skuter70 21.08.02, 11:17 podobno do komendy nie wpuszczaja facetow w krotkich spodenkach i kobiet w koszulkach na ramiaczkach? czy jesli mnie okradna to mam leciec do domu po krawat i lakierki?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milseog Re: KMP na malopolskiej -pelna kultura IP: 212.244.66.* 21.08.02, 11:26 skuti, chodzi chyba o pracownikow:) bo co by bylo jakby ci zabrali cale ubranie np. na dziewokliczu albo glebokim? jak ty bys dojechal na golasa tym swoim bicyklem?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: KMP na malopolskiej -pelna kultura 21.08.02, 11:30 Gość portalu: milseog napisał(a): > skuti, chodzi chyba o pracownikow chodzi o interesantow a policjanci na pewno moga w krotkich bo w koncu mamy policje na rowerach, ktora w takich wlasnie jezdzi ja mysle, ze to po prostu walka z przestepczoscia, przyjde do komendy zglosic kradziez, tam mnie nie wpuszcza, wiec kradziezy nie zglosze i statystyki sie poprawia Odpowiedz Link Zgłoś
jottka nic 21.08.02, 11:40 nie rozumiesz - jak wleziesz na komendę półgoły, to będą musieli cię zaaresztować za obrazę moralności publicznej! więc dla twojego własnego dobra proszą, żebys się stawiał pod krawatem, bo wtedy będziesz mógł zgłosić policji, co ci tam leży na sercu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: nic IP: *.it.volvo.se / 172.20.6.* 21.08.02, 11:42 Czy sam krawat (skrywający przyrodzenie) wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: nic 21.08.02, 11:44 Gość portalu: Jazzek napisał(a): > Czy sam krawat (skrywający przyrodzenie) wystarczy? jazzek jak widzi "jottka" to od razu szaleje :) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog a w ogóle 21.08.02, 11:50 to powinienes byc w krawacie. na okraglo. bo wtedy nie bedziesz sie az tak awanturowal i nie bedziesz musial chodzic na policje Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a w ogóle 21.08.02, 11:59 a w razie czego za krawat łatwiej doprowadzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: a w ogóle IP: *.net.com / 3.111.148.* 22.08.02, 14:46 > to powinienes byc w krawacie. na okraglo. bo wtedy nie bedziesz sie az tak > awanturowal i nie bedziesz musial chodzic na policje gorzej jak go napadna i mu krawat ukradna. Bo wtedy bedzie musial isc na policje i bedzie sie awanturowal, a ci go nie wpuszcza. Btw czy przestepcy tez musza byc ubrani w dlugie spodnie i dlugi rekaw, jak ich przywoza na komende? Bo to moze byc doskonaly sposob latem, zeby sie nie dac aresztowac - przebieramy sie w krotkie spodenki i juz nie moga mnie na komende zawiezc ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrum Re: KMP na malopolskiej -pelna kultura IP: *.vpn.rmf 22.08.02, 11:19 na Małopolskiej jest wojewódzka, miejska jest na Kaszubskiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś