Dodaj do ulubionych

Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking

IP: *.btsnet.pl 08.08.05, 16:53
Wasze typy?
Obserwuj wątek
    • morfinka_i_strzykawusia Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking 08.08.05, 16:55
      Ten na dworcu glownym.
      • noranda27 Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking 08.08.05, 18:20
        Sadze ze Rafal na ul.kopernika6
    • Gość: Flawiusz Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:19
      Na rondzie - Krzyżówce w Zdrojach!
      • Gość: petronisz Absolutnie najlepszy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:22
        ... Mundek na Glebokim.
        • Gość: acb Re: Absolutnie najlepszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:26
          Ten salon w Galaxy na 1 pietrze. Bylem ostatnio i jestem strasznie zadowolony.
          • Gość: loko dyslektyk Re: Absolutnie najlepszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:42
            chyba bardzo zadowolony ?
            A ja jestem zadowolony najbardziej z usług Norberta ul Bochaterów Getta 4/2
          • beatrix13 Re: Absolutnie najlepszy... 25.10.05, 00:03
            Gość portalu: acb napisał(a):

> Ten salon w Galaxy na 1 pietrze. Bylem ostatnio i jestem strasznie zadowolony.
            nazywa się Jean Louis David,też polecam,ale panów fryzjerów
    • Gość: Robert Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking IP: *.chello.pl 09.08.05, 22:05
      A ja jestem zadowolony ze strzużenia Bartka na manhatanie w budynku Rondo
    • Gość: B. Prawdziwy Polak Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking IP: *.iscnet.pl 10.08.05, 08:41
      a ja pedałom obmacywac sie nie dam! kupilem sobie maszynke i glace do skory
      gole sam.
      • Gość: marian paździoch Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking IP: 62.69.200.* 10.08.05, 09:20
        ewa, ewa jest najlepsza.
        fryzjerzy to przeważnie pedały.
        przeważnie.

mp
        • Gość: piotrus Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking IP: *.okocim.com.pl 10.08.05, 10:33
          najleprzy fryzjer to UM goli do gołej skóry ;)

pozdrawiam
    • srg2 Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking 24.10.05, 21:15
      NAJLEPSZA JEST SYWIA
      SUPER FRYZJERKA I STYLISTKA
      A TO TEGO JESZCZE CZYSTY NOWY SALON
      POLECAM

SALON MODNEJ FRYZURY
      Szczecin ul. Bol. Śmiałego 47
      (wejście od ul.5-go Lipca)
      CENY PROMOCYJNE
      • strzyżenie damskie – 20zł
      • strzyżenie + modelowanie - 25zł
      • strzyżenie męskie - 10zł
      • balayage - od 60zł
      • trwała - od 45zł
      • haeadlains – od 60zł
      • fryzury ślubne i okolicznościowe
      OD PONIEDZIALKU DO SOBOTY
      W GODZINACH 9.00-18.00
      • Gość: tiiii Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:09
        Naprzeciwko CH Turzyn
    • Gość: XXL Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking IP: 212.14.58.* 25.10.05, 12:39
      Juz raz pisałem-
      w areszcie sledczym przy ulicy Kaszubskiej:)))))
      • Gość: eri Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking IP: *.chello.pl 25.10.05, 13:30
        XXL ty albo o dupach ,albo głupoty...na forum wychodzi co z ciebie
        za ''yntelygent''
        • Gość: XXL eri IP: 212.14.58.* 26.10.05, 09:26
          Gość portalu: eri napisał(a):

> XXL ty albo o dupach ,albo głupoty...na forum wychodzi co z ciebie
          > za ''yntelygent''

no za to Ty eri tryskasz "elokwencja", wprost "blyszczysz" na tym forum,
          Twoje posty sa takie gleboko przemyslane, wprost poezja inaczej :)
      • Gość: Tiii Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:45
        Kiedyś to był Sebastian, a teraz?
        • Gość: ? Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:48
          Sebastian? Gdzie?
          • Gość: ... Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:58
            W hotelu Campanille.
            • Gość: agv Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking IP: *.chello.pl 25.10.05, 21:05
              Fajnie tez jest w Laurencie na Boguslawa :-) Tanio i bardzo profesjonalnie
    • antycyponek Re: Najlepszy fryzjer w Szczecinie - ranking 26.10.05, 11:02
      Do tej pory najbardziej sobie ceniłam Andrzeja ze studia naprzeciwko CH Turzyn,
      ale on też się nieźle ceni (80-100 zł za samo strzyżenie). Teraz chodzę do
      świetnego fryzjera na Chłopickiego (Pogodno), nie zdziera, używa dobrych
      kosmetyków i ma zaj.... pomysły - udało mu się ujarzmić moją straszliwą
      czuprynę o konsystencji szczotki ryżowej i namówił mnie do przefarbowania się
      na ciemny blond z pasemkami, dzięki czemu wyglądam o ok. 5 lat młodziej (do tej
      pory lubiłam sie tylko z kolorem wściekle czerwonym i czarnym). Paweł rulez!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka