Dodaj do ulubionych

DO MAM ZE SZCZECINA-POMÓŻCIE

01.08.05, 20:53
witam
moj synek za 2 dni skonczy 5 mies.
ostatnio bylismy w szpitalu(ale to juz inny temat)i na wypisie miał
napisane:"bardziej wzmozone napiecie miesniowe"
mam pytanie: czy ktoras z was kochane mamy zna dobrego neuroloda dzieciecego
w Szczecinie?
dodam ze jestem z Polic a wiem ze w Zdrojach jest oddzial neurologii
dzieciecej tylko ze jest mi to troche za daleko bo auta nie mamy a mały w
wozku nie chce lezec. moze ktoras z was moze polecic jakiegos w samym
Szczecinie,
prosze pomozcie
z gory dziekuje i pozdrawiam
sabcia7
Obserwuj wątek
    • goya25 Re: DO MAM ZE SZCZECINA-POMÓŻCIE 01.08.05, 21:14
      hej! podobno najlepszy neurolog dzieciecy w szczecinie to pani doktor grazyna
      hnatyszyn,przyjmuje na unii lubelskiej o ile sie nie myle,a gabinet prywatny ma
      na ul.traugutta 130 tel.486-22-82(mam nadzieje ze nic nie pokrecilam:)ja tez
      wybieram sie z synkiem,ostatnio dzwonilam do zdroji,i pani chciala mnie
      zarejestrowac na 5 pazdziernika,wiec wole isc prywatnie:)bo nie mam zamiaru
      tyle czekac pozdrowienia goya z tymkiem
    • mamapauli1 Re: DO MAM ZE SZCZECINA-POMÓŻCIE 01.08.05, 21:15
      Hej ja też jestem z Polic. I znam bardzo dobrego neurologa dziecięcego ze
      Szczecina, ale czeka się bardzo długo. Ja czekałam prywatnie 1,5 miesiąca. Ale
      to jest taki neurolog (pani), że jak już coś powie to tak jest, tak mi moja
      pediatra powiedziała i rzeczywiście jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani
      neurolog miała bardzo miłe podejście do maluszka itd...
      Kontakt do pani doktor:Dr h. med. Grażyna Hnatyszyn tel. 44-21-115 (tak było na
      pieczątce), a ja dzwoniłam na 426-81-97 to jest do ośrodka wczesnej interwencji
      i oni Ci tam podadzą do niej numer (chyba). Ona przyjmuje na Rugiańskiej 51 tel
      425-34-08. Podałam Ci wszystkie telefony jakie miałam. Gdzieś miałam jeszcze do
      niej prywatny, jak znajdę to Ci napiszę ale próbój na te napewno się uda tylko
      dzwoń długo bo oni nie odbierają tak od razu. Mój numer gg 9064132 (Może sie
      umówimy na spacer????) Aha koszt wizyty to 60 zł.
      Pozdrawiam!
      • karola810 Re: DO MAM ZE SZCZECINA-POMÓŻCIE 01.08.05, 22:03
        najlepszy neurolog to jak poprzedniczki napisały: dr Hnatyszyn
        ja od siebie chciałam dodać, że może warto odwiedzić rechabilitanta. Bardzo
        dobry ośrodek rechabilitacji jest na Marii Curie nr nie pamiętam ale budynek na
        samym końcu ulicy aż przy parku Kaspropwicza. Przyjmuje tam bardzo dobry lekarz
        dr Karkosz (specjalista od dzieciaczków) i ma pod sobą fajną ekipę
        rechabilitantów, którzy się swietnie zajmą maluszkiem. Bardzo trudno jest się
        tam dostać ale znam sposób.
        Idź do rodzinnej maluszka i poproś o skierowanie z napisem PILNE to przyjmą
        wyjątkowo wcześniej np. mnie przyjeli tego samego dnia pomimo, że normalnie
        trwa to ok 1,5 miesiąca.
        Dodatkowo dodam, że wizyta jest bezpłatna i później cała rechabilitacja również.
        pozdrawiam, życzę wszystkiego naj!!!
    • agatris Re: DO MAM ZE SZCZECINA-POMÓŻCIE 01.08.05, 22:02
      dr Hnatyszyn, przyjmuje w poradni przyklinicznej szpitala na Uni Lubelskiej,
      prywatnie takze, ale nie mam namiarów
      z tego co wiem do 8 sierpnia jest na urlopie
      pozdrawiam
    • sabcia7 Re: DO MAM ZE SZCZECINA-POMÓŻCIE 01.08.05, 22:22
      dziewczyny DZIEKUJE WAM BARDZO!!!!!!!
      wiedzialam ze moge na was liczyc
      bardzo mi pomogłyscie
      pozdrawiam
      sabcia7
    • clematis7 Re: DO MAM ZE SZCZECINA-POMÓŻCIE 02.08.05, 07:45
      Masz b.dobrego neurologa blisko siebie. Przyjmuje w Policach w Przychodni na
      Siedleckiej koło szpitala. Nazywa sie Janusz Daszko tel 0601-26-12-23. Wizyta
      kosztowała 50 zł (pierwsza), kolejne były tańsze. Bardzo nam pomógł. Wydaje się
      byc troche niemiły przy pierwszym spotkaniu i masz wrażenie, że
      robi "straszne" rzeczy z maleństwem ale to tylko badanie. Zna się na rzeczy i
      jest godny polecenia. A co najważniejsze rozpoznaje trafnie i kieruje do SUPER
      rehabilitanta w (niestety w Stargardzie Szczecińskim-ale my dla dziecka nawet
      do Stargardu jeździliśmy codziennie przez 3 m-ce). Powoddzenia życzę.
    • clematis7 Re: DO MAM ZE SZCZECINA-POMÓŻCIE 02.08.05, 08:03
      Dodam tylko, że mojemu dziecku dr. Hnatyszyn nie pomogła. Tak się też zdarza.
      Dlatego wyznaję zasadę chodzenia do dwóch lekarzy z problemem. Sprawdziło się
      nie raz.
      • sabcia7 Re: DO CLEMATIS 7 03.08.05, 19:02
        dziekuje Ci bardzo!!!!!!!!
        dzisiaj bylismy u pana doktora.
        wlasciwie powiem Ci ze jest calkiem sympatyczny.
        ale faktycznie robil "straszne" rzeczy z moim dzieckiem. maly darl sie w
        nieboglosy(ale moze dlatego ze byla to jego pora spania)
        dostalismy cwiczenia na przewracanie sie na brzuszek. za 3 tyg. kontrola.
        oprocz tego lek. stwierdzil ze maly jest lekko nadpobudliwy i dostalismy
        syropek.
        juz dzisiaj wzielismy sie ostro do cwiczen ale robimy to w formie zabawy
        i "mroweczce" calkiem to sie podoba
        jeszcze raz BARDZOOOO DZIEKUJE!!!!!!!
        POZDRAWIAM
        sabcia7
        • clematis7 Re: DO CLEMATIS 7 04.08.05, 07:29
          Życzę więc powodzenia i wytrwałości w ćwiczeniach. Córka i ja wylałyśmy w ich
          trakcie trochę łez-ona bo się męczyła, ja bo mi jej było żal, ale teraz
          wszystko jest dobrze!!! A Pan doktor przy kolejnych spotkaniach był dużo
          przyjemniejszy niż za 1-ym razem. Zresztą nie to jest przecież ważne:))
          Pozdrawiam serdecznie.Cieszę się, że udało mi się pomóc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka