Gość: wama IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.05, 19:28 Napieralski z drugiego? A on nie jest przypadkiem sekretarzem generalnym SLD? Myślałem, że jak sie jest Skeretarzem to przynajmniej we własnej partii ma sie poparcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackexit dziekujemy wam serdecznie 12.08.05, 19:33 przypomina mi sie ciagle jak pytali w tv napierlaskiego jakie plany ma sld na nowa kadnecje a on powiedzial: "dalsza walka z bieda" :)) usmialem sie setnie. kpiny czerwonych to nie tylko bezczelnosc ale chyba z glupoty ,mysla ze ktos na taka sitwe pasozytnicza zaglosuje. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P inda z SLD Co Ty ku...wa wiesz o kandydowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx wijas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 01:54 Jedrzej Wijas byl za likwidacja najlepszych szczecinskich przedszkoli. Zdrajca idealow lewicy szefem sztabu. To jest nowa jakosc? xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Koniuszko Re: dziekujemy wam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:08 blackexit napisał: mysla ze ktos na > > taka sitwe pasozytnicza zaglosuje. Tu się mylisz Sczecin to bastion postkomuny i bardzo wielu na nich zagłosuje,choć w tej chwili głośno nie przyznają się do swojej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: dziekujemy wam serdecznie IP: 62.69.198.* 12.08.05, 21:20 "dalsza walka z bieda" - czarny bo chca tą biede zagłodzic ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wódz WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC 5% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:09 szanse zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matter Re: WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 01:32 WON z Wonem! Módlce się o zdrowie! bo o rozum - to beznadziejne! A i tak życzę Wam wszystkiego najlepszego - bo Polacy są różni i czarni i czerwoni i zieloni. A demokracja - daje szanse. Więc proszę - dajcie szansę DEMOKRACJI. Ot wołanie na puszczę .... a może nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 06:39 Jeśli wołanie, to "na puszczy", a nie "na puszczę". Śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.08.05, 09:06 wojewoda Wziatek na uroczystości wprowadzania policji do budynku po upadłym Eltorze powiedział "okazuje się że upadek przedsiębiorstwa może być poczatkiem czegoś pozytecznego" , a więc jeżeli jeszcze jakieś przedsiębiorstwa państwowe jeszcze istnieją ,niech upadają , policja będzie miała nowe siedziby a wojewoda dobre samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FMS Re: WON Z CZARNĄ ZARAZĄ LIBERAŁÓW I FASZYSTOW IP: *.wzp.pl 17.08.05, 12:57 ...zobaczcie czarnuchy jak wygląda dzisiaj w Polsce gospodarka,export,siła waluty etc. i zamknijcie dziób ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy gość ..co dla regionu zrobili sld-owcy ( prócz sloganów IP: *.arkonskie.v.pl 13.08.05, 09:39 mnie się wydaje, że Pan J. Piechota powinien już oddać innym miejsce ( przecież to jest kameleon, który zmienia barwę do koloru w danej sytuacji). Z naszego regionu ! Co On takiego naprawdę zrobił ? prócz wystawionego domu na osowie z kredytu( pożczki mocodawcy z trójmiasta ??? )a może się mylę bo nigdy sprawy tej oficjalnie nie potwierdził Pan J w spotkaniach i zapytaniach. ciekawe jak będzie agitował za głosami na niego: ( majówki nie zrobi bo za późno ?!) { rozdawał będzie książki dla matek nie mających pieniędzy na wyprawki do szkół ?? dla dzieci ---------------------- ja straciłem pracę przez kilkakrotne zmiany przepisów dotyczących wykonywania mojego zawodu . Teraz jestem zgryźliwym " szukającym pracy w zawodzie którego już nie chcę wykonywać " [ tak mi dopomóż SLD ] --------------------------------------- jestem przeciwko aparatczykom którzy w każdej kadencji ciężko pracują / działają a mnie jest coraz trudniej. -------------------------------------- ale i tak pan Jacek nie czyta takich postów bo źle by się czuł w niedzielę na mszy w kościele gdzie trzeba przebaczać ( a może nie chodzi i nie ma takich zachamowań ?! } Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asnyk Głos na SLD to głos zmarnowany - nie będzie 5 % IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:12 szambo trafi do samba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Źle się dzieje w SLD zachodniopomorskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:35 Źle się dzieje w zachodniopomorskim SLD, nie zdołali nawet wystawić pełnej 26 osobowej listy, co śmieszniejsze tłumaczą się, że idą na jakość a nie na ilość. Nawet polityczni przedszkolacy wiedzą, że niepełna lista to zwiastun KLĘSKI. I tak może jesteśmy świadkami początku końca wieloletniego panowania czerwonego tałatajstwa na Pomorzu Zachodnim. Zwiastunem tego były klęski wyborcze SLD w tak czerwonych bastionach jak Koszalin czy Białogard. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micz Re: Źle się dzieje w SLD zachodniopomorskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:21 Jeszcze będziesz skomleć o rychłe wybory jak prawica trochę porządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Re: Źle się dzieje w SLD zachodniopomorskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:28 mmmm, mmmmm, mmmmm, już zacząłem skamleć Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re: Źle się dzieje w SLD zachodniopomorskim 13.08.05, 14:40 Wróbelki elemelki zawsze dobrze wiedziały i ćwierkały. Szdoda, że ich (wróble) jest tak mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Listy wyborcze SLD IP: *.chemo.tuniv.szczecin.pl 13.08.05, 13:43 od kiedy Wziątek (jak sama nazwa wskazuje z jakiej jest grupy) jest marszałkiem (ja myslałem że tylko wojewodą),wot i pismaki z gazety wybiórczej, trzeba do szkoły a nie w żurnalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbski Re: Listy wyborcze SLD IP: 83.168.104.* 13.08.05, 14:41 My God! Taka gazeta jak GW pisze że Wziątek jest Marszałkiem!!! Litości... Marszałkiem jest Meyer... Wziątek to wojewoda. A sldOWCOM KRZYŻ NA DROGĘ. Oby nikt z was nie wszedł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Listy wyborcze SLD IP: *.pl / *.smsnet.pl 13.08.05, 19:52 Największy ubaw to "kryształowo" czyści !!! To już samo w sobie jest kpiną:))) A jak jeszcze zobaczyłem tam Wziątka totalnego aparatczyka, który nic nie zrobił dla tego regionu i jego cudownego zastępcy na stolcu Janka Sylwestrzaka!!! To dopiero ubaw toż ten wicek wciąż wyciąga łapy o pałac w Stolcu (omen nomen) GW też coś o tym pisała:))) A co z jego gospodarstwem rolnym?:)) Jak się ma rozłożone na łopatki duże gospodarstwo dzierżawione od ANR?? Jesteście boscy "czyści panowie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Wijas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 01:54 Jedrzej Wijas byl za likwidacja najlepszych szczecinskich przedszkoli. Zdrajca idealow lewicy szefem sztabu. To jest nowa jakosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o czym tu mowa WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC 5% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:29 mało macie jeszcze komuny ? chcecie cierpieć dalej ? won, to tylko od was zależy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 14:46 To nie będzie takie proste. Nie zapominaj, że w Szczecinie i województwie władza na wszystkich szczeblach jest bezpośrednio lub pośrednio w rękach postkomunistów! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22291169&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Listy wyborcze SLD IP: 62.69.200.* 14.08.05, 21:17 Od kiedy to marszałkiem jest Wziątek?? tak wynika z nagłówka...lepiej poprawić niż się ośmieszać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orient Re: Listy wyborcze SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:31 Przy Robercie Napierała zawsze będzie drugi ;) Odpowiedz Link Zgłoś