Dodaj do ulubionych

stadion w Miedzeszynie

IP: *.visp.energis.pl 04.03.03, 20:13
wróbelki ćwierkają, że i boisko w Miedzeszynie, tez juz ma inwestora
strategicznego. Ciekawe co stanie się z Parafialnym Klubem Sportowym?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tuzin Re: stadion w Miedzeszynie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 21:34
      PKS PKS PKS PKS PKS PKS PKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Niiiigdy nie spadnie!!!!!

A tak btw to swoje mecze rogrywa tam nie tylko PKS ale i Legion Warszawa.
      • saskokempianin Re: stadion w Miedzeszynie 24.03.03, 15:02
        Jaki stadion w miedzeszynie? Kto tam gra? Czy nie chodzi wam może o PKS Radość?
        • Gość: Wawerka o to chodzi, o to chodzi! IP: *.visp.energis.pl 24.03.03, 19:35
          saskokempianin napisał:

> Jaki stadion w miedzeszynie? Kto tam gra? Czy nie chodzi wam może o PKS
          Radość?

Właśnie o ten teren, który ma w użyczeniu PKS, czy uważasz, że ktos będzie się
          liczył z PKS-em, kogo obchodzi grupa zapaleńców działaczy i te 200 dzieciaków,
          które tam trenują. Taki teren to idealne miejsce na komercyjny obiekt.
          • Gość: Tuzin Re: o to chodzi, o to chodzi! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 21:48
            No nie wiem. W srodku lasu? A to przypadkiem jeszcze nie Radosc?
            • saskokempianin Re: o to chodzi, o to chodzi! 25.03.03, 08:31
              Jeżeli chodzi o to boisko, to klub z pewnością nazywa się PKS Radość.
              Wątpię, żeby mieli je zlikwidować. Trzeba pamiętać, że, na szczęście, klubem
              tym opiekuje się kapelan polskiego sportu, osoba z którą należy się liczyć.
              Teraz nie pamiętam dokładnie nazwiska tego księdza, nie chcę więc przekręcić,
              ale wiem, że to naprawdę wspaniała osoba - robi bardzo dużo dla tych
              dzieciaków, które tam grają - i możliwe, że jego szerokie, a nawet bardzo
              szerokie kontakty nie pozwolą na wyrugowanie z mapy warszawskich boisk
              następnego obiektu.
              • Gość: leo Re: o to chodzi, o to chodzi! IP: *.ibles.waw.pl 02.04.03, 13:39
                saskokempianin napisał:

Trzeba pamiętać, że, na szczęście, klubem
                > tym opiekuje się kapelan polskiego sportu, osoba z którą należy się liczyć.
                > Teraz nie pamiętam dokładnie nazwiska tego księdza,
                To jest, o ile mnie pamięć nie myli, ksiądz Mikulski (ale nie Stanisław :)))
                i był ponoć kiedyś bokserem. Życzę mu sukcesów w organizowaniu dzieciakom
                wyżycia w sporcie
      • Gość: Tuzin Re: stadion w Miedzeszynie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 00:14
        Pomylka - Legion przeniosl sie ostatnio na AON do Rembertowa :(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka