Dodaj do ulubionych

gołe klaty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:05
czy moglibyście 'rozprzestrzenić' informację o tym że chodzenie po ulicy z
gołą klatą ( mężczyźni i kobiety) nie jest cool...
dziś już widziałem kilku kolesi w tramwajach, na ulicy.
goła klata, czasem pifko w rączce, oj niefajne to jest.

nawet w Galaxy nie uchodzi paradować z gołą klatą
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mamoniowa buractwo IP: 62.69.200.* 28.07.05, 21:12
      Niestety latem to powszechne zjawisko. Moda plazowa wkracza na ulice i o zgrozo
      do biur (!!!).
      Faciow z piwem to ja mijam w drodze do pracy, przed godzina 7.00. Brak slow.
      • swantevit Re: buractwo 28.07.05, 21:13
        lepsze to niz z gola dupa..(w stringach)
        • Gość: mamoniowa Re: buractwo IP: 62.69.200.* 28.07.05, 21:23
          zgorszony? to chyba zmierzch bogow :-)
    • Gość: play Re: gołe klaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:14
      Gołe klaty bojków to obciach ale łażenie w kąpielowych badejkach po centrum
      miasta to nieświadome macierzństwo.
      • Gość: burak Gole torsy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:24
        Fakt. Ohyda. Doskonale komponuja sie z sandalami i skarpetami.
        Pasuja do nich doskonale laski na koturnach "zelazkach"
        ktore pojawiaja sie na Walach z okazji Dni Morza.
        Skad one sie biore? W jakich norach mieszkaja?
        Szczecin slynie ze swoistej elegancji. Zgodzicie sie, prawda?
    • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 21:20
      ale dla mnie nic nie przebije widoku faceta w koszulce na ramiaczkach schowanej
      w bawelniane dresowe spodnie, koniecznie wypchane na kolanach. Obrazka dopelnia
      lancuch na szyi a w reku saszetka.
      Sam sex !!!
      • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 21:23
        Gość portalu: mamoniowa napisał(a):
        ale dla mnie nic nie przebije widoku faceta w koszulce na ramiaczkach schowanej
        w bawelniane dresowe spodnie, koniecznie wypchane na kolanach. Obrazka dopelnia
        lancuch na szyi a w reku saszetka. Sam sex !!!
        ''''''''''''
        A cos ty mamoniowa tak podniecona?
        • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 21:25
          ech, ty tylko o jednym. Wesole jest zycie staruszka ?
          • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 21:27
            ech, ty tylko o jednym. Wesole jest zycie staruszka ?
            ''''''''''''
            To ty pierwsza zaczelas..
            • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 21:30
              czyzbys sie utozsamial z tym obrazkiem ?? Niemozliwe !
              • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 21:32
                jakim obrazkiem?
                • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 21:34
                  w takim razie czego dotyczyla Twoja uwaga ?
                  • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 21:35
                    nie wiem, juz zapomnialem...
                    :-)
                    • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 21:36
                      oj, zdaje sie, ze Szwecje tez zaatakowaly upaly :-)
                      • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 21:39
                        nie, to imputowana mi starosc!.. :-)
                        tu tylko 18 C.
                        • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 21:48
                          chwila chwila, jeszcze nie stwierdzilam, ze z Ciebie stare prochno(ha, a
                          niewiele bym sie z prawda minela, wszak swarozyc swoje lata ma! )
                          • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 21:50
                            Stary, ale jary!
                            • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 21:52
                              tylko prosze bez prezentacji golego torsu ! :-)
                              • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 21:55
                                tylko prosze bez prezentacji golego torsu ! :-)
                                '''''''''''''''''''''''''''
                                Masz racje!
                                Pokaz swoj!
                                • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 21:57
                                  i znowu...a jednak ! demencja starcza :-)
                                  • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 21:58
                                    jakbym mial demencje to zapomnialbym czego wczoraj chcialem..
                                    to raczej oznaka mlodosci..
                                    • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 22:01
                                      wczoraj tez chciales moja klate ogladac ???? to juz ci w nawyk przeszlo ! :-)
                                      • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 22:03
                                        ostatnio codziennie!..
                                        • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 22:08
                                          mam na imie "swarozyc" i jestem.....???
                                          • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 22:09
                                            a ja nazywam sie Wojtek i mam 12 lat!
                                            • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 22:10
                                              cze, zkond jestes Wojtek ?
                                              • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 22:12
                                                cze, zkond jestes Wojtek ?
                                                ''''''''''''''''''''''''''
                                                Z ul. Swarozyca..
                                                a ty?
                                                • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 22:13
                                                  a ja z Boguchwaly he he
                                                  • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 22:15
                                                    a ja z Boguchwaly he he
                                                    '''''''''''''''''''''''''''
                                                    milo mi cie poznac, a jak sie nazywasz?
                                                  • Gość: mamoniowa Re: gołe klaty IP: 62.69.200.* 28.07.05, 22:36
                                                    zapomnialam sie przedstawic, Wiesława
                                                  • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 22:38
                                                    zapomnialam sie przedstawic, Wiesława
                                                    '''''''''''''''''''
                                                    Czesc Wiesiu!
                                                    a ile masz lat?
                                                  • Gość: mamoniowa aforyzm IP: 62.69.200.* 28.07.05, 22:41
                                                    zycie kobiety sklada sie z trzech etapow:
                                                    gdy zdradza swoj wiek
                                                    gdy go nie zdradza
                                                    gdy wiek ja zdradza
                                                  • swantevit Re: aforyzm 28.07.05, 22:43

> zycie kobiety sklada sie z trzech etapow:
                                                    > gdy zdradza swoj wiek
                                                    > gdy go nie zdradza
                                                    > gdy wiek ja zdradza
                                                    > :-)
                                                    ''''''''''''''''''
                                                    To zdradz na jakim etapie Ty jestes Wiesiu..
                                                  • Gość: mamoniowa Re: aforyzm IP: 62.69.200.* 28.07.05, 22:48
                                                    no wlasnie go nie zdradze
                                                  • swantevit Re: aforyzm 28.07.05, 22:51
                                                    no wlasnie go nie zdradze
                                                    '''''''''
                                                    Nie klam Wieska!; wszyscy wiedza ze masz 35..
                                                    (:-
                                                  • Gość: mamoniowa Re: aforyzm IP: 62.69.200.* 28.07.05, 22:53
                                                    nie wszyscy, ja na przyklad nie wiedzialam !
                                                  • swantevit Re: aforyzm 28.07.05, 22:55
                                                    wiedzialas, wiedziaslas starowinko. Tylko chcialas sie ze mna poprzekomarzac..
                                                  • Gość: mamoniowa Re: aforyzm IP: 62.69.200.* 28.07.05, 23:00
                                                    z samym bogiem ? gdziez bym smiala !
                                                  • swantevit Re: aforyzm 28.07.05, 23:13
                                                    z samym bogiem ? gdziez bym smiala !
                                                    ''''''''''''
                                                    No to pokazujesz te senne polksiezyce czy nie?
                                                    Bo sie rozezle!
                                                  • Gość: mamoniowa Re: aforyzm IP: 62.69.200.* 28.07.05, 23:30
                                                    wole czarne slonca
                                                  • swantevit Re: aforyzm 28.07.05, 23:32
                                                    jak chcesz sama spac, to prosze bardzo.
                                                    ..i prosze o mnie nie snic!
                                                  • Gość: mamoniowa czarne slonca IP: 62.69.200.* 28.07.05, 23:33
                                                    Kończy się tydzień, nie ma nadziei
                                                    Że następny coś jeszcze zmieni
                                                    Złość jest niedobra gdy z tobą stoję
                                                    Gdy ciebię widzę, gdy ciebie czuję
                                                    Kończy się rok i słuchaj słowa
                                                    By zacząć to wszystko od nowa
                                                    Obejrzyj to sobie, sam sobie odpowiedz

Sam sobie odpowiedz...

I czy tego chcesz, czy o to chodzi
                                                    Bym w złości tu przychodził
                                                    Porównaj to z resztą, wybierz wartość największą
                                                    Ja chciałbym zobaczyć to wszystko raz jeszcze
                                                    Raz jeszcze to wszystko zobaczyć ja chciałbym
                                                    Porównaj to z resztą, wybierz drogę najlepszą

Jak to jest, gdy wchodzisz w moją głowę
                                                    Co tutaj jest typowe, z tobą jest od nowa
                                                    Porównaj to z nami, czarnych słońc milionami
                                                    Czy warto jest, czy warte to wszystko
                                                    By czynić upadek
                                                    Porównaj to z resztą, wybierz drogę najlepszą

A w mojej głowie słońc milionami
                                                    Karuzela nocą lśni
                                                    Na niej jesteśmy sami
                                                    Ja i ty...
                                            • Gość: inny Wojtek Re: gołe klaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:10
                                              Lubisz seks?
                                              • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 22:11
                                                bardzo!
                                                • Gość: inny Wojtek Re: gołe klaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:12
                                                  Jutro w poludnie w To-Tu?
                                                  • swantevit Re: gołe klaty 28.07.05, 22:13
                                                    a co to jest to-tu?
                                                  • Gość: mamoniowa buhahahahahhahhahahhahahahahahahhahhhhhahha IP: 62.69.200.* 28.07.05, 22:14
                                                    No no swarozycu, cos jednak w sobie musisz miec. takie branie!!!!! ha ha ha ha
                                                    ha
                                                  • Gość: inny Wojtek Bar To-Tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:16
                                                    Punkt zbiorki dla 12 letnich Wojtkow lubiacych lody :).
                                                  • swantevit Re: Bar To-Tu. 28.07.05, 22:18
                                                    Gość portalu: inny Wojtek napisał(a):
                                                    Punkt zbiorki dla 12 letnich Wojtkow lubiacych lody :).
                                                    '''''''''''''''''''''
                                                    a jak przyjde z ojcem, to nie bedziesz zly?
                                                  • Gość: inny Wojtek Re: Bar To-Tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:24
                                                    Absolutnie nie. Zrobimy orgie lodowa :).
                                                  • swantevit Re: Bar To-Tu. 28.07.05, 22:26
                                                    wiesz moj stary nie lubi lodow, woli joint'a...
                                                  • Gość: inny Wojtek Re: Bar To-Tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:31
                                                    Na jointa jestem za mlody. Na lody nie :).
                                                    Zapytaj starego moze zje sernik?
                                                  • swantevit Re: Bar To-Tu. 28.07.05, 22:34
                                                    stary ma skaze bialkowa..sorry.
                                                    to moze jeden glebszy?
                                                  • Gość: inny Wojtek Re: Bar To-Tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:35
                                                    Czy masz po starym jakies niedogodnosci medyczne?
                                                  • swantevit Re: Bar To-Tu. 28.07.05, 22:36
                                                    plaskostopie i komplex tourreta.
                                                  • Gość: inny Wojtek Re: Bar To-Tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:41
                                                    Platfus spoko. Bedziemy spacerowac wolno.
                                                    Czy to drugie jest zarazliwe?
                                                  • swantevit Re: Bar To-Tu. 28.07.05, 22:43
                                                    Gość portalu: inny Wojtek napisał(a):

> Platfus spoko. Bedziemy spacerowac wolno.
                                                    > Czy to drugie jest zarazliwe?
                                                    ''''''''''''''''
                                                    W pewnych przypadkach, tak.
                                                  • Gość: inny Wojtek Re: Bar To-Tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:46
                                                    Seksualnych? W piatek? Lekko mnie to niepokoi.
                                                    Nie chce zarazen :).
                                                  • swantevit Re: Bar To-Tu. 28.07.05, 22:53
                                                    spoko! Te dolegliwosci nie przenosi sie droga plciowa..
                                                  • Gość: inny Wojtek Re: Bar To-Tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:55
                                                    Kochany jestes. Uspokoiles mnie.
                                                    Twoj stary tez to ma?
                                                  • swantevit Re: Bar To-Tu. 28.07.05, 22:56
                                                    przeciez po nim to odziedziczylem...
                                                  • Gość: inny Wojtek Re: Bar To-Tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:01
                                                    Faktycznie. To przez ten gorac.
                                                    Oddziedziczyles cos po mamie?
                                                  • swantevit Re: Bar To-Tu. 28.07.05, 23:04
                                                    Tak; tendencje do hemorojdow i nadwrazliwosc na higiene osobista, dlatego
                                                    partnerow seksualnych dobieram sobie pieczolowicie..
                                                  • Gość: inny Wojtek Re: Bar To-Tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:09
                                                    O hemoroidach slyszalem. O higienie osobistej nie.
                                                    Co to jest? Partnerow nie dobieram. Biore jak leci.
                                                  • swantevit Re: Bar To-Tu. 28.07.05, 23:12
                                                    tfu, cholera! Zapomnialem ze mam dopiero 12 lat i mam zamiar dopiero tak
                                                    postepowac, jak pisalem w poprzednim poscie..
                                                  • Gość: inny Wojtek Re: Bar To-Tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:16
                                                    Do zobaczenia wiec za piec lat. Pozdrow starego.
                                                    I kup mu na urodziny jointa.
                                                  • swantevit Re: Bar To-Tu. 28.07.05, 23:17
                                                    a bedziesz jeszcze zyc?
                                                  • Gość: inny Wojtek Re: Bar To-Tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:18
                                                    Pewnie tak. Ale co to bedzie za zycie :(.
                                                    Dlaczego pytasz?
                                                  • swantevit Re: Bar To-Tu. 28.07.05, 23:20
                                                    twoj niefrasobliwy stosunek do twych partnerow seksualnych niepokoji mnie
                                                    troszke..
                                                  • Gość: inny Wojtek Re: Bar To-Tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:25
                                                    Dziekuje za troske i niepokoj. Nie moge sie jednak opanowac.
                                                    Mam to po ojcu.
                                                  • Gość: marcin Re: Bar To-Tu. IP: *.prokom.pl 29.07.05, 10:20
                                                    dlaczego mój wątek zszedł na 'inną' ścieżkę ? hmm
                                                    chodziło mi tylko o napiętnowanie gołych lutków na ulicach, zwłaszcza tych,
                                                    którym wystają kędziory spod pachy.
                                                    aha i 'rządzą' jeszcze dla mnie kierowcy bez koszulek, zwłaszcza w skodach fabiach
                                                  • swantevit Re: Bar To-Tu. 29.07.05, 10:28
                                                    Gość portalu: marcin napisał(a):
                                                    dlaczego mój wątek zszedł na 'inną' ścieżkę ? hmm
                                                    ''''''''''''''''
                                                    Bo takie bylo widzimisie wiekszosci obecnej na nim.
                                                    >
                                                  • northstar coz 29.07.05, 10:31
                                                    Marcinie znajdz wątek , ktory drązy temat od dechy do dechy :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka