Dodaj do ulubionych

Listy wyborcze SLD

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.05, 19:28
Napieralski z drugiego? A on nie jest przypadkiem sekretarzem generalnym SLD?
Myślałem, że jak sie jest Skeretarzem to przynajmniej we własnej partii ma
sie poparcie...
Obserwuj wątek
    • blackexit dziekujemy wam serdecznie 12.08.05, 19:33
      przypomina mi sie ciagle jak pytali w tv napierlaskiego jakie plany ma sld na
      nowa kadnecje a on powiedzial: "dalsza walka z bieda" :)) usmialem sie setnie.
      kpiny czerwonych to nie tylko bezczelnosc ale chyba z glupoty ,mysla ze ktos na
      taka sitwe pasozytnicza zaglosuje. pozdrawiam black
      • Gość: P inda z SLD Co Ty ku...wa wiesz o kandydowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:07
        • Gość: xxx wijas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 01:54
          Jedrzej Wijas byl za likwidacja najlepszych szczecinskich przedszkoli. Zdrajca idealow lewicy szefem sztabu. To jest nowa jakosc?

xxx
      • Gość: Marian Koniuszko Re: dziekujemy wam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:08
        blackexit napisał: mysla ze ktos na
        >
        > taka sitwe pasozytnicza zaglosuje.
        Tu się mylisz Sczecin to bastion postkomuny i bardzo wielu na nich
        zagłosuje,choć w tej chwili głośno nie przyznają się do swojej głupoty.
      • Gość: piotruś Re: dziekujemy wam serdecznie IP: 62.69.198.* 12.08.05, 21:20
        "dalsza walka z bieda" - czarny bo chca tą biede zagłodzic ;)

pozdrawiam
    • Gość: wódz WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC 5% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:09
      szanse zero
      • Gość: Matter Re: WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 01:32
        WON z Wonem! Módlce się o zdrowie! bo o rozum - to beznadziejne!
        A i tak życzę Wam wszystkiego najlepszego - bo Polacy są różni i czarni i czerwoni i zieloni. A demokracja - daje szanse. Więc proszę - dajcie szansę DEMOKRACJI.
        Ot wołanie na puszczę .... a może nie?!
        • Gość: Lolo Re: WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 06:39
          Jeśli wołanie, to "na puszczy", a nie "na puszczę". Śmieszne
          • Gość: mim Re: WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.08.05, 09:06
            wojewoda Wziatek na uroczystości wprowadzania policji do budynku po upadłym
            Eltorze powiedział "okazuje się że upadek przedsiębiorstwa może być poczatkiem
            czegoś pozytecznego" , a więc jeżeli jeszcze jakieś przedsiębiorstwa państwowe
            jeszcze istnieją ,niech upadają , policja będzie miała nowe siedziby a wojewoda
            dobre samopoczucie.
      • Gość: FMS Re: WON Z CZARNĄ ZARAZĄ LIBERAŁÓW I FASZYSTOW IP: *.wzp.pl 17.08.05, 12:57
        ...zobaczcie czarnuchy jak wygląda dzisiaj w Polsce gospodarka,export,siła
        waluty etc. i zamknijcie dziób !
    • Gość: jerzy gość ..co dla regionu zrobili sld-owcy ( prócz sloganów IP: *.arkonskie.v.pl 13.08.05, 09:39
      mnie się wydaje,
      że Pan J. Piechota powinien już oddać innym miejsce
      ( przecież to jest kameleon, który zmienia barwę do koloru w danej sytuacji).
      Z naszego regionu ! Co On takiego naprawdę zrobił ? prócz wystawionego domu na
      osowie z kredytu( pożczki mocodawcy z trójmiasta ??? )a może się mylę bo nigdy
      sprawy tej oficjalnie nie potwierdził Pan J w spotkaniach i zapytaniach.

ciekawe jak będzie agitował za głosami na niego:
      ( majówki nie zrobi bo za późno ?!)
      { rozdawał będzie książki dla matek nie mających pieniędzy na wyprawki do
      szkół ?? dla dzieci
      ----------------------
      ja straciłem pracę przez kilkakrotne zmiany przepisów dotyczących wykonywania
      mojego zawodu .
      Teraz jestem zgryźliwym " szukającym pracy w zawodzie którego już nie chcę
      wykonywać " [ tak mi dopomóż SLD ]
      ---------------------------------------
      jestem przeciwko aparatczykom którzy w każdej kadencji ciężko pracują /
      działają a mnie jest coraz trudniej.
      --------------------------------------
      ale i tak pan Jacek nie czyta takich postów bo źle by się czuł w niedzielę na
      mszy w kościele gdzie trzeba przebaczać ( a może nie chodzi i nie ma takich
      zachamowań ?! }

• Gość: asnyk Głos na SLD to głos zmarnowany - nie będzie 5 % IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:12
      szambo trafi do samba
    • Gość: wróbel Źle się dzieje w SLD zachodniopomorskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:35
      Źle się dzieje w zachodniopomorskim SLD, nie zdołali nawet wystawić pełnej 26 osobowej listy, co śmieszniejsze tłumaczą się, że idą na jakość a nie na ilość. Nawet polityczni przedszkolacy wiedzą, że niepełna lista to zwiastun KLĘSKI. I tak może jesteśmy świadkami początku końca wieloletniego panowania czerwonego tałatajstwa na Pomorzu Zachodnim. Zwiastunem tego były klęski wyborcze SLD w tak czerwonych bastionach jak Koszalin czy Białogard.
      • Gość: micz Re: Źle się dzieje w SLD zachodniopomorskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:21
        Jeszcze będziesz skomleć o rychłe wybory jak prawica trochę porządzi.
        • Gość: wróbel Re: Źle się dzieje w SLD zachodniopomorskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:28
          mmmm, mmmmm, mmmmm,
          już zacząłem skamleć
      • kay36 Re: Źle się dzieje w SLD zachodniopomorskim 13.08.05, 14:40
        Wróbelki elemelki zawsze dobrze wiedziały i ćwierkały. Szdoda, że ich (wróble)
        jest tak mało.
    • Gość: dociekliwy Re: Listy wyborcze SLD IP: *.chemo.tuniv.szczecin.pl 13.08.05, 13:43
      od kiedy Wziątek (jak sama nazwa wskazuje z jakiej jest grupy) jest marszałkiem
      (ja myslałem że tylko wojewodą),wot i pismaki z gazety wybiórczej, trzeba do
      szkoły a nie w żurnalisty.
    • Gość: robbski Re: Listy wyborcze SLD IP: 83.168.104.* 13.08.05, 14:41
      My God! Taka gazeta jak GW pisze że Wziątek jest Marszałkiem!!! Litości...
      Marszałkiem jest Meyer... Wziątek to wojewoda. A sldOWCOM KRZYŻ NA DROGĘ. Oby
      nikt z was nie wszedł!!!
    • Gość: piotr Re: Listy wyborcze SLD IP: *.pl / *.smsnet.pl 13.08.05, 19:52
      Największy ubaw to "kryształowo" czyści !!! To już samo w sobie jest kpiną:))) A
      jak jeszcze zobaczyłem tam Wziątka totalnego aparatczyka, który nic nie zrobił
      dla tego regionu i jego cudownego zastępcy na stolcu Janka Sylwestrzaka!!! To
      dopiero ubaw toż ten wicek wciąż wyciąga łapy o pałac w Stolcu (omen nomen) GW
      też coś o tym pisała:))) A co z jego gospodarstwem rolnym?:)) Jak się ma
      rozłożone na łopatki duże gospodarstwo dzierżawione od ANR??
      Jesteście boscy "czyści panowie"
    • Gość: xxx Wijas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 01:54
      Jedrzej Wijas byl za likwidacja najlepszych szczecinskich przedszkoli. Zdrajca idealow lewicy szefem sztabu. To jest nowa jakosc?
    • Gość: o czym tu mowa WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC 5% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:29
      mało macie jeszcze komuny ?
      chcecie cierpieć dalej ?
      won, to tylko od was zależy
      • Gość: Leon Re: WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 14:46
        To nie będzie takie proste. Nie zapominaj, że w Szczecinie i województwie władza na wszystkich szczeblach jest bezpośrednio lub pośrednio w rękach postkomunistów!
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22291169&v=2&s=0
    • Gość: ada Re: Listy wyborcze SLD IP: 62.69.200.* 14.08.05, 21:17
      Od kiedy to marszałkiem jest Wziątek?? tak wynika z nagłówka...lepiej poprawić
      niż się ośmieszać...
    • Gość: Orient Re: Listy wyborcze SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:31
      Przy Robercie Napierała zawsze będzie drugi ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka