Gość: kokoloko IP: *.pl / *.smsnet.pl 25.08.05, 18:52 W szczecinie oczywiście i dane kontaktowe jak można, bardzo proszę to wazne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kokoloko Re: CZy Ktoś może molecić dobrego neurochirurga? IP: *.pl / *.smsnet.pl 25.08.05, 18:53 miało być polecić oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka53 Re: CZy Ktoś może molecić dobrego neurochirurga? 26.08.05, 12:06 W Szczecinie polecam świetnego neurochirurga - dr Leszek Sagan pracuje w Klinice Neurochirurgii na Unii Lubelskiej, przyjmuje w przychodni przyszpitalnej w czwartki (niestety b. długi czas oczekiwania na wizytę, obecnie rejestrują na grudzień), przyjmuje równiez w czwartki od 17.00 prywatnie w przychodni na Pilsudzkiego. Jest profesjonalistą, szkolił się w Stanach, a przede wszystkim jest bardzo ludzkim człowiekiem. Operował mojego syna ponad 5 godzin, operacja była b.ciężka, co tu dużo mówić uratwał mu życie, wiec nasza wdzieczność jest nieskończona. Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoloko Re: CZy Ktoś może molecić dobrego neurochirurga? IP: *.pl / *.smsnet.pl 26.08.05, 22:59 Wielkie dzięki, słyszałam o tym doktorze, ale te kolejki do niego :( Może słyszałaś coś o dr. Zarzyckim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stomatologinekolog Re: Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:14 Polecam Andrzeja Potemkowskiego. Prywatna praktyka na ul. Pocztowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gardan Re: Polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:26 Doktor Herbowski na Arkońskiej. Tam jest poradnia neurochirurgiczna, skierowanie i gotowe. Też pewnie trzeba poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoloko Re: Polecam IP: *.pl / *.smsnet.pl 26.08.05, 23:41 Dzięki za taki odzew, najlepszy byłby lekarz, do którego mozna by było pujść teraz prywatnie (sprawa pilna) a puźniej chodzić gdzięś na skierowanie, czyli lekarz neurochirurg Dobry! przyjmujący prywatnie i państwowo. Chyba zbyt dużo wymagam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eri Re: Polecam IP: *.chello.pl 27.08.05, 08:35 prof. Kojder pracuje na uni l. i prywatnie jest świetny ale drogi...możesz usłyszeć od niego : a stać panią na to abym to ja operował pani syna/córkę?...czego Ci nie życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Polecam IP: 217.153.73.* 27.08.05, 10:57 ja tez polecam dr Sagana. Specjalista najwyzszej klasy. A dr Zarzycki do ginekolog - i pracuje w Szpitalu Miejskim. Prywatnie przyjmuje chyba na Jagiellonskiej - w okolicach Duetu - dwie bramy chyba przed - jesli sie idzie od strony Wojska Polskieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_ka Re: Polecam IP: 217.153.7.* 27.08.05, 16:11 hej polecam dr.Sagana jak i również dr.Dariusza Jeżewskiego to dwóch wspaniałych specjalistów,oboje pracują w szpitalu na Unii Lubelskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoloko Re: Polecam IP: *.pl / *.smsnet.pl 28.08.05, 20:35 Dzięki wszystkim za rady! dr Zarzycki też pracuje na Unii i jest neurochirurgiem czy naprawdę nikt go niezna? pytam bo jestem zarejestrowana do niego Odpowiedz Link Zgłoś
jajolaja Re: Polecam 21.10.05, 22:17 A ja doktora nie polecam. Chyba że macie z nim układy bądź "śmierdzicie kasą" wtedy sie nisko kłania. Nie dajcie sie tez nabrac na tanie chwyty: ulotki od firm które wręcza pacjentkom. U innych ginekologów leżą one w poczekalniach. Wizyty trwają 15 minut a żeby się czegoś dowiedzieć trzeba sie dokształcać i dopytywac. Na szczęśćie w 8 miesiącu ciąży zmieniłam go bo kazał mi się położyć do łóżka w domu lub w szpitalu. Na szczęście zweryfikowałam jego diagnozę bo świetnie się czułam. Ciążę donosiłam szczęśliwie bez "sikania pod siebie" - cyt. dr zarzycki , czyli bez leżakowania, a później dowiedziałam się o jeszcze kilku innych błędnych diagnozach mego stanu zdrowia. Synek miał 10,10,10 w skali Apgar, poród był naturalny a dziś oboje z synkiem czujemy się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś