Gość: Nerv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:38 O! To właśnie największe "osiągnięcie" naszych posłów, osłów i sentorów pijanych w sztok! Zapomnieli, że mają dbać o ludzi. Wystarczy, że zadbali o siebie i większośc ponownie chce zadbać.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruthi Re: Województwo głodnych dzieci 12.09.05, 04:45 Niektorzy z nich juz szesc kadencji o to walcza!!! To sie nazywa upor skauta... a moze upior...? maruthi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vin Re: Województwo głodnych dzieci IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 06:43 A pamiętasz kto zaczął robić ten[syf] Maniuś!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruthi Re: Województwo głodnych dzieci 12.09.05, 06:47 Maruthi to hinduskie imie... wiec bez spoufalania. maruthi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv Doskonale pamietam VIN!! Komuchy przed 50 laty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 PAH zrobiła badania i nic nie dała dla dzieci z IP: *.comnet.krakow.pl 12.09.05, 09:48 Zachodniopomorskiego. To jest draństwo aby wydawać pieniądze ze zbiórek na takie badania a nic nie dać dzieciom. Nie powiadomiono nawet szkół o akcji dozywiania. Głos Szceciński w artykule 'szkoły się zagapiły'. www.glosszczecinski.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Za TO TA MAŁPA OCHOJSKA zbiera teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 10:48 dla Nowego Orelanu! Nie mówię, że nie trzeba, ale jeśli we własnym domu dzieci są głodne a robi szum medialny bo trzeba pomóc bodaj najbogatszemu na świecie, to coś mi tu nie gra. Jak wszystko co ta jędza robi w ramach tej akcji. Pamiętacie jaki skandal wywołała z Czeczenią? Mało dyplomaci się nie pobili... A Serbia? Wlazła gdzie nie powinna i jekieś ofiary były. Gazety o tym pisały, mnie tam na szczęście przy niej nie było. I dla tej je akcji ani złotówki nie dam, bo wolę dać na miejscowy PCK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Za TO TA MAŁPA OCHOJSKA zbiera teraz IP: *.comnet.krakow.pl 12.09.05, 11:04 ja tez nie cierpię Ochojskiej, chciaż nic mi nie zrobiła, a dla osób kalekich mam dużo współczucia. Najbardziej denerwuje mnie uzywana na potrzeby prywatnej fundacji nazwy 'Polska A H ' oraz arogancja p. Ochojskiej. Zgadnijcie , gdzie spędzała urlopy w tym roku nasza dobrodziejka za cudzą kase ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Za TO TA MAŁPA OCHOJSKA zbiera teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:04 a dlaczego dzieci są głodne? Czy na wsi brakuje ziemi pod uprawy. Jak wielkim problemem jest zasadzenie we wsi 5 ha ziemniaków i wspólne ich zebranie? Tyle ziemi leży odłogiem, tylu bezrobotnych na wsi nic nie robi. Niech przynajmniej rodzice zapewnia podstawowe produkty do jedzenia dla swoich dzieci. Ale to za dużo roboty. Łatwiej iść do sklepu kupić mleko niż wypasać i wydoić krowę. Pomoc państwa i gmin powinna iść w kierunku aktywizacji bezrobotnych a nie rozdawnictwie środków do życia bez żadnych wymagań ze strony obdarowanego. Wystarczy zobaczyć co robia bezrobotne matki, które mając tyle czasu powinny dać dobre wychowanie swoim dzieciom. Wolą jednak pogaduszki z kolezankami i seriale w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGA Re: Za TO TA MAŁPA OCHOJSKA zbiera teraz IP: *.CNet2.Gawex.PL 12.09.05, 16:39 Często odwiedzam znajomych, którzy kupiuli dom w tzw. popegeerowskiej wsi. Rzeczywiście-nikomu sie nic nie chce, rękę po darowane łatwiej wyciągnąć, zresztą- "należy się"! Bezrobocie, bida aż piszczy, ale na winoi papierosy się znajdzie. Dookoła ziemi po horyzont, ale po jarzyny i owoce baby jeżdżą autobusem do pobliskiego miasteczka. Mózg się lasuje! Odpowiedz Link Zgłoś