Gość: DZIUWA Re: SPRZEDAM mój GŁOS!!! Tylko poważne oferty!! n IP: *.iscnet.pl 23.09.05, 19:05 To jest karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: SPRZEDAM mój GŁOS!!! Tylko poważne oferty!! n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:07 Andreasku, Ty to pewnie drogi jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: SPRZEDAM mój GŁOS!!! Tylko poważne oferty!! n IP: *.orange.pl 23.09.05, 19:12 co Ty Wizytko, tani jak... whisky! Butelka whisky. Jeden telefon, że jest okazja zabawic się, poszalec, popić... i ja sie melduje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: SPRZEDAM mój GŁOS!!! Tylko poważne oferty!! n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:17 Już ja wiem słonko co Ty za whisky pijasz, no,no poczytałam sobie. Górna półka dla kandydatów także z górnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas gwoli informacji IP: *.orange.pl 23.09.05, 19:36 pijam różne whisky - ostatnio 12latki, ale... przepadam za zwykłym Ballantine's, nie gardze Tullamore Dew, moze byc Teacher's czy Passport... no jasne, że przepadam za Chivas i Dimple... - dawno Dimpla nie piłem! Nie zmuszajcie mnie bym oddał sie za Johnnie Walkera czerwonego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: gwoli informacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:40 ale, nikt nawet nie śmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: gwoli informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:40 ...czyli szkocka berbelucha...współczuję...fuck ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: gwoli informacji IP: *.orange.pl 23.09.05, 19:46 no jedna jest irlandzka! No, chetnie popróbuje innych, wole raczej łagodne takie! Ale moze byc chocby likierek jakis dobry! Uwielbiam ostatnio... nawet kupiłem sobie Balleys'a Irish Cream! Albo jakis ziołowy czy różany albo mój ulubiony Sheridan's!!!! W ostateczności Pomorska Gorzka.... no przy braku zainteresowania wezme "wsciekłe psy" ile Pani/Pan da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: SPRZEDAM mój GŁOS!!! Tylko poważne oferty!! n IP: *.orange.pl 23.09.05, 19:08 o ja Cie, naprawdę? Nie wiedziałem...ale co sprzedawanie czy kupowanie? Zawsze moge powiedziec, że chodzi mi o GŁOS Szczecinski i jak pan Z. - nie bedzie dowodów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: SPRZEDAM mój GŁOS!!! Tylko poważne oferty!! n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:12 ...teraz. to ty spróbuj na Centralnym u tych co akurat przyjadą i nie wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi tylko poważne oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:10 Obawiam się, że jednym głosem nikt nie będzie zainteresowany. Ale już dwoma kto wie? Zawsze to 100% więcej. Co Ty na to? Tylko poważne oferty oczywiście? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas tylko poważne oferty JEST NAS DWÓCH DO KUPIENIA!! IP: *.orange.pl 23.09.05, 20:14 masz racje! JEST NAS DWÓCH! Kto z nami? Kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: tylko poważne oferty JEST NAS DWÓCH DO KUPIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:16 Jak się jeszcze ktoś przyłączy to może swojego kandydata wystawimy. Będą barki pełne whisky i dolarów. Masz ochotę...? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas KUPĄ MOŚCI PANOWIE, KUPĄ IP: *.orange.pl 23.09.05, 20:23 tak to mysl, szkoda że tuz przed ciszą... ale moze zdążymy sie zebrac o dobrze sprzedać? Ja bym nie gubił naszego celu ppodstawowego - dobrze sie sprzedać! Ale Twoja propozycja wystawienia kandydata - czyli inwestycja tez do przemyslenia! Jest nas dwóch w kazdym razie! Zbieramy sie w kupe, bedzie lepszy targ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas SHP GDZIE JESTEŚ? dawaj do nas! IP: *.orange.pl 23.09.05, 20:29 SHP ja i Fugazi jesteśmy za sciezkami rowerowymi! Wizytka - nalewki górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: SHP GDZIE JESTEŚ? dawaj do nas! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:31 Ale jaja w TVP1. Andrease kandyduj!!! Jesteś o niebo lepszy o tych mord. I dobrze gadasz. Rowery RULEZ. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas wszyscy sa lepsi od tych Mord IP: *.orange.pl 23.09.05, 20:36 tak niestety wszyscy jestesmy lepsi od nich! A siedzimy przed ekranami... i ... sprzedajemy sie tym przgłupkom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: wszyscy sa lepsi od tych Mord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:38 jak w kabarecie. Wybory przygłupa państwa. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: andreasie IP: 217.153.6.* 23.09.05, 21:02 Mily `a piekny andreasie ulubiencu moj! Bracie w milosci do ciala niewiesciego i koneserze owego.Bywalcze przybytku rozpustnego (czy ja Ciebie przypadkiem znam?) niejednego w miescie ksiazecym naszem.Smakoszu o podniebieniu tak subtelnym i wyrobionym debinowa destylacyja,Ty przemieszczajacy sie "bryka" wielusetkonna i niezliczona (zapewne?)jest lista Twoich zalet w ciagu liczbowym badz alfabetycznym......................................................... Zle jednak czynisz sama propozycyja sprzedania glosu swojego! To niegodne jest dzentelmena (tak Cie postrzegam)niegodne Polaka ,oto prawo glosu przecie walczylismy o ta swobode wolnosc glosowania zabiegalismy. Czy nie stac Ciebie na dobry (drogi?) alkohol? Niewierze! Ja postawie zaserwuje Tobie to co najlepiej lubisz i cenisz i prosze idz (badz nie) do wyborow. Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Gryfie IP: *.orange.pl 23.09.05, 21:13 przyjacielu Gryfie vicewersa dla Ciebie wszystko co napisałes na wstepie! Przeciez wszyscy jakby sprzedajemy sie głosujac! Przeciez wybieramy tańsze podatki, wieksze emerytury czy dopłaty, otwarcie teczek, dotacje dla rolnictwa, złote góry i domki... tym nas mamia i nie spełniają.... sam pisałeś słowa, słowa, słowa.... Ja sie wziełem i mówie NIE! Chce konkret do ręki! Tylko tyle i to moja demokracja i wolność! I nie oddam nikomu! Sprzedaje sie za konkret a nie trzy karty którymi szermuja na wizji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: andreas kamracie! na jakiego forumowicza byś.. IP: *.internet.v.pl 23.09.05, 22:18 zagłosował. szkoda, naprawdę szkoda że niepomyślelismy o tym wcześniej. moglismy zgłosić swojego kandydata. a tak, wszyscy zagłosują tak jak chcą, a wybiorą kogo trzeba(im). niech to szlag... mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas kamracie! na jakiego forumowicza byś. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 00:54 moze admin nie zauważy i uda nam sie jeszcze cos ustalić przez sobote i niedzielę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: tylko poważne oferty JEST NAS TRZECH DO KUPIEN IP: *.espol.com.pl 24.09.05, 11:48 Wchodzę do spółki. Jest nas TRZECH. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: ja też mybacha nie odmówię :)) 24.09.05, 03:05 Chociaż tyle korzyści mialbym z dorwania się go władzy przez oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś