czarnula28 23.09.05, 16:01 mam pytanko, gdzie dokładnie mieści się ta hurtownia. w pobliżu czego? czy żeby tam coś kupić trzeba mieć działalność gospodarczą? dajcie znać jak najszybciej Pozdrawiam,,, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mea8 Re: Hurtownia TATO 23.09.05, 16:19 Jest przy jysku na Mieszka I, można kupowac normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_mala Re: Hurtownia TATO 25.09.05, 20:50 Byłam tam raz i wcale nie jestem zadowolona. Ceny jak na hurtownię bardzo wysokie,potrzebowałam materacyk do łóżeczka,kiedy zapytałam z obsługi ile kosztuje dostałam odpowiedź:89 zł,gdzie na mieście taki sam(gryczano-kokosowy)74 zł.Dopiero po moim pytaniu czy jest jakaś promocja,przy kasie inny obsługujący tak faktycznie jeszcze dziś tylko materace po 69 zł.Kupiłam oczywiście ale same przyznacie rację jest różnica.Gdybym niezapytała nikt by mi nie udzielił informacji o promocji. Jeszcze jedno,proszek Jelp w ,,Tato,, 39,90 a w Carrefourze ok.25 zł,taka sama waga.Polecam rozejrzeć się w innych sklepach żeby sprawdzić ceny i pytajcie się bo może akurat coś taniej będzie.Z pozdrowieniami Anka Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: Hurtownia TATO 26.09.05, 07:39 proponuje wydrukowac z intrnetu zich strony karte rabatowa wtedy ma sie xzawsze rabat 5%. Z tego co ja wiem to wlasnie tam nie kupuje sie chemii i pieluch bo faktycznie jest drozej niz w skelepach ale pozostale rzeczy uwazam ze sa w dobrych cenach. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
edik77 Re: Hurtownia TATO 28.09.05, 13:07 Tak jak kobietki piszą, wiele rzeczy jest tam drogich, inna sprawa, że np. ubranka w kwestii jakości pozostawiają wiele do życzenia. Pod wieloma względami bardziej poleciłabym hurtownię na Struga - bebe club. Ceny maja ok, osobno wydrukowane hurtowe i detaliczne, asortyment o niebo szerszy, jakość (ubranek) zdecydowanie lepsza. Co prawda część zakupów i tak zrobiliśmy w Tato, bo primo: nie byliśmy świadomi istnienia bebe clubu, secundo - mieszkamy w centrum lewobrzeża i nie zawsze chciało nam się telepać za Odrę. Jest jeszcze Oleńka na Powstańców Wielkopolskich - wybór też duży, ale mnie osobiście sam sklep i jego personel odpycha. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka1212 Re: Hurtownia TATO 28.09.05, 14:09 Jesli juz mowa o prawobrzezu, to oprocz Bebe Club jest tam tez Boboland.Jest generalnie tanszy niz Bebe Club, chociaz mniejszy i przez to komfort zakupow tez jest mniejszy. Np.nasze lozeczko bylo tam tansze o ok.40 zl niz identyczne w Bebe Club, a posciel Drewexu o ok.20. Wydaje mi sie, ze to duza roznica szczegolnie jak sie ja zsumuje. Faktem jest, ze chyba wiekszy wybor ciuszkow jest w Bebe Club chociaz ja osobiscie kupilam wiecej w Bobolandzie. Jedyne w co trzeba sie jeszcze uzbroic to cierpliwosc do obslugi w Bobolandzie. Tragedia! Kilka bab (tak bab, nie kobiet)na malej powierzchni, dra sie jak opetane, sa strasznie nieprofesjonalne i potrafia stac non stop nad glowa. Mnie sie udalo nawet napatoczyc na akcje gotowania kielbasy na zapleczu, co rownalo sie niezlemu smrodowi... Kierowniczka jest niemila, chyba ze chce sprzedac drogi wozek, np.Quinny Buzz-wtedy wchodzi w d... Ja dla dobra sprawy (czyli oszczedzenia kasy) znieczulilam sie na ww zachowanie ale moj maz klal pozniej na czym swiat stoi i broni sie jak moze przed nastepnymi zakupami. Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: Hurtownia TATO 06.10.05, 14:44 W Bobolandzie jest tak fatalna obsluga ze czlowiekowi sie krew burzy! Jak juz sie doprosilam zeby mnie ktos obsluzyl to pani nie raczyla przestac jesc jablka i mowila do mnie z pelnymi ustami do tego strasznie byla niedoinformowana a na koniec przebila wszystko: zadzownila jej komorka wiec przestala mi udzielac informacji, tylko zaczela rozmawiac z mezem o ktorej godzinie moglby ja odebrac po pracy. ZGROZA! Z ciekawostek dodoam ze wedlug tych bab wanny teraz sa standartowe i wanienki nawannowe beda pasowac na kazda wanne! ciekawe czy na narozna tez? Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 Re: Hurtownia BOBOLAND 06.10.05, 15:19 A ja z hurtowni BOBOLAND jestem bardzo zadowolona. Zawsze jestem miło obsłużona, a wybrzydzam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzolina Re: Hurtownia BOBOLAND 16.11.05, 22:10 Zagdzam sie ze w Boboland ma fatalą obsługę. Ostanio cos u nich kupowałam na ok 25 zł i chciałam zapłacić kartą (nie miałam przy sobie gotówki).Babeczki twierdzily że jest to zbyt mała kwota aby płacic kartą. W ostatecznosci zapłaciłam, ale nie powiem ze chętnie tam wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamka22 Re: Hurtownia TATO 07.10.05, 22:01 Hmm, ja o BOBOLANDZIE pisałam na innym wątku. Fakt, że to najtańsza hurtownia, ale wybór mały, a BABY OKROPNE. Obsługa po prostu fatalna na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!! mamka22 Odpowiedz Link Zgłoś