    Patrzę wielonickowość, brak argumentów znaczy się u Gradusa standard. No to ja
                    też.

• Gość: Gradus Re: Forum jak karma Gradusie IP: *.eemagine.com 05.08.02, 19:56
                      A nie sadzisz, ze to ja pierwszy nawiazalem do Twojego nudnego i standarowego
                      postu.
                • Gość: Gradus Celne trafienie !!! IP: *.eemagine.com 05.08.02, 19:40
                  A przy okazji to chyba bardzo celnie trafilem z tymi nickami. Po takim celnym
                  trafieniu od razu mam lepsze samopoczucie.
                  • jottka Re: Celne trafienie !!! 05.08.02, 19:51
                    czekaj, gradus, o ile mogę się zorientować, to laufer chyba uznał, że albo ty
                    jesteś mną, albo ja jestem tobą, albo też znamy się w realu :)))

ale fajnie :) zawsze chciałam być chłopczykiem
                    • Gość: Gradus Re: Celne trafienie !!! IP: *.eemagine.com 05.08.02, 19:53
                      a ja chcialem byc dziewczynka ;).
                    • Gość: Gradus Tym razem chybilem !!! :) IP: *.eemagine.com 05.08.02, 19:54
                      Nie trafilem z odpowiedzia w odpowiedni post ;)
                    • Gość: Laufer 1 Odkryłaś swój problem ! Gratuluję. IP: *.xtra.pl 05.08.02, 19:56
                      jottka napisała:

> czekaj, gradus, o ile mogę się zorientować, to laufer chyba uznał, że albo ty
                      > jesteś mną, albo ja jestem tobą, albo też znamy się w realu :)))
                      >
                      > ale fajnie :) zawsze chciałam być chłopczykiem

No to odkryłaś swój życiowy problem.Jest on zresztą opisany i zdefiniowany. Aby
                      z tym walczyć (żeby być chłopczykiem) jest kilka metod. Ale ponieważ masz
                      znajomości u Admina czy jak on tam to nie będę pisał jakie to metody. Na pewno
                      się domyślisz.
                  • Gość: Laufer 1 Tak bardzo celnie trafiłeś. IP: *.xtra.pl 05.08.02, 19:53

> A przy okazji to chyba bardzo celnie trafilem z tymi nickami. Po takim celnym
                    > trafieniu od razu mam lepsze samopoczucie.

Bardzo celnie trafiłeś. Bardzo celnie trafiłeś. Ile razy mam Ci to napisać abyś
                    dostał orgazmu i uwierzył w siebie ? Co tam mogę robić za psychoterapeutę.
                  • Gość: JACEK Re: Celne trafienie !!! IP: 64.9.159.* 05.08.02, 19:58
                    Taaak sie ciesze , taaak sie ciesze gradus !!! Ja tez od razu mam lepsze samopoczucie , hmm chyba zara wstane od
                    biurka i pojde kogos w firmie , tak po przyjacielsku usciskac !!!! ;-))))))))))))))))))))
                    • Gość: Gradus Re: Celne trafienie !!! IP: *.eemagine.com 05.08.02, 20:00
                      U mnie w biurze juz tylko jedna osoba zostala i raczej nie mam ochoty go
                      wysciskiwac ;)
                      • jottka Re: Celne trafienie !!! 05.08.02, 20:05
                        wygląda na to, że wszystkim nam się zdecydowanie lepiej zrobiło po rozmowie z
                        laufrem i tylko on biedaczek jakiś zdenerwowany :)))

może też powinien do kogoś się przytulić? :))
                        • Gość: Laufer 1 PO spada w dół - ja się cieszę ! Mike się wnerwia IP: *.xtra.pl 05.08.02, 20:18
                          jottka napisała:

> wygląda na to, że wszystkim nam się zdecydowanie lepiej zrobiło po rozmowie z
                          > laufrem i tylko on biedaczek jakiś zdenerwowany :)))
                          >
                          > może też powinien do kogoś się przytulić? :))

Żadnego zdenerwowania. Po dyskusji z Mike 102 i resztą grających znaczonymi
                          kartami. Po rozmowach z Jackiem jestem bardzo podbudowany. Oni wprawiają mnie
                          w samozachwyt. Muszę przestać z nimi korespondować na jakiś czas gdyż dojdę do
                          wniosku jak JACEK , że JESTEM WIELKI ! I NAJMĄDRZEJSZY !
                          Spodziewałem się ataku Pana Mike 102 po napisaniu tekstu o Platformie
                          Obywatelskiej na podforum -"KTO NAMI RZĄDZI". Natychmiast wystartował z silną
                          argumentacją o wielonickowości (i to mike :-) )
                          A jeżeli piszesz coś i przewidywania się spełniają to można wpaść w zachwyt.
                          Jakie zdenerwowanie ?
                          Po prostu stwierdzałem wcześniej na Forum coś złego o Platfusach lub im
                          zbliżonych koalicjantach (Marku T.), to odzywał się mike 102 (nie tylko).

Napisałem o Platfusach i sprawdziło się . Nieomal natychmiast odezwał się Mike
                          102. Jest prosty w reakcjach jak dziecko.
    • Gość: jerzy Re: lauferowe ciekawostki...BRAWO >> mike 102 IP: *.osowo.pl 05.08.02, 15:24
      no to się doczekał naszego dedektywa.
      ************************************* wielu zmienia sierść na zimę i lato,
      może ten Forumista tak robi.
      ******************************* kiedyś mówili mi , że zwiedza się kraje palcem
      po mapie / można i palcem po klawiaturze.

No nie.......

pzdr :))) ja z osowa
    • Gość: Laufer 1 A poza tym to masz coś ciekawego do pisania ? IP: *.xtra.pl 05.08.02, 19:17
      Gość portalu: mike102 napisał(a):

> Na forum gorzowskim mozna dowiedziec sie niezwyklych rzeczy:
      >
      > Brawo Gorzów. >>>Szczecinianin<<< (no txt)
      > Autor: Gość: Laufer 1 IP: *.xtra.pl
      >
      > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
      f=58&w=2180048&a=
      > 2183873"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
      f=58&w=21
      > 80048&a=2183873</a>
      > ---------------------------------------------------------------------------
      >
      > Brawo Gorzow-byly gorzowianin
      > Autor: Gość: laufer1 IP: *.xtra.pl
      >
      > Gratuluje Wam krajanie gorzowianie.
      > >>>Poznianiak<<< (byly gorzowianin)
      >
      f=58&w=1802774&a=
      > 1806757"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
      f=58&w=18
      > 02774&a=1806757</a>
      >

Mike 102, a czego tu nie rozumieć?
      Daj sobie spokój z tym wątkiem. Jest już nudny dla mnie i dla wielu osób. Tym
      razem odpuszczam agresywne pociągnięcie tego wątku dla dobra poziomu i treści
      tego FORUM. Może zrozumiesz i zrobisz to samo.
      A poza tym to jak masz coś ciekawego do pisania , to pisz ? Chętnie poczytam i
      podyskutuję.
      Pa.
      • Gość: JACEK Re: A poza tym to masz coś ciekawego do pisania ? IP: 64.9.159.* 05.08.02, 19:29
        Kiedys w Poznaniu na Lazarzu kupowalem pyry i zapytalem faceta jaki gatunek pyrow ma ?? On na to : To som pyry
        grynki, lekko monczyte ale w gotowaniu siem trzymiom !!!! Tey laufer z jakiej dzielnicy jestes , pewnie jakie tam Rataje
        !!!! Tey lafcio , zajaraj se cmika i odpusc szczecinskie forum i pisz w Poznaniu , ja tez tam od czasu do czasu
        zagladam!!!!! nie ciagnij bamberstwa za soba do szczecina !!!

;-)))))))))))))))
        • Gość: Laufer 1 Robisz postępy JACEK. IP: *.xtra.pl 05.08.02, 19:37

> Kiedys w Poznaniu na Lazarzu kupowalem pyry i zapytalem faceta jaki gatunek
          pyr
          > ow ma ?? On na to : To som pyry
          > grynki, lekko monczyte ale w gotowaniu siem trzymiom !!!! Tey laufer z
          jakiej
          > dzielnicy jestes , pewnie jakie tam Rataje
          > !!!! Tey lafcio , zajaraj se cmika i odpusc szczecinskie forum i pisz w
          Pozna
          > niu , ja tez tam od czasu do czasu
          > zagladam!!!!! nie ciagnij bamberstwa za soba do szczecina !!!
          >
          > ;-)))))))))))))))

To przynajmnie było dowcipne i nie było obrażliwe. Robisz postepy JACEK.
    • Gość: Gradus koniec znecania sie !!! IP: *.eemagine.com 05.08.02, 20:07
      Uwazam, ze juz przesadzamy z tym znecaniem sie nad Laufrem. Biedny sie miota
      na swojej szchownicy. Juz w zasadzie nie ma zadnego ruchu mozliwego a my go
      jeszcze dobijamy :).

A teraz juz pisze na serio:

Laufer - przemyslalem to wszystko i stwierdzam, ze :
      1. to nie prawda, ze uzywasz kilku nickow
      2. to nie prawda, ze konwersujesz sam ze soba (miedzy swoimi nickami)
      3. to nie prawda, ze nie podajesz argumentow w dyskusji
      4. a prawda jest, ze Twoje przemyslenia sa zawsze niezwykle celne.

Z urzedniczym (tak przyznaje sie, ze jestem urzednikiem i sadze, ze reszta tez
      to zaraz zrobi) pozdrowieniem

Gradus
      • jottka Re: koniec znecania sie !!! 05.08.02, 20:10
        iii, gradus, no nie czytasz forum uważnie :)

skuter już dawno się przyznał, że tak naprawdę jest prezydentem i prowadzi
        kampanię wyborczą, ja przed chwilą zawspółczułam niekochanemu laufrowi, a ty
        tak wszystko po czasie.. :)))

z urzędniczym pozdrowieniem (w końcu pracujemy po godzinach :)
        • Gość: Gradus Re: koniec znecania sie !!! IP: *.eemagine.com 05.08.02, 20:17
          My tak ciezko pracujemy dla dobra urzedu a Laufer nas tak zle traktuje. Laufer
          zastanow sie co robisz. Urzednicy to tez ludzie...
          • Gość: JACEK Re: koniec znecania sie !!! IP: 64.9.159.* 05.08.02, 20:23
            A tak to bez urzednikow nie bylo by slowa biurokracja , a od laufera byla by lauferyzacja , ktora za bardzo mi sie
            kojarzy z.............................................. lewatywa !! Sam nie wiem , taakie skojarzenie !!!
            ;-))))))))))))))
            • Gość: Laufer 1 Każdy ma takie skojarzenia jaką psychikę. IP: *.xtra.pl 05.08.02, 20:33

> A tak to bez urzednikow nie bylo by slowa biurokracja , a od laufera byla by
              l
              > auferyzacja , ktora za bardzo mi sie
              > kojarzy z.............................................. lewatywa !! Sam nie
              wi
              > em , taakie skojarzenie !!!
              > ;-))))))))))))))

Co Ci się z czym kojarzy to już Twój JACEK problem i osobista sprawa.
              Ale można ciągnąć Twój kiepski atak dalej. Np o oczyszczającej i ozdrawiającej
              roli lewatywy. W starych , historycznych czasach lewatywa była popularnym
              środkiem leczniczym. Nie mówiąc już o Hasku.Dzisiaj też jest. Oczyszcza
              organizm ze złogów g--na i toksyn.
              Tak więc można kojarzyć dalej , że kojarzysz mnie dobrze.
              Piszę jakiś POST i jak lewatywa wywołuję wielkie s--nie. Ze wsząd lecą JACKI,
              MIKE , Gustliki itp brzydkie , niepachnące a wręcz ... (fuj). Ale muszę dla
              zdrowia tego organizmu.
              Dzięki za komplement.Nie spodziewałem się tego po Tobie.
              No to gramy dalej. Tylko poczekaj bo idę zaparkować samochód stojący przed
              garażem , nad Lazurowym Wybrzeżem w NICE. Basen oczywiście też jest.
              Gramy dalej.Tylko nie wulgarnie proszę.
          • Gość: Laufer 1 Nie wycofuj się.Pogadaj sobie jeszcze sam ze sobą. IP: *.xtra.pl 05.08.02, 20:25

> My tak ciezko pracujemy dla dobra urzedu a Laufer nas tak zle traktuje.
            Laufer
            > zastanow sie co robisz. Urzednicy to tez ludzie...

No to już dowcipniejsze teksty.

Tak. Niektórzy urzędnicy to ludzie. A niektórzy nie. Jak to w życiu. Jednak
            stosując zasadę dziecięcej zabawy w przekorę w dyskusji do specjalnie
            odkrywczych wniosków nie dojdziemy.
            Nie denerwuj się Gradus następnym razem pójdzie Ci lepiej.
            Napisz sobie taki znak :-) i to będzie znaczyło, że należy się smiać w tym
            miejscu i że to był dowcip. W razie czego pośmiejesz się sam.
    • lupin2 A ja , Gustlik 102 05.08.02, 21:54
      Gość portalu: mike102 napisał(a):

> Na forum gorzowskim mozna dowiedziec sie niezwyklych rzeczy:
      >
      > Brawo Gorzów. >>>Szczecinianin<<< (no txt)
      > Autor: Gość: Laufer 1 IP: *.xtra.pl
      >
      f=58&w=2180048&a=
      > 2183873"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
      f=58&w=21
      > 80048&a=2183873</a>
      >
      > Brawo Gorzow-byly gorzowianin
      > Autor: Gość: laufer1 IP: *.xtra.pl
      >
      > Gratuluje Wam krajanie gorzowianie.
      > >>>Poznianiak<<< (byly gorzowianin)
      >
      f=58&w=1802774&a=
      > 1806757"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
      f=58&w=18
      > 02774&a=1806757</a>
      >

Mike , a może coś o mnie. Zapominasz się.
      Ach. Zapomniałem, że ja jestem jedną z postaci Laufer 1. No tak to już mi
      przywaliłeś. Ale jesteś silny Mike 102. Mike nie szalej proszę , tylko nie
      przysyłaj swego brata Gustlika 102.
    • Gość: mike102 Czy laufer jest poznaniakiem??? IP: *.bauboden.com, 07.08.02, 09:19
      pyra z parlandii???
      • mikolaj7 chyba celnie trafiles... 07.08.02, 11:14
        bo unika odpowiedzi, jak nigdy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka