Dodaj do ulubionych

nudne to forum...(wielonickowców)

IP: *.internet.v.pl 09.09.05, 08:30
ciągle te same tematy powielane w nieskonczonośc, powielane przez ciągle tych
samych, lecz pod różnymi nickami niespełnionych frustratów, którym wydaje sie
że są reprezentatami całego miasta.
czy nie mam racji?

mp

mp
Obserwuj wątek
    • Gość: KumoterSzyszkownik Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.internet.v.pl 09.09.05, 08:36
      Masz rację
      • Gość: zona pijaka Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.09.05, 09:00
        Masz całkowicie racje. I wszyscy spod neostrady. Jakby neo odłączyli, to
        antyjurkowiec byłby załamany. Zamiast pisać bzdety typu "macie za swoje ze nie
        szliscie na referendum" - poleciłabym temu postującemu inne wyjście. Iść do
        lasu i pierdo...ć sobie w łeb, przynajmniej mielibyśmy spokój.
    • xxl16 Re: nudne to forum...(wielonickowców) 09.09.05, 09:04
      masz 100% racji. Nudne jek diabli. Ale jaki ubaw jak się innych podpuszcza, a
      oni wchodza w to jak w masło
      • Gość: wielonikowiec Nieważne kto, ważne co się pisze. Pilnuj swojego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:09
        starego - pijaka.
        • Gość: marian paździoch Re: ważne kto i ważne co IP: *.internet.v.pl 09.09.05, 09:30

np. wizytka. pisze bez zbędnej złośliwości z przyjemnością czytam jej posty.
          większość jednak, to te same osoby z bogatym zasobem nicków. zawsze złośliwie,
          nie zawsze z sensem.
          i to staje się nudne. będąc obserwatorem tego forum, po sposobie wyrażania
          myśli, można bez trudu odkryć,że pisze je ta sama osoba, choć inaczej sie
          podpisując.

mp
          • Gość: wielonickowiec a za wszystkim stoi Paździoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:15
            Gość portalu: marian paździoch napisało:
            > np. wizytka. pisze bez zbędnej złośliwości z przyjemnością czytam jej posty.
            > większość jednak, to te same osoby z bogatym zasobem nicków. zawsze złośliwie,
            > nie zawsze z sensem.
            > i to staje się nudne. będąc obserwatorem tego forum, po sposobie wyrażania
            > myśli, można bez trudu odkryć,że pisze je ta sama osoba, choć inaczej sie
            > podpisując.
            > mp

buhaha, przeciez kaze dziecko wie ze wizytka to mp czyli nasz pazdzioch forumowy
            • Gość: marian paździoch Re: a za wszystkim stoi Paździoch IP: *.internet.v.pl 09.09.05, 19:36
              Gość portalu: wielonickowiec napisał(a):

buhaha, przeciez kaze dziecko wie ze wizytka to mp czyli nasz pazdzioch forumow
              > y

* każde dziecko wie? pewnie od ciebie.

mp
    • xxl16 Re: nudne to forum...(wielonickowców) 09.09.05, 09:39
      A nie zastanawiałeś się Marianie nigdy dlaczego tak jest. Postanowiłam
      popatrzeć na inne fora. Też bywa różnie, ale w większości ludzie odnoszą się
      na nich do artykułów w GW, dyskutuja o problemach swoim miast itp. Oczywiście
      zawsze znajdzie się jakiś frustrat, który komuś ubliży. A na Szczecińskim
      forum tylko frustraci. Temu dokopać, temu podstawić nogę, temu dokuczyć. A won
      zając się swoim życiem, a nie cudzym. Myśle sobie jednak Marianie, że takich
      ludzi już nie zmienisz, ale mam nadzieję, że jad który kapie im z ust niebawem
      wypali klawiaturę i może zamilkną.
      • antyknajak-13 Re: masz rację xxl16 09.09.05, 09:51
        xxl16 napisała:
        A na Szczecińskim
        > forum tylko frustraci. Temu dokopać, temu podstawić nogę, temu dokuczyć. A
        won
        > zając się swoim życiem, a nie cudzym. Myśle sobie jednak Marianie, że takich
        > ludzi już nie zmienisz, ale mam nadzieję, że jad który kapie im z ust
        niebawem
        > wypali klawiaturę i może zamilkną.
        zacytuje Ci przykład takiej forumowej publikacji jako jaskrawy przykład Twoich
        spostrzeżeń .
        zgadnj kto jest autorem :-) tego plugawego donosiku

"Niejaki pan Ż z PR stał sie liderem informacyji na rynku lokalnym. Jak wynika
        ze strony internetowej PR zna się juz na wszystkim. Nie ma dla niego tematu
        nie do zrobienia. Może śmieło rozmawiac z rektorem uniwersytetu, prezydentem
        i ekspertem od prawa unijnego. Szkoda, że jakość tego co robi jest taka
        kiepska. Chyba, że informacjie pisze mu pani K."

• xxl16 Re: masz rację xxl16 09.09.05, 10:13
          Owszem było, ale juz nie jest. Ty natomiast wiąz stoisz na tym samym poziomie.
    • hotcat01 Re: nudne to forum...(wielonickowców) 09.09.05, 09:56
      zaproponuj nowe tematy :)
    • Gość: play Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 10:21
      Mi jest zupełnie obojętne ilu jest tu wielonickowców. Nie w tym rzecz. Jeśli
      uważacie za stosowne logowanie się, proszę bardzo, tylko co to da, możliwość
      namierzenia komputera ? Nudne jest to fakt...ale to chyba specyfika tego forum
      ;) a mi się nie chce wchodzić na fora innych miast...
    • Gość: stary_nick Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.r.univ.szczecin.pl 09.09.05, 10:31
      Ziejemy jadem na szczecinskim forum to prawda.
      Fajne tematy są przecież, "sprowokujmy" poważną szczecińską dyskusję o Sierpniu
      1980 "Zaczęło się w Gdańsku -skończyło w Szczecinie".
      Jest to czas kiedy powstawały pierwsze Komisje w Szczecinie( przypomnijmy te
      wielkie fantastyczne postacie załozycieli),totalne przeobrażenia w postawach
      pracowników uczelni szczecińskich i w tzw. ówcześnie inteligencji pracującej.
      Wyciągnijmy na powierzchnię ponownie tak wielu fajnych ludzi- pamietam
      niesamowitą atmosferę wokół przygotowań do rocznicy Grudnia w 1980 w
      Stoczni,pierwsze numery Jedności,szczecinskich drukarzy z Wojska Polskiego i
      Podgórnej.
      Pamiętacie akcję ulotkową w dniu rewolucji październikowej na ulicach miasta.
      Chłopaki na Podgórnej w jedną noc wydrukowali 700 tyś ulotek 9 w panstwowej
      firmie poza cenzurą.
      Szczecin to była wtedy "szpica".
      Że tego nie sprzedalismy historii jak należy to uderzmy się w piersi.
      Tygodnik Jedność - osobny kawał historii.
      Zacznijmy wspominać - i się spierać ale po to aby w obrazie idei pierwszej
      Solidarności Szczecinowi przywrócić należne miejsce.
      • albert_c Re: nudne to forum...(wielonickowców) 09.09.05, 19:55
        Marianie Ty stary wyjadaczu naszego forum, co Cie tak wzielo na taka gorycz????

no i oczywiwscie mam nadzieje ze do mnie nie piejesz;-)
        • Gość: R.Z Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:04
          Marian to stary pijacz sam do siebie pije wielonickowiec jeden.
        • Gość: marian paździoch Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.internet.v.pl 09.09.05, 22:44
          albert_c napisał:

> Marianie Ty stary wyjadaczu naszego forum, co Cie tak wzielo na taka
          gorycz????
          >
          > no i oczywiwscie mam nadzieje ze do mnie nie piejesz;-)

* rano, chyba wstałem lewą noga. teraz już jest dobrze. doszedłem do wniosku,
          że jeżeli wszyscy wszystkich kiwają, to to jest normalne i w porządku. będąc
          jakiś już czas na tym forum powinienem wiedzieć, że tu też się to dzieje i też
          to jest normalne. kto myśli inaczej, jest normalnie nienormalny i ja do nich
          należę.

bawmy się dalej:-)

pozdrawiam serdecznie!

mp

• albert_c Re: nudne to forum...(wielonickowców) 09.09.05, 23:06
            > * rano, chyba wstałem lewą noga. teraz już jest dobrze.

** grunt zebys polozyl sie prawa:)

doszedłem do wniosku,
            > że jeżeli wszyscy wszystkich kiwają, to to jest normalne i w porządku. będąc
            > jakiś już czas na tym forum powinienem wiedzieć, że tu też się to dzieje i
            też
            > to jest normalne. kto myśli inaczej, jest normalnie nienormalny i ja do nich
            > należę.

* no nie kumam tego zgorzknienia jakiegos, ale niech bedzie, upal byl to i
            jakis taki niekumaty bardzo dzis ze mnie typ widac...

> bawmy się dalej:-)

* no ja mysle!;-)

pozdrawiam, albert
            • Gość: kapitanAS "wielonikowiec"= troll albo klon IP: *.iscnet.pl 09.09.05, 23:37
              więc inaczej mówiąc można powiedzieć, że na tym forum pałęta się wiele klonów
              lub trolli.
              mnie tak boli nieco, że b. często mało konstruktywne tematy sa tutaj
              podejmowane. kto głupi, kto mądry, tego nie lubię, tamtego nie nawidzę. ten
              kradnie, ten bierze. tutaj ciety komentarz, tam głupawa riposta. koteria1 vs
              koteria2 etc
              niestety taki urok forów internetowych. samooczyszczenie nie wchodzi raczej w
              grę ;] rzadko pojawia sie osoba, która potrafiłaby opanować ten cały
              ropierdziel. tak na poważnie to uważam, że to zasadniczy problem polskiego
              społeczeństwa, że niewiele takich osób, które potrafiłyby budować mosty
              (dosłownie i w przenośni). za to masa tych, którym mimo wszystko taka
              dezorganizacja odpowiada albo jest przez nich tak głęboko zinternalizowana, że
              stała sie częścią ich osobowości i w innej sytuacji nie wyobrażają sobie
              własnego funkjonowania.
              każdy z nas podobny a czasem bardzo różny.

"(...)gdy żałujesz tych, z których nie masz nic. jedno warto znać, jedno tylko
              wiedz. Że ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy. Że ważne są tylko
              te dni, te na które czekamy. pewien stary gośc, co miał dom i sad. zgubił nagle
              sens i w złe kręgi wpadł. choć majątek prysł on nie stoczył się. wytłumaczyc
              umiał sobie wtedy własnie że(...)

Odpowiedzi szukaj. czasu jest tak wiele.."

• Gość: kapitanAS Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.iscnet.pl 09.09.05, 22:32
        SOLIDARNOŚĆ!!!
        braterstwo
        zgoda
        precz z podziałami
        szczerość
        rozwaga
        autorytety
        czyny odważne
        ... i jeden wróg

co jest z wami pokolenie solidarnościowe?
        czemu zaraz po wygranej tak szybko zeszliście z barykad?
        dlaczego wszystko co wokół po chwili przestało Was interesować?
        dlaczego wszyscy ze wszystkimi zaczęli sie kłócić?
        dlaczego daliście taki fatalny przykład mlodym jak sie mają ze sobą wzajemnie
        obchodzic?

jakis czas potem refleksja przyszla, co sprowadzilo sie tyllko do tego, ze
        zablokowaliscie mozliwosci rozwoju mlodym, bo trzeba bylo sie jakos jeszcze
        realizowac, więc tą oto konkurencję na boczny tor najprosciej było odstawić.
        (jedno z niewielu porozumien ponad podzialami...)
        Problem jest taki, ze w pokoleniu solidarnosciowym (4dziesto i
        5cdziesieciolatkow) brak
        autorytetow. i to jest nasz problem a wasza wina. ludzie nie głosują, maja
        wszystko w nosie. solidarność fajne hasełko do szermowania, szkoda ze niewiele
        glebszego za tym sie kryło.

kłótnie
        swary
        zwady
        brak zrozumienia
        i porozumienia
        walka
        ...wszędzie wrogowie..
        EGOIZM!!!

a na koncu Rezygnacja.
        • Gość: KumoterSzyszkownik KapitanAS IP: *.internet.v.pl 10.09.05, 00:18
          Po pierwszym mdłym wpisie KapitanaASa i zakończeniu napadem handry przy pomocy
          Grechuty, zajrzełem do drugiego jego wpisu. Założyłem sie sam ze soba, że teraz
          zapewne przywali "Listem do Koryntian",a tu proszę! Pisze normalnie, do rzeczy i
          nawet się z nim zgadzam.
          • Gość: kapitanAS hydrozagadka IP: *.iscnet.pl 10.09.05, 01:00
            nie jestem dobry w Biblii.
            czasem słońce, czasem deszcz.
            ani czerwony ani czarny.
            czasem czerstwy, czasem rześki.
            mozna mnie lubic i mozna nie.
            lepiej szanowac.
            a muzyka łagodzi obyczaje.
            kontekst tej piosenki jest wyjątkowo optymistyczny .
            no i pierwszy z reguly nie rzucam.
            wole dzialac niz gadac, ale gadanie jest czesto motorem dzialania, wiec gadam.
            w tym wszystkim wazniejszy jest dla mnie akt komunikacji niz tresc, choc bez
            tresci nie ma czesto zadnej komunikacji. uważam,że to dobra metoda. nie jestem
            jednak gadatliwy, bo każdy ma prawo się wygadać, wiec staram sie nie absorbowac
            zbyt wiele wspolnego czasu...
            czasem slonce, czasem deszcz.
            łączyc nie dzielic, a jak nawet to tak by nie rozpierdzielic.
            priorytetem jest dla mnie to miasto i jestem w stanie poswiecic bardzo wiele,
            zeby doprowadzic je do stanu uzywalnosci.
            w przyszlosci oczywiscie, moze i tej niedalekiej.
            To bylem Ja,Jarzabek.
    • felix_edmundowicz Re: nudne to forum...(wielonickowców) 09.09.05, 20:00
      Marianie już niedługo będzie ciekawie.
      pzdr
      Czy wiesz że Ferdek odchodzi?
      • Gość: marian paździoch Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.internet.v.pl 09.09.05, 21:50
        feliks, wielu miało odejść, niektórzy deklarowali zniknięcie nie tylko z tego
        forum, ale z polityki.
        i co?
        dzisiaj wybałuszają swoje szklane oczy z wielkich billboardów, jakby zdziwieni
        brakiem zachwytu przez oglądających.
        tak, że z tym odejściem bywa różnie, przyjacielu.

pozdrawiam serdecznie!

mp
        • albert_c Re: nudne to forum...(wielonickowców) 09.09.05, 21:52
          Marianie, cos Ty mnie ostatanio ignorujesz...
    • Gość: kosa Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.chello.pl 10.09.05, 10:01
      Z Twoich dość licznych postów na tym foreum można wyciągnąć wniosek że nalezysz
      do czołówki tych niespełnionych frustratów.Zaczynasz wiele watków których celem
      jest dowalenie komuś , osmieszenie go . Szczególnie czepiasz się tych którzy
      mają negatywne zdanie o Jurczyku. Błędów swojego idola nie chcesz widzieć i na
      ich temat się nie wypowiadasz .Krytykowałeś i ośmieszałeś organizatorów
      referendum o odwołanie M.J.,kiedy na swojego zastepcę powołał Czesnego. Okazuje
      się że to oni mieli rację twierdząc że Jurczyk rządzi miastem nieudolnie.Nie
      potrafi nawet dobrać sobie ekipy , zwalnia zastępców mówiąć że go zawiedli .Toż
      wódz odpowiada za błędy druzyny .Tak poza nawiasem ,nieźle stosujesz
      podstawowe metody służące manipulowania innymi tzn. unikanie trudnych tematów,
      bagatelizowanie błędów swojej grupy interesów. a uwypuklanie najmniejszego
      potknięcia przeciwnika. Ale na tym forum jest więcej takich ,przewodzą dobrze
      wyszkoleni młodzi następcy aktywistów spod czerwonego sztandaru.
      • Gość: zona pijaka Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.09.05, 10:09
        Bełkoczesz kosa.
        Jurczyk, wbrew temu co bełkoczesz - bardzo dobrze czyni, wymieniając od czasu
        do czasu swoich zastepcow. Ze zaden z nich nie ma czasu na stworzenie własnej
        koterii, własnych układów, układzików - jak to byó za czasów, które tak mile
        wspominasz. Czteroletnie rządy kolesi, bez możliwości trzymania bata nad nimi -
        a to własnie idiotycznie proponujesz - to ZAWSZE rządy korupcji.
        • Gość: kosa Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.chello.pl 10.09.05, 12:43
          Rozumiem że dla żony pijaka to wszystko co nie po jej myśli to
          bełkot .Pijackiego bełkotu w domu moc , ale proszę nie przenoś tych określeń i
          zwyczajów na forum. Gdzie w mojej poprzedniej wypowiedzi jest miłe wspominanie
          czasów minionych .Skąd ta insynuacja? Jeżeli twierdzisz, że zwalnianie
          zastępców jest jedynym sposobem na ukrócenie możliwosci stworzenia układów i
          układzików to gratuluję towarzystwa w jakim sie obracasz.Znam wiele osób które
          pełnią przez wiele lat odpowiedzialne funcje, nie tworzą układów i ukladzików i
          zapewniam że są dużo bardziej odpowiedni do zarządu miasta niż ci pozwalniani
          przez Jurczyka . Inną jest sprawą czy by chcieli mieć takiego szefa.Z twojej
          wypowiedzi wynika, że zmieniać , zmieniać i brac kase chociaż efektów nie
          ma - odpowiedzialności zresztą też. Zastanawiająca jest zbieżność Twoich
          pogladów z poglądami Pąździocha.Radzę zmień męża , w domu zapanuje totalna
          zgoda.A może wy juz jedność pod dwoma nickami?
          • Gość: zona pijaka Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.09.05, 13:37
            Gość portalu: kosa napisał(a):
            >Znam wiele osób które
            > pełnią przez wiele lat odpowiedzialne funcje, nie tworzą układów i ukladzików

Wybacz, nie ma czegoś takiego we współczesnej Polsce, jak odpowiedzialna
            funkcja administracyjna bez układów. Znowu mówisz bzdury. Nawet Jurczyk
            utrzymuje sie przy władzy dzięki układom. Był wybrany w wyborach bezpośrednich,
            i sam probuje dobierać sobie ludzi na zastepcow, wg swoich zasad pojmowania
            uczciwosci pełnienia funkcji. I powtarzam, dobrze sie stało że miał już tylu
            zastępców - kazdy z nich zawsze coś ożywczego wniósł. Ludzie Ci nawet chwilowo
            odsumięci - w przyszłości być może znowy zabłysną jakąś znajomością z poważnym
            zachodnim inwestorem. Jeśli już nie u Jurczyka to może u przyszłegp prezia.
            • Gość: kosa Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.chello.pl 10.09.05, 13:58
              dowcipne, szczególnie o tych ożywczych prądach.Brak konsekwencji ,jak zabłysną
              znajomością to stworzą układzik , a przecież w/g Ciebie usunięto ich aby tych
              układzików nie tworzyli.Wolę aby błysnęli fachowością i uczciwością.
              • piotr33k2 Re: nudne to forum...(wielonickowców) 10.09.05, 14:07
                o czym tu wogóle gadać (jurczyk i jego ekipa rotacyjna)on wart ich ,oni warci
                jego, od początku do końca,nic nie umią załatwic ,nic nie umią zrobić, w niczym
                nie umią pomóc,ile już trwa sprawa gontynki? ile już trwa spór o inwestycje na
                bramie portowej i legendarnym juz światłowodzie? najlepiej umyc rece to nie my
                my nic nie mozemy itd., a moze nic nie potrafimy i tak nam wygodnie?
              • Gość: zona pijaka Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.09.05, 14:26
                > dowcipne, szczególnie o tych ożywczych prądach.Brak konsekwencji ,jak zabłysną
                > znajomością to stworzą układzik , a przecież w/g Ciebie usunięto ich aby tych
                > układzików nie tworzyli.Wolę aby błysnęli fachowością i uczciwością.

Wiesz co ci powiem kosa, gó.. prawda z tą Twoją fachowością i uczciwością.
                Zapamiętaj, może być człowiek najbardziej uczciwy i fachowy - a nie ma
                znajomego w Sony corporation.
                I jest drugi, przygłup - a jest osobistym kolegą prezesa Mitsubishi.
                Czy Ty tego prostego przykładu nie możesz zrozumiec do jasnej cholery?
                • Gość: kosa Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.chello.pl 10.09.05, 14:55
                  napiszę jedno , obracam się wsród lepszych ludzi i przykro że rządzą nami takie
                  miernoty , właśnie tak jak Ty tłumaczace swoje niepowodzenia, przejdz na ul.
                  Bogusława i zobaczysz ich, jak pragną władzy i kasy.Pocieszające ,że jest
                  garstka młodych którzy osmieszają tę demokrację co cztery lata.
                  • Gość: zona pijaka Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.09.05, 15:17
                    > napiszę jedno , obracam się wsród lepszych ludzi

Czasami kelner obsługujący pijanych w sztok meneli z Pruszkowa - też uważa,że
                    obraca się wsród lepszych ludzi. Pozatym najbardziej jednak cenię skromnych
                    ludzi, twierdzących że "wiedzą że nic nie wiedzą".
                    Ciesz się zatem że masz zaszczyt konwersować z pijaczką.
                    • Gość: kapitanAS Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.iscnet.pl 11.09.05, 14:33
                      gdybym był tak prosty jak ty, to posłuzyłbym jako wzór metra w muzeum. nc
      • Gość: marian paździoch Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.internet.v.pl 10.09.05, 16:45

Tak poza nawiasem ,nieźle stosujesz
        > podstawowe metody służące manipulowania innymi tzn. unikanie trudnych
        tematów,
        > bagatelizowanie błędów swojej grupy interesów. a uwypuklanie najmniejszego
        > potknięcia przeciwnika.

*
        ja nie mam, ani też nie należę do żadnej grupy interesów. nie mam, (tak uważam)
        również przeciwników na tym forum.
        interesują mnie wypowiedzi niektórych ludzi. interesujące, rzeczowe tematy
        jakoś znikły. króluje polityka i politycy występujący pod różnymi wymyślonymi
        ksywkami.
        stąd tytuł tego wątku.
        tyle.

pozdrawiam serdecznie!

mp
        • Gość: KumoterSzyszkownik kosa IP: *.internet.v.pl 10.09.05, 16:57
          kosa, to przecież jakiś dzieciak, który zapisał sie do młodziezowych bojówek PO,
          albo Demokratów - tam stare wygi naopowiadaly mu bajek, że ma szansę poobracać
          się w lepszym towarzystwie, jak tylko rozda 1000 ulotek, rozklei o 3 rano 500
          plakatów wyborczych i dokona 100 wpisów antyjurczykowych na forum.
          • Gość: kosa Re: kosa IP: *.chello.pl 10.09.05, 21:09
            Mylisz się Kumoter i to bardzo , mam dorosłe dzieci ,które nie są w żadnych
            bojówkach i jestem z nich dumny ,ponieważ przekładają uczciwość i fachowość
            nad kumoterstwo. Szkoda tylko ,że przez jurczyko,piechoto,czesno,i innej maści
            podobnych będą żyły poza Polską.
            • albert_c Kim sa Wasi ulubieni wielonickowcy? n/t 11.09.05, 09:58
              • Gość: zona pijaka Re: Kim sa Wasi ulubieni wielonickowcy? n/t IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.09.05, 10:11
                Gość: kosa 10.09.05, 14:55 + odpowiedz
                >Ty tłumaczace swoje niepowodzenia, przejdz na ul.
                Bogusława i zobaczysz ich, jak pragną władzy i kasy. Pocieszające ,że jest
                garstka młodych którzy osmieszają tę demokrację co cztery lata.

I co, byłeś wczoraj na Bogusława?. Jeśli tak to musiałeś być świadkiem, jak
                Twoi pupile spod PO i PIS dostali wczoraj, w prawyborach - kopa w dupę.
                • Gość: kosa Re: Kim sa Wasi ulubieni wielonickowcy? n/t IP: *.chello.pl 11.09.05, 10:51
                  w przeciwieństwie do ciebie nie mam żadnych pupili i nie jestem zakładnikiem
                  żadnej grupy kolesi, i ani mnie to ziębi ani grzeje kto wygrał jarmarczny festn
                  na Bogusława. W swojej poprzedniej wypowiedzi wyrózniłem w sensie pozytywnym
                  grupkę młodych ludzi którzy ośmieszali tę polską demokrację co "cztery lata" i
                  oddawanie głosów za talerz zupy czy balonik dla dziecka.
              • Gość: marian paździoch Re: Kim sa Wasi ulubieni wielonickowcy? n/t IP: *.internet.v.pl 11.09.05, 10:11

albert_c
                a mnie skąd wiedzieć?
                możesz sprecyzować pytanie?

mp
                • albert_c Re: Kim sa Wasi ulubieni wielonickowcy? n/t 11.09.05, 10:13
                  no np czy Antyknajak 13 to wg Ciebie wielonickowiec? - czy wesolyromek to jego
                  alter ego?

masz moze inne przyklady?
                  • Gość: marian paździoch Re: Kim sa Wasi ulubieni wielonickowcy? n/t IP: *.internet.v.pl 11.09.05, 10:55
                    ma się rozumieć!

jednak dociekanie imiennie kim są, byłoby jednak nieelegancko. mogłoby
                    spowodować niepotrzebne zgrzyty, których i bez tego jest sporo.

marian paździoch i Michael Urman, nieleniwie sie przyznaje, to moja
                    wielonickowość.

a może, każdy by się przyznał do swoich ksywek ? przecież to nie boli!

niekiedy, ktoś podszyje się pod paździocha, tak jak i pod innych. to są dopiero
                    smieszni frustraci bez jaj, ale jeżeli ich to bawi? to niech się ośmieszają.
                    pies ich [...] i te małe pieski.

mp
    • Gość: gość Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 14:41
      marian,knajak,zapita żona,jakieś H...,feliks i inne cudaki to jak ma być nie
      nudno .
      To na odległość śmierdzi nijakością.
      • Gość: zona pijaka Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 11.09.05, 14:58
        Gość portalu: gość napisał(a):
        > marian,knajak,zapita żona,jakieś H...,feliks i inne cudaki to jak ma być nie
        > nudno .
        > To na odległość śmierdzi nijakością.

A masz inne, godne polecenia miejskie forum?
        • menel1 Re: nudne to forum...(wielonickowców) 11.09.05, 14:59
          Gość portalu: zona pijaka napisał(a):
          A masz inne, godne polecenia miejskie forum?

*
          Widuchowa by night.
          tj. po 20.oo
        • Gość: kapitanAS Re: nudne to forum...(wielonickowców) IP: *.iscnet.pl 11.09.05, 17:59
          a po co ci forum miejskie, jesli twoje wpisy ograniczaja sie do przywalania
          innym a pomyslow na to miasto z twojej strony nie przypominam sobie zadnych?
          lepiej znajdz forum dla wspoluzaleznionych i poznecaj sie nad biednymi
          kobiecinami,jakie to sa one beznadziejne,ze nie moga poradzic sobie z tym co
          sie im przytrafilo.
          a nie przyszlo ci do glowy,ze ludzie tak sobie nicki zmieniaja,bo denerwuje ich
          takie nachalne przywalanie sie o pierdoly? po prostu boja sie odezwac, bo sa
          zastraszeni przez ciebie i typy tobie podobne. nie bede sie szczegolowo
          rozpisywal dlaczego tak sie dziac moze, bo szkoda czasu. moze sobie sama
          poradzisz z tym zagadnieniem i sama znajdziesz odpowiedz.
          a udzielalas sie kiedys na jakims innym forum wogole? czy z przyzwyczajenia od
          rana do nocy sledzisz perypetie tego co sie tutaj dzieje niczym losy
          bohaterow "m jak milosc"?
          ja mysle,ze to sila przyzwyczajenia ma w twoim przypadku największy udział.
          boisz się zmian? trzeba by sobie bylo budowac jakas pozycje i to jest
          problem,heheh. boisz sie zmian... jedynie przez swoja bezszczelnosc i
          megalomanie tutaj istniejesz. w dziwny sposob sie dowartosciowywujesz. kosztem
          innych...zenujace.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka